Anna-Maija Wass
9.5
Ota yhteyttä
Erikoistumisalueet
  • Asunnot

Anna-Maija WassFinnishEnglish

Myyntipäällikkö, LKV, KED, KiAT

RE/MAX Sky | Kiinteistötoimisto Sky Oy

044 325 5544

anna-maija.wass@remax.fi

Etsittekö alueenne asuntoammattilaista? Olen erikoistunut Ullanlinnan ja lähialueiden arvokotien myyntiin jo kymmenen vuoden ajan. Minusta saatte luotettavan kumppanin kaikkien asuntoasioidenne hoitoon – suurella sydämellä.


Asiakkaideni aitoa palautetta

RE/MAX on Suomen ainoa kiinteistönvälitysketju, joka jakaa välittäjistään aidon asiakaspalautteen. Teemme, sen, jotta sinun olisi helpompaa valita juuri sinulle sopiva välittäjä. Kuvani vieressä oleva numero kertoo saamani palautteen keskiarvon. Alta voit lukea minun asiakaspalautteeni.

Ostajaa ei löytynyt ja kesäksi myynti suljettiin. Jatkamme saman myyjän kanssa elokuussa.
8
Asiakaslähtöistä ja laadukasta välityspalvelua. Kiitos Anna-Maija täyden kympin myyntityöstä!
10
Erittäin hyvin!
10
Anna-Maija Wass on erittäin tarkka ja huolellinen välittäjä ja asiakas voi olka turvallisin mielin että asia on osaavissa käsissä
10
Välittäjästä jäi mukava ja sympaattinen ensivaikutelma eikä tuo käsitys muuttunut. Yhteydenpito oli aktiivista. Kaikki tarvittava tieto ja dokumentaatio päätköksentekoa vertan tuotiin esille. Kaupat hoituivat sujuvasti vaikka aikataulu oli asetettu myyjän ja ostajan toiveesta nopeaksi. Ostajan näkökulmasta kaikki meni hyvin.
9
Huippua!
10
Välittäjä oli asiantunteva, mutkaton, ystävällinen ja luotettava. En kokenut minkäänlaisia ongelmia. Asunto jonka ostin oli ns WAU-asunto, minulle unelma.
Katariina KiviharjuOstaja
10
Erinomainen välittäjä.
10
Lyhyesti: Koko vuokrausoperaatio sujui erittäin hyvin! Wass hoiti tehtävän mallikkaasti. Vuokralaisen etsiminen kesti odotettua kauemmin (2,5 kk), mutta saimme ilmeisesti hyvän. Wass on työssään luottamusta herättävä, tunnollinen ja miellyttävä.
Antti RistimäkiMyyjä
10
Välittäjä oli aktiivinen ja heti ensimmäisessä näytössä ratkaisukeskeinen. Hän huomasi meidän aidon kiinnostuksen välittömästi ja maalaili meitä asuntoon mukavalla tavalla. Aikatauluissa pysyttiin hyvin, vaikka pankin toiminnan kanssa meinasikin tulla haasteita. Tässäkin tapauksessa kuulimme uutiset ensin välittäjältä ja hän toimi tilanteessa erinomaisen aktiivisesti. Tämä oli meidän ensimmäinen yhteinen asunto, joten tilanne oli hieman jännittäväkin, mutta välittäjä oli onneksi mukava ja tilanteen tasalla koko prosessin ajan.
Petteri HalmelaOstaja
9
Kaikin puolin loistavaa!
10
Yhteistyö välittäjän kanssa sujui erinomaisesti. Ostimme häneltä ensin uuden asuntomme ja annoimme entisen hänen myytäväkseen. Ensivaikutelma oli positiivinen ja piti paikkansa. Anna-Maija oli hyvin aktiivinen sekä meidän suuntaamme että mahdollisiin asiakkaisiin päin: hän oli jokaisen näytön jälkeen erittäin hyvin perillä kaikkien kävijöiden tilanteesta ja mielenkiinnon tasosta ja piti yhteyttä potentiaalisiin ostajiin aktiivisesti. Aikatauluissa pysyttiin hyvin ja jopa onnistuttiin myymään asunto "kevään aikana", kuten viitteellisesti asetettiin tavoitteeksi. Prosessin aikana eräs mahdollinen asiakas aiheutti ongelmia. Asiakas käyttäytyi hyvin epäasiallisesti ja kuormitti ja häiritsi toiminnallaan sekä meitä myyjiä että välittäjäämme. Välittäjä selvitti tilanteen, neuvoi meitä ja otti lopulta esimiehensä mukaan prosessiin selvittämään tilannetta. Tilanne ratkesi lopulta hyvin ja asunto saatiin myydyksi toisille ostajille. Kaupan teko pankissa sujui asiantuntevasti. Pidimme vielä pienen jälkipuinnin heti kaupan teon jälkeen, mikä kruunasi hyvän yhteistyön välittäjämme kanssa. Koko prosessi oli erittäin onnistunut. Siinä huomioitiin sekä taloudelliset, rakennukseen liittyvät (kuntotarkastus ym.) että asuntokauppaan kuuluvat tunnepitoiset asiat ("meidän koti") erinomaisesti. Kiitämme lämpimästi Anna-Maija Wassia asiantuntevasta ja lämpimästä toiminnastaan! Sanna ja Esa Koskinen
10
Kokonaiskuva oli hyvin ammattitaitoinen ja tehokas. Kaikki sujui aikataulussa, ja vähän nopeamminkin. Välittäjä piti taitavasti sekä ostajan että myyjän puolta.
10
Edelliseen kertaan n 1,5 vuotta aiemmin verrattuna välittäjä toimi nyt huomattavasti paremmin.
9
Välittäjä oli huomattavan yhteistyökykyinen ja auttamishaluinen. Kaikki hoitui nopeasti ja tehokkaasti
Katriina SalomaaMyyjä
10
Anna-Maija Wass on ammattitaitoinen kiinteistövälittäjä. Hän on empaattinen, ystävällinen, sitkeä ja peräänantamaton vaikeassakin markkinatilanteessa ja etsii aktiivisesti kohteelle ostajaa. Hän ei luovuta helpolla ja jaksaa tehdä työtä sellaisten ostaja asiakkaiden kanssa, jotka epäröivät, mutta jotka ovat potentiaalisia ostajakandidaatteja. Lopputulos syntyy häneltä kovalla työllä vaikeassakin markkinatilanteessa. Anna-Maija Wass on ollut auttamassa meitä vuosien varella neljässä eri asuntokaupassa ja hän on onnistunut niissä kaikissa.
Hannu Niilo-RämäMyyjä
10
Kaikki sujui erittäin hyvin. Anna-Maija oli aktiivinen ostajan (meidän) suuntaan, mutta ei millään tavalla päällekäyvä. Ystävällinen, asiantunteva, tilanteita loistavasti ymmärtävä. Erittäin hyvä ensivaikutelma, joka säilyi koko ajan. Oman asuntomme myynnin käynnistyminen viivästyi hiukan teknisten ongelmien takia. Se ei kuitenkaan haittaa. Yleisesti Remaxin esite ja erityisesti valokuvat kohteesta olivat todella hienot. Niiden avulla selvisi kaikki tarvittavat asiat, joita sitten pystyi täydentämään käymällä kohteessa. Kuvaajalle vielä erityiskiitos!
Sanna KoskinenOstaja
10
Yksinkertaisesti en voisi kuvitella parempaa välittäjää. Myyntikohteemme oli hankala, mutta välittäjä teki aidosti ja väsymättä kaikkensa, jotta kauppa onnistuisi, ja kauppa onnistui loistavasti. Täydellinen suoritus, josta suurkiitos!
10
Kaikki sujui teknisesti ok
8
Ensivaikutelma syntyi noin parikymmentä vuotta sitten ja tähän sti se on hyvin pitänyt. Välittäjä on mukava ja luotettava.
8
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste