Salla Kaarakainen
9.5
Ota yhteyttä
Erikoistumisalueet
  • Asunnot
  • Liiketilat
  • Vuokraus
  • Kiinteistöt
  • Tontit

Salla KaarakainenFinnish

Kiinteistönvälittäjä, LKV, VN

RE/MAX OmaanKotiin | Kiinteistönvälitys OmaanKotiin Oy LKV

044 026 2590

salla.kaarakainen@remax.fi

Olen ammattitaitoinen, tehokas ja tunnollinen kiinteistönvälittäjä. Rakastan työtäni: minulle jokainen toimeksianto on tärkeä ja jokainen asiakas henkilökohtaisen ja luotettavan palvelun arvoinen.
Minulla on asiakkaita, joiden kanssa olen tehnyt kolme ja neljäkin toimeksiantoa.

Valitse välittäjä, joka todella välittää!

Asiakaspalaute:
Ensivaikutelma välittäjästä oli erittäin asiantunteva ja pätevä. Hän kertoi asioista realistisesti, mikä herätti luottamusta. Asiat sujuivat aikataulussaan ja välittäjä hoiti hienosti aikataulut yhteen sekä oman asuntoni myynnin että ostamani asunnon kaupan suhteen. Kokonaiskuva oli erittäin positiivinen ja voin suositella Sallaa lämpimästi kaikille ja käyttäisin hänen palveluitaan jatkossakin.


Asiakkaideni aitoa palautetta

RE/MAX on Suomen ainoa kiinteistönvälitysketju, joka jakaa välittäjistään aidon asiakaspalautteen. Teemme, sen, jotta sinun olisi helpompaa valita juuri sinulle sopiva välittäjä. Kuvani vieressä oleva numero kertoo saamani palautteen keskiarvon. Alta voit lukea minun asiakaspalautteeni.

Jämpti, huolellinen, täsmällinen, vallitsevan tilanteen huomioiva. Ehdottomasti käännyn hänen puoleensa mikäli tästä asunnosta muutan eteenpäin.
Selena NiteckiOstaja
10
Ajankohdan asuntokauppa oli varsin vähäistä, mutta Salla osoitti erinomaista kärsivällisyyttä eikä luovuttanut, ja viimein puolitoista vuotta kestänyt myyntiponnistelu saatiin maaliin.
Reija MarjoluotoMyyjä
10
Välittäjä oli hyvä ja innostunut työstään. Taloa ei myyty tällä kertaa mutta palaamme ehkä uudestaan asiaan myöhemmin.
10
Ensi vaikutelma oli "ynseä" kysyessä isännöintitodistusta näytössä, vastaus oli :" en anna sitä teille jos ette ole tekemässä tarjousta " Kun ilmoitimme tekevämme tarjouksen "ääni kellossa muuttui " ystävällisemmaksi , jonka jälkeen asiat sujuivat hyvin.
8
Miellyttävä ja rehellisen tuntuinen välittäjä. Hyvä maku jäi asioinnista.
9
Kaikki sujui hyvin
Christine HeinonenMyyjä
10
Ensivaikutelma syntyi iloisesta luotettavasta,ahkerasta työntekijästä. Tuli tynne, että olemme hänen ainoita asiakkaitaan, hän oli juuri meitä varten ja tuloksia syntyi nopeasti.
10
Välittäjä oli ammattitaitoinen ja kaikki sujui sovitusti.
10
Miellyttävä asioida kyseisen välittäjän kanssa. Hommat toimi kaikinpuolin loistavasti. Muuten täysi kymppi, mutta miiinus vähäisestä lehti-ilmoittelusta. Erityisesti olisin halunnut, että näytöt ois ollu lehdessä, kun kaupungissa ei ole kyseisen toimiston näyteikkunaa.
Taina MäklinMyyjä
9
Luotettava/täsmällinen
9
Salla on Superia, kaupat viikossa ensi-ilmoituksesta
10
Salla on välittäjänä hyvin luotettava ja perusteellinen. Talon myyntiaikataulu venähti yllättävän pitkätsi. Johtuen osittain hinta-arviosta, kun Ukissa talojen hinnat laskivat myynntiprosessin aikana. Talomme runkorakenne oli ehkä toinen haaste myynnille. Tämän kokemuksen myötä voisin itse ostaa Sallalta asunnon, tai suositella kaverille välittäjäksi.
10
Ensivaikutelma välittäjästä oli erittäin asiantunteva ja pätevä. Hän kertoi asioista realistisesti, mikä herätti luottamusta. Asiat sujuivat aikataulussaan ja välittäjä hoiti hienosti aikataulut yhteen sekä oman asuntoni myynnin että ostamani asunnon kaupan suhteen. Kokonaiskuva oli erittäin positiivinen ja voin suositella Sallaa lämpimästi kaikille ja käyttäisin hänen palveluitaan jatkossakin.
Päivi ErkvaaraMyyjä
10
Salla on todella mukava ja sympaattinen ihminen, jonka kanssa oli ilo tehdä kauppoja. Osasi hyvin vastailla kokemattoman ensiasunnon ostajan kysymyksiin. Mitään ongelmia ei ollut, ja aikatauluissa pysyttiin kaikin puolin. Toistaiseksi ei minkäänlaista valitettavaa kaupoista.
9
Ensivaikutelma oli erittäin asiantuntevasta alan ammattilaisesta ja tämä piti paikkansa loppuun asti. Ei lainkaan päällekäyvä myyntitykki vaan hyvin miellyttävä persoona. Jätimme kotimme hyvillä mielin Sallan hoidettavaksi!
10
Välittäjän tyyli oli rauhallinen ja asiantunteva. Kaikkiin esittämiimme kysymyksiin välittäjä lupasi selvittää vastaukset ja sai selvitettyä ne nopeasti. Välittäjä vastasi muutenkin meille aina nopealla aikataululla ja hänestä jäi luotettava vaikutelma.
9
Salla on luotettava ja ammattitaitoinen välittäjä. Asuntoni oli ollut aiemmin pitkään myynnissä, Salla sai myytyä sen viikossa!
10
Ensivaikutelma Sallasta oli luotettava ja asiallinen. Hän selitti asiat tarkkaan ja rauhallisesti. Kaikki sujui todella hienosti, eikä missään tullut mitään ongelmia hänen kanssaan. Meillä oli myös onni saada talo myytyä jo yhden näytön jälkeen, joten emme ehtineet kauan tehdä yhdessä työtä. Silti voin sanoa, että hän osaa kyllä työnsä. KIITOS!
10
Kokonaisuutena olen erittäin tyytyväinen välittäjäämme ja hänen ammattitaitoonsa.
10
Hyvä
9
Ihan hyvin, kohde oli vaikea myytävä koska taloyhtiössä oli hidasteltu remonttien suhteen. Tosin markkinatilanne oli meidän puolella, kun Uudestakaupungista alkaa pienet asunnot loppua.
Sari LevónMyyjä
9
Toiminta oli kokonaisuudessaan sovitun mukaista ja aikataulut pitivät sekä tiedottaminen oli riittävää. Kokonaiskuvaksi jäi hyvä ja ammattitaitoinen toiminta.
8
Sujuvaa ja nopeaa palvelua.
8
Kaikki sujui loistavasti. Salla oli heti valmis näyttöön, osasi vastata kysymyksiimme ja otti selvää asioista, joita ei heti tiennyt. Hoiti asiat todella hyvin.
Lea Inkeri ReivoOstaja
10
Kaikenkaikkiaan myyntiprosessi sujui todella hienosti vaikka ensimmäinen ostaja perui kaupat. Välittäjä löysi välittömästi uuden ostajan jonka kanssa kauppa syntyi. En osaa kuvitella että asunnonmyynti olisi voinut olla missään olosuhteissa sen paremmin hoidettu kuin nyt se oli ja olen todella tyytyväinen että valitsin kyseisen välittäjän omaan toimeksiantoon. Saa kymmenen pistettä ja papukaija merkin.
10
Välittäjään oli helppo ottaa yhteyttä, jopa myöhään illalla ja viikonloppuisin. Hän jaksoi aina pitää toivoa yllä, vaikka kohdettamme ei ollut helppo myydä.
9
Ensivaikutelma rauhallinen, asiallinen ja asiansa osaava. Tämä mielikuva pysyi. Aikataulut pitivät paikkaansa ja muutenkin olimme tyytyväisiä. Suosittelisimme!
9
Hyvä kokonaiskuva. Ei ongelmia.
9
Välittäjä teki luotettavan kuvan itsestään ja oli myös luotettava. Sovitussa aikataulussa pysyttiin, aika asunnon myynnissä on tällä hetkellä huono joten kauppoja ei syntynyt.
10
Meillä on tästä välittäjästä jo kokemusta kolmannen asuntokaupan myötä. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä. Ahkera, huolehtii lupaamistaan asioista, pitää jatkuvasti yhteyttä. Hienokäytöksinen ja kohtelias. Osaa antaa asiallista tietoa ostajalle ja myyjälle. Osaa myös kysyä epäkohdista ja vioista asunnossa. Ammattinsa osaava välittäjä. Suosittelen lämpimästi, häneen voi luottaa.
Taina GrönrosMyyjä
10
Kaikki toimi erittäin hyvin. Välittäjä oli ystävällinen, täställinen ja laittoi tekstiviestinä muistutuksen kaupasta.
10
Salla on huippuammattilainen, joka sai asuntokaupan sujumaan mallikkaasti alusta loppuun. Olemme hyvin kiitollisia!
10
Kaikki sujui hyvin ja ongelmitta, ei mitään moitittavaa :)
10
Remaxin toimintaperiaatteista en osaa sanoa mitään, mutta välittäjä oli erittäin ammattitaitoinen ja aktiivinen. Täydet pisteet ja kiitokset hänelle täysipainoisesta työsta !!!!
Petri LahikainenMyyjä
10
minulle jäi oikein hyvä kokonaiskuva mökkikaupastani..
Milla VälitaloMyyjä
9
Olin jo pitempään aikaan seurannut asuntojen myyti-ilmoituksia netissä ja saanut niistä kuvan että remaxin hinta pyynnöt ovat aika realistisia muihin nähden. Se vaikutti siihen että edes pyysimme näyttöä. Näytössä kaikki meni hyvin. Tarjouksen jättäminen ja kaikki muukin oli helppoa koska välittäjä neuvoi ja hoiti oikeat asiat. Viesteihin sai nopeasti ja asiallisen vastauksen. Kaikki oli helppoa, ei jäänyt mikään asia vaivaamaan.
10
Kaikki oli ihan ok.Kiitos!
Ivo PengezovOstaja
10
hyvin
8
Erittäin miellyttävä ja myyntikohteensa tunteva välittäjä. Kaikki sujui nopeasti ja aikataulussa. Olin positiivisesti yllättynyt, sillä olen aikaisemmin tavannut vain unohtelevia, myöhästeleviä, kohteesta ´mitään tietämättömiä ja asiakkaita piittaamattomia välittäjiä. Olen sitten ollut ostamassa tai myymässä. Nyt asiat hoituivat hienosti.
9
Tuttu välittäjä.Ei ongelmia.
9
Kaikki sujui mainiosti
9
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste