Salla Kaarakainen
9.5
Ota yhteyttä
Erikoistumisalueet
  • Asunnot
  • Vuokraus

Salla KaarakainenFinnishEnglishSwedish

Kiinteistönvälittäjä, LKV, VN

RE/MAX OmaanKotiin | Kiinteistönvälitys OmaanKotiin Oy LKV

044 026 2590

salla.kaarakainen@remax.fi

Olen uusikaupunkilainen LKV-tutkinnon suorittanut varanotaari. Olen hyvin työorientoitunut ja paneudun jokaiseen tehtävääni tunnollisesti.

Hoidan välitystehtävän tehokkaasti ja asiantuntevasti, oikealla asenteella ja ammattitaitoisesti. Hyvän paikallistuntemuksen ansiosta pystyn asettamaan hintapyynnöt realistisesti tasolle, mikä osaltaan edesauttaa kaupantekoa. Minulle jokainen toimeksianto on tärkeä ja jokainen asiakas henkilökohtaisen ja luotettavan palvelun arvoinen.


Asiakkaideni aitoa palautetta

RE/MAX on Suomen ainoa kiinteistönvälitysketju, joka jakaa välittäjistään aidon asiakaspalautteen. Teemme, sen, jotta sinun olisi helpompaa valita juuri sinulle sopiva välittäjä. Kuvani vieressä oleva numero kertoo saamani palautteen keskiarvon. Alta voit lukea minun asiakaspalautteeni.

Kaikenkaikkiaan myyntiprosessi sujui todella hienosti vaikka ensimmäinen ostaja perui kaupat. Välittäjä löysi välittömästi uuden ostajan jonka kanssa kauppa syntyi. En osaa kuvitella että asunnonmyynti olisi voinut olla missään olosuhteissa sen paremmin hoidettu kuin nyt se oli ja olen todella tyytyväinen että valitsin kyseisen välittäjän omaan toimeksiantoon. Saa kymmenen pistettä ja papukaija merkin.
10
Välittäjään oli helppo ottaa yhteyttä, jopa myöhään illalla ja viikonloppuisin. Hän jaksoi aina pitää toivoa yllä, vaikka kohdettamme ei ollut helppo myydä.
9
Ensivaikutelma rauhallinen, asiallinen ja asiansa osaava. Tämä mielikuva pysyi. Aikataulut pitivät paikkaansa ja muutenkin olimme tyytyväisiä. Suosittelisimme!
9
Hyvä kokonaiskuva. Ei ongelmia.
9
Meillä on tästä välittäjästä jo kokemusta kolmannen asuntokaupan myötä. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä. Ahkera, huolehtii lupaamistaan asioista, pitää jatkuvasti yhteyttä. Hienokäytöksinen ja kohtelias. Osaa antaa asiallista tietoa ostajalle ja myyjälle. Osaa myös kysyä epäkohdista ja vioista asunnossa. Ammattinsa osaava välittäjä. Suosittelen lämpimästi, häneen voi luottaa.
Taina GrönrosMyyjä
10
Kaikki toimi erittäin hyvin. Välittäjä oli ystävällinen, täställinen ja laittoi tekstiviestinä muistutuksen kaupasta.
10
Kaikki sujui hyvin ja ongelmitta, ei mitään moitittavaa :)
10
minulle jäi oikein hyvä kokonaiskuva mökkikaupastani..
Milla VälitaloMyyjä
9
Olin jo pitempään aikaan seurannut asuntojen myyti-ilmoituksia netissä ja saanut niistä kuvan että remaxin hinta pyynnöt ovat aika realistisia muihin nähden. Se vaikutti siihen että edes pyysimme näyttöä. Näytössä kaikki meni hyvin. Tarjouksen jättäminen ja kaikki muukin oli helppoa koska välittäjä neuvoi ja hoiti oikeat asiat. Viesteihin sai nopeasti ja asiallisen vastauksen. Kaikki oli helppoa, ei jäänyt mikään asia vaivaamaan.
10
Kaikki oli ihan ok.Kiitos!
Ivo PengezovOstaja
10
hyvin
8
Erittäin miellyttävä ja myyntikohteensa tunteva välittäjä. Kaikki sujui nopeasti ja aikataulussa. Olin positiivisesti yllättynyt, sillä olen aikaisemmin tavannut vain unohtelevia, myöhästeleviä, kohteesta ´mitään tietämättömiä ja asiakkaita piittaamattomia välittäjiä. Olen sitten ollut ostamassa tai myymässä. Nyt asiat hoituivat hienosti.
9
Tuttu välittäjä.Ei ongelmia.
9
Kaikki sujui mainiosti
9
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.