Risto Karjalainen
9.5
Ota yhteyttä
Erikoistumisalueet
  • Asunnot

Risto Karjalainen

LKV, KED, LVI-insinööri, Kaupanvahvistaja

RE/MAX Hyvät Kodit | Kiinteistönvälitys Hyvät Kodit Oy LKV

045 133 8888

risto.karjalainen@remax.fi


Asiakkaideni aitoa palautetta

RE/MAX Suomen ainoa kiinteistönvälitysketju, joka tarjoaa välittäjistään aitoa asiakaspalautetta. Tällä sivulla näet, miten asiakkaamme ovat arvioineet kyseisen välittäjän. Teemme tämän siksi, että sinun olisi helpompaa valita juuri sinulle sopiva välittäjä. Kuvan vieressä oleva numero kertoo välittäjän saaman palautteen keskiarvon.

Välittäjä oli asiantunteva ja perehtyi kohteeseen tarkasti. Hän oli rehellinen sekä myyjän että ostajan suuntaan ja nosti esiin kaikki myyntiin vaikuttavat asiat. Ei yrittänyt myydä valheellisia mielikuvia. Markkinointi oli monipuolista ja tuloksellista. Kiinteistön myyntiin riitti kaksi näyttökertaa. Meille jäi erittäin positiivinen kokonaiskuva, kaikki hoidettiin alusta loppuun saakka esimerkillisesti. Paras välittäjä tähän asti!
Tommi JauhoMyyjä
10
Asiallinen, rauhallinen ja rehellinen
9
Riston asiantuntemus oli huikeaa ja tiesin että hän pysyy taloni myymään jos kuka. Minua pelotti vanhan taloni myynti mutta uskon että nyt se on tehty parhaalla mahdollisella tavalla. Iso Kiitos Ristolle :)
Pia WinterMyyjä
9
kokonaisuutenaan ammattimaista ja asiakasläheistä toimintaa!
10
Koko myyntikprosessi sujui erittäin ammattitaitoisesti, huolellisesti ja kaiken lisäksi tyylillä hoidettu homma.
10
Päällimmäinen asia kokemuksesta on aktiivinen markkinointi kohderyhmälle joka oli relevantti asunnon suhteen. Paikalla ei ollut juurikaan "renkaan potkijoita" vaan tositarkoituksella olevia. Tässä välittäjällä oli esimerkillisen aktiivinen rooli.
10
Tapasimme välittäjän ensimmäisen kerran vasta kaupantekotilaisuudessa. Myyjä itse hoiti esittelyt ja muun yhteydenpidon. Kaikki sujui kuitenkin mainiosti.
8
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.