Mika Koskipalo
9.5
Ota yhteyttä
Erikoistumisalueet
  • Asunnot
  • Vuokraus
  • Asuntosijoittaminen

Mika KoskipaloFinnishEnglish

Yrittäjä, Tj, LKV, LVV, KiAT

RE/MAX Exellence | Kiinteistönvälitys Exellence Oy LKV

0400 811 567

mika.koskipalo@remax.fi

Toimin yrittäjänä ja kiinteistönvälittäjänä RE/MAX Exellencen toimistossa, erinomaisessa tiimissä ammattitaitoisten ja aktiivisten kollegojen kanssa.

Olen kokenut ja tehokas – ja valmiina palvelemaan Sinua, kun tarvitset ammattilaisen apua asuntokaupassa. Autan myös asunnon ostoon liittyvissä kysymyksissä. Olen erikoistunut osake- ja kiinteistökauppojen lisäksi myös asuntosijoittamiseen ja ammattimaiseen vuokraustoimintaan.

LKV, LVV ja KiAT -tutkinnot suorittanut yrittäjä ja motivoitunut välittäjä palveluksessasi.


Asiakkaideni aitoa palautetta

RE/MAX Suomen ainoa kiinteistönvälitysketju, joka tarjoaa välittäjistään aitoa asiakaspalautetta. Tällä sivulla näet, miten asiakkaamme ovat arvioineet kyseisen välittäjän. Teemme tämän siksi, että sinun olisi helpompaa valita juuri sinulle sopiva välittäjä. Kuvan vieressä oleva numero kertoo välittäjän saaman palautteen keskiarvon.

Kaikki sujui kokonaisuudessaan erittäin hyvin. Aikataulussa pysyttiin myös.
9
Ensivaikutelma hyvä, pysyi loppuun saakka. Olimme oikein tyytyväisiä. Mikaa voi suositella muillekin. Olen jo suositellutkin. Kiitos
10
Saimme välittäjästä tiedon ja toiminnan tuttavaltamme joka ohjasi meidät kontaktiin ja sovittiin välitystoiminnasta kanssamme. Toiminta onnistui hyvin ja nopeammin kuin odotimme sekä saimme tyydyttävän kauppahinnan. Olemme toimintaan tyytyväisiä.
10
Muistin välittäjän aiemmasta kohtaamisesta. Antoi silloin ja myös nyt asiantuntevan ja sopivan aggressiivisen kuvan itsestään. Prosessi sujui erittäin hyvin ja pysyimme hyvin aikatauluissa.
9
Kaikki meni oikein hienosti, kiitos!
10
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.