Etelätie 47 A, Espoo

Omakotitalo, 165,0 m²

675 000,00 €
Velaton hinta
165,0 m²
Pinta-ala
Idylliselle ja arvostetulle alueelle puistomaiseen Laaksolahteen valmistuu 4 modernia valkoiseksi rapattua Lammi-Kivitaloa syksyllä 2018.

Taloilla on omat vehreät 981 m² + 981 m² suuruiset tontit ja pihat avautuvat aurinkoiseen etelä-/länsisuuntaan. Skandinaaviset talot on suunnitellut arkkitehti Hannele Haataja, jolla on pitkä kokemus laadukkaiden, nykyaikaisten ja tyylikkäiden kivitalojen suunnittelusta. Omakotitalot toteutetaan kiinteistömuotoisina hallinnanjakosopimuksella.

Jokaisen talon huoneistoala 165 m2 jakautuu seuraavasti: Oh, k, rt, 3-4 mh, eteisaula, 2 x kph/wc 108 m2 + aputilat: askh, khh, kph, sauna ja var/tekninen tila 57 m2. Edellä mainittujen neliöiden lisäksi yläkerrassa terassiparveke n. 30 m2, josta mahdollisuus lasittaa terassia n. 18 m2. Alakerran terassi n. 30 m2 ja autokatos 18-21 m2.

Korkeatasoiset pintamateriaalit ja kiintokalusteet on valittu huolellisesti talojen modernia ilmettä kunnioittaen ja aikaa kestäviksi. Talojen suunnittelussa on panostettu ennen kaikkea asuintilojen viihtyisyyteen, esteettisyyteen sekä käytännöllisyyteen. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa valintoihin rakentamisaikataulun puitteissa.

Taloissa on isojen ikkunoiden ansiosta valoisa, upea ja avara keittiö-, ruokailutila- ja olohuonekokonaisuus, josta pääsee suurelle n. 30 m² parvekkeelle. Parvekkeesta osa on mahdollista lasittaa ja nauttia aamukahvia parvekkeella pitkälle syksyyn. Lisäksi yläkerrasta löytyy valintasi mukaan 2-3 makuuhuonetta sekä kylpyhuone, jossa nauttia aamusta sadesuihkun alla.

Alakerran sisäänkäyntikerros on suunniteltu käytännölliseksi ja sieltä löytyy pääsisäänkäynnin aulan lisäksi erillinen arkisisäänkäynti varaston kautta kodinhoitohuoneeseen. Pesuhuoneessa ja saunassa on rauhallinen tunnelma, jota voit halutessasi vielä täydentää kylpyammeella. Alakerrasta löytyy myös erillinen kylpyhuone, yksi makuuhuone sekä iso askartelutila harrastamiseen tai kotitoimistoksi. Askartelutilasta pääsee vihreälle etelään avautuvalle istutuksin aidatulle pihalle ja katetulle terassille, jossa on varaus ulkoporealtaalle.

Talot lämpiävät käyttökustannuksiltaan edullisella maalämmöllä ja vesikiertoinen lattialämmitys lämmittää varpaita koko talossa. Jokaisella talolla on 2 autopaikkaa, joista toinen on katettu. Etupiha on asfaltoituna helppohoitoinen.

Tervetuloa tutustumaan uuteen kotiisi! Olethan pian yhteydessä p. 045 227 2737 Mia Hollands

Seuraava esittely

Sovi henkilökohtainen esittely

Tämän kohteen välittäjä:

Mia Hollands

Mia Hollands

045 2272 737
mia.hollands@remax.fi
Tutustu välittäjään »

RE/MAX Exellence

remax-exellence.fi

Ota yhteyttä

Lataa opas asunnon myyntiin

Kiinteistön tiedot

Perustiedot
Kohdenumero:9988044
Sijainti:Laaksolahti, Espoo
Etelätie 47 A, 02710 Espoo
Tyyppi:omakotitalo
Pinta-ala:165,0 m²
Kokonaispinta-ala:165,0 m²
Lisätietoja pinta-alasta:Talon huoneistoala 165 m2 jakautuu seuraavasti: Oh, k, rt, 3-4 mh, eteisaula, 2 x kph/wc 108 m2 + aputilat: askh, khh, kph, sauna ja var/tekninen tila 57 m2. Edellä mainittujen neliöiden lisäksi yläkerrassa terassiparveke n. 30 m2, josta mahdollisuus lasittaa terassia n. 18 m2. Alakerran terassi n. 30 m2 ja autokatos 18-21m2.
Tilat ja varustelu:oma sauna, takkavaraus
Koko:ei luokiteltu
Kerros:2 / 2
Yleiskunto:uusi
Rakennusvuosi:2018
Käyttöönottovuosi:2018
Hinnat ja kustannukset
Myyntihinta:675 000,00 €
Velaton hinta:675 000,00 €
Neliöhinta:4 090,91 €/m²
Yhtiövastike:0,00 €/kk
Kiinteistövero:950,00 €
Vesimaksu:
Muut kustannukset:Kiinteistövero n. 950-1000e/vuosi Talon täysarvovakuutus n. 700e/vuosi Sähkö-,l ämmitys- ja jätemaksut n.180e/kk.
Kohteen kuvaus
Vesijohto:kunnan
Viemäri:kunnan
Seinät:Seinämateriaalit: Seinäpinnat maalattu Lattiamateriaalit: Parketti Meiser. Laatat ABL Kattomateriaalit: Valkoiseksi maalatut katot
Kiinteistöön kuuluu:sähköliittymä siirtyy, tie perille
Muuta kauppaan kuuluvaa:ri materiaaleja ja värejä voi valita ristiin ja niiden tilalle voi esittää hallitusti omia toiveita. Mitä aikaisemmin toiveesi käydään läpi, niin ne ehditään huomioida rakentamisen edetessä. Kaikista sisutusvalintoihin liittyvistä asioista vastaa Estelle kotien sisutussuunittelija Mirva Esselström.
Keittiö
Kuvaus:Kalusteet Noblessa, kodinkoneet Bosch/Progress, liesituuletin Savo, hanat HansGrohe, laatat ABL, valaisimet LedStore. (Erillinen kalustesuunnitelma)
Pesutilat
Kuvaus:Pesuhuone ja 2 kylpyhuonetta. Pesuhuoneessa 2 suihkua HansGrohe, laatat ABL, valaisimet LedStore. Kylpyhuoneissa kalusteet Noblessa, suihkut HansGrohe, hana HansGrohe, valaisimet LedStore, suihkuseinä kirkaslasinen. (Erillinen kalustesuunnitelma) Varustus: suihkuseinä, lattialämmitys, suihku.
Varusteet:lattialämmitys, suihku, suihkuseinä
WC
Kuvaus:Kalusteet Noblessa, hana HansGrohe, valaisimet LedStore. suihkuseinä kirkaslasinen. (Erillinen kalaustesuunnitelma) Varustus: suihku, suihkuseinä.
Kodinhoitohuone
Kuvaus:Kalusteet Noblessa, hana HansGrohe, valaisimet LedStore. (Erillinen kalustesuunnitelma)
Sauna
Kuvaus:Lauteet haapa. Seinät ja katto haapapaneeli. Valaisimet valokuitu. Laatat ABL. Lauteisiin upotettu Helo Rocher -sähkökiuas. Lattia: laatta. Kiukaan tyyppi: sähkökiuas.
Lattia:laatta
Oleskelutilat
Kuvaus:1-sauvainen tammiparketti, valkoiset listat. Lattia: parketti. Seinät: maalattu.
Lattia:parketti
Seinät:maalattu
Makuutilat
Kuvaus:1-sauvainen tammiparketti, valkoiset listat. Lattia: parketti. Seinät: maalattu.
Lattia:parketti
Seinät:maalattu
Muut tilat
Kuvaus:Tilava askarteluhuone, ruokatila ja varasto.
Materiaalit, varusteet ja lämmitys
Rakennusmateriaali:Lammi-Kivitalo,
Kate:Bitumihuopakate
Lämmitysjärjestelmä:Maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys. Maalämpöön kytketty puhallinkonventoriviilennys.
Tontti ja kaavoitus
Tontin omistus:oma
Tontin pinta-ala:386,0 m²
Kaavoitus:asemakaava
Palvelut ja liikenneyhteydet
Palvelut:Laaksolahdesta löytyy kaikki peruspalvelut. Leppävaaran, Viherlaakson ja Kauniaisten palveluiden äärelle on myös lyhyet etäisyydet. Laaksolahdesta löytyy aktiivisille perheille jäähalli, jalkapallokentät, tennis- ja sulkapallohallit. Luonto on vahvasti ympärillä.
Koulut:Laaksolahdessa on useita suomenkielisiä kouluja. Ruotisinkielinen koulu löytyy läheltä Kuninkaisesta.
Päiväkoti:Laaksolahdessa on useita suomenkielisiä päiväkoteja. Ruotsinkielinen löytyy Kuninkaisesta. Englantilainen päiväkoti läheltä Leppävaaraa.
Näytä tarkemmat tiedot »

Asunnon kuvat

image_7338514image_7338517image_7338518image_7338516image_7338519image_7338515image_7338520

Asunto kartalla

Kartta
Katunäkymä

Välittäjäsi

Mia Hollands

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, Kaupanvahvistaja
045 2272 737
mia.hollands@remax.fi

RE/MAX Exellence
Kiinteistönvälitys Exellence Oy LKV

Puh. 045 800 6500
Pihatörmä 1D
02240 Espoo
remax-exellence.fi

Ota yhteyttä asunnosta Etelätie 47 A, Espoo