Johanna Kinnunen
10
Ota yhteyttä
Erikoistumisalueet
  • Asunnot
  • Asuntosijoittaminen
  • Kiinteistöt
  • Tontit
  • Kaupanvahvistaja

Johanna KinnunenFinnishEnglish

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, kaupanvahvistaja

RE/MAX Capital | Pirkanmaan asuntokauppa LKV Oy

050 590 9972

johanna.kinnunen@remax.fi

Asiakaspalaute: Johannasta huokui kokemus ja ammattitaito. Koti oli nopeasti myynnissä ja yhteydenpito sujui mutkattomasti ja saimme nopeasti kysymyksiimme vastaukset. Aidosti välitti asiakkaasta ja hoiti asiat erittäin hyvin. Iso kiitos Johannalle ja voin lämpimästi suositella häntä muillekin.

Tervetuloa palveltavaksi olet sitten ostamassa tai myymässä.


Asiakkaideni aitoa palautetta

RE/MAX on Suomen ainoa kiinteistönvälitysketju, joka jakaa välittäjistään aidon asiakaspalautteen. Teemme, sen, jotta sinun olisi helpompaa valita juuri sinulle sopiva välittäjä. Kuvani vieressä oleva numero kertoo saamani palautteen keskiarvon. Alta voit lukea minun asiakaspalautteeni.

Luotettava, asiantunteva, tehokas, asiakaspalvelullinen ammittilainen! Voi suositella kelle vaan ja tulemme käyttämään jatkossakin hänen välityspalveluita mikäli tarvis.
Juha LeskinenMyyjä
10
Ensimmäisestä yhteydenotosta ei mennyt kauaa kun asunto oli jo myynnissä. Välittäjä oli helposti lähestyttävä ja ammattitaitoinen ja otti myös asiakkaan toiveet huomioon. Erittäin tyytyväinen koko prosessiin.
10
Hyvin caikka tilanteen muututtua purimme sopimuksen.
10
Asiantunteva, asiallinen, luotettava ja täsmällinen .
10
Erittäin asiantunteva välittäjä. Asiat hoituivat odotukset ylittäen tehokkaassa prosesissa. Kiitos!
Mikko MarkkolaOstaja
10
Kaikki sujui nopeasti, ammattitaidolla ja erittäin hyvin.
Harri VierimaaMyyjä
10
Välittäjä oli ystävällinen ja asiantunteva. Esitteli kohteen ihastellen mutta kuitenki realistisesti. Välittäjä selvitti vastaukset kysymyksiini. En kokenut tyrkytystä tai pakkomyyntiä. Olen tyytyväinen!
9
Kaikki alusta loppuun sujui todella mallikkaasti
Mikko PesonenMyyjä
10
Erittäin ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua, asunnon myynti ja kaupat sujuivat todella hienosti ja välittäjä piti asiakkaan ajan tasalla kaikissa käänteissä.
Markku UkkolaMyyjä
10
Sekä näyttö että kaupanteko sujuivat hyvin. Välittäjällä hyvä asenne. Aikataulut pitivät täysin ja saimme uuden asunnon avaimet vieläpä suunniteltua aikataulua nopeammin. Meille jäi hyvä kuva kaupoista, olemme tyytyväisiä.
9
Todella mukava ja ystävällinen ihminen. Kaupanteko tapahtui niin nopeasti ettei siinä ollut mitään ongelmia.
Seija TolonenOstaja
8
Todella helposti lähestyttävä ja luotettava välittäjä, joka piti minut koko ajan tilanteen tasalla. Kun ostaja alkoi ämpyilemään, välittäjä piti minun puoliani ja hoiti kaupat kunnialla maaliin. Täyden kympin arvoista toimintaa!
10
JK on välitön, aktiivinen henkilö ja hoiti mökin myyntiä mallikkaasti.
10
Uskomattoman ripeää toimintaa ja vastaukset kaikkiin kysymyksiin tuli nopeasti, jopa välittäjän loma-aikana. Ystävällinen ja syntyi vaikutelma, että välittäjä toimi sekä myyjän että ostajan parhaaksi.
10
Kiitos Johannalle erinomaisesta asian hoidosta ja meidän "erityishuomioinnista" :)
10
Kaikki sujui ennakolta sovitun mukaisesti.
Marko LiikanenMyyjä
10
Tämä oli jo toinen asunnon myynti Johannan kanssa. Luottamus ja tyytyväisyys säilyi edelleen täysin
10
All was really good, Johanna is a great specialist
Timofey KuzminOstaja
10
Kiitos Johanna. Oot huippu!
10
Voimme suositella Johannaa lämpimästi kaikille muille, jotka ovat myymässä/ostamassa asuntoa.
Ville OkkonenMyyjä
10
Mitään ongelmia ei ollut ja kaikki sujui paremmin kuin hyvin! Olen erittäin tyytyväinen
Antti SeppänenOstaja
10
Johannasta huokui kokemus ja ammattitaito. Koti oli nopeasti myynnissä ja yhteydenpito sujui mutkattomasti ja saimme nopeasti kysymyksiimme vastaukset. Aidosti välitti asiakkaasta ja hoiti asiat erittäin hyvin. Iso kiitos Johannalle ja voin lämpimästi suositella häntä muillekin.
10
Kaikki hyvin. Korona vaikuttanut ikävästi (ei johdu välittäjästä) tämän hetkiseen tilanteeseen. Odotamme siitä huolimatta hyvää tulosta jatkossa. Sopimus uusittu Johannan kanssa.
9
Johanna on huippu välittäjä! Rauhallinen, positiivinen ja asiakkaastaan välittävä. Pitää ajan tasalla. Ja tstä koronatilanteesta huolimatta osaa pitää toivoa yllä asuntokauppojen onnistumisesta..... Ja siksi jatkoimme sopimustamme hänen kanssaan.
Marjut KokkonenMyyjä
10
Asiointi toimi ihan hyvin.Saimme hyvin yhteyttä jos oli kysyttävää.
9
Valitsimme Johannan, koska hän oli sekä pätevän että helposti lähestyttävän oloinen. Alun hinta-arvio tuntui olevan vähän alakanttiin (ja oli sitä myös toteutuneeseen hintaan verrattuna) mutta Johanna kuunteli myös meidän näkemystämme pyyntihintaa asetettaessa. Ehkä matalahko pyyntihinta oli juuri se ratkaiseva tekijä, mikä houkutti useamman ihmisen tarjoamaan asunnosta ja sai heidät ylittämään pyyntihinnan, kuka tietää. Asuntokaupasta kokonaisuudessaan jäi oikein hyvä maku suuhun. :)
9
Asiantuntevaa, innostunutta ja toimeksi antajaa kuulevaa.
10
Valitsin välittäjän nettisivujenne kautta. Ensivaikutelmana sympaattinen, ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä yhteistyökumppani. Yhteydenottopyyntööni vastaus tuli välittömästi. Ensikontakti puhelimessa ennakoi hyvää. Ensivaikutelma vain vahvistui heti ensitapaamisella. Asuntokaupan hoitamisesta jäi positiivinen ja hyvä mieli. Panostus myyntiin oli ensi luokkaista.
10
Johanna hoiti homman mallikkaasti ja sai minut kiinnostumaan kohteesta, jota tulin katsomaan ihan uteliaisuuttani.
Seppo KaileOstaja
10
Asuntokaupat hoituivat todella sujuvasti. Viesteihin vastattiin yllättävänkin nopeasti, asiat tapahtuivat sovitulla tavalla ja kaupantekotilaisuuskin saatiin järjestettyä aiemmin arvioitua aikataulua nopeammin. 5/5
10
Ensivaikuelma oli erittäin positiivinen. Eikä mielipide muuttunut koko prosessin aikana, paitsi vieläkin parempaan suuntaan :) Aikatauluissa pysyttiin, Johanna piti minkä lupasi, vastasi nopeasti kysymyksiin niin puhelimitse kuin viesteilläkin. Olemme erittäin tyytyväisiä :) !!
Marjut KokkonenOstaja
10
Kaikki sujui ok
9
Asiansa osaava välittäjä. Ammattitaitoinen. Joustava. Kaikkinensa kaupat sujuivat hyvin.
10
Johanna oli pätevä, tehokas ja mukava välittäjä :) Erityisesti plussaa verrattuna toiseen välittäjään johon olimme yhteydessä siitä, että Johanna vastasi viesteihin ja puheluihin todella nopeasti niin ei tarvinnut kauaa odotella vastauksia jos jokin asia alkoi mietityttämään. Täydet pisteet, paljon kiitoksia! T. Antti ja Niina
Antti HiironenOstaja
10
Kaikki sujui kuin rasvattu. Ostimme Johannalta asuntomme 5 vuotta sitten. Nyt valitsimme hänet myymään sen uudelleen. Johanna otti heti ohjat käsiinsä, asetti hyvän myyntihinnan ja hoiti homman - kohde taisi olla 8 päivää julkisessä myynnissä. Ei paremmin olisi voinut mennä. Johanna piti koko ajan ajantasalla, vastasi nopeasti kysymyksiin ja häneen on helppo luottaa. Suosittelen! Kiitos!
10
Ensivaikutelma hyvä. Ja saimme sovittua välittömästi uudelleen näytön nopeasti ja aikataulut piti hyvin molemmissa. Kokonaisvaikutelma erittäin hyvä ja asiallinen. Ihanalle Johannalle lämmin kiitos ja terveisiä!
Marlene PöllänenOstaja
10
Aktiivinen ja luotettava välittäjä. Asiat hoituivat helposti ja kaupatkin syntyivät nopeasti. Erittäin hyvä kokonaiskuva jäi kaupankäynnistä.
10
Myynti tapahtui todella nopeasti ensinäytöllä.Välittäjä oli todella aktiivinen ja hommat toimi hyvin.
10
Asiansa osaava ja hoitava välittäjä.
Seija KortelainenOstaja
10
Ihan sujuvaa toimintaa.
9
Välittäjään syntyi heti helppo yhteys. hän ilmaisi selkeästi haluavansa ottaa kohteen myyntiin ja antoi uskoa kohteen myyntimahdollisuuksiin. Jossain kohtaa oli epäselvyyksiä, ja meihin myyjiin oltiin yhteydessä. Asiat selvisivät ja kaupat sujuivat mukavasti .
9
Tällä kertaa välittäjän olemus oli työhön tarttuva ja se teki myös tulosta, asunto meni kaupaksi heti ensimmäisellä näytöllä. Kaupat sujuivat mutkattomasti kun kaikki oli järjestetty ja hoidettu valmiiksi.
Ilkka PiisteriMyyjä
10
Erittäin positiivinen, mutkista huolimatta. Se mihin ei heti ollut vastauksia selvitettiin. Aktiivinen, positiivinen välittäjä ei kuitenkaan ahdistava.
10
Ammattitaitoinen ja asiansaosaava välittäjä. Yhteistyö oli mutkatonta ja sujuvaa.
10
Olimme sopineet useamman välittäjän kanssa arviokäynnin. Johanna kävi ensimmäisenä katsomassa asuntoamme ja tiesimme jo silloin, että valitsemme hänet. Olimme samalla aaltopituudella alusta asti.Välittäjä piti meidät kokoajan ajantasalla ja oli yhteydessä pikimmiten, kun jotain tapahtui. Parempaa välittäjää saa hakea, täysi kymppi!
10
Ihmisläheinen, aidosti mukava nainen jonka kanssa asiointi oli mutkatonta. Selvästi sekä ostajan että myyjän puolella.
Sonja LindrothOstaja
10
Oikein ammattitaitoinen välittäjä (Sirkka Kemppainen)
10
Välittäjä oli Sirkka Kemppainen
9
Nappiin meni!
10
Välittäjä oli mukava ja hyvin ammattitaitoinen, hän seurasi tilannetta hyvin ja otti yhteyttä tarvittaessa. Vastaukset kysymyksiin tulivat nopsasti, aikataulut pitivät ja hänen kanssaan oli mukava tehdä kauppoja.
Mervi EevaOstaja
10
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste