Sanni Reinola
9.5
Ota yhteyttä
Erikoistumisalueet
  • Asunnot

Sanni ReinolaFinnishEnglish

Kiinteistönvälittäjä, LKV

RE/MAX Center | PMJ-Yhtiöt Oy

044 258 4428

sanni.reinola@remax.fi

Ihmisläheistä ja asiantuntevaa kiinteistönvälitystä Pirkanmaan ja Satakunnan alueella vuodesta 2005.

Yhdistelmä kokemusta, rentoa otetta ja nykyaikaista välitystyötä. Markkinoiden laajin näkyvyys sekä loistavat asuntojen myyntikuvat videokuvauksineen kuuluvat aina palveluihini.

Tässä asiakkailta saatua palautetta

- "Sanni oli aivan loistava! Piti jalat maan pinnalla, mutta kaikki hoitui niin nopeasti että tällä hetkellä hieman leijuttaa. Ehdottoman parasta palvelua verrattuna esimerkiksi edelliseen välittäjäämme." (Myyjä, Sastamala 08/16)

- "Ylitti kaikki odotukset! Talo myytiin ennätys nopeasti ensimmäisen näytön jälkeen. Sanni piti aktiivisesti yhteyttä!" (Myyjä, Sastamala 12/15)

-"Kaikki yhteistyö sujui mutkattomasti. Ongelmiin löytyi ratkaisu nopeasti ja meitä kiinnostavasta kohteesta välittäjä etsi tietoa, vaikka ei ollut hänen kohteensa. Aktiivinen yhteydenpito oli erittäin iso plussa. Käytämme varmasti hänen palveluitaan myös jatkossa. Oikealla alalla oleva positiivinen persoona! " (Myyjä, Tampere 03/16)


Asiakkaideni aitoa palautetta

RE/MAX on Suomen ainoa kiinteistönvälitysketju, joka jakaa välittäjistään aidon asiakaspalautteen. Teemme, sen, jotta sinun olisi helpompaa valita juuri sinulle sopiva välittäjä. Kuvani vieressä oleva numero kertoo saamani palautteen keskiarvon. Alta voit lukea minun asiakaspalautteeni.

Loistava palvelu,hyvät kaupat.
10
Kaikki toimi oikein moitteetomasti!
Roope AlakoskiOstaja
10
Asiat hoidettiin joustavasti ja vastaukset kysymyksiin saimme nopeasti. Välittäjä oli avulias ja ymmärsi nopeasti tarpeemme ja tilanteemme, jonka jälkeen kaupanteko onnistui helposti. Bonuksena vielä hyvä paikallistuntemus ja saimme vinkin lattian kunnostuksen tekijästä.
Mikko InkinenOstaja
10
Välittäjä vastasi viesteihin nopeasti. Kaikki sujui hyvin ja olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Iso kiitos välittäjälle!
9
Kokonaisvaikutelma hyvä, aikataulussa pysyttiin ja kysymyksiin vastattiin heti.
9
Hintataso korkea.
9
Sannin kanssa oli helppo puhua ja toimia. Myynti oli tosi nopea. Kuvat ja video myynti kohteesta oli hienot. Asuntokauppa meni tosi hienosti.
10
Asiallinen myyntiprosessi, kaikki myynnin onnistumiseen tehdyt toimet johtivat tyydyttävään lopputulokseen.
9
Välittäjä oli luotettava ja asiallinen.Aikataulut piti.Asuntokaupat syntyi odotettua lyhyemmässä ajassa.
Meeri KerokoskiMyyjä
9
Rauhallinen, rento ja tavallinen
10
Välittäjän kanssa yhteydenpito sujui hyvin ja joustavasti. Välittäjästä huokui positiivinen ja pirteä energia. Jos ei ollut tietoa jostain, hän myönsi sen ja sanoi selvittävänsä asian. Ei ollut ongelmia välittäjän eikä myyjän välillä. Kauppakirjat allekirjoitettiin kahden viikon kuluttua siitä, kun käytiin kohdetta katsomassa. Kiitos vielä kerran Sannille hyvästä, iloisesta palvelusta :)
Yuki TaguchiOstaja
10
Olen hyvin tyytyväinen välittäjän toimintaan.
Sari AholaMyyjä
9
Vain positiivista sanottavaa, hän oli oikea myyjä! Ammattitaitoinen ja selvitti uuden sähköisen kaupan prosessit. Olen jo suositellut häntä ja aion jatkossakin.
9
Sannin kanssa oli helppo ja mukava asioida. Hän oli hyvin tavoitettavissa ja kaikki viestiminen tapahtui aina erittäin ripeästi. Tiukasti piti meidän ja myyjien puolia kun kuntotarkastuksen yhteydessä oli epäselvyyksiä raportin saamisessa ja tarkastuskuluissa. Erittäin hyvä kokemus oli tehdä Sannin välityksellä kauppaa.
10
Asunnon myynti kokonaisuudessaan sujui erittäin hyvin, koronasta huolimatta. Kiitos Sannille sujuvasta ammattitaitoisesta toiminnasta :)
Arja HerckmanMyyjä
10
Hyvin sujunut tähän asti. Tapaamme vielä kerran asunnon vaihtaessa omistajaa.
9
Mukava ja asiansa hyvin hoitava välittäjä. Yhteistyö oli erittäin sujuvaa ja aikataulut piti sovitusti.
10
Hyvin meni kaikki, välittäjä järjesti kaiken tapahtumaan aikanaan. Ensimmäinen asuntokauppa meille koskaan ja helpolta tuntui!
Jari KoskinenOstaja
10
Hyvä vaikutelma. Luotettava. Ei ollut ongelmia. Yleisesti turvallinen kokemus, käytän firmaanne jatkossakin.
10
Oli ihanaa kun meille ilmoitettiin asunnosta ennen kuin se laitettiin myyntiin :)
10
Kiitos, välittäjä oli ammattitaitoinen ja sopivan aktiivinen.Asioista ei jäänyt mitään epäselvyyttä. Alusta asti kauppojen tekoon saakka asiat toimivat mutkattomasti.Hän oli myös aktiivisesti yhteydessä.Soittoihin vastasi aina jälkeenpäin, jos ei heti pystynyt vastaamaan. Kiitos, kokonaisuus hallussa välittäjälle.
Paula Tuulikki YlinenOstaja
10
Oli nopea palvelu ja täsmällinen. Mukava henkilökunta. Kiitos
Naif MuhtasebOstaja
9
Kaikki meni hyvin : aikataulut pitivät, ongelmia ei tullut esiin !
9
Ensivaikutelma oli rento ja ihmisläheinen. Vaikutelma piti paikkansa. Välittäjä reagoi nopeasti yhteydenottoihin. Kaupat hoituivat sujuvasti ja luottavaisin mielin.
9
Erittäin miellyttävä ja asiakaslähtöinen palvelu. Ehdottomasti paras kiinteistönvälittäjä, jonka kanssa olen asioita hoitanut.
9
Sanni saapui myyntikohteeseen kuin raikas tuulahdus, täynnä positiivista energiaa. Hän totesi että kyllä tästä kaupat tehdään ja ilmoitti suunnilleen sen hinnan mitä itsekkin olin suunnitellut. Koko myyntiprosessi sujui ripeästi ja jouhevasti, Sannin käyttämä valokuvaaja oli hirmuisen mukava nuorimies, ja otti loistavat kuvat! Sanni piti yhteyttä kiitettävästi koko ajan, en ehtinyt murehtia mitään myyntiin liittyvää asiaa, tuntui että Sanni vaistosi jo etukäteen mitkä asiat minua askarrutti ja selitti omalla reippaalla tavallaan miten asiat etenee. Sannin kanssa yhteistyö sujui kuin tanssi! Suosittelen lämpimästi !
Sinikka Aino Hannele PietiläMyyjä
10
Huippu välittäjä Sanni!
Satu RaivonenMyyjä
10
käytimme kohteessa kaksi muuuta välitäjää, välityspalkio ja asunnon hinta-arviot olivat hyvin lähellä toisiaan, valitsimme mielestämme "reippaamman ja ahkerimman" oloisen ja kaikki vaiheet myynnissä sujui todela hyvin.
Jukka HeiskalaMyyjä
10
Minulla on kokemus kyseisestä välittäjästä ja hänen ammattiosaamisestaan jo silloin, kun ostin nyt myymäni asunnon. Hän oli ostajan näkökulmastakin miellyttävä ja myyjän näkökulmasta asiantunteva ja aikaansaapa. Minulla ei ole korjaus- tai parannusehdotuksia. Homma sujui, miten pitikin.
9
Kaikki sujui toiveiden mukaisesti.
10
Kyllä on asiantuntija paikallaan ja positiivinen asenne tarttuu. KYLLÄ SUOSITTELEMME JA ON JO SUOSITELTUKIN TUTUILLE.
Sirpa Tuula Hannele KoivuMyyjä
9
kaikki sujui ongelmitta ja aikataulun mukaisesti
9
välittäjä oli ammattitaitoinen ja kaikki sujui niinkuin oli sovittu
Jorma PihlajamäkiOstaja
9
Sanni on kyllä niin huippu myyjä!!! Hommat toimi moitteetta ja vauhdilla. Tämän paremmin ei kaupat voisi sujua! KIITOS!
Juha VuorisaloMyyjä
10
Asiantuntevaa ja ripeää toimintaa.
10
Ihana, ihmisläheinen Sanni. Oikeassa ammatissa!
Tiina SaineOstaja
10
Ihana välittäjä! Oli erittäin hyvin tavoitettavissa, auttavainen ja hoiti asiat hyvin. Alusta lähtien positiivinen asenne jäi mieleen. Voin lämpimästi suositella :)
Annika MäkeläOstaja
10
Kaikki sujui lopulta hyvin. Ongelmana oli meidän asuminen ulkomailla. Välittäjä oli ystävällinen ja sosiaalinen ja pysyi aina aikataulussa. Kokonaiskuva hyvä.
8
Välittäjä järjesti nopealla aikataululla asunnon kuvauksen ja niin ollen asunto tuli nopeasti myyntiin. Välittäjä myös sai näytöt järjestettyä nopeasti. Tarjouksista tuli reaaliaikaista tietoa. Muutenkin välittäjä oli yhteydessä ostajalta tulleiden kysymysten tiimoilta ja opasti asioiden hoitoa. Välittäjä myös opasti siinä mistä kannattaa hankkia energiatodistus ja antoi tietoa myös kuntotarkastukseen liittyvissä asioissa. Välittäjä järjesti asianmukaisesti kaupantekotilanteen. Tämä kävi myyjälle hyvin helposti koko prosessi. Kiitos Sannille ihan kaikesta! :)
10
Kiitos kaikki sujui vallan mainiosti
9
Ammattitaitoista ja iloista palvelua, josta maksaa mielellään.
10
Kyllä
10
Kaikki sujui hyvin ja asunto on myyty
10
Myynti sujui kokonaisvaltaisesti todella hyvin, myyjä osasi hamoittaa kokonaisuuden ja ymmärsi miten lähteä markkinoimaan kiinteistöä että löytää oikean ostajakunnan. Olemme erittäin tyytyväsiä ja varmasti käytämme häntä edelleenkin jos aihetta syntyy ja suosittelen myös muille.
10
Eihän se voi mennä paremmin, jos asunto myytiin ekan näytön jälkeen seuraavana päivänä lappuhinnalla! :) Kiitokset Sannille!
Seppo RaumaMyyjä
10
Kaikki meni hyvin. Kiitos Sanni
10
Välittäjä nimeltä Johanna Kinnunen asioi kanssamme ammattitaidolla ja miellyttävästi. Saimme vastaukset nopeasti kysymyksiimme sekä lisätietoja s-postitse ym. Olimme tyytyväisiä asioiden nopaan ja sujuvaan hoitoon ja käytämme tätä välittäjää varmasti jatkossakin, mikäli tarvetta.
9
Kaikki hoitui hyvin ja sopimukset piti. 10+
9
Kaikki sujui hyvin ja helppo oli olla yhteydessä Sanniin.
9
Kaikki sujui hyvin, nopeasti.
9
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste