Content

HAE VÄLITTÄJÄÄ

Voit olla suoraan yhteydessä haluamaasi RE/MAX-välittäjään. Hae välittäjää nimen, toimiston tai kaupungin perusteella.

HAE TOIMISTOA

Voit olla suoraan yhteydessä haluamaasi RE/MAX-toimistoon. Hae lähintä toimistoa nimen tai kaupungin perusteella.

OTA YHTEYTTÄ

RE/MAX Finland
Eteläranta 6
00130 Helsinki
puh. 020 753 4001
info@remax.fi

FacebookTwitter

Viisi syytä valita RE/MAX

1. Kokemus
1. Kokemus

Kokemus

 
REMAX on toiminut yhtäjaksoisesti 40 vuotta. Tällä hetkellä maailman suurin kiinteistönvälitysketju REMAX toimii lähes 100 maassa ja ketjussa on yli 100.000 välittäjää. Suomessa REMAX on toiminut 10 vuotta, ja välittäjiä on yli 15 paikkakunnalla yli 300 – ja kasvamme vahvasti.
 
 
2. Laajin näkyvyys
2. Laajin näkyvyys

Laajin näkyvyys

 
REMAX brändi tunnetaan kaikkialla maailmassa – takaamme asiakkaidemme asunnoille laajimman näkyvyyden niin kansainvälisesti kuin paikallisestikin. Suomessa markkinoimme kohteita suurimmissa portaaleissa: Etuovi.com, Oikotie.fi, sekä tietysti REMAX-toimistojen sivuilla, myös kansainvälisesti.
 
 
3. Myyntivoima
3. Myyntivoima

Myyntivoima

 
REMAXin yli 100.000 välittäjää voivat palvella asiakkaita yli aluerajojen. Toimimme myös Suomessa yli aluerajojen varmistaen, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen palvelun – asunnot myydään parhaaseen mahdolliseen hintaan, mahdollisimman nopeasti.
 
 
4. Yrittäjyys
4. Yrittäjyys

Yrittäjähenkisyys

 
Kaikki REMAXin välittäjät ovat yrittäjähenkisiä. Tämä takaa sen, että välittäjä pistää itsensä likoon asiakkaan puolesta ja ottaa henkilökohtaisesti vastuun asiakkaan palvelemisesta – joka päivä.
 
 
5. Ammattitaito
5. Ammattitaito

Ammattitaito

 
REMAX on kehittänyt vahvat valmennusohjelmat välittäjille, jotta nämä voivat kehittyä omassa työssään ja tarjota parhaan mahdollisen avun asiakkaalle. Kaikkien välittäjien koulutukseen, niin uusien kuin kokeneidenkin, keskitytään jatkuvasti. Oman koulutuksen lisäksi kaikki REMAX-välittäjät suorittavat mahdollisimman laajasti Suomessa olevat kiinteistönvälitysalan tutkinnot.