Janne Nielsen
8.5
Ota yhteyttä
Erikoistumisalueet
  • Asunnot

Janne NielsenFinnishEnglishSwedish

Yrittäjä, LKV, kaupanvahvistaja

RE/MAX Eximas | Eximas Oy LKV

0400 280 294

janne.nielsen@remax.fi

Vankka koulutustausta ja pitkä kokemus koulutusalan johtotehtävistä. Huippumyyjän tehokas, ammattitaitoinen ja asiakaslähtöinen palvelu Sinulle niin osake- kuin kiinteistökaupoissakin. Ota rohkeasti yhteyttä vaikkapa vain jutellaksesi asuntoasioista!


Asiakkaideni aitoa palautetta

RE/MAX on Suomen ainoa kiinteistönvälitysketju, joka jakaa välittäjistään aidon asiakaspalautteen. Teemme, sen, jotta sinun olisi helpompaa valita juuri sinulle sopiva välittäjä. Kuvani vieressä oleva numero kertoo saamani palautteen keskiarvon. Alta voit lukea minun asiakaspalautteeni.

Kaikki sujui muuten paremmin kuin osasin odottaa, mutta kaupanteon ajankohta oli huonoimmasta päästä vaikka olin toivonut iltapäiväaikaa. Vapautumisen kanssa meni myös säätämiseksi, mutta se nyt ei haittaa kun muuten kaikki meni hyvin. Kuitenkin jäi hieman olo, ettei välittäjää kiinnostanut asiakkaan asiat ja kaikki joutui kertomaan useampaan kertaan. Täyden kympin kokemus, kunhan vähän opetellaan olemaan kiinnostunut asiakkaasta ja muistamaan asiakkaan asioita.
8
Aivan loistava tyyppi
8
Kaikki hoidettiin ammattitaidolla ja nopeasti.
Jussi ManninenOstaja
10
Tehokkaita ja asiantuntevia välittäjiä. Kiitos!
9
Aktiivinen toimija, laajat markkinat. Luotettava toimija. Yhteistyö on toiminut erittäin hyvin.
9
Pysyttiin sovitussa aikataulussa. Pari kertaa välittäjä ei ottanut yhteyttä esittelyn jälkeen (kun ketään ei ollut esittelyissä). Minusta tällöinkin pitäisi olla yhteydessä, sovitun mukaan.
9
Meillä ei ole koskaan ollut mitään ongelmia Janne Nilssenin kanssa.Hän on myynnyt avopuolisoni talon ja hyvän ystävämme pari kiinteitöä. Siis ehdottomasti suosittelen Remaxia kaikille ystäville, jos he tarvitsevat kiinteistövälitys palveluita!!!.
Maarit MatikkaMyyjä
9
Hienosti hoidettu ja jäi hyvä kuva omasta välittäjästämme.
Juha Mauri Kalevi SalmiMyyjä
10
Asuntomme oli toisella välitysfirmalla 4 kuukautta, eikä tuloksia syntynyt. Eräällä asuntonäytöllä tutustuimme Janne Nielseniin ja hän osasi suoraan jo meille kertoa, miten asuntomme menisi viikossa kaupaksi. Pidimme tätä aika hurjana väitteenä. Teimme sopimuksen Jannen kanssa. Asuntomme oli netissä 2 päivää, 2.päivän iltana meillä oli yksityisnäyttö, tuli hyvä tarjous ja kaupat tehtiin viikko siitä. Tulemme suosittelemaan sekä firmaa että Jannea, jos joku tarvitsee välittäjää.
10
Asunnonmyynti tuli kohdalleni erittäin nopeasti ja koko prosessi oli erittäin nopea, asunto meni neljässä päivässä kun ilmaantui nettiin. Välittäjä pystyi vastaamaan minun prosessiin nopeasti ja myöskin yhteydenottojen perusteella vastaamaan nopeista näytöistä. Välittäjä ymmärsi myös kissojen päälle :)
Tiina KarhunenMyyjä
9
Kaikki meni tosi mallikkaasti
Marja SokajärviMyyjä
10
Asuntokauppamme sujui todella jouhevasti. Välittäjämme ei edes kerinnyt paljon markkinoida kun kyselyjä jo tuli. Ensimmäinen näyttö ja asuntomme oli myyty tunnissa. Välittäjämme arvioi hinnan aivan kohdalleen, joten kaikki sujui todella hyvin.
9
Kaikki sujui moitteettomasti ja välittäjä oli luotettava ja kertoi faktat asunnon myynnistä, asiallinen ja miellyttävä asuntomyyjä, jota voi suositella muillekkin! Myi asunnon yllättävän nopeasti ja antoi vinkkejä uuden asunnon ostamisessa myös.
Anne SalmiMyyjä
9
Tähän asti ok, homma vielä alussa
Pirjo VaahteralehtoMyyjä
9
Kiitos
Henna TulkkiMyyjä
7
Välittäjä selvitti asioita pyynnöstäni liittyen seuraavan kiinteistöni ostoon, mm.lakipykälien selvittämistä eteen tulleiden kaupan ehtojen selvittämiseksi, jotka eivät olisi edes kuuluneet hänelle enää. Hän näki tässä ammatillisen pätevyyden kasvun ja oman toimiston tiedon kasvun ja kehityksen etuna myös heille, mutta olemme saaneet äärettömän hyvää, ystävällistä ja luotettavaa palvelua. Janne on tavattoman rehellinen, hyvin perehtynyt, sitoutunut, antaumuksellinen ja pitkäjänteinen välittäjä, arvostamme paljon myös Jannen rauhallista ja suoraa ja kaunista, asiakasystävällistä tapaa kertoa asioista.
10
Janne on ammattilainen
Kari TulkkiMyyjä
8
Kommenttina edellisiin, tarjouskauppa ei ollut meillä vaihtoehto. Hiukan mietityttää, mitä muuta tehdään sen lisäksi, että kohde on netissä. Loman sijainen olisi voinut edes soittaa ja esittäytyä. Yleisvaikutelma oman välittäjän toiminnasta on hyvä.
Henna TulkkiMyyjä
8
Janne Nielsen hoiteli asiat totuttuun laadukkaaseen tapaansa.
Eeva Marjatta KatajaMyyjä
10
Välittäjän toiminta oli omaan tuloshakuisuuteen kallistunutta, jolloin asiakas ja hänen tarpeensa tahtoivat unohtua. Kokonaiskuva jäi lähinnä sekavaksi.
Hannu LaaksonenMyyjä
7
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste