René Messia de Prado
10
Ota yhteyttä
Erikoistumisalueet
  • Asunnot
  • Asuntosijoittaminen

René Messia de PradoFinnishEnglishSwedish

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, NHS

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

040 518 6949

rene.messiadeprado@remax.fi

RE/MAX Casa Alto | de Prado Solutions Oy
y-tunnus 2551468-1

Olen René, tuiki tavallinen suomenruotsalainen, italialais-espanjalaisen suvun vesa ja pääkaupunkiseudulla toimiva kiinteistönvälittäjä. Kolme työni kulmakiveä: Palvelu, nopeus ja laatu

Kiinteistönvälityksessä menestys perustuu siihen, että asiakkaat suosittelevat välittäjää ystävilleen ja tutuilleen. Suosittelu syntyy ainoastaan, mikäli asiakkaan odotukset ovat ylittyneet positiivisesti, ja palvelu on ollut erinomaista. Pyrkimykseni on menestyä tuottamalla tyytyväisiä asiakkaita. Kiinteistönvälittäjän tehtävänä on mielestäni aina saada kauppa aikaan mahdollisimman nopeasti, jolloin asunnon omistajan ei tarvitse odotella uuden elämän aloittamista uudessa asunnossa. Hinnoittelu on tässä kriittinen tekijä. Pyrin aina tekemään kaupat pyyntihintaan tai vähän yli. Tätä en missään nimessä saa aikaan alihinnoittelulla vaan siten, että asunto on heti kättelyssä hinnoiteltu perustellusti oikein.

Asiakkaani kokevat palveluni laadukkaaksi koska täytän heidän odotuksensa, pidän aktiivisesti yhteyttä ja toimin erinomaisesti sekä omistajaa että ostajaehdokasta kohtaan. En tee palveluni laatua vaarantavia kompromissejä sen kummemmin kaupan teossa kuin asiakkuuden syntymisessäkään.

Lupaan sinulle, etten ole kaupungin edullisin kiinteistönvälittäjä, mutta lupaan myös, etten ole se kallein!


Asiakkaideni aitoa palautetta

RE/MAX on Suomen ainoa kiinteistönvälitysketju, joka jakaa välittäjistään aidon asiakaspalautteen. Teemme, sen, jotta sinun olisi helpompaa valita juuri sinulle sopiva välittäjä. Kuvani vieressä oleva numero kertoo saamani palautteen keskiarvon. Alta voit lukea minun asiakaspalautteeni.

Rene hoiti asiansa mallikkaasti, hyvällä ja rennolla otteella. Ei mitään hätiköintiä eikä puskemista. Onneksi saimme tämän asunnon useista kiinnostuneista huolimatta. Asuntoa toki olisi halunnut päästä katsomaan aikaisemmin, mutta aina aikataulut eivät mene yhteen.
Ari KatajamäkiOstaja
9
Kaikki toimi ja vastaukset saatiin nopeasti.
Risto KimariOstaja
9
Mahtava kokemus, välittäjän myymät kaksi asuntoani menivät kaupaksi parempaan hintaan kuin uskalsin toivoa ja vielä nopeasti!
10
Kaikki sujui hyvin. Välittäjä teki työnsä suunnitelmallisesti ja aikataulun mukaisesti. Asiakirjat olivat kunnossa ja kaupanteko oli valmisteltu hyvin.
10
Erinomaista asiakaspalvelua ja tuli hyvä fiilis jo ensimmäisestä puhelusta. 10/10 kaikin puolin.
Teresa TommiskaOstaja
10
Kaikki sujui moitteettomasti.Välittäjä ystävällinen,asiallinen. Aikataulut sovitusti.Työnsä osaava.
10
Kaikki sujui jouhevasti.Asiallinen,ystävällinen.Aikataulut sovitusti.Kysymyksiin vastattiin melko lailla paikkansa pitävinä.Kokonaisuutena hyvin jouheva kaupanteko.
10
Ensivaikutelma oli hyvä ja vastasi todellisuutta. Aikataulussa ei ollut valittamista. Asuntokaupat sujui erittäin hyvin.
Juha Pekka NieminenOstaja
10
Rene oli todella ammattimainen ja piti minut erittäin hyvin tilanteen tasalla myynnin suhteen. Asunto myytiin ensimmäisellä näytöllä ja yli pyynnin joten ei voi olla omistajan roolissa kuin erittäin tyytyväinen. Kiitos Rene!
10
Erinomaista palvelua. Renee oli erittäin ammattimainen ja kertoi täsmälleen miten prosessi menee, ja millä myytiargumenteillä hän asuntoa myy. Hänen suunitelma oli erittäin uskottavaa, ja toteutus oli sen mukainen. Suosittelisin Renee kenelle tahansa, olimme äärimäisen tyytyväisiä hänen suoritukseen.
10
Hommat hoituivat hyvin ja nopeasti. Erityisesti välittäjän viestinnästä iso plussa. Hinta-arvio hieman yläkanttiin, mutta tähän voi toki vaikuttaa moni asia. Suosittelisin välittäjää muillekkin.
9
Täydellinen asunnonmyyntikokemus.
10
René on positiivinen, mukava ja tehokas. Hänen kanssaan oli helppo kommunikoida ja hän vastasi nopeasti mikäli oli jotain kysyttävää. Sovitussa aikataulussa pysyttiin ja kaikki meni nappiin. Hyvä välittäjä, jota mielellään suosittelemme muillekin!
Karl-Kristian StunsOstaja
10
Rene hoiti homman todella hyvin, yhteydenpito oli erinomaista ja hän oli miellyttävän rento, hyväntuulinen ja asiantunteva. Ei minkäänlaista painostusta, saimme miettiä asioita itsenäisesti ja kun olimme valmiit, Rene tuli taas mukaan kuvioon. Reneä voi suositella kenelle vaan!
10
Todella upeeta ja ammattitaitoista toimintaa Renéltä, täyden kympin suoritus!
10
We found the agent (René Messia de Prado) to be very friendly, service-minded and efficient. We liked the fact that when he didn't know something, he got back to us quickly. We really appreciated that he was not pushy, but a good listener.
10
Välittäjä toimi joustavasti ja ammattitaitoisesti. Reagointinopeus ylitti odotukset.
10
Luottamus oli minulle erityisen tärkeää, sillä asun ulkomailla enkä voinut itse olla kovin paljoa mukana myyntiprosessissa. René teki alusta saakka miellyttävän ja ammattitaitoisen vaikutelman. Hän hoiti asiat täsmällisesti suunnitelmien mukaan eikä hätkähtänyt eteen osuneista yllättävistäkään, minusta tai välittäjästä riippumattomista mutkista matkalla. Olin erittäin tyytyväinen niin myyntihintaan, -aikaan kuin kaiken helppouteen.
Sara TuxenMyyjä
10
Välittäjä oli tehokas ja ripeä. Nettiesittely oli hienosti tehty: hyvä teksti sekä hyvät kuvat. Välittäjä piti meidät ajan tasalla kaiken aikaa. Kaupat syntyivät kahdessa viikossa. Olen suositellut Renetä muillekin: paras tapaamamme välittäjä koskaan.
10
Rene hoiti asiat erittäin hyvin kohteen arviokäynnistä lähtien. Saimme kohteesta sovitun hinnan, ja meidät pidettiin hyvin tilanteen tasalla myynnin eri vaiheista aina kaupantekoon asti. Suosittelen lämpimästi Reneä jokaiselle asuntonsa myyntiä harkitsevalle.
10
Välittäjä antoi luotettavan vaikutelman heti alussa, ja ensivaikutelma pysyi. Aikataulu oli tehokas ja tuotti tulosta.
9
Yhteistyö sujui hyvin. Välittäjä oli kohtelias ja asiantuntija. Aikataulullisesti sujui hyvin, myynnin aloitus osui hyviin keleihin ja pyhiin, joten alku oli hidas. Välittäjä vastasi ilmenneisiin kysymyksiin nopeasti ja hoiti asiat hyvin.
10
Kaikki sujui hienosti
9
Rene ylitti odotuksemme selkeästi. Toiminta oli todella tehokasta ja lopputulos puhuu puolestaan: asunto myytiin täyteen hintaan ennen kuin asunto oli edes julkisessa näytössä. Suosittelen kaikille, jotka harkitsevat asunnon myyntiä!
10
Rene oli erittäin tehokas asunnon myyjä. Hän hoiti kaupat nopeassa aikataulussa, mikä varmasti johtui pitkälti aktiivisuudestaan heti asunnon myyntiin laiton jälkeen. Hän piti sovituista asioista kiinni.
9
Erittäin hyvä mielikuva jäi, kaikki meni helposti ja mukavasti. Välittäjän kanssa oli ilo asioida. Iso kiitos hänelle!
10
Ripeä ja asiat hoitui. Aktiivinen mutta ei ”tyrkyttänyt”. Miellyttävä kokonaiskuva.
9
Rene osaa homman. Energinen ja positiivinen asenne. Asunto myyntiin ensimmäisellä näytöllä. Rene saa myydä seuraavan asunnon myös :)
9
Löysin mieleisen kohteen Oikotieltä ja laitoin sitä kautta viestiä välittäjälle. Ajattelin tuolloin aiempiin kokemuksiin perustuen, että saan sähköpostiin saman esitteen pdf:na jota jo netissä luin mutta yllätys oli suuri kun René soitti jo 5 minuutin kuluttua ja kertoi paljon lisätietoja kohteeseen liittyen. Saimme sovittua samalla puhelulla jo esittelynkin heti seuraavalle päivälle. Esittely tosiaan järjestyi sovitusti ja päädyin tekemään tuossa yhteydessä tarjouksen kohteesta. Tarjous määriteltiin olemaan voimassa vuorokauden enkä odottanut ihan heti tapahtuvan mitään mutta René ottikin jo noin puolen tunnin päästä yhteyttä kertoen myyjän hyväksyneen tekemäni tarjouksen. Yksikään aiempi välitäjä ei ole vastaavaan nopeuteen yltänyt ja tästä suuri kiitos Renélle, että hoidat asiat heti etkä joskus tulevaisuudessa. Teimme kaupat mutta sitten alkoi kuukauden odottelu kun kyseisessä osakkeessa oli lunastuslauseke. Yllättäen ko. Asunto Oy:n nykyinen osakas käyttikin lunastusoikeuttaan ja minun osalta kaupat peruuntuivat. Luonnollisesti pettymys oli suuri mutta yllätykset eivät päättyneet siihen. Jo seuraavana päivänä René soitti ja kysyi olenko vielä kiinnostunut vastaavasta kohteesta samassa talossa sillä hän on tehnyt salapoliisityötä ja saanut selville siellä olevan hiljaisessa myynnissä toinenkin kohde eri myyjällä. Kävi ilmi, että tuo kohde oli minulle sopivampi ja mikä parempaa, lopulliset kaupat saatiin tehtyä jonkin verran pienemmällä hinnalla kuin mitä tämä alkuperäinen kohde olisi ollut. Tämän perusteella täytyy sanoa, että René ylittää asiakkaan odotukset ja ainakin minun kohdalla asetti vaatimustason välittäjien osalta täysin uudelle tasolle. Kiitos René ja hyvää talven jatkoa! :)
Jari VirtanenOstaja
10
Kaikki sujui Renen kanssa erittäin hyvin heti ensimmäisestä puhelusta lähtien. Palvelu oli loistavaa ja koko prosessin ajan itsellä säilyi hyvä ja luottavainen olo, sillä välittäjä piti yhteyttä ja päivitti kaikista tilanteista. Asunto myytiin ensimmäisenä näyttöpäivänä pyyntihintaan. Voin suositella Reneä välittäjänä asiantuntijuuden, ammattitaidon, yhteydenpidon ja loistavan myynnin vuoksi erittäin lämpimästi. Rockstarpalvelu!
Saara SilvánMyyjä
10
Vakuuttava supliikkimies joka ei kuitenkaan hienostellut vaan koko homman ajan rento tunnelma. Asunto myytiin hetkessä vaikka se oli oman myyntiyrityksen takia ehtinyt jo hieman lahota. Nimensä mukaisesti lähes messiaan veroinen äijä vaikka en kirkkoon kuulukaan.
Mikko NiemeläMyyjä
10
Erittäin tehokasta toimintaa, ja lopputulos oli hyvä, eli asunnosta maksettiin pyytämäni hinta.
10
Välittäjä otti yhteyttä todella nopeasti pyyntöni jälkeen ja näyttökin järjestyi heti seuraavaksi päiväksi. Välittäjä myös selvitti pyytämäni lisätiedot viivytyksettä ja uusintakäynti paikalla järjestyi nopeasti. Yhteydenpito oli sujuvaa ja kokonaiskuva kaupasta ja välittäjästä jäi erittäin miellyttäväksi.
9
Todella mukava ja ammattitaitoinen myyjä. Tulimme helposti juttuun ja kaupanteko onnistui kivasti näin ensikertalaisten osalta. Kiitos Renelle!
10
Sujui hienosti, heti ensikontakti oli vakuuttava ja herätti luottamuksen ja tuli nopeasti jätettyäni yhteydenottopyynnön. Prosessi sujui ammattimaisesti, hyvällä tunnelmalla, jämptisti ja mukavasti. Aikataulu piti ja palkkio oli ilo maksaa, työmies on palkkansa ansainnut, Renélle olisi voinut maksaa enemmänkin, kun vertaa millaisia suhareita alalla toimii.
10
Todella tyytyväinen. Saavutettiin tavoite alle viikossa :) vahva suositus Renéstä!
Peter PielaMyyjä
10
Ammattitaitoinen. Esitteli hyvin kohdetta. Vastasi nopeasti yhteydenottoomme ja oli sopivan joustava, tilannetajua , mukava, aktiivinen. Tarjouksen teko helppoa kun täytettiin yhdessä lomaketta ja vinkkasi missä hintaluokassa mennään. Jätti luotettavan vaikutelman ja positiivisen
10
Välittäjä toimi ammattimaisesti, asiallisesti ja vastasi sähköpostitse esittämiimme lisätarkennuskysymyksiin ripeästi ja selkeästi.
10
Ainakin tämä kyseinen välittäjä hoiti asiansa erittäin mallikkaasti; hän oli hyvin perillä myymästään kohteesta, oli heti alusta alkaen luotettavan oloinen, ystävällinen ja kohtelias, kuitenkin mukavan tuttavallinen, informoi ripeästi asioiden kulusta jne. Kaikki hoitui erinomaisen hyvin ja hän vielä auttoi aikaistamaan kaupanteko päiväämme OP:n kanssa suhteessa siihen, miten itse saimme asian OP:n kanssa sovittua. Koko kauppa hoitui ripeästi ja ammattitaidolla. Voin hyvin suositella häntä välittäjänä.
10
Kaupat syntyivät ennätysajassa (4 päivää). Välittäjä kertoi tarkasti kaupan etenemisestä, piti meitä ajan tasalla. Olemme erittäin tyytyväisiä! Jo toiset kaupat saman välittäjän kanssa ja voin lämpimästi suositella välittäjää ystävilleni.
10
Erinomainen asiantuntija.
Ilkka KosonenMyyjä
10
Miellyttävää nopeaa ja tuloksellista toimintaa.
Riitta ReschMyyjä
10
Välittäjä kunnioitti meidän vaativia toiveitamme. Erityiskiitoksemme siitä sekä kurinalaisesta ja jämäkästä yhteydenpidosta sekä vankkumattomasta huomaavaisuudesta.
9
Välittäjä hoiti prosessin alusta loppuun ammattimaisesti. Heti alkuun syntyi vaikutelma erittäin myyntitaitoisesta välittäjästä, joka todella osaa hommansa.
9
Kiitos Rene onnistuneista ja nopeista kaupoista:)
10
The main reason why we managed to purchase our new dream house and manage to sell the previous flat was the help of René. Without him this would have been just not possible, even more in the short period of time he has managed every single thing related to this big project. We are extremely thankful to Remax and to René in particularly for his amazing efficient work, his professionalism, his extreme patience and care for customers and details, and especially for giving us the trust we did not find in many other brokers.
Guillermo Ibañez Del CastilloMyyjä
10
Vertasimme useampia välittäjiä ja René oli ehdottomasti vakuuttavimman oloinen. Hänestä jäi sellainen vaikutus että hän teki kaikkensa asiakkaan parhaaksi.
9
Hello, René gave the entire trust we needed to go ahead with this project. He worked hard, efficiently and quickly to make sure all our questions/doubts found an answer. He arranged all schedules in a very clear way and he was key when seller and us did not reach an agreement on the conditions. I do not know how he did it but eventually everyone was entirely satisfied with the deal. Without René we would have never achieved this. We are deeply greatful to him and Remax.
Guillermo Ibañez Del CastilloOstaja
10
Erittäin palvelualtis kellonajasta riippumatta
Niki KotilainenOstaja
10
Oikein ensiluokkainen amattilainen asunnon valittaja, Sain hanen nimensa suositteluna, jota arvostin. Ja suositan eteenpain jos vain tilaisutta sattuu. Taysin tyytyvainen asiakas! 10 pinnaa Renelle.
10
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste