Minna Berglund
9.5
Ota yhteyttä
Erikoistumisalueet
  • Asunnot

Minna BerglundFinnishEnglish

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

RE/MAX Eximas | Eximas Oy LKV

046 528 5345

minna.berglund@remax.fi

Hei ! Olen Minna, iloinen, huumorintajuinen ja pirteä myynnin ammattilainen aina valmiina hoitamaan asuntosi myyntiasiat kuntoon.

Oli asuntosi sitten pieni tai suuri; kiinteistö, tontti tai asunto-osake, kaikki ovat minulle yhtä tärkeitä hoitaa.

Ota rohkeasti puhelin käteesi ja soita minulle. Yhdessä olemme enemmän!


Asiakkaideni aitoa palautetta

RE/MAX on Suomen ainoa kiinteistönvälitysketju, joka jakaa välittäjistään aidon asiakaspalautteen. Teemme, sen, jotta sinun olisi helpompaa valita juuri sinulle sopiva välittäjä. Kuvani vieressä oleva numero kertoo saamani palautteen keskiarvon. Alta voit lukea minun asiakaspalautteeni.

Kaikki sujui loistavasti. Pääsimme tulokseen johon kaikki osapuolet olivat tyytyväisiä. Myyntityö oli erittäin ammattitaitoista, myyjä loistava,iloinen ja aktiivinen persoona. Seuraavaa myyntikohdetta jo Minnan kanssa suunnitellaan
10
Ihana persoona. Täysi 10 meidän makuun ja oli koko kaupanteon yms ajan rento iloinen mieli. Kaikki toimi ja pelasi hyvin sekä toiminta oli varsin nopeaa kun vauhtiin päästiin. Välittäjä oli meille suureksi avuksi monessa asiassa. En voi kuin suositella! ❤️
Mari LeminenOstaja
10
Aikataulut tökki vähän aluksi, mutta sitte kun prosessi lähti käyntiin, niin ok
9
Minna on asiantuntija joka on ottaa asiakkaan hyvin ja ammatillisesti. Aikataulu meni kohteen mukaan ja koknaiskuva toiminnasta hyvä! Kiitos!
Maarit SalmiMyyjä
10
Kaikki sujui hyvin Minnan kanssa ja kokonaiskuva kaupanteosta ammattimainen.
8
Välittäjä oli erittäin miellyttävä ja realistinen, joka nykyään todella suuri plussa kaikenkirjavassa kiinteistövälittäjä joukossa. Ensivaikutelma hyvä ja luottavaisin mielin pystyimme asioita sopimaan ja viemään eteenpäin. Aikataulut natsasivat erinomaisesti ja välittäjäämme sai erittäin hyvin yhteyden tarvittaessa. Hän myös vastasi viesteihin erittäin nopeasti, kiitos siitä myös.
Timo KorhonenOstaja
10
Ensivaikutelman perusteella valitsin useasta ehdokkaasta Minnan ja ensivaikutelma oli oikea, Aikataulussa pysyttiin hyvin kaupat syntyivät ja pieni viivästys johtui Ostajan rahoitusvaikeuksista. Kokonaiskuvaksi jäi rento mutta molempien osapuolien tasavertainen huomioonottaminen.
Jarmo JokinenMyyjä
9
Positiivinen vaikutelma jäi kokonaisuudesta, ei valitettavaa!
9
Kokonaisuus hyvä, hieman paremmin olisi voinut pitää yhteyttä meihin molempiin asunnon omistajiin, koska asumme eri paikoissa.
9
Minna oli ihan huippu. Tuntui että oikein sopivassa välimaastossa myyjän ja ostajan välillä. Vahva suositus!
Henna LempiäinenOstaja
10
Kaikki sujui hyvin ja ongelmitta.
Anne MetzOstaja
9
Tämä kauppa meni hienosti, isohko maatila myytiin kolmessa päivässä. Tuija Sirkiä ja Minna hoitivat tämän kaupan todella hienosti! Enempää tyytyväinen en näihin voisi välittäjiin olla. Molempien läsnäolo myös kuntotarkastuksessa oli hyvä asia. Kaikki sujui mallikkaasti.
Jari ReijonenMyyjä
10
Jos tätä nopeammin myy isohkon maatilan, niin ihmettelen.. Tuija Sirkiä ja Minna hoitivat tämän todella hienosti!! Tuija myös myi entisen taloni nopeasti. Olemme todella tyytyväisiä siihen, että molemmat, Tuija ja myös Minna olivat paikalla kun kuntotarkastus tehtiin, tästä kuulunee iso kiitos myös esimiehille. Nämä naiset ovat todellakin oikeassa ammatissa.. Olenkin suositellut heitä useamalle tuttavalle kun ovat harkinneet välittäjää. Kiitos ja kumarrus.
Minna HartikainenMyyjä
10
Välittäjämme ei ollut Minna vaan Hanna Lehtikangas. Palautteeni koskee siis häntä. Hanna on mukava, rento ja ammattitaitoinen! :) Helppo asioida hänen kanssa. Asiat hoituivat päivän aikana, vaikka kiirettä tuntui olevan. Meihin oltiin yhteyksissä kun sopiva hetki tuli, kuitenkin aina samana päivänä.
10
Välittäjä toimi hyvien tapojen mukaisesti. Ei valittamista. Valitettavasti vain minulla ainoa keino saada näkyvyyttä asunnolle on vaihtaa välittäjää. Tällaiseen ongelmaan voisi keksiä ratkaisuja. Harmittaa välittäjän puolesta että hän on tehnyt kovasti töitä, mutta turhaan koska asuntoa ei saatu myytyä
Taina RankinenMyyjä
9
Kaikki sujui erittäin hyvin. Välittäjä oli ammattitaitoinen ja innostunut asunnon myymisestä. Kaupat saatiin tehtyä nopeasti.
10
Todella nopeaa reagointia välittäjältä, viesteihin vastattiin nopeasti ja asiat selvitettiin. Aikatauluissa sovittiin.
10
Kaikki meni todella hyvin. Kohde oli tosin helppo myydä, keskustan yksiö hyväkuntoinen. Olimme erittäin tyytyväisiä
10
Loistava kaikkinensa
Satu PasonenMyyjä
10
Kaikki sujui mainiosti. Aikataulussa pysyttiin ja kaikkiin kysymyksiini sain vastauksen. Ainoa pikku unohdus, kauppakirjaa en saanut etukäteen, näin vasta kaupantekotilaisuudessa, unohtui lähettää. Kiitettävää työskentelyä :)
Pirjo KoskinenOstaja
9
Tietoa ei saanut oikeastaan mistään mitään. Asuntomme taisi lähinnä olla netti nettisivuilla ja Oikotiellä, mutta muunlaista markkinointia ei sitten ollutkaan.
6
Asiakas joutui olemaan itse hyvin aktiivinen, jotta sai tarvittavat tiedot. Ensi prosessiin, lähdemme toisen välittäjän kanssa.
8
Kaikki järjestyi joustavasti ja nopeasti. Nopeaa ja asiantuntevaa palvelua.
Taina MunukkaOstaja
10
välittäjä oli realistinen ja tavoitteellinen.
Timo KokkonenMyyjä
9
Kaikki sujui täysin mutkattomasti. Asunto oli ollut jo pitkään toisella välittäjällä mutta Minna hoiti myynnin selkeästi ammattitaitoisesti ja nopeasti. Pienillä muutoksilla oli merkitystä. Suosittelen Minnaa muillekin välittäjäksi.
Anna OvaskaMyyjä
10
Esittely saatiin sovittua joustavasti ja nopealla aikataululla. Myös kaupanteon eri vaiheissa välittäjä oli yhteydessä ja hänet tavoitti aina tarvittaessa. Hän myös selvitteli pyytämiämme asioita.
9
Meillä oli kaksi välittäjää. Toinen oli Merike Kuvvas. Yhteistyö niiden välin toimii hyvin ja olemme tosi tyydyväiset, välittãjät oli aina apuna paikalla jos meillä oli kysyttävää.
10
Oli jännä kun ilmoitin että vaihdetaan välittäjää niin ei soiteltu perään ja todellakaan haluttu pitää asiakkaasta kiinni vaan todettiin että yhteistyö on päättynyt ja talo poistettu myynnistä sekä mihin lasku lähetetään. Mutta ei kerrottu koska avaimen voi noutaa.
Niina RoppolaMyyjä
7
välityspalkkio tuntui suurelta myyntisummaan nähden,,8000 e meni välityspalkkioon 3000 e....
6
Minna hoiti taas kerran hommat mallikkaasti :)
10
Kaikki sujui hyvin
8
Sujui kokonaisuutena hyvin!
9
Alusta asti yhteistyö toiminut hyvin. Asuntokauppa Karjalantiellä vielä kesken, samoin oman asunnon myynti Laurinniityntiellä. Äitini asunnon Minna Berglund hoiti nopeasti ja hyvin.
10
Minna oli iloinen, lämminhenkinen ja rento. Osasi asiansa. Pysytiin sovitussa aikataulussa. Jonkin verran oli ongelmia siinä, mitä kuului kauppaan ja mitä ei, mutta Minna selvitti asian kuitenkin suhteellisen hyvin.
8
Nopeasti ja lyheysti. mukavasti asiat toimivat
10
Kaikki sujui ongelmitta. Välittäjä oli mukava ja pirteä. Hän hoiti lupaamansa asiat ripeästi aikataulussa. Vastasi yhteydenottoihin nopeasti.
Marketta NiskanenOstaja
9
Minna on helposti lähestyttävä henkilö ja luotettava. Kokemusta ja tietynlaista rutiinia tulee tekemällä kyseisiä hommia, mutta mikäli Minna pitää nykyisen aitouden ja helppouden hommassansa tulee hänellä olemaan varsin hieno ura edessä näissä hommissa! Suosittelen varmasti Minnaa tutuille.
Miikka MäkeläMyyjä
9
Ihanan rento ja leppoisa, tuli hyvä fiilis, turvallinen. Aikataulut piti ja hommat sujui hienosti, todella tyytyväisiä olemme.
Heidi OjalaOstaja
10
Todella positiivinen kuva. Nopea yhteydenotto ja mukavan rentoa viestimistä. Asuntokauppa eteni ripeästi ja kohde sekä myyjä hyvin tuttu myyjälle. Saimme vinkkejä sopivan tarjouksen tekemiseen ja rehellisen tuntuisia vastauksia. Olemme tyytyväisiä palveluun ja lopputulemaan eli toteutuneisiin kauppoihin.
9
Kaikki meni sovitusti ja reippaassa aikataulussa. Joitain yksityiskohtia kohteesta piti selvittää erikseen, mutta ei mitään kaupan kannalta oleellista.
Janne Tapani RantanenOstaja
9
Hyvä vaikutelma kuin vastasi ensivaikutelma todellisuutta sekä sovitussa aikataulussa.
10
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste