Sanni Reinola
9.5
Ota yhteyttä
Erikoistumisalueet
  • Asunnot

Sanni ReinolaFinnishEnglish

Kiinteistönvälittäjä, LKV

RE/MAX Center | PMJ-Yhtiöt Oy

044 258 4428

sanni.reinola@remax.fi

Ihmisläheistä ja asiantuntevaa kiinteistönvälitystä Pirkanmaan ja Satakunnan alueella vuodesta 2005.

Yhdistelmä kokemusta, rentoa otetta ja nykyaikaista välitystyötä. Markkinoiden laajin näkyvyys sekä loistavat asuntojen myyntikuvat videokuvauksineen kuuluvat aina palveluihini.

Tässä asiakkailta saatua palautetta

- "Sanni oli aivan loistava! Piti jalat maan pinnalla, mutta kaikki hoitui niin nopeasti että tällä hetkellä hieman leijuttaa. Ehdottoman parasta palvelua verrattuna esimerkiksi edelliseen välittäjäämme." (Myyjä, Sastamala 08/16)

- "Ylitti kaikki odotukset! Talo myytiin ennätys nopeasti ensimmäisen näytön jälkeen. Sanni piti aktiivisesti yhteyttä!" (Myyjä, Sastamala 12/15)

-"Kaikki yhteistyö sujui mutkattomasti. Ongelmiin löytyi ratkaisu nopeasti ja meitä kiinnostavasta kohteesta välittäjä etsi tietoa, vaikka ei ollut hänen kohteensa. Aktiivinen yhteydenpito oli erittäin iso plussa. Käytämme varmasti hänen palveluitaan myös jatkossa. Oikealla alalla oleva positiivinen persoona! " (Myyjä, Tampere 03/16)


Asiakkaideni aitoa palautetta

RE/MAX on Suomen ainoa kiinteistönvälitysketju, joka jakaa välittäjistään aidon asiakaspalautteen. Teemme, sen, jotta sinun olisi helpompaa valita juuri sinulle sopiva välittäjä. Kuvani vieressä oleva numero kertoo saamani palautteen keskiarvon. Alta voit lukea minun asiakaspalautteeni.

Hyvä vaikutelma. Luotettava. Ei ollut ongelmia. Yleisesti turvallinen kokemus, käytän firmaanne jatkossakin.
10
Oli ihanaa kun meille ilmoitettiin asunnosta ennen kuin se laitettiin myyntiin :)
10
Kiitos, välittäjä oli ammattitaitoinen ja sopivan aktiivinen.Asioista ei jäänyt mitään epäselvyyttä. Alusta asti kauppojen tekoon saakka asiat toimivat mutkattomasti.Hän oli myös aktiivisesti yhteydessä.Soittoihin vastasi aina jälkeenpäin, jos ei heti pystynyt vastaamaan. Kiitos, kokonaisuus hallussa välittäjälle.
Paula Tuulikki YlinenOstaja
10
Oli nopea palvelu ja täsmällinen. Mukava henkilökunta. Kiitos
Naif MuhtasebOstaja
9
Kaikki meni hyvin : aikataulut pitivät, ongelmia ei tullut esiin !
9
Ensivaikutelma oli rento ja ihmisläheinen. Vaikutelma piti paikkansa. Välittäjä reagoi nopeasti yhteydenottoihin. Kaupat hoituivat sujuvasti ja luottavaisin mielin.
9
Erittäin miellyttävä ja asiakaslähtöinen palvelu. Ehdottomasti paras kiinteistönvälittäjä, jonka kanssa olen asioita hoitanut.
9
Sanni saapui myyntikohteeseen kuin raikas tuulahdus, täynnä positiivista energiaa. Hän totesi että kyllä tästä kaupat tehdään ja ilmoitti suunnilleen sen hinnan mitä itsekkin olin suunnitellut. Koko myyntiprosessi sujui ripeästi ja jouhevasti, Sannin käyttämä valokuvaaja oli hirmuisen mukava nuorimies, ja otti loistavat kuvat! Sanni piti yhteyttä kiitettävästi koko ajan, en ehtinyt murehtia mitään myyntiin liittyvää asiaa, tuntui että Sanni vaistosi jo etukäteen mitkä asiat minua askarrutti ja selitti omalla reippaalla tavallaan miten asiat etenee. Sannin kanssa yhteistyö sujui kuin tanssi! Suosittelen lämpimästi !
Sinikka Aino Hannele PietiläMyyjä
10
Huippu välittäjä Sanni!
Satu RaivonenMyyjä
10
käytimme kohteessa kaksi muuuta välitäjää, välityspalkio ja asunnon hinta-arviot olivat hyvin lähellä toisiaan, valitsimme mielestämme "reippaamman ja ahkerimman" oloisen ja kaikki vaiheet myynnissä sujui todela hyvin.
Jukka HeiskalaMyyjä
10
Minulla on kokemus kyseisestä välittäjästä ja hänen ammattiosaamisestaan jo silloin, kun ostin nyt myymäni asunnon. Hän oli ostajan näkökulmastakin miellyttävä ja myyjän näkökulmasta asiantunteva ja aikaansaapa. Minulla ei ole korjaus- tai parannusehdotuksia. Homma sujui, miten pitikin.
9
Kaikki sujui toiveiden mukaisesti.
10
Kyllä on asiantuntija paikallaan ja positiivinen asenne tarttuu. KYLLÄ SUOSITTELEMME JA ON JO SUOSITELTUKIN TUTUILLE.
Sirpa Tuula Hannele KoivuMyyjä
9
kaikki sujui ongelmitta ja aikataulun mukaisesti
9
välittäjä oli ammattitaitoinen ja kaikki sujui niinkuin oli sovittu
Jorma PihlajamäkiOstaja
9
Sanni on kyllä niin huippu myyjä!!! Hommat toimi moitteetta ja vauhdilla. Tämän paremmin ei kaupat voisi sujua! KIITOS!
Juha VuorisaloMyyjä
10
Asiantuntevaa ja ripeää toimintaa.
10
Ihana, ihmisläheinen Sanni. Oikeassa ammatissa!
Tiina SaineOstaja
10
Ihana välittäjä! Oli erittäin hyvin tavoitettavissa, auttavainen ja hoiti asiat hyvin. Alusta lähtien positiivinen asenne jäi mieleen. Voin lämpimästi suositella :)
Annika MäkeläOstaja
10
Kaikki sujui lopulta hyvin. Ongelmana oli meidän asuminen ulkomailla. Välittäjä oli ystävällinen ja sosiaalinen ja pysyi aina aikataulussa. Kokonaiskuva hyvä.
8
Välittäjä järjesti nopealla aikataululla asunnon kuvauksen ja niin ollen asunto tuli nopeasti myyntiin. Välittäjä myös sai näytöt järjestettyä nopeasti. Tarjouksista tuli reaaliaikaista tietoa. Muutenkin välittäjä oli yhteydessä ostajalta tulleiden kysymysten tiimoilta ja opasti asioiden hoitoa. Välittäjä myös opasti siinä mistä kannattaa hankkia energiatodistus ja antoi tietoa myös kuntotarkastukseen liittyvissä asioissa. Välittäjä järjesti asianmukaisesti kaupantekotilanteen. Tämä kävi myyjälle hyvin helposti koko prosessi. Kiitos Sannille ihan kaikesta! :)
10
Kiitos kaikki sujui vallan mainiosti
9
Ammattitaitoista ja iloista palvelua, josta maksaa mielellään.
10
Kyllä
10
Kaikki sujui hyvin ja asunto on myyty
10
Myynti sujui kokonaisvaltaisesti todella hyvin, myyjä osasi hamoittaa kokonaisuuden ja ymmärsi miten lähteä markkinoimaan kiinteistöä että löytää oikean ostajakunnan. Olemme erittäin tyytyväsiä ja varmasti käytämme häntä edelleenkin jos aihetta syntyy ja suosittelen myös muille.
10
Eihän se voi mennä paremmin, jos asunto myytiin ekan näytön jälkeen seuraavana päivänä lappuhinnalla! :) Kiitokset Sannille!
Seppo RaumaMyyjä
10
Kaikki meni hyvin. Kiitos Sanni
10
Välittäjä nimeltä Johanna Kinnunen asioi kanssamme ammattitaidolla ja miellyttävästi. Saimme vastaukset nopeasti kysymyksiimme sekä lisätietoja s-postitse ym. Olimme tyytyväisiä asioiden nopaan ja sujuvaan hoitoon ja käytämme tätä välittäjää varmasti jatkossakin, mikäli tarvetta.
9
Kaikki hoitui hyvin ja sopimukset piti. 10+
9
Kaikki sujui hyvin ja helppo oli olla yhteydessä Sanniin.
9
Kaikki sujui hyvin, nopeasti.
9
Välittäjä oli amattitaitoinen, mukava ja asiallinen. Välittäjään synty helposti luottamus ja hän hoiti työnsä loistavasti
10
Sanni on rento ja välitön tyyppi, jonka kanssa oli alusta asti helppoa ja vaivatonta asioida. Hän hoiti kaiken nopeasti ja oli yhteyksissä sekä minuun että mahdollisiin ostajiin ja selvitti heitä kiinnostavia asioita kohteesta oma-aloitteisesti. Aikataulut pitivät ja talo saatiin ennätysajassa myytyä. Suurkiitos!
9
Välittä on tuttu myös asunnonosto kaupoista. Näkee, että hän on ottanut kohteesta tietoa jo ennen näyttöjä ja on valmiudessa ottamaan nopeasti tietoa lisää. Olemme hyvin tyytyväisiä toimintaan.
10
Välittäjä osasi hommansa ja kaikki sujui loistavasti.
9
Hyvin meni ja aktiivinen henkilö joka myös hoiti tarjoukset kaikkineen. Minimihinta oli liian suuri.
9
kaupanteko sujui rennosti ja reippaasti!
9
Kaikki sujui hyvin. Välittäjällä oli hyvin tietoa eri kohteista joissa olemme käyneet. Aikataulut eteni sovitun mukaisesti.
Heli KimpanpääOstaja
10
Hyvä ja aktiivinen toiminta. Välittäjän käyttämä kuvaaja oli loistava.
10
Kaikki sujui loistavasti
Satu RaivonenMyyjä
10
Sanni oli aivan loistava! Piti jalat maan pinnalla, mutta kaikki hoitui niin nopeasti että tällä hetkellä hieman leijuttaa. Ehdottoman parasta palvelua verrattuna esimerkiksi edelliseen välittäjäämme.
Kaisa YlimäkiMyyjä
10
Kaikki sujui hyvin. Välittäjä oli tosi ystävällinen.
10
Kaikki sujui hienosti. Puhelimeen vastattiin jos asiaa oli ja vaikkei vastattu, soitto tuli heti takaisin. Lupaukset ottaa asioista tarkemmin selvää pitivät.
10
Täyden kympin suoritus todella lyhyessä ajassa!!
Vesa KoppanenMyyjä
10
Koko prosessi suijui mutkattomasti ja Sanni Reinola ansaitsee täydet pisteet kaikesta
Maija-Liisa KoppanenMyyjä
10
Sanni antoi rennon vaikutelman, mikä helpotti asiointia. Asiat eteni hyvin ja tiedotus toimi.
9
välittäjä ennestään tuttu talon myynnin kautta. Erittäin hyvin toimi tämä kauppa. Talo vielä myymättä,kun se on myyty on kaikki onnistunut loistavasti.
Veli Pekka KauttoonMyyjä
9
kaikki oli hyvin järjestetty
10
Kaikki sujui oikein hyvin, ei ole mitään valittamista.
9
Kaikki yhteistyö sujui mutkattomasti. Ongelmiin löytyi ratkaisu nopeasti ja meitä kiinnostavasta kohteesta välittäjä etsi tietoa, vaikka ei ollut hänen kohteensa. Aktiivinen yhteydenpito oli erittäin iso plussa. Välittäjä osasi kertoa mm. kiinnostavan kohteemme remonttitöistä, mitä hänen mielestään voisi tehdä. Käytämme varmasti hänen palveluitaan myös jatkossa. Oikealla alalla oleva positiivinen persoona!
10
Välittäjän Sanni Reinolan toiminta asuntokaupassa hipoi täydellisyyttä.
Jari VuorioMyyjä
10
Aikataulu piti,joustavuutta ja luonnollisuutta löytyi.Kauppkirjatilaisuus ok,Kiitoslahja oikein ilahduttava
10
Kaikki meni todella hyvin. Luottamus Sanniin säilyi edelleen.
10
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste