Markku Pietilä
9.5
Ota yhteyttä
Erikoistumisalueet
  • Asunnot

Markku PietiläFinnishEnglish

LKV, Rakennusmestari

RE/MAX Hyvät Kodit | Kiinteistönvälitys Hyvät Kodit Oy LKV

050 586 4653

markku.pietila@remax.fi

Olen toiminut kiinteistövälittäjänä reilu viisi vuotta ja asiakaspalaute on erinomaista, kiitos siitä mahtaville asiakkailleni.
Aiemmin toimin pientalosektorilla vastaavana työnjohtajana, suunnittelijana ja urakoitsijana 30 vuotta.

Mikäli arvostat, että asuntosi myyjä tietää myös rakennustekniikasta ja rakentamiseen liittyvästä lainsäädännöstä, ota rohkeasti yhteyttä. Autan mielelläni!
Tavoitat minut myös iltaisin ja viikonloppuisin.


Asiakkaideni aitoa palautetta

RE/MAX on Suomen ainoa kiinteistönvälitysketju, joka jakaa välittäjistään aidon asiakaspalautteen. Teemme, sen, jotta sinun olisi helpompaa valita juuri sinulle sopiva välittäjä. Kuvani vieressä oleva numero kertoo saamani palautteen keskiarvon. Alta voit lukea minun asiakaspalautteeni.

Erittäin miellyttävä henkilö ja ammattinsa osaava kaikin puolin Voin suositella!
Virpi CarewMyyjä
9
Välittäjä hoiti kaikki hyvin.
10
Ostettiin ja myytiin Remaxin kautta, ja kumpaakin kauppaa hoiti Arja Ranta & Markku Pietilä, kaikki meni todella hyvin! Numerot löytyy puhelimesta seuraavia kauppoja varten.
Joni Kristian AnderssonMyyjä
10
Kaupat hoituivat nopeasti, niin aikaisemman asunnon myynti kuin uuden asunnon osto. Välittäjä oli ammattitietoinen myyntitilanteessa.
10
Ostajaa ei vielä löytynyt talolleni ja ymmärrän, että syynä olivat "huonot ajat" paikkakunnallamme. Välittäjästä huokui luotettavuus ja positiivista oli se, että hänellä on vankka tuntemus rakennusalalta.
8
Suuret kiitokset Markku Pietilälle asuntokaupan kaikkien osuuksien napakasta hoidosta!
9
Kaikki hoitui oikein hienosti! Kiitos hyvästä palvelusta!
9
Erittäin asiantunteva ja hyvä välittäjä. Rakennusmestaritausta oli arvokas. Myös loistava käytännöllinen ote ja halu vedä kauppa nopeasti maaliin. Erinomaista.
Arto Tapani Toivonen ToivonenOstaja
10
Hyvä asiakkuus ja luotettava välittäjä Markku Pietilä. Asiat etenivät sovitusti ja kaupat tehtii 1 kk:n kuluessa toimeksiannon tekemisestä. Kiitos.
9
Kaikki sujui hyvin. Välittäjä oli hyvä, mutta ei mitenkään ratkaiseva. Kohde oli mielestämme parempi kuin mitä esitteestä välittyi ja se oli ratkaisevaa
9
10+. Mies paikallaan. Tulemme suosittelemaan häntä kaikille kiinteistönvälitystä tarvitseville.
Minna FalckMyyjä
10
Miellyttävä, osaava ja luotettava.
Elina Maria LeppäniemiMyyjä
9
Kaikki meni loistavasti ja välittäjä oli alansa ammattilainen.
9
Hyvin meni ja jatketaan parin viikon päästä.
10
Kaikki toimi ja meni mutkattoman rennosti :)
9
Vaikeuksien kautta voittoon! Välittäjä toimi aktiivisesti ja asiantuntevasti koko myyntiprosessin ajan. Kiitos!
Aki Tapani NieminenMyyjä
10
Kaikki asiat sujuivat erittäin hyvin.
9
Välittäjä on erittäin ammattitaitoinen ja varsinkin meidän kohteemme oli spesiaali ja myyntiin tarvittiin paljon ammattitaitoa. Olemme hänen toimintaansa todella tyytyväisiä. Välillämme oli koko ajan todella hyvä luottamus.
Teemu Joonas NuoralaMyyjä
10
Kaikki meni ihan sovitusti. Jopa paremmin
9
Kilpailutimme asunnon myyntitoimeksiannon neljällä eri välittäjällä. Markku ei "tyrkyttänyt" liikaa itseään ennen myyntitoimeksiannon antamista ja oli asiantunteva sekä asiallinen. Kaupanteko sujui kokonaisuudessaan ongelmitta. Erittäin hyvä kokemus välittäjästä.
10
Erittäin asiantunteva välittäjä. Valokuvat nettiin olisivat saaneet olla paremmat. Esim. Huoneiden lattiat eivät kaikki vastanneet todellisuutta. Aikataulu piti mitä lupasi ja esittelyitä oli enemmän kuin odotimme
Sari Marianne RiuttaskorpiMyyjä
9
Välittäjän toiminta oli asiallista ja kaikki sujui ajallaan. Kaupan teossa oli häslinki kauppasopimuksen kanssa, sopimuksessa olleiden sanamuotojen takia paperit piti tehdä tunnin päästä uudestaan pankin huomattua virhe.
8
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.