Juha Tupala
9.5
Ota yhteyttä
Erikoistumisalueet
  • Asunnot

Juha TupalaFinnish

Yrittäjä, KiAT

RE/MAX Center | PMJ-Yhtiöt Oy

0400 611 361

juha.tupala@remax.fi

Hei, olen ollut RE/MAX Centerissä yrittäjänä vuoden 2011 alusta. Olen todella tyytyväinen RE/MAX ketjuun, joka on maailman suurin välitysketju maailmassa ja tekee kovaa kasvua myös Suomessa.
RE/MAX on kehittänyt vahvat valmennusohjelmat välittäjille, jotta nämä voivat kehittyä omassa työssään ja tarjota parhaan mahdollisen avun asiakkaalle.

RE/MAX Centerissä voimme jokainen välittäjä toimia itsenäisesti ja asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla palvellen. Asiakkaillamme on mahdollisuus antaa suora asiakaspalaute jokaisen toimeksiannon yhteydessä, mikä auttaa meitä palvelemaan paremmin.


Asiakkaideni aitoa palautetta

RE/MAX on Suomen ainoa kiinteistönvälitysketju, joka jakaa välittäjistään aidon asiakaspalautteen. Teemme, sen, jotta sinun olisi helpompaa valita juuri sinulle sopiva välittäjä. Kuvani vieressä oleva numero kertoo saamani palautteen keskiarvon. Alta voit lukea minun asiakaspalautteeni.

Välittäjä oli hyvin ammattitaitoinen, mutta aika kiireinen, liian monta rautaa tulessa. Tästä syystä jotkin asiat jäivät vähän vähäisemmälle huomiolle. Välittäjä oli joustava, miellyttävä, helppo asioida hänen kanssaan. Luotettava.
8
Toiminta vilpitöntä ja selkeää, harmi kauppojen jääminen tekemättä.
Jarmo PaloviitaMyyjä
9
hyvää ja nopeaa palvelua.
10
Välittäjä hoiti myynnin ammattitaidolla. Kaikki meni kohilleen niin kun oli sovittu.
Börje KällarssonMyyjä
10
Huippunopea myynti ja kaupanteko, joten varsinaiseen prosessiin ei tullut tuntumaa. Kokonaisvaikutelma ok, välittäjä otti myyjän näkemykset huomioon.
9
Välittäjä oli luotettava ja sovitut asiat pitivät paikkansa. Asionti hänen kanssaan sujui hyvin. Terveisin Mirja Vainioinen
9
Välittäjä on parhaita välittäjiä kenen kanssa olemme työskennelleet. Kaikki hoituu 10+ arvoisesti
Jari LaitamäkiMyyjä
10
Todella mukava välittäjä, jota voi suositella eteenpäinkin. Kaikki sujui hyvin.
10
Todella hyvin hoidettu kauppa välittäjä erinomaisen hyvä
Harri LaaksoMyyjä
10
Pieniä mutkia matkassa mutta kokonaisuutena hoitui mallikkaasti!
9
Olemme olleet tyytyväisiä palveluun, ja tulemme jatkaan yhteistyötä.
10
Juha Tupala oli luotettava, helposti lähestyttävä ja rento. Koko prosessi meni hienosti. Suosittelen mielelläni Juha Tupalaa sekä RE/MAXIA asuntoa myyville tutuille.
Eija AutereMyyjä
9
Prosessi sujui nopeasti, luotettavasti ja hyvin
9
Kaikki sujui todella hyvin. Kiitos Juhalle.
10
Luotettava välittäjä. Piti hyvin yhteyttä, kertoi missä mennään. Aikataulu piti. Ei ongelmia. Ammattitaitoista asunnonvälitystä, sujuvaa yhteydenpitoa. Asiat hoidettiin suunitelmallisesti ja ripeästi.
9
Kaikki sujui todella hyvin. Kiitos Juhalle!
Kirsi JaakkolaOstaja
10
Juha oli mukava ja hänen kanssa oli helppo asioida. Hän ei tyrkyttänyt, eikä tuputtanut, antoi asiakkaalle tilaa. Hän venyi monelle mutkalle, kun nopealla aikataululla halusimme päästä katsomaan asuntoa
10
Sitkeä, positiivinen myyjä. Jo toisen kerran onnistui hyvin asuntoni myynnissä.
Taina VähämäkiMyyjä
9
Asunnon välittäjä Juha Tupala oli erittäin helposti lähestyttävä ja hänen asiakaspalvelutaitonsa olivat todella hyvät. Hän oli aidosti kiinnostunut meistä ostajina ja piti yhteyttä ensinäytöstä aina kaupantekoon saakka aktiivisesti. Kaikki asiat hoidettiin sovitusti ja aikatauluissa pysyttiin.
10
Kaikki sujui erittäin hyvin ja joustavasti. Nopeasti. Koin että Juha Tupala todella ajoi asiaani ja myi asuntoni parhaaseen mahdolliseen hintaan nopeasti ja ammattitaitoisesti.
Ari PenttiläMyyjä
10
Jouduimme itse välittämään asunnon tiedot (isännöitsijäntodistus jne.) ja kauppakirjan pankkiimme vaikka välittäjä oli luvannut toimittaa ne sinne. Jouduimme itse myös pitämään itseämme ajantasalla siitä, missä kauppojentekovaiheessa ollaan menossa, koska välittäjä ei ollut meihin päin yhteydessä.
8
Hyvä meininki.... jeeeee
10
Kaikki sujui hyvin ja nopeasti. Me haluttiin nopeasti hoitaa neuvottelut ja kaupat sitten, kun sopiva koti löytyy ja tämän eteen välittäjä teki töitä. Tuli olo, että välittäjä oli kerrankin ajamassa sitä oikeaa asiaa eli tekemässä kauppaa eikä vaan esittelemässä asuntoja. Kiitokset Juhalle.
10
Ensi- ja kokonaisvaikutelma oli erittäin luottamusta herättävä ja asiantunteva, mikä osoittautui myös oikeaksi. Esim esite oli erinomainen. Myyntinopeus ja saatu hinta yllättivät todella positiivisesti. Kaikki pienet esteet Juha hoiti asiallisesti, ripeästi ja ammattitaidolla. Todellakin jäi hyvä kokonaiskuva ja tyytyväinen mieli. Tulen suosittelemaan yritystä ystävilleni.
Vesa ToivonenMyyjä
10
Luotettava ensivaikutelma, vastasi todellisuutta. Aikataulu toimi kuten oli sovittu. Voisin suositella kyseistä välittäjää muillekin.
10
Kokonaisuudessaan Juha hoisit meidän kämppäasian mallikkaasti ja tuli alusta asti olo, että halusti kaupata Murrontien juuri meille! Asiat ei jäänyt epäselväksi ensimmäistä kämppää ostavalle, vaan sinulta sai vastaukset kysymyksiin. Suosittelen muillekin, jotka haluaa asiakaslähtöistä ja välittävää palvelua!
Marko MattilaOstaja
9
Homma meni erinomaisesti!
9
Kaikki sujui todella hyvin. Voin suositella muillekin. Ei negatiivista sanottavaa.
Tiina MörskyMyyjä
10
Prosessi oli pitkä, mutta se ei ollut välittäjän vika. Kärsivällisyys palkittiin!
Jukka NevalainenMyyjä
10
Hyvä Tunnen Juha Tupalan jo entuudestaan luotettavana ja taitavana kaupantekijänä- Kaikki sujui myyjän puolelta hyvin. Hyvä, joustava ja luotettava henkilö.
10
Luotettava, vastasi kaikkiin kysymyksiin ja otti asioista selvää. Kiitos!
9
Kaikki sujui hyvin. Soitti kun lupasi ja otti selvää asioista.
Piia RiihimäkiOstaja
9
Välittäjästä syntyi avoin ensivaikutelma ja hän tuli lyhyellä varoitusajalla näyttämään meille asuntoa, josta olimme kiinnostuneita, ja jonka me sitten ostimme. Ongelmia ei ollut.
9
Välittäjällä oli asenne kohdallaan. Ensivaikutelma oli juuri sellainen mikä kertoi että ollaan tosissaan myymässä asuntoa. Aikataulu ylitti odotukset ja yhteydenpidon kumpaankin osapuoleen Juha hoiti esimerkillisesti. Tehokasta välitystoimintaa mitä voimme suositella eteenpäin.
Sinikka LaitinenMyyjä
10
Asunnon myyntoprosessista jäi todella hyvä kuva kaikkineensa!
9
Erittäin asiantuntevaa, rehtiä ja reilua asiakaspalvelua. Hyvä ensivaikutelma syntyi välittäjästä ja pysyi koko kaupan teon ajan. Ei yrittänyt liikaa ns. tyrkyttää asuntoa jne. vaan kertoi faktat.
10
Luotettava ja asiallinen. Ilmoittelu vain internetissä. Näytöissä ei ole käynyt katsojia.
9
Kaikki hoitui sujuvasti ja hyvin, kuten oli sovittu.
10
Miellyttävä, asiantunteva ja osaava ammattilainen. Prosessi lähti nopeasti etenemään ja välittäjä piti meidät ajan tasalla koko ajan. Kaupat tosin tehtiin myyntitoimeksiannon ulkopuolella ja vähän harmittikin, että hyvä ja perusteellinen pohjatyö meni hänen kannaltaan "hukkaan". Toki suosittelemme häntä muillekin, kuten olemme jo tehneet.
10
Hyvin sujui ja saimme hyödyllisiä vastauksia kaikkiin kysymyksiimme.
Tuomas Viljami KorhonenOstaja
10
Välittäjä on tosi ammattitaitoinen, osasi ottaa myyjän tarpeet huomioon. Joustava, kaikki sujui mallikkaasti.
Kari MattilaMyyjä
10
Kaikki sujui hienosti ja ammattimaisesti. Kiitos! Tätä välittäjää suosittelen mielelläni muillekin!
10
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste