Mari Palola
10
Ota yhteyttä
Erikoistumisalueet
  • Asunnot

Mari PalolaFinnishEnglish

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

RE/MAX Asuntoneliöt | Asunnonkatu Oy

0400 662 486

mari.palola@remax.fi


Asiakkaideni aitoa palautetta

RE/MAX on Suomen ainoa kiinteistönvälitysketju, joka jakaa välittäjistään aidon asiakaspalautteen. Teemme, sen, jotta sinun olisi helpompaa valita juuri sinulle sopiva välittäjä. Kuvani vieressä oleva numero kertoo saamani palautteen keskiarvon. Alta voit lukea minun asiakaspalautteeni.

Tapasin yhteensä viisi eri välittäjäkandidaattia ja Mari erottui positiivisesti heti alusta asti. Hänen rauhallinen, luotettava ja asiantunteva tyyli teki vaikutuksen. Asunnon myynti sujui suunnitellusti ja yhteistyö sekä yhteydenpito myyntiprosessin aikana toimi erinomaisesti. Kokonaisuudessaan olen erittäin tyytyväinen välittäjän toimintaan.
10
Ammattitaitoinen välittäjä. Kaikki sujui hyvin näytöissä ja talotarkastuksissa. Myös kaupat tehtiin sujuvasti. Asiallista toimintaa!
10
Välittäjä oli todella avulias ja mukava, ja osasi selittää minulle asiat niin että ensiasunnon ostajana ymmärsin. Lisäksi kauppojen teko oli muutenkin todella nopeaa ja sujuvaa! Vaikka välittäjä jäikin kaupantekotilaisuuden ajaksi lomalle, hän ilmoitti että hänelle voi kuitenkin soittaa jos tulee kysyttävää. Kaupanteon yhteydessä saimme vielä lahjan, joka oli minusta todella mukava ele. Minulle jäi todella hyvä ja ammattitaitoinen kuva RE/MAXista.
10
Ammattitaitoinen välittäjä, varmasti teki parhaansa vaikkei kauppoja nyt syntynytkään.
10
Marin kanssa oli helppoa ja välitöntä asioida ja hän hoiti asuntokauppamme hyvällä ammattitaidolla. Olimme hyvin ajantasalla mitä milloinkin tapahtuu ja asuntomme menikin kaupaksi melko nopeasti.
10
Kaikki sujui niin hyvin kuin piti. Väittäjästä jäi hyvät fiilikset ja asuntokauppa sujui moittettomasti ja ammattimaisesti. RE/MAXia tulen käyttämään jatkossa, jos on tarvetta ja tulen suosittelemaan RE/MAXia myös tutuilleni. Kiitos :)
10
Samaan ”pakettiin” kuului myös uuden asuntoni osto ja ensikontaktini välittäjä Mari Palolaan oli sen yksityisnäyttö. Pidin heti Marin tyylistä, hän oli tavallinen ihminen joka hoiti tavallisten ihmisten asuntokauppoja. Olen nähnyt myös ”ameriikan show” henkisiä tapauksia tyyliin ”mä myyn tän minuutissa ja saadaan kauheeeet rahat!!!” ja sen sortin tyypit sopivat paremmin tv-shopiin jos sinnekään. Positiivinen ensivaikutelmani vain vahvistui, kun hän tuli myytävään asuntoomme arviokäynnille joka johtikin heti välityssopimuksen tekoon. Koko prosessin ajan hän oli rauhallinen, asiantunteva ja luotettava. Olin koko ajan ajantasalla siitä mitä tapahtui. Kaikkiaan Mari ansaitsee siis kiitettävän arvosanan ja kiitoksen. Aion suositella häntä myös muillekin, mikäli välittäjää tarvitsevat.
Tuomas TörhönenMyyjä
10
Asunnonmyynti sujui oikein loistavasti. Sain haluamani hinnan asunnosta ja myynti sujui yllättävän nopeasti. Välittäjä oli ystävällinen ja ammattitaitoinen!
10
Asuntokauppa meni kokonaisuudessaan hyvin, välittäjä oli mukava ja tiesi asioista laajasti.
Hanna HaapalaaksoOstaja
9
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste