Ullanlinna on eteläisessä Helsingissä sijaitseva kaupunginosa, joka tunnetaan muun muassa upeista jugendtaloistaan ja Tähtitorninmäen puistosta. Etelässä ja idässä Ullanlinna rajautuu mereen ja länsipuolella ”naapureina” ovat Eira ja Punavuori.

Ullanlinna asuinalueena

Ullanlinna on todella haluttu asuinalue. Asuintaloista suurin osa on jugendtyylisuuntaa edustavia kerrostaloja, jotka on rakennettu 1800-luvun lopun ja 1990-luvun alun vuosikymmenten välisenä aikana.

Ullanlinna tunnetaan myös monista puistoistaan, näistä suurimpana Tähtivuoren puisto, joka tunnetaan myös perinteisenä Helsingin vappupiknikpaikkana. Alueena Ullanlinna on hyvin rauhallinen ja tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet muun muassa liikkumiseen. Merisataman ja Eiran ranta ovat kävelymatkan päässä.

Ydinkeskustaan on Ullanlinnasta lyhyt matka, joka taittuu kävellen tai raitiovaunulla. Myös muutamat bussilinjat liikennöivät Ullanlinnan läpi.

Ullanlinnassa erityisen haluttuja ovat etenkin yksiöt, kaksiot sekä kolmiot.

Asuntojen hinnat Ullanlinnassa

Asuntojen keskimääräiset neliöhinnat Ullanlinnassa (2017)

7 500–8 000 euroa/neliömetri

 

Asunnon osto Ullanlinnasta

Asunto Ullanlinnasta kiikarissa? Etenkin vanhojen kerrostalojen ostajan on hyvä tutustua tarkkaan taloyhtiössä tehtyihin ja suunnitteilla oleviin remontteihin. Monissa taloissa onkin isommat remontit (kuten putkiremontti, julkisivuremontti ja kattoremontti) jo tehty, mutta osassa isoja remontteja on vielä edessä.

Tunnemme Ullanlinnan alueen asuntomarkkinan ja autamme sinua kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa. Joten olit sitten ostamassa tai myymässä asuntoa Ullanlinnasta tai sen lähialueilta, olemme apunasi.

Array

RE/MAX Casa Alto

Casa Alto Oy LKV

Laivurinrinne 1
00120 Helsinki

Puh: 0500 322 232
www.remax-casaalto.fi

Array

RE/MAX Royal

Royal Group Oy

Unioninkatu 7
00130 Helsinki

Puh: 040 415 7055
www.remax-royal.fi

Array

RE/MAX Sky 1

Kiinteistötoimisto Sky Oy

Korkeavuorenkatu 4
00150 Helsinki

Puh: 040 7755 225
www.remax-sky.fi

Haluatko lisätietoa tai ilmaisen hinta-arvion asunnostasi? Jätä yhteydenottopyyntö.

Olen myymässä asuntoani ja haluan ilmaisen arviokäynnin. Haluan, että välittäjä on minuun yhteydessä.