Mika Koskipalo
9.5
Ota yhteyttä
Erikoistumisalueet
  • Asunnot
  • Vuokraus
  • Asuntosijoittaminen

Mika KoskipaloFinnishEnglish

Yrittäjä, Tj, LKV, LVV, KiAT

RE/MAX Exellence | Kiinteistönvälitys Exellence Oy LKV

0400 811 567

mika.koskipalo@remax.fi

Toimin yrittäjänä ja kiinteistönvälittäjänä RE/MAX Exellencen toimistossa, erinomaisessa tiimissä ammattitaitoisten ja aktiivisten kollegojen kanssa.

Olen kokenut ja tehokas – ja valmiina palvelemaan Sinua, kun tarvitset ammattilaisen apua asuntokaupassa. Autan myös asunnon ostoon liittyvissä kysymyksissä. Olen erikoistunut osake- ja kiinteistökauppojen lisäksi myös asuntosijoittamiseen ja ammattimaiseen vuokraustoimintaan.

LKV, LVV ja KiAT -tutkinnot suorittanut yrittäjä ja motivoitunut välittäjä palveluksessasi.


Asiakkaideni aitoa palautetta

RE/MAX on Suomen ainoa kiinteistönvälitysketju, joka jakaa välittäjistään aidon asiakaspalautteen. Teemme, sen, jotta sinun olisi helpompaa valita juuri sinulle sopiva välittäjä. Kuvani vieressä oleva numero kertoo saamani palautteen keskiarvon. Alta voit lukea minun asiakaspalautteeni.

Todella hyvä välittäjä ja suosittelen kavereille lämpimästi!
10
Kaikki sujui hyvin. Välittäjä vaikutti heti alusta alkaen luotettavalta, asiantuntevalta ja innokkaalta. Hän vastasi sähköpostiviesteihini ja osasi kertoa kauppaan liittyvistä asioista, niin että ymmärsin. Sovitussa aikataulussa pysyttiin, eikä minkäänlaisia ongelmia ollut. Erittäin hyvä kokonaiskuva jäi päällimmäiseksi. Kiitokset Mikalle.
Tarja SolismaaMyyjä
10
Kaikki sujui kokonaisuudessaan erittäin hyvin. Aikataulussa pysyttiin myös.
9
Ensivaikutelma hyvä, pysyi loppuun saakka. Olimme oikein tyytyväisiä. Mikaa voi suositella muillekin. Olen jo suositellutkin. Kiitos
10
Saimme välittäjästä tiedon ja toiminnan tuttavaltamme joka ohjasi meidät kontaktiin ja sovittiin välitystoiminnasta kanssamme. Toiminta onnistui hyvin ja nopeammin kuin odotimme sekä saimme tyydyttävän kauppahinnan. Olemme toimintaan tyytyväisiä.
10
Muistin välittäjän aiemmasta kohtaamisesta. Antoi silloin ja myös nyt asiantuntevan ja sopivan aggressiivisen kuvan itsestään. Prosessi sujui erittäin hyvin ja pysyimme hyvin aikatauluissa.
9
Kaikki meni oikein hienosti, kiitos!
10
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.