Risto Karjalainen
9.5
Ota yhteyttä
Erikoistumisalueet
  • Asunnot

Risto KarjalainenFinnishEnglish

LKV, LVI-insinööri, KED, kaupanvahvistaja

RE/MAX Classic | Sun Housing Oy

045 133 8888

risto.karjalainen@remax.fi

Voisiko laaja 27 vuoden kokemus tuoda varmuutta asunto- ja kiinteistökauppaasi? Entä miten alan tehokkaimmat myynti- ja markkinointivälineet vaikuttavat omaisuutesi kauppahintaan tai myyntiaikaan?
Jos olet ostamassa uutta kotia, miten tärkeänä pidät riskien kartoitusosaamista ja tietoa siitä millä hinnalla kaupat tehdään?

On menetelmiä, mutta – Aito auttamisenhalu sydämessä on ratkaisevinta – Siksi soita 045 133 8888 Risto Karjalainen (LKV,KED, LVI-insinööri, kaupanvahvistaja)


Asiakkaideni aitoa palautetta

RE/MAX on Suomen ainoa kiinteistönvälitysketju, joka jakaa välittäjistään aidon asiakaspalautteen. Teemme, sen, jotta sinun olisi helpompaa valita juuri sinulle sopiva välittäjä. Kuvani vieressä oleva numero kertoo saamani palautteen keskiarvon. Alta voit lukea minun asiakaspalautteeni.

Risto Karjalainen on erittäin luotettava välittäjä. Ei anna turhia lupauksia. Aktiivisesti oli yhteydessä meihin sekä ostajaehdokkaisiin. Kertoi, mitä mieltä katsojat olivat. Meni kaupaksi nopeasti, ottaen huomioon alueen myyntitarjonnan. Kiitos!
10
Kaikki sujui loistavasti. Riston ammattitaito 10+
Nina SoiniMyyjä
10
Sujuvaa ja ammattitaitoista toimintaa! Kaikki meni niinkuin pitikin.
Tomi SaveliusOstaja
10
Välittäjä oli asiantunteva ja perehtyi kohteeseen tarkasti. Hän oli rehellinen sekä myyjän että ostajan suuntaan ja nosti esiin kaikki myyntiin vaikuttavat asiat. Ei yrittänyt myydä valheellisia mielikuvia. Markkinointi oli monipuolista ja tuloksellista. Kiinteistön myyntiin riitti kaksi näyttökertaa. Meille jäi erittäin positiivinen kokonaiskuva, kaikki hoidettiin alusta loppuun saakka esimerkillisesti. Paras välittäjä tähän asti!
Tommi JauhoMyyjä
10
Asiallinen, rauhallinen ja rehellinen
9
Riston asiantuntemus oli huikeaa ja tiesin että hän pysyy taloni myymään jos kuka. Minua pelotti vanhan taloni myynti mutta uskon että nyt se on tehty parhaalla mahdollisella tavalla. Iso Kiitos Ristolle :)
Pia WinterMyyjä
9
kokonaisuutenaan ammattimaista ja asiakasläheistä toimintaa!
10
Koko myyntikprosessi sujui erittäin ammattitaitoisesti, huolellisesti ja kaiken lisäksi tyylillä hoidettu homma.
10
Päällimmäinen asia kokemuksesta on aktiivinen markkinointi kohderyhmälle joka oli relevantti asunnon suhteen. Paikalla ei ollut juurikaan "renkaan potkijoita" vaan tositarkoituksella olevia. Tässä välittäjällä oli esimerkillisen aktiivinen rooli.
10
Tapasimme välittäjän ensimmäisen kerran vasta kaupantekotilaisuudessa. Myyjä itse hoiti esittelyt ja muun yhteydenpidon. Kaikki sujui kuitenkin mainiosti.
8
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.