Johanna Kinnunen
9.5
Ota yhteyttä
Erikoistumisalueet
  • Asunnot

Johanna KinnunenFinnishEnglish

Kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja

RE/MAX Center | PMJ-Yhtiöt Oy

050 590 9972

johanna.kinnunen@remax.fi

Tässä asiakkaiden palautetta:

Koko toiminta oli alusta loppuun hyvin asiallista, ystävällistä ja asiantuntevaa. Tuhannet kiitokset!
-myyjä Tampere, 2/2016

Välittäjä oli ammattitaitoinen, asiallinen ja ystävällinen sekä vielä auttavainen!
-ostaja Tampere 12/2016

Päätökseeni välittäjän valinnassa vaikutti henkilökemia. Kaikki sujui sutjakkaasti hyvässä yhteisymmärryksessä ja voin suositella tätä välittäjää!
-myyjä Tampere 11/2015

KAIKKI SUJUI ERINOMAISESTI! JOHANNA OLI MIELLYTTÄVÄ JA ASIANSA OSAAVA. HÄNEN KANSSAAN OLI HELPPO "TYÖSKENNELLÄ".
-myyjä Tampere 9/2015


Asiakkaideni aitoa palautetta

RE/MAX on Suomen ainoa kiinteistönvälitysketju, joka jakaa välittäjistään aidon asiakaspalautteen. Teemme, sen, jotta sinun olisi helpompaa valita juuri sinulle sopiva välittäjä. Kuvani vieressä oleva numero kertoo saamani palautteen keskiarvon. Alta voit lukea minun asiakaspalautteeni.

Johanna oli pätevä, tehokas ja mukava välittäjä :) Erityisesti plussaa verrattuna toiseen välittäjään johon olimme yhteydessä siitä, että Johanna vastasi viesteihin ja puheluihin todella nopeasti niin ei tarvinnut kauaa odotella vastauksia jos jokin asia alkoi mietityttämään. Täydet pisteet, paljon kiitoksia! T. Antti ja Niina
Antti HiironenOstaja
10
Kaikki sujui kuin rasvattu. Ostimme Johannalta asuntomme 5 vuotta sitten. Nyt valitsimme hänet myymään sen uudelleen. Johanna otti heti ohjat käsiinsä, asetti hyvän myyntihinnan ja hoiti homman - kohde taisi olla 8 päivää julkisessä myynnissä. Ei paremmin olisi voinut mennä. Johanna piti koko ajan ajantasalla, vastasi nopeasti kysymyksiin ja häneen on helppo luottaa. Suosittelen! Kiitos!
10
Ensivaikutelma hyvä. Ja saimme sovittua välittömästi uudelleen näytön nopeasti ja aikataulut piti hyvin molemmissa. Kokonaisvaikutelma erittäin hyvä ja asiallinen. Ihanalle Johannalle lämmin kiitos ja terveisiä!
Marlene PöllänenOstaja
10
Aktiivinen ja luotettava välittäjä. Asiat hoituivat helposti ja kaupatkin syntyivät nopeasti. Erittäin hyvä kokonaiskuva jäi kaupankäynnistä.
10
Myynti tapahtui todella nopeasti ensinäytöllä.Välittäjä oli todella aktiivinen ja hommat toimi hyvin.
10
Asiansa osaava ja hoitava välittäjä.
Seija KortelainenOstaja
10
Ihan sujuvaa toimintaa.
9
Välittäjään syntyi heti helppo yhteys. hän ilmaisi selkeästi haluavansa ottaa kohteen myyntiin ja antoi uskoa kohteen myyntimahdollisuuksiin. Jossain kohtaa oli epäselvyyksiä, ja meihin myyjiin oltiin yhteydessä. Asiat selvisivät ja kaupat sujuivat mukavasti .
9
Tällä kertaa välittäjän olemus oli työhön tarttuva ja se teki myös tulosta, asunto meni kaupaksi heti ensimmäisellä näytöllä. Kaupat sujuivat mutkattomasti kun kaikki oli järjestetty ja hoidettu valmiiksi.
Ilkka PiisteriMyyjä
10
Erittäin positiivinen, mutkista huolimatta. Se mihin ei heti ollut vastauksia selvitettiin. Aktiivinen, positiivinen välittäjä ei kuitenkaan ahdistava.
10
Ammattitaitoinen ja asiansaosaava välittäjä. Yhteistyö oli mutkatonta ja sujuvaa.
10
Olimme sopineet useamman välittäjän kanssa arviokäynnin. Johanna kävi ensimmäisenä katsomassa asuntoamme ja tiesimme jo silloin, että valitsemme hänet. Olimme samalla aaltopituudella alusta asti.Välittäjä piti meidät kokoajan ajantasalla ja oli yhteydessä pikimmiten, kun jotain tapahtui. Parempaa välittäjää saa hakea, täysi kymppi!
10
Ihmisläheinen, aidosti mukava nainen jonka kanssa asiointi oli mutkatonta. Selvästi sekä ostajan että myyjän puolella.
Sonja LindrothOstaja
10
Oikein ammattitaitoinen välittäjä (Sirkka Kemppainen)
10
Välittäjä oli Sirkka Kemppainen
9
Nappiin meni!
10
Välittäjä oli mukava ja hyvin ammattitaitoinen, hän seurasi tilannetta hyvin ja otti yhteyttä tarvittaessa. Vastaukset kysymyksiin tulivat nopsasti, aikataulut pitivät ja hänen kanssaan oli mukava tehdä kauppoja.
Mervi EevaOstaja
10
Välittäjä hoiti esittelyt ja tarvittavat selvitykset hyvällä ammattitaidolla. Kaikki kysymykset, mitkä esitettiin, niin niihin saatin vastaus. Kaupankäynti oli sujuvaa ja epäselvissä asioissa neuvottiin, kuinka asia etenee ja kuinka asia tulee menemään. Kaikin puolin hyvä kokemus.
9
Kaikki sujui todella hyvin. Väliittäjän toiminta kaikin osin oli laadukasta.
10
Ensivaikutelmamme oli että välittäjämme on mukava ja ihmisläheinen. Prosessin aikana tämä osoittautui todeksi. Neuvotteluiden aikana ymmärsi myös meidän tilanteemme ja hänen ansiostaan saimme tehtyä kaupat molempia osapuolia miellyttävällä tavalla. Kaikkiin kysymyksiimme vastattiin nopeasti ja lisäkäyntejä asuntoon saatiin sovittua.
10
Kaikki sujui erittäin hyvin. Ongelmia ei ollut ja kaikki sovitut aikatulut pitivät.
10
Valitsin välittäjän suurimmaksi osaksi persoonan takia (tietysti palkkion määräkin merkitsee..). Yhteistyö sujui ihan mallikkaasti eikä myynnissä tullut vastaan ongelmia.
9
Olimme tyytyväisiä välittäjämme työ aktiivisuudesta. Johanna Kinnunen oli ystävällinen ja asianmukainen. Hän on ammattitaitoinen välittäjä.
Taina LahtinenMyyjä
9
Välittäjä vaikutti heti ammattitaitoiselta ja tiesi asunnon ja taloyhön asiat hyvin. Asuu itse samassa taloyhtiössä ja kuuluu hallitukseen. Sain aina nopeasti vastaukset kysymyksiini ja sain mm. varmistuksen toisesta autopaikasta jo ennen kaupantekoa. Asuntokauppa sujui kaikinpuolin hyvin.
9
Välittäjä hoiti tehtävänsä hyvin, mutta meidän oma perhetilanteemme muuttui äkillisesti asunnon myynnin ollessa kesken.
10
Koko toiminta oli alusta loppuun hyvin asiallista, ystävällistä ja asiantuntevaa. Tuhannet kiitokset!
10
Ensivaikutelma Johannasta oli heti mielekäs ja asiantunteva. Ja sitä se oli loppuun asti. Johanna oli hyvin auttavainen, otti yhteyttä ja oli tavoitettavissa. Se epäilytti kun kämppä oli ollut 2kk myynnissä ja kun minä tein tarjouksen, niin samaan aikaan olisi sattunut joku muukin tekemään hieman kovemman tarjouksen. Mutta ehkä siinä kävi niin.
9
Välittäjä oli ammattitaitoinen, asiallinen ja ystävällinen sekä vielä auttavainen!
9
Päätökseeni välittäjän valinnassa vaikutti henkilökemia. Kaikki sujui sutjakkaasti hyvässä yhteisymmärryksessä ja voin suositella tätä välittäjää!
Elisa HyvärinenMyyjä
9
Johanna Kinnunen on ammattitaitoinen ja erittäin miellyttävä persoona. Yhteistyömme onnistui ilman minkäänlaisia ongelmia. Tässä meidän tapauksessa "ongelmia" aiheutti toinen myyjistä mutta Johanna Kinnunen omalla rautaisella ammattitaidollaan hoiti hankalatkin tilanteet. Erittäin tyytyväinen ja hyvillä mielin voin suositella Johanna Kinnusta muillekin. Ja sen olen jo tehnytkin.
Tuija Alasaukko-ojaMyyjä
10
Ensivaikutelma välittäjästä oli asiantunteva, aktiivinen ja joustava. Välittäjän joustavuus ja asiantuntevuus tuli kokeiltua matkan varrella ja ensivaikutelma oli oikea. Yhteydenpito häneen oli helppoa ja avointa. Aikatalulussa pysyttiin ja ongelmia ei syntynyt. Kokonaisuudessaa kaikki meni erittäin hyvin, joustavasti ja nopeasti.
Jaana KatajalehtoOstaja
10
KAIKKI SUJUI ERINOMAISESTI! JOHANNA OLI MIELLYTTÄVÄ JA ASIANSA OSAAVA. HÄNEN KANSSAAN OLI HELPPO "TYÖSKENNELLÄ".
Jouni HanhijokiMyyjä
10
Kaikki sujui pitkän prosessimme aikana todella hyvin alusta loppuun. Sain ensikertalaisena hyödyllistä tietoa ja vastauksia kysymyksiini. Todella lämmin vastaanotto, kiitos!
Hanna KumpulaOstaja
10
Aito vuorovaikutus heti alkuhetkestä. Välittäjä osasi korostaa myytävän kohteen vahvuuksia ja tunnisti heti potentiaalin ostajaryhmän. Olen ostanut ja myynyt useita kohteita viime vuosien aikana ja voin aidosti todeta Johannan olevan ammattikuntansa vahva edustaja Konka kanssa toivon yhteistyön jatkuvan vielä lähitulevaisuudessa. Olen antanut hänestä hyvää palautetta sekä nimellä että edustamansa yrityksen osatuttavilleni ja yhteistyökumppaneilleni.
10
Näyttöjen ja muiden tapaamisten aikataulut sovittiin hyvin joustavasti ja asiakaslähtöisesti. Johanna piti minuun hyvin yhteyttä ja antoi hyviä neuvoja. Olen hyvin tyytyväinen saamaani palveluun
10
Vaikka myyntiaika oli vaikea, välittäjä hoiti tehtävänsä kiitettävästi.
Tauno LeinoMyyjä
9
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste