Content

HAE VÄLITTÄJÄÄ

Voit olla suoraan yhteydessä haluamaasi RE/MAX-välittäjään. Hae välittäjää nimen, toimiston tai kaupungin perusteella.

HAE TOIMISTOA

Voit olla suoraan yhteydessä haluamaasi RE/MAX-toimistoon. Hae lähintä toimistoa nimen tai kaupungin perusteella.

OTA YHTEYTTÄ

RE/MAX Finland
Eteläranta 6
00130 Helsinki
puh. 020 753 4001
info@remax.fi

FacebookTwitter
  • slidebg1

ASUNNON MYYJÄ, NYT SAAT 500 EURON ASIAKASEDUN!

RE/MAX ja uuden sukupolven energiayhtiö, Fortum, haluavat yhteistyössä helpottaa asunnon ostajan ja vuokraajan muuttoa tarjoamalla helpon tavan hoitaa uuden kodin sähkösopimusasiat kuntoon. Yhteistyön myötä asiakas saa uuteen kotiin edullisen sähkösopimuksen lisäksi muitakin rahanarvoisia etuja.

”Yhteistyömme tavoitteena on lisätä asiakastyytyväisyyttä ja tarjota asiakkaalle selvää lisäarvoa perinteisen välitystoiminnan rinnalla. On hienoa saada Fortumista meille osaava ja luotettava kumppani asiakkaan sähkösopimusasioissa”, sanoo REMAXin hallituksen puheenjohtaja Petri Aalto. ”Yhteistyö Fortumin kanssa on tapa huolehtia asiakkaistamme entistä paremmin, kun voimme tarjota useampaa palvelua samalta luukulta. Asioinnin helppous on valttia kiireen keskellä”, lisää toimitusjohtaja Pasi Aalto REMAXilta. Myös Riikka Vessonen Fortumilta muistuttaa, että muuttokiireen keskellä uuden sähkösopimuksen teko voi unohtua helposti.

”Kun välittäjä muistuttaa asiasta, tulee sähkösopimus uuteen kotiin hoidettua ajoissa. Näin muuttokin sujuu helpommin.” ”REMAX oli Fortumille luonteva valinta yhteistyökumppaniksi, sillä me molemmat toimimme kaikkialla Suomessa. Tämä on meille hyvä tapa kohdata asiakkaitamme ja olla siellä, missä he tarvitsevat sähköä”, sanoo Vessonen. ”Sähkösopimus on tärkeä osa muuttoa. Sitä helpottaa oleellisesti, jos uudessa kodissa on jo sähköt. Sähkösopimuksen muuttoilmoitus tulisikin tehdä hyvissä ajoin ennen muuttoa”, muistuttaa Vessonen.

 

”Tulemme käynnistämään yhteistyössä REMAXin kanssa lisäksi Fiksu Koti -kampanjan, jossa asiakas voi saada kotiinsa älykkään Fikasu-lämmityksenohjauspalvelun hoitaessaan asunnonvälityksen REMAXin kanssa”, jatkaa Vessonen. ”REMAXin tiettyihin välityskohteisiin tullaan asentamaan Fortum Fiksu-lämmityksenohjauspalvelu, jonka avulla asukas voi saada tuntuvia säästöjä lämmityskuluihin.”

Fortum Fiksu -palvelut sopivat tällä hetkellä asuntoihin, joissa on varaava vesikiertoinen sähkölämmitys tai öljylämmitys. Fiksu-palvelu ohjaa lämmitystä automaattisesti sähköpörssin edullisimmille tunneille ja tuo säästöä sähkökustannuksiin.

”Uuden ajan lämmityksenohjauspalvelu tuo sekä myyjälle että ostajalle lisäarvoa. Se nostaa asunnon myyntiarvoa, tuo säästöä asukkaalle sekä lisää asuinmukavuutta”, sanoo Pasi Aalto.

 
Fortum

RE/MAX ja Fortum tarjoavat yhdessä etupaketin:

  • Uusiutuvalla energialla tuotettua sähköä Fortumin sähkösopimuksella, joka on erittäin kilpailukykyinen ja edullinen.
  • Vakuutusedun, jolla korvaamme asiakkaan voimassaolevan Kotivakuutuksen omavastuuosuuden vahingon sattuessa.
  • Sähkösopimusedun, 30 euron hyvityksen ensimmäiselle uuden kodin sähkölaskulle.

500 EURON ASIAKASETU!
Kun otat asunnon välityksen RE/MAXin kautta, saat Fortumin asiakkaana 500 euron hyvityksen sähkölaskullesi.*

**Edun saat kauppaan johtaneesta välitystoimeksiannosta hyödyntäessäsi RE/MAXin välityspalkkiopaketteja. Jätä yhteystietosi välitystoimeksiantoa varten ja saat asiakasedun osoitteessa www.remax.fi/fortumetu. Etu on voimassa 31.12.2015 asti.

KYLLÄ!
Haluan tietää lisää RE/MAXin ja Fortumin asiakasedusta ja haluan, että minuun ollaan yhteydessä.