Avaamme RE/MAX toimiston Tuusulaan 1.3.2018

Oletko kiinnostunut kiinteistönvälittäjän urasta, vanhat rutiinit kyllästyttävät? Tai oletko ollut jo hetken alalla, mutta tahdot urasi lähtevän kunnolla lentoon? Älä seuraa elämääsi sivusta. Seuraa unelmiasi RE/MAXilla!

Ihan aina motivaatio, urakehitys tai taloudellinen menestys ei ole vain sinusta kiinni. Ihmiset ympärilläsi voivat joko nostaa sinua ylös tai painaa alas. Jos koet, että olet hyvä, mutta sinulla olisi kaikki edellytykset olla paras, voi olla, että on aika vaihtaa. Kun on aika vaihtaa, VAIHDA.

Lue lisää ja hae: www.valitseremax.fi

Meillä RE/MAXilla menee nyt hyvin. Siksi etsimme joukkoomme lisää asuntomyynnin ammattilaisia tai sellaiseksi haluavia.

RE/MAX Asuntoneliöt ja Kotineliöt tarjoavat sinulle vielä enemmän etuja kuin muut; hyvät työkaverit, toimitilat keskisen Uudenmaan parhailla markkinapaikoilla, ammattitaitoinen tuki ja koulutus. Saat tukea työhösi, markkinoiden parhaat työkalut ja järjestelmät, lisäbonukset saavutuksiesi mukaan sekä kymmeniä valmiita toimeksiantoja odottamassa välittäjäänsä.

Meillä on mahdollisuus tehdä välitystyötä haluamallasi konseptilla, kaikkea yrittäjyyden ja palkkatyön väliltä. Ota yhteyttä ja neuvotellaan yhdessä sinun kannaltasi paras toimintamalli.

 

Kiinnostuitko?  Ota heti yhteyttä: yrittäjä Jari Vähämäki, MBA,LKV, LVV, Kiinteistöarviointimestari. Puh. 050 555 9433.

 

RE/MAX on maailman suurin kiinteistönvälitysketju, joka toimii yli 44 vuoden kokemuksella 100 maassa, yli 7500 toimiston ja yli 110 000 välittäjän vahvuudella. RE/MAX on markkinajohtaja 11:ssä Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. RE/MAX-välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa ihmistä ostamaan ja myymään kotinsa ympäri maailmaa. 

Suomessa ensimmäinen RE/MAX-toimisto avattiin 2006. Tällä hetkellä RE/MAXilla on Suomessa lähes 350 välittäjää 17:llä eri paikkakunnalla ja välittäjämäärä on voimakkaassa kasvussa. 

RE/MAX on kehittänyt vahvat valmennusohjelmat välittäjille ja yrittäjille, jotta nämä voivat kehittyä omassa työssään ja tarjota parhaan mahdollisen avun asiakkaalle. Kaikkien välittäjien koulutukseen, niin uusien kuin kokeneidenkin, keskitytään jatkuvasti. Oman koulutuksen lisäksi kaikki RE/MAX-välittäjät suorittavat mahdollisimman laajasti Suomessa olevat kiinteistönvälitysalan tutkinnot.