Sirkku Puikkonen
10
Ota yhteyttä
Erikoistumisalueet
  • Asunnot

Sirkku PuikkonenFinnishEnglish

Yrittäjä, LKV, MBA

RE/MAX Classic | Classic Realtors Oy

050 413 5514

sirkku.puikkonen@remax.fi

Toimin yrittäjänä ja kiinteistönvälittäjänä RE/MAX Classicissa. Saan tehdä työtä erinomaisessa tiimissä ammattitaitoisten ja aktiivisten kollegojen kanssa.
Olen kokenut, ahkera, ystävällinen, tehokas – ja valmiina palvelemaan Sinua, kun tarvitset ammattilaisen apua asuntokaupassa.

Voit tutustua toimintatapaani tarkemmin osoitteessa www.asuntokaupanammattilainen.fi.
Professional service also in English!


Asiakkaideni aitoa palautetta

RE/MAX Suomen ainoa kiinteistönvälitysketju, joka tarjoaa välittäjistään aitoa asiakaspalautetta. Tällä sivulla näet, miten asiakkaamme ovat arvioineet kyseisen välittäjän. Teemme tämän siksi, että sinun olisi helpompaa valita juuri sinulle sopiva välittäjä. Kuvan vieressä oleva numero kertoo välittäjän saaman palautteen keskiarvon.

Kaikki sujui todella hyvin ja nopeasti. Suosittelisin Sirkku Puikkosta kenelle tahansa, joka haluaa hyvää, ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua.
10
Sirkku on huippuammattilainen. Koko myynti meni kuin oppikirjasta. Olimme todella tyytyväisiä!
Katariina ÄröläMyyjä
10
Kokonaiskuva kiitettävä ja miellyttävä. Pari kauneusvirhettä eivät pilanneet kokonaisuutta kun lopputulos oli toivottu
9
Kaikki meni hyvin.
10
Kaikki toimi todella iloisen asiantuntevalla, mutta jämptillä otteella. Olen seuraavan asuntokaupan tiimoilta ensimmäiseksi yhteydessä Sirkkuun.
10
Myynti sujui oikein hyvin, vaikka kohteen hankaluudesta johtuen kestikin kauan. Sirkku teki hienoa työtä koko palkkion edestä.
Lauri HiekkanenMyyjä
9
Asunnon myynti sujui ripeästi js luotin täysin Sirkun ammattitaitoon. Kiitos Sirkku
Anni KupsuMyyjä
10
Välittäjästä syntynyt ensivaikutelma vastasi täysin todellisuutta. Koko prosessi hoitui erittäin ammattitaitoisesti (kiinteistönvälitysalalla harvemmin törmää näin ammattimaiseen toimintaan). Välittäjän toiminta oli luotettavaa, avointa ja kaikki osapuolet huomioon ottavaa. Lopputulos oli kaikkien kannalta paras mahdollinen. RE/MAX:sta yrityksenä jäi oikein positiivinen kuva (kuva RE/MAX:sta yrityksenä parani huimasti).
10
Valitsin nykyisen asunnonvälittäjän, koska hän hoiti edellisenkin asuntokauppani erinomaisella tavalla. Olen tyytyväinen välittäjään kokonaisuutena: ystävällisyys, ulkoinen olemus sekä ammattitaito.
9
Loistava myyjä ja loistavat kaupat. Kiitos vielä kerran. Suosittelemme aivan varmasti tuttaville!
Katja MarttilaMyyjä
10
Sirkku on rautainen ammattilainen! Olimme todella tyytyväisiä miten koko prosessi meni. Suosittelemme Re/Maxia lämpimästi sekä tietenkin ihanaa Sirkkua!
10
Olen erittäin tyytyväinen palveluun!
10
Ensivaikutelmasta kaupan loppuun viemiseen asti kaikki sujui erinomaisesti. Asunto saatiin myytyä nopeasti ja hyvään hintaan. Sirkku on alansa huippuammattilainen jota voin kyllä varauksetta suositella muillekin.
Petri NiemeläMyyjä
10
Kaikki sujui loistavasti. Meitä palveltiin todella hyvin ja olimme välittäjän ansiosta koko ajan ajan tasalla missä mennä. Tarjouskaupan ansiosta saimme varmasti asunnostamme paremmin hinnan kuin "normaali" myynnillä. Suosittelen Remaxia ja varsinkin Sirkka ystävillenikin.
Erika NiemeläMyyjä
10
Sirkku hoiti hyvin ammatttimaisesti koko kaupan Kiitos Sirkulle.
Mirjam JärvinenMyyjä
10
Kaikki sujui mutkattomasti
10
Välittäjä oli omistautunut prosessiin perusteellisesti ja vei sen läpi varmalla otteella, ihailtavan ammattitaitoisesti, hyväntuulisesti ja luottamusta herättävästi.
10
Meillä on välittäjän kanssa aiempi yhteinen kokemus ja sen pohjalta oli helppo tehdä valinta kuka lähtee myymään asuntoamme. Hyvä maku jäi koko prosessista.
Tarmo SunikkaMyyjä
10
Koko myyntiprosessi sujui loistavasti. Sirkku oli vakuuttanut meidät ammattitaidollaan ja miellyttävällä persoonallaan jo aiemmin, joten välittäjän valinta oli helppo. Meidät pidettiin ajantasalla kaikesta, hän oli aina tavoitettavissa tarvittaessa ja kärsivällisesti kiireensä keskellä vastaili mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Todella pätevä ja vilpittömästi asiakkaidensa asialla oleva ammattilainen, jota aiomme lämpimästi suositella kaikille asuntonsa myyntiä harkitseville tutuillemme.
10
Saimme Sirkun suositukset naapureiden kautta, ketkä olivat saaneet kaupaksi omat asuntonsa hänen välityksen kautta. Jo tämä puhui puolestaan meidän puolelle. Myös kaikki kohtaamiset hänen kanssaan aina ensitapaamisesta kaupantekoon sujuivat mainiosti, missä otettiin huomioon kaikkien osapuolien aikataulut.
10
Mainiota työtä! Ilman Sirkkua meidän asunto olisi yhä myymättä!
Tuuli KorhonenMyyjä
10
Kaikki sujui paremmin kuin hyvin! Sirkku oli aivan mahtava valinta ja hoiti asiat todella ammattimaisesti. Erittäin hyvä fiilis jäi asunnon myynnistä!
10
Positiivinen kokemus kokonaisuudessaan :) Kiitos Sirkku!
9
Välittäjä on loistava!
10
Erittäin mielyttävä kokemus, jos joskus olemme myymässä niin ykkösvaihtoehto välittäjäksi!
10
Kaikki sujui kuin tanssi!
10
Hyvin ammattitaitoinen ja mukava vaikutelma välittäjästä, oli ilo saada näin energinen ja iloinen välittäjä asuntokauppaan, kokonaiskuva täydellinen 10, kiitos!!
Jerry MäkinenOstaja
10
Sirkku on ihana.
10
Yhteistyö sujui hyvin. Välittäjä teki töitä, että saimme myyntiketjussa tarvittavat järjestelyt tehtyä.
10
Erittäin hyvin hoidettu kokonaisuus.
9
Välittäjä vaikutti luotettavalta, ammattitaitoiselta ja asiantuntevalta. Asiallisuus oli tärkeää, tunne, että myös ostajaa arvostettiin. Ostaisin samalta välittäjältä asunnon uudelleenkin ja antaisin myös oman asuntoni myyntiin hänelle .
10
Välittäjä tuki hyvin myyntiä!
8
Sirkku on todellinen asuntokaupan ammattilainen. Hän on luotettava, ahkera, tuntee alan hyvin, pitää sanansa ja oli ylipäänsä uskomattoman hyvä myyjä verrattuna toiseen välittäjään, jolta ostin asunnon. Sen lisäksi hän on aina iloinen, ystävällinen ja rauhallinen. Ei minkäänlaista kiireen tuntua vaikka varmasti on kiire kantapäillä koko ajan.
Pirkko JokinenMyyjä
10
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.