Ville Nuutinen
9
Ota yhteyttä
Erikoistumisalueet
  • Asunnot

Ville NuutinenFinnishEnglish

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä, KiAT, LKV

RE/MAX Exellence | Kiinteistönvälitys Exellence Oy LKV

0400 843 244

ville.nuutinen@remax.fi

Olen toiminut vaativissa myyntitehtävissä menestyksekkäästi yli 20 vuotta. Kun haluat luotettavan ja tehokkaan välittäjän elämäsi tärkeimpiin kauppoihin, valitse paras. Älä välitä, kyllä Ville Välittää!


Asiakkaideni aitoa palautetta

RE/MAX on Suomen ainoa kiinteistönvälitysketju, joka jakaa välittäjistään aidon asiakaspalautteen. Teemme, sen, jotta sinun olisi helpompaa valita juuri sinulle sopiva välittäjä. Kuvani vieressä oleva numero kertoo saamani palautteen keskiarvon. Alta voit lukea minun asiakaspalautteeni.

Hyvä ja asiallinen välittäjä!
9
Hyvin meni.
9
- Oikotiellä ollut kuva on vanhentunut. Sen huomasi heti. Ei häirinnyt! - Aikataulussa pysyttiin - Asuntokauppa sujui nopeasti ja jouhevasti - Välittäjä kertoi väliaikatietoja tilanteesta - Remaxista en osaa sen kummempaa sanoa koska olin ostajana ja vähemmän välittäjän/Remaxin kanssa tekemisissä.Sujui samalla tavalla ja yhtä tehokkaasti kuin OP kiinteistön hoitama minun asunnon myynti Kirkkonummella. Tämä henkilö muuten siirtyi teille heti kaupanteon jälkeen!
9
Kauppa on vielä kesken, toivotaan että loppu menee yhtä hyvin kuin alku.
9
Millainen ensivaikutelma välittäjästä syntyi? Ammattimainen. Vastasiko välittäjästä syntynyt ensivaikutelma todellisuutta? Kyllä. Pysyttiinkö sovituissa aikatauluissa? Kyllä. Jos yhteistyön kuluessa oli ongelmia, niin mitä ja miten välittäjä ongelman hoiti? Ei ollut ongelmia. Millainen kokonaiskuva teille jäi päällimmäiseksi asuntokaupastanne? Suosittelen Villeä jatkossakin.
10
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.