Satu Räihä
10
Ota yhteyttä
Erikoistumisalueet
  • Asunnot

Satu RäihäFinnishEnglish

Yrittäjä, LKV, KiAT

RE/MAX Promise | Promise Realtors Oy LKV

050 360 7514

satu.raiha@remax.fi

Minulle laadukas asiakaspalvelu on luonnollinen osa myyntityötä. Yrittäjänä toimin tehokkaasti ja aina asiakkaani parhaaksi. Otathan yhteyttä, kun olet myymässä tai ostamassa!


Asiakkaideni aitoa palautetta

RE/MAX on Suomen ainoa kiinteistönvälitysketju, joka jakaa välittäjistään aidon asiakaspalautteen. Teemme, sen, jotta sinun olisi helpompaa valita juuri sinulle sopiva välittäjä. Kuvani vieressä oleva numero kertoo saamani palautteen keskiarvon. Alta voit lukea minun asiakaspalautteeni.

Ystävällinen, aikaansaava, perillä asioista ja luonteva.
9
Kaikki sujui alusta loppuun hienosti ja suunnitelmien mukaan, voin suositella!
9
Satu oli erittäin asiantunteva. Hänestä huokuu innostus työhönsä ja hän on erittäin ystävällinen ja realistinen. Kaikki sujui moitteettomasti ja sujuvasti. Olemme erittäin tyytyväisiä koko prosessiin ja lopputulokseen.
10
Satu hoiti asunnon välityksen erittäin ammattimaisesti. Minulla oli asunto myynnissä aikaisemmin toisella välittäjällä/välitysfirmalla ja ero asioiden hoidossa oli valtava. Kohteen kuvauksen tekstit/videot olivat hienot ja huolella tehdyt. Tyhjä asunto saatiin näyttämään hyvältä pienillä tuunauksilla. Asunto meni kaupaksi nopeasti. Upeaa työtä satu!
Iiro RantasaloMyyjä
10
Miellyttävä välittäjä
10
Tuttu välittäjä, johon olin niin tyytyväinen että halusin valita hänet uudelleen. Kaikki sujui hyvin ja luotettavasti niin kuin ennenkin. Toivottavasti tapaan hänet uudelleen seuraavan asunnon yhteydessä.
9
Satu on hyvin asiantunteva ja tarkka välittäjä. Olin koko myyntiprosessin aikana selvillä missä mennään ja hän hoiti kiinteistökaupan kiemurat ja ongelmat tyylillä. Hänelle kiitos.
10
Välittäjä oli jo entuudestaan meille tuttu. Satu hoiti asiansa hyvin ja sinnikkäästi vaikka myyntiaika venyikin ennakoitus pitemmäksi.
9
Vastaukset tuli supernopeasti kaikkiin kysymyksiin yms.
9
Iloinen positiivinen ja ammattimainen ote.
9
Kiitoksia Sadulle oikein mallikkaasta toiminnasta. Ei ole kyllä mitään osa-aluetta mitä pitäisi parantaa. Oikein onnistuneita välitystoimeksiantoja keväälle!
Jukka PeltonenMyyjä
10
Kaikki sujui hyvin - nopeasti ja vaivattomasti. Kiitos myös välittäjälle Raimo Eräkare.
9
Olimme erittäin tyytyväisiä välittäjän toimintaan.
10
Satusta sai heti hyvän ensivaikutelman ja tuli luottavainen olo siihen, että asunnon myynti tulee menemään hyvin ja minua auttaa ihminen, joka todella tietää mitä tekee. Ensivaikutelma kyllä piti loppujen lopuksi paikkaansakin. Asunnon hinta saatiin arvioitua luotettavasti fiksuun summaan ja lopputulos oli sitä mitä lähdettiin hakemaan! Asunto myytiin todella nopeasti. Satun kanssa oli helppo toimia ja kommunikointi sujui todella mutkattomasti. Ihan huippu ihminen! :)
10
Kaikki sujui loistavasti välittäjän kanssa. Välittäjä on luotettava, ihmisläheinen, myynnin monitaitaja, hän saa myydäkseen meidän ja tuttaviemme asunnot. Täyden kympin myyjä.
Mirja LyytikäinenMyyjä
10
Muutamia välittäjiä tavanneena elämässäni, Satu Räihä on ehdottomasti miellyttävin tapaamani. Asiantunteva ja ammattitaitoinen. Asiat hoituivat sujuvasti alusta alkaen.
10
Asuntokaupat asunnon esittelystä kaupantekotilaisuuteen tapahtuivat sujuvasti ja meille jäi kokonaisuudesta erittäin positiivinen kokemus. Välittäjän toiminta oli nopeaa ja luotettavaa. Aikataulut pitivät paikkansa.
10
Kaikki sujui alusta loppuun mallikkaasti. Erittäin hyvä ensivaikutelma, olin heti vakuuttunut, että löysin oikean välittäjän meidän kodille. Valokuvat toteutettiin laadukkaasti. Sadulla on myös psykologista silmää, osasi toimia neutraalisti vaiken avioerotilanteen keskellä. Joka vaihe sujui hyvin. Kyselyihin vastattiin nopeasti, kerrottiin väliaikatietoa kävijöistä. Lopputulemana 2 tyytyväistä perhettä. Pieni lahja kaupantekotilaisuudessa oli piste i:n päälle. Voi suositella Satua lämpimästi kaikille tutuille ja tuntemattomille.
10
Satu hoiti työnsä paremmin kuin uskalsimme odottaakkaan, asuntomme meni kaupaksi ensimmäiseltä näytöltä! Satu oli aidosti kiinnostunut kohteesta. Viesteihin/yhteydenottoihin vastattiin lähes heti! Otti asioista selvää, jos jotain kysymyksiä tuli. Todella ystävällinen, empaattinen ja asiantunteva välittäjä, suosittelen varmasti! Parempaa välittäjää ei olekaan!
10
Ensiasunnon ostajana koko ostoprosessi ei ollut kamalan tarkasti hallussa. Satu piti huolen, että kaikki mahdollinen informaatio oli saatavilla, kaikkiin kysymyksiin sai vastauksen ja koko prosessi meni erittäin sulavasti. Plussaa myös nopeista vastausajoista sähköposteihin!
10
Asuntokauppani onnistui täydellisesti. Välittäjä kertoi ensikäynnillä kaiken oleellisen sekä yrityksestä, että tulevasta myyntiprosessista. Kaikki tapahtui hyvin nopeasti ja sovitulla aikataululla. Voin suositella välittäjääni tuttavilleni ja kaikille, jotka suunnittelevat asuntokauppoja.
10
Välittäjä ei hoitanut tehtäviään asiallisesti. Hän ei esimerkiksi lähettänyt kauppakirjaluonnosta sovitussa aikataulussa meille eikä pankkiin. Tarjoustamme välittäjä ei voinut hyväksyä kirjallisesti tarkasti eritellen sähköpostilla, vaan piti erikseen täyttää virallinen tarjouslomake. Alalla työskentelevänä olen elämässäni tavannut monta välittäjää ja tämä oli yksi huonommista kokemuksista. Tapaamisessa pankin kanssa hän oli kuitenkin asiallinen ja petrasi toimintaansa hieman.
Aivan mahtava iloinen Satu hoiti homman ensikäynnistä osakkeiden luovutukseen nopeasti ja ystävällisesti! Suosittelen!
10
Olen hyvin kiitollinen Satu Räihän hyvästä välitystoiminnasta alusta loppuun. Tuntui kuin olisin ollut aina hänen ainoa asiakkaansa kohtaamisissamme.
10
Kaikki sujui oikein mallikkaasti. Välittäjä oli miellyttävä ja ystävällinen alusta loppuun. Hän myös hoiti mallikkaasti ongelmallisen tilanteen kaupanteossa, kun myyjät olivat menneet väärään pankkiin. Voisin asuntokaupoissa valita kyseisen välittäjän myös jatkossa.
10
Ensivaikutelma oli hyvä, tarkka ja ystävällinen. Tämä päti toiminnassa myöhemminkin. Aikataulu piti, asiat tapahtuivat sujuvasti.
Anni MoisioMyyjä
9
Sadun kanssa kaikki sujui alusta asti mukavan sutjakkaasti ja rennosti, meille sopivalla tavalla ja aikataululla.
Tuomas TelsavaaraMyyjä
10
Kaikki sujui erinomaisesti ja meni niin kuin piti
10
Kaikki sujui hyvin.
10
Kaikki oli luotettavaa, ammattitaitoista ja energistä toimintaa ensi hetkestä alkaen.
Tuija Holmström-ErkamoMyyjä
10
Etsiessämme välittäjää olimme hyvin kriittisiä aikaisempien huonojen kokemusten vuoksi. Laitoimme hakupalvelu Googleen haun " hyvä kiinteistönvälittäjä Helsinki" ja Satu Räihä löytyi tätä kautta. Edelliset asiakkaat kiittelivät Satua juuri niistä asioista, mitä me pidimme tärkeänä. Satusta jäi positiivinen vaikutelma heti puhelimessa, mikä vahvistui ensikäynnillä. Satu oli aidosti kiinnostunut kohteesta, otti tarkasti selvää kaikista taustoista ja yhteistyö oli kaikkinensa positiivista ja mutkatonta. Satu toi ammattikuvaajan ottamaan kauniit kuvat kodistamme. Satu oli hyvin tarkka, että kaikki asiakirjat olivat kunnossa ja ostajan saatavilla. Sovitut asiat hoituivat aina nopeasti. Olemme erittäin tyytyväisiä Satuun, ja olemme jo suositelleet häntä muille.
Jarkko KivikoskiMyyjä
10
Saimme erittäin hyvän vaikutelman heti alusta Satusta. Miellyttävä ja empaattinen.
Tove ZilliacusOstaja
9
Aloitushinta muodostui itse tekemäni perusteellisen selvityksen mukaan täysin epärealistiseksi. Sanoin sen hänelle mutta vedoten "asiantuntemuksensa" antamaan auktoriteettiin hän ajoi ehdotuksensa läpi. Ensimmäisen 4 kuukauden sopimusjakson aikana hintaa laskettiin kahdesti, yhteensä 6 % mutta yhtään ostotarjousta ei tullut. Toisen sopimuskauden alkaessa määrittelin itse - vastoin välittäjän ehdotusta - pyyntihinnan, millä hinnalla kauppa nopeasti syntyikin. Toteutunut kauppahinta oli 90,0 % välittäjän alkuperäisestä pyyntihinnasta ja vastaa kohteen tilanteen huomioiden alueen hintatasoa. Välittäjän ammattitaidosta jäi minulle tältä osin huono mielikuva. Aikaa kului tarpeettomasti ja korot juoksivat ihan turhaan!
Jaakko LahdenrantaMyyjä
6
Hyvin joustava, pätevä ja lempeä välittäjä. Kaikki sujui hyvin. Nopeasti sain vastauksia kun tarvittiin ja osto tehtiin ongelmitta. Olen saanut tukea ja apua. En ole varma, että osto olisi ollut yhtä helppo ilman Satua.
10
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.