Pirkko Myller
9.5
Ota yhteyttä
Erikoistumisalueet
  • Asunnot

Pirkko MyllerFinnish

Myyntineuvottelija

RE/MAX Hyvät Kodit | Kiinteistönvälitys Hyvät Kodit Oy LKV

0500 194 195

pirkko.myller@remax.fi

Hei tutut ja uudet asiakkaani! Kodinvaihto on sydämen asia. Olen palveluksessanne suurella, kokeneella sydämellä. Olen avoin, auttava ja rehellinen alan ammattilainen. Asuntokauppaa olen tehnyt jo vuodesta 1997 alkaen.

Olen käytettävissä, joten otathan yhteyttä. Suunnitellaan kodinvaihtoa yhdessä ja minut tavoittaa myös iltaisin sekä viikonloppuisin.


Asiakkaideni aitoa palautetta

RE/MAX on Suomen ainoa kiinteistönvälitysketju, joka jakaa välittäjistään aidon asiakaspalautteen. Teemme, sen, jotta sinun olisi helpompaa valita juuri sinulle sopiva välittäjä. Kuvani vieressä oleva numero kertoo saamani palautteen keskiarvon. Alta voit lukea minun asiakaspalautteeni.

Kiireinen. Hoiti kuitenkin tehtävänsä sutjakasti tai delegoi. Ei siis varsinaisia ongelmia. Tunne, että kaupan syntymiseen oli yhteinen intressi.
8
olen erittäin tyytyväinen koko prosessin hoitamiseen
10
osaava. asiantuntija,myyntityöstä innostunut välittäjä.Aikatauluissa pysyttiin ja oikeata tietoa tuli asunnosta hyvin. Palvelu ystävällistä ja sydämellistä!
10
Prkko Myller hoiti kaupat hienosti ja nopeasti.
10
Meille suositeltiin huippumyyjää ja se saatiin.
Anja ValkonenMyyjä
9
Suosittelen...
10
Asunto myytiin ennen ensi näyttöä hyvän välittäjän avulla
10
Pirkko on entuudesta tuttu välittäjä ja hän omalla alallaan. Kaikki sujui hyvin.
9
Asuntokaupat sujui muuten hyvin, mutta petyimme aikataulutukseen. Meiltä ei esim. lopullisen ostotarjouksen yhteydessä kysytty kaupantekopäivän päivämäärää ja päivä oli kysymättä lisätty ostotarjoukselle. Emme tätä huomanneet kun hyväksyimme tarjouksen ja kaupanteko hetki meinasi olla erittäin haasteellista toteuttaa, koska meidän molempien työt on sellaisia, että töistä erittäin hankala olla pois näin lyhyellä varoitusajalla. Ymmärrämme toki, että päiviä on lyötävä lukkoon, mutta olisimme toivoneet tästä keskustelua ennen kuin välittäjä laittelee meidän puolesta päiviä ostotarjoukseen miltä kysymättä.
7
Pirkko on rautainen ammattilainen ja todella luotettava ja aina tavoitettavissa, jos oli tarvetta.
10
Pirkko Myller oli loistava valinta asunnonvälittäjäksi. Voin suositella muillekin.
10
Kauppa sujui jouhevasti ja aikataulut pitivät. Välittäjältä sai vastaukset kysymyksiin ja tietoa muutoinkin riittävästi.
9
Kaikki meni sovitusti ja todella hyvin. Ei voisi enempää toivoa.
10
Kaikki meni hyvin!
Andry SchmidtOstaja
10
Välittäjä oli erittäin mukava ja ammattitaitoinen. Missään tilanteessa ei tuntunut etteikö välittäjä huolehtisi niin myyjästä kuin ostajastakin. Olen erittäin tyytyväinen että tapasimme kyseisen välittäjän ja teimme elämämme ensimmäisen asuntokaupan hänen välittämänään. Arvosana täysi yksitoista!
Markus SopanenOstaja
10
Välittäjä on käytökseltään miellyttävä: ystävällinen ja asiallinen. Selosti asiat rauhallisesti ja häneltä oli helppo kysyä asioista.
10
Kaikki sujui erittäin hyvin, välittäjä oli osaava, ystävällinen ja kaikki aikataulut pitivät.
10
Välittäjä oli aktiivisesti yhteydessä asunnosta kiinnostuneihin ja informoi aina näytön jälkeen tilanteen.
Maarit Keski-OpasMyyjä
10
Välittäjä, jonka kanssa pääosin toimimme oli ennalta tuttu (Pirkko Myller) hänen arvosanansa tässä keisissä on täysi 10! Herrasmiesvälittäjä, jonka kohde tämä varsinaisesti oli saa arvosanaksi korkeintaan 7. Harvalla välittäjällä on aikaa hoitaa työasioita ainoastaan normaalien toimistotyöaikojen puitteissa. Pirkolle valtavan iso kiitos, että pyörät saatiin pidettyä pyörimässä. Asia ei kuulu minulle, mutta toivon, että välityspalkkio kirjataan oikein.
Ville LoiriOstaja
9
Ammattilaisen kanssa on aina mukava tehdä töitä. Pirkko on huippu!!!
10
Yhteistyö sujui erittäin hyvin ja välittäjä oli aina valmis auttamaan liittyi kysymykset sitten mihin tahansa. Positiivinen kokemus!
9
Hyvin asunto meni ekalla näytöllä Kiitos Pirkolle
10
Homma toimi kuin "junan vessa"
9
Kaikki meni todella mukavasti. Olen käyttänyt paljon Remaxin palveluja ja tulen käyttämään jatkossakin.
10
Erittäin hyvä, rauhallinen ja asiantunteva välittäjä. Löysi meille asunnon päivässä ja siitä eteenpäin asiat etenivät ammattitaitoisesti täysin ilman ongelmia. Ei mitään huonoa sanottavaa!
10
Olimme tyytyväisiä. Pirkko M. oli erittäin asiantunteva ja hoiti asiat nopeasti ja luotettavasti. Aiomme suositella häntä muille.
9
Kaikki sujui aivan suunnitelman mukaan. välittäjä oli aina ajan tasalla ja välitti tiedot aina meille. olemme todella tyytyväisiä kaupantekoon.
10
Asiat hoituivat hyvin ja suunnitellusti, ei mitään ikäviä yllätyksiä.
Kaarlo AskolaMyyjä
9
Kaikki sujui todella hienosti ja olemme todella tyytyväisiä!
10
ASunto meni kaupaksi ensimmäiselle ja ainoalle katsojalle parissa viikossa, josta olen tosi iloinen. Välittäjä Pirkko hoiti asiat tosi hienosti ja sai vielä tarjouksesta hintaakin korotettua. Olen todella tyytyväinen. Kiitos
10
Välittäjä hoiti asiat hyvin. Jäi hyvä maku asuntokaupasta.
9
Kaikki OK
10
Välittäjä on ystävällinen ja avulias. Ensivaikutelma ei pettänyt. Hän osasi ja jaksoi kuunnella minua ja ajatuksiani. Hyvin sympaattinen ja miellyttävä sekä asiallinen rouva. Ei missään vaiheessa "osoiittanut mieltään", vaikka kiinteistö ei menytkään kaupaksi ja minä olin aina välillä kuin vastarannan kiiski.
10
Valitsimme välittäjän monen mahdollisen joukosta juurikin hänestä huokuneen uskottavuuden, luotettavuuden ja asiallisuuden vuoksi. Sovituissa aikatauluissa pysyttiin ja yhteistyö sujui ongelmitta. Esittelyajat hän pyrki hyvin sijoittamaan toivomustemme mukaisesti.
10
Luotettava. Ainoa miinus oli hintaneuvotteluiden loppusuoralla, kun välittäjä ei halunnut viedä vastatarjoustamme eteenpäin. Meistä tuntui, että häneltä petti pokka ja hän pelkäsi, ettei kauppoja synny. Välillä tuntui muutenkin, että välittäjä on enemmän ostajan puolella kuin myyjän. Eikä kai sellaista tunnetta pitäisi myyjälle tulla.
Marja-Leena LehikoinenMyyjä
9
Välittäjä pysyi suunnitellussa aikataulussa ja piti säännöllisesti yhteyttä, sekä esitti erilaisia vaihtoehtoja.
9
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.