Content

HAE VÄLITTÄJÄÄ

Voit olla suoraan yhteydessä haluamaasi RE/MAX-välittäjään. Hae välittäjää nimen, toimiston tai kaupungin perusteella.

HAE TOIMISTOA

Voit olla suoraan yhteydessä haluamaasi RE/MAX-toimistoon. Hae lähintä toimistoa nimen tai kaupungin perusteella.

OTA YHTEYTTÄ

RE/MAX Finland
Eteläranta 6
00130 Helsinki
puh. 020 753 4001
info@remax.fi

FacebookTwitter
  • slidebg1

Kuumailmapallolennolle?

Asunnon myynnin ei tarvitse olla turhan jännittävää. Jännityksen voi hankkia aivan muulla tavalla. Nyt siihen on mahdollisuus - voit lähteä KUUMAILMAPALLOLENNOLLE.

ASUNNON MYYNTITOIMEKSIANNON TEHNEET PÄÄSEVÄT AINUTLAATUISELLE KUUMAILMAPALLOLENNOLLE! Tilaa nyt siis ilmainen arvio asunnostasi ja olet heti lähempänä elämäsi elämystä. Kampanja on voimassa maaliskuun 2015 loppuun asti ja etu koskee vain tämän sivun kautta tulevia yhteydenottoja.

Asunnon myynnin askeleet:

1. Välittäjä ja myyjä määrittävät lähtöhinnan

Asunnon arvon ja myyntiajan määrittäminen

Asunnon oikea hinnoittelu on nykyisessä markkinatilanteessa kriittisen tärkeää. Hinta määrittelee myyntiajan ja väärä hinnoittelu voi tarkoittaa pitkää myyntiaikaa ja matalaa myyntihintaa. RE/MAXin välittäjä pystyy kertomaan realistisen myyntihinnan ja myyntiajan arviokäynnillä.

2. Ostajat ilmoittautuvat kohteen seuraajiksi ja esittävät tarjouksia

RE/MAX Kodinmyyntisuunnitelma - kodin myynti askel askeleelta

Mitä asunnon myynti vaatii? Mitä asioita pitää ottaa huomioon? Miten asunnosta saadaan paras mahdollinen hinta? Mitä asioita pitää välttää? Minkä arvoinen asunto on? Asunnon myynti on monelle harvinaista ja se herättää monia kysymyksiä, jotka painavat mieltä. RE/MAXin Kodinmyyntisuunnitelma auttaa vastaamaan tärkeisiin kysymyksiin ja se takaa tasaisen laadun välittäjiemme työssä. 

3. Myyjä hyväksyy parhaan tarjouksen

Asunnon markkinointi ja tehokas myynti

Tyhjällä torilla on ikävä markkinoida. Potentiaalisten asunnon etsijöiden pitää pystyä huomaamaan asunto markkinoilla. Mitä useampi henkilö asunnon näkee sitä todennäköisemmin sen näkee myös useampi, joka juuri tuonlaista asuntoa etsii. Käytännössä tämä tarkoittaa mahdollisuutta myydä asunto nopeammin ja parempaan hintaan. RE/MAX tarjoaa asiakkaiden kohteille parhaan mahdollisen markkinanäkyvyyden. Kohteemme näkyvät kaikissa Suomen suurimmissa portaaleissa - oikotie.fi ja etuovi.com. Näiden lisäksi tarjoamme bonuksena kansainvälisen näkyvyyden, joka mahdollistaa miljoonat potentiaaliset asiakaskontaktit. Markkinoinnin lisäksi käytettävissäsi on myös RE/MAXin välittäjät, joiden yrittäjähenkisyys tuottaa sinulle poikkeuksellista tulosta. 

Oletko myymässä asuntoasi lähitulevaisuudessa ja haluat arvion asunnon myyntihinnasta sekä myyntiajasta?

Kyllä, haluan keskustella lisää asunnon myynnistä ja haluan kuumeisesti kuumailmapallolennolle!

Toivon, että minuun ollaan yhteydessä.