Pipsa Honkasalo
10
Ota yhteyttä
Erikoistumisalueet
  • Asunnot

Pipsa HonkasaloFinnishEnglish

Yrittäjä, DMS, KiAT

RE/MAX Promise | Promise Realtors Oy LKV

040 552 8832

pipsa.honkasalo@remax.fi

Laaja kokemukseni asuntomyynnistä myös rakennuttajalla, sekä kokonaisvaltainen myynti- ja markkinointivastuu uusien asuntojen osalta tuo painavaa lisäarvoa ja kokemusta työhöni myös sinun asuntosi myynnissä ja markkinoinnissa.Soita tai laita minulle viestiä, kun haluat oman yksilöllisen Kodinmyyntisuunnitelman – avaimet tulokselliseen yhteistyöhön!


Asiakkaideni aitoa palautetta

RE/MAX Suomen ainoa kiinteistönvälitysketju, joka tarjoaa välittäjistään aitoa asiakaspalautetta. Tällä sivulla näet, miten asiakkaamme ovat arvioineet kyseisen välittäjän. Teemme tämän siksi, että sinun olisi helpompaa valita juuri sinulle sopiva välittäjä. Kuvan vieressä oleva numero kertoo välittäjän saaman palautteen keskiarvon.

Välittäjä kaikintavoin ok. Teki hyvää työtä. Kiitos
9
Asioiden hoitaminen helppoa ja vaivatonta. Aikataulut pitivät ja välittäjä oli aina nopeasti tavoitettavissa. Välittäjä piti meidät hyvin ajantasalla koko prosessin läpi. Välittäjä oli vilpittömän ja rehellisen oloinen, ei esittänyt tietävänsä kaikkea kohteesta, vaan lupasi selvittää vastaukset.
9
Olemme tyytyväisiä ammattitaitoisesta välittäjästä, hän hoiti työnsä hyvin ja oli luotettava. Voimnme suositetlla välittäjää myös muillekin.
9
Kaikki meni paremmin kuin hyvin; lopullinen kauppahinta oli sitä mitä realistisesti halusin, mutta kaupan nopeus oli yllätys. Toisaalta, ei tarvitse löytää kuin se yksi, joka tuntee asunnon kodikseen. Pipsaan luotan seuraavassakin kaupassa. 10/10.
10
Kaikki hoitui ihanan sujuvasti ja aikataulun mukaisesti. Kaikkiin kysymyksiin saimme vastauksen heti.
Heidi LevonenOstaja
10
Kaikki sujui hyvin ja erittäin nopeasti.
Leena MattinenMyyjä
9
Kaikki toimi hienosti. Ei tarvinnut huolehtia mistään.
Leena MattinenOstaja
9
Ensivaikutelma oli hyvä ja pysyi koko prosessin ajan. Kävimme eräässä välittäjän esitelyssä josta jäi hyvä kuva ja päätimme pyytää häntä arviomaan myös oman asuntomme.
9
Kaikki sujui taas kuin Strömsössä :) En usko että paljon voi parantaa toimintaa. Voi suositella ihan kaikille Pipsaa!!
10
Meni kuten Strömsössä konsanaan - viikossa kaupat! Mitä muuta asiakas voi toivoa ja lähes täyteen hintaan! Pipsa on asiantuntija! Suosittelen :)
Marjatta HirveläMyyjä
10
Kaikki sujui oikein mutkattomasti. Välittäjän viestintä oli toimivaa ja avointa, ja hän sai asiat tehokkaasti järjestymään myyjän ja meidän ostajien välillä.
9
Välittäjä oli erittäin ammattitaitoinen ja tehokas. Asunto myytiin alle 12h. Voin lämpimästi suositella tätä välittäjää.
10
Erittäin positiivinen kokemus alusta loppuun, myynti oli koko ajan hyvissä käsissä. Ammattimaista ja luotettavaa toimintaa, jäi tosi hyvä maku...
Kari-Pekka AhtikoskiMyyjä
10
Välittäjä vastasi viesteihin nopeasti ja muutoinkin hoiti neuvotteluprosessia erittäin tehokkaasti (jopa viikonloppuisin!), ja piti myös kaupantekotilaisuudessa huolen että kaikki tarvittava dokumentaatio toimitettiin osapuolille. Pipsa oli aina ystävällinen ja hänen kanssaan oli mukava tehdä yhteistyötä.
9
Todella hyvä ensivaikutelma, mikä vastasi todellisuutta, aikataulussa pysyttiin hyvin, kaikki kävi hyvin nopeasti. Asuntokaupoista jäi oikein hyvä kuva ja mieli.
10
I was really pleased working with Pipsa Honkasalo and have good experience with RE/MAX overall. Thanks you!
Anton RogaynisMyyjä
10
Pipsan ansiosta asuntoni saatiin myytyä ja hän hoiti hienosti ja asian tuntemuksella myynnin ja kaikki kauppaan kuuluvat asiat.
Juha GrommiMyyjä
9
Ensivaikutelma oli todella hyvää! Olimme yhdeydessä hänen kanssa alussa puhelimessä ja sitä synty kin jo sellanen alku mukavaa fiilis et voidaan mielellän käydä katsomassa tämän asunnon ja hän järjesti meille heti yksityis esitellyn missä hänellä oli kaikki tiedot mitä me tarvitin!
Mikael MahdavizadehOstaja
10
Eritäin tyytyväinen välittäjän toiminasta. Kaikki meni niinku oli sovittu ja todella ahkerasti hoiti hommansa. 10+ antaisin välittäjän toiminasta koska hän oli aina valmina auttamassa ja tavoitettavissa. En saanut sitä hintaa mitä hain mutta se ei ollu välittäjältä kiinni vaan nykypäivän markkinat !
Mikael MahdavizadehMyyjä
9
Välittäjä kulki koko ajan rinnalla asuntokauppaa tehdessä. Hän otti yhteyttä näytön jälkeen ja kun hänelle soitti, hän tiesi heti ketä puhelimen toisessa päässä oli. Välittäjän sai kiinni niin iltaisin kun päivisin. Hän pyrki etsimään aina ostajaa ja myyjää tyydyttävät vaihtoehdot ja otti selvää asioista. Palvelu oli ystävällistä ja asiakaslähtöistä. Kiitos Pipsa, saimme ihanan kodin! Shampanjapullo ja joulukalenteri oli piste i:n päälle.
10
Yhteistyö toimi kaikilla osa-alueilla moitteitta ja se oli luonteeltaan enemmän hyvää kumppanuutta kuin perinteistä myyjä/asiakas -suhdetta.
Leena Mäenpää-WirtzMyyjä
9
10+ Pipsalle. Yleensä en vastaa näihin iänikuisiin kyselyihin.
Risto PihlajaniemiMyyjä
10
Pipsan kanssa kaikki sujui loistavasti. Meillä ei ollut kiirettä myydä asuntoamme ja hänellä oli aikaa odottaa sopivaa ostajaa. Kaikki sujui yhteisymmärryksessä ja hienosti. Avioerotilanteessamme hän pystyi hoitamaan kaiken yhteydenpidon ja sopimiset tunneälyllä tilannetta lukien sekä molemmat osapuolet huomioiden.
9
Pipsa oli aivan mahtava ja hän hoito asuntoni myynnin asiantuntevasti ja nopeasti. Minun ei tarvinnut huolehtia mistään ja kaikki sujui mallikkaasti paperitöitä myöten. Sain ajantasaista tietoa jatkuvasti ja neuvoja myös uuden asunnon löytymisessä. En olisi voinut parempaa välittäjää valita ja aion suositella häntä myös lähipiirilleni.
10
Erittäin osaava ja pätevä välittäjä, heti ensipuhelusta lähtien tuli tunne että asunnon myynti on hyvissä käsissä. Aikataulut pitivät enemmän kuin hyvin. Jäi erittäin positiivinen ja hyvä kuva RE/MAXin toiminnasta asuntokaupassa.
9
Olimme erittäin tyytyväisiä Pipsan työhön. Jo ensimmäisestä puhelusta lähtien sain hänestä todella hyvän kuvan. Kommunikointi sujui niinkuin pitikin ja meille tuli sellainen olo, että välittäjämme oli aidosti onnellinen asuntokaupoista ja että asunto vastasi juuri meidän odotuksiamme. Pankkivirkailijakin kehui Pipsaa ammattitaitoiseksi ja yllättävän tehokkaaksi välittäjäksi!
10
Kaikki toimi juuri niin kuin pitääkin
Mika MiettinenOstaja
10
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.