Tuula Nissinen
9
Ota yhteyttä
Erikoistumisalueet
  • Asunnot

Tuula NissinenFinnishEnglishSwedish

Myyntineuvottelija, KiAT

RE/MAX Helmi | Hämeenlinnan Asuntovälitys Oy LKV

045 8822 941

tuula.nissinen@remax.fi


Asiakkaideni aitoa palautetta

RE/MAX on Suomen ainoa kiinteistönvälitysketju, joka jakaa välittäjistään aidon asiakaspalautteen. Teemme, sen, jotta sinun olisi helpompaa valita juuri sinulle sopiva välittäjä. Kuvani vieressä oleva numero kertoo saamani palautteen keskiarvon. Alta voit lukea minun asiakaspalautteeni.

Kaikki meni oikein hyvin. Jo toiset kaupat saman välittäjän kanssa puolen vuoden sisällä. Näin korona aikaan käsidesiä olisi voinut olla tarjolla välitysliikkeen toimistossa, mutta se ei sinänsä vaikuta asiakaskokemukseen tässä.
10
Ensivaikutelma välittäjästä oli luotettava ja asiantunteva lämmin ihminen. Tämä vastasi hyvin todellisuutta. Hän oli aktiivinen ja ammattitaitoinen. Hän sai kotimme myytyä ennätysajassa. Talo oli ollut myynnissä jo lähes 2 vuotta. Välittäjän ansiosta saimme tarjouksia ja kaupat syntyivät ennätysajassa. Kiitos kuuluu välittäjälle ja RE/MAXille. Kaikki asiat hoituivat hyvin kohteen sijainnista huolimatta. Olemme tyytyväisiä ja suosittelemme RE/MAXia ja Tuula Nissistä lämpimästi asunnon välitykseen. .
Ari Taisto Juhani TurdenMyyjä
10
Prosessi sujui erinomaisesti muilta osin, mutta välittäjä arvioi taloni myyntisumman aivan liian korkeaksi. Jouduin lopulta pudottamaan hinnasta 47 000 e, mikä on huiman iso summa. Hämeenlinnassa on kauttaaltaan liian korkeat pyyntihinnat ja siksi ei kauppa siellä kuulemani mukaan sujukaan. Tässä kaupankäynnissä oli onnena se, että olin itse heti alusta asti realisti myyntihinnan suhteen ja pudotin sen omatoimisesti melko nopeaan tahtiin siihen summaan, joka aikaansai kauppojen syntymisen. Tuulalle kuitenkin suuret pisteet miellyttävyydestä, aktiivisuudesta ja luotettavuudesta.
Ritva Anneli LaunonenMyyjä
9
Kaikki meni oikein hyvin, kiitos
10
Asuntokauppa meni sujuvasti. Olimme tyytyväisiä välittäjän toimintaan.
Tarja Hannele HoviOstaja
9
Toivoisin aktiivisempaa ilmoittelua.
7
Olen tyytyväinen välittäjän toimintaan, kokonaiskuvana toiminta oli tehokasta ja ahkeraa sekä asiantuntevaa. Koko kauppaan meni aikaa vain 4kk, mikä on mielestäni aivan huippua.
9
Ystävällinen ja asiantunteva välittäjä. Ei haitannut lainkaan, vaikka välittäjä oli toisella paikkakunnalla, yhteyden sai tarvittaessa nopeasti. Kaikki sujui hyvin, ongelmia ei ollut.
10
Siis mökkiä myytiin ainakin 2v jotenkin usko hiipui mutta menihän se lopulta enkä itse enää pystynyt vaikuttamaan maaliin tuloa. Välittäjä teki ymmärtääkseni kuitenkin sen minkä pystyi.
Ilpo Juhani PulkkinenMyyjä
7
Välittäjä reagoi tarjouspyyntöön nopeasti. Ensitapaaminen oli mukava ja rento, josta tuli hyvä ja luotettava olo. Välittäjältä sai vastaukset kaikkiin epäselviin tai askarruttaviin kysymyksiin. Kokonaisuudessaan asiat hoitui hyvin ja miellyttävällä tavalla. Pientä kehittämistä on väliaikatietojen antamisessa, vaikka mitään uutta kerrottavaa ei olisi ollutkaan. Tiedottaminen, missä mennään.
8
Taantuma huomiotuna kaupat syntyi kohtuullisessa ajassa. Välittäjä toimi erittäin hienosti. Ensivaikutelma vastasi todellisuutta.Ongelmiakin oli taloyhtiön virheellisten isänöitsijä todistuksen myötä se asia on vielä kesken Isännöitsijän vipa oli 881,87 € tämä summa jäi minun eli myyjän tappioksi ,jonka uskon ja haluan saavani taloyhtiöltä.
Raimo Johannes HiltunenMyyjä
9
Kaikki sujui erittäin hyvin, välittäjä oli ystävällinen ja pätevä. Ylimääräistä plussaa tuli siitä että rahoitusosuus osoittautui virheellisen isännöitsijäntodistuksen vuoksi virheelliseksi (suuremmaksi!) jolloin välittäjä erittäin topakasti onnistui, monien puhelinkeskustelujen ja neuvottelujen jälkeen, hoitamaan asian siten että isännöitsijäntoimisto sai ottaa vastuun väärinkirjoituksesta. Erittäin hyvä palvelu, suosittelisin milloin vain!
10
Ensivaikutelma välittäjästä oli, että on luotettava, asiakaspalveluhenkinen, positiivisesti suhtautuva, asiansa osaava. Ensivaikutelma välittäjästä vastasi todellisuutta, jopa ensivaikutelmaa enemmän. Yhteistyö on sujunut erinomaisesti ja välittäjä on ollut hyvin sinnikäs, ei ole luovuttanut vaikka kauppoja ei vielä ole syntynytkään. Toivoisin hänen vielä jatkavan myyntiä.
Maija Liisa Anneli ParviainenMyyjä
10
Tuula toimi joustavasti ja määritti tilanteen realistisesti heti alussa. Myynnin loppuun saattaminen oli ripeää.
9
Välittäjän kanssa hommat sujuivat ihan hyvin . Aikataulut ja tapaamiset pitivät kutinsa. Tapaamisiin oli varattu riittävästi aikaa ja asuntoon sai tutustua kaikessa rauhassa. Välittäjä hankki tarvittavat lisätiedot asunnosta ja välitti myyjän suuntaan viestini nopeasti!
10
yhteistyö sujui hyvin, kaupat syntyivät odotettua nopeammin. Papereiden täytössä hieman epävarmuutta mutta loppujen lopuksi kaikki hoitui hienosti.
8
Asunto jäi myymättä. Ensivaikutelma välittäjästä oli hyvä ja se säilyi koko sopimuksen ajan. Odotin yhteydenottoja useammin, tosin jos ei ole ollut kysyntää asunnon esittelyyn (yksityisesittelyt), eihän sitä sitten yhteydenpitoa välittäjältä tullut.
9
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste