Nanne Kaarre
9.5
Ota yhteyttä
Erikoistumisalueet
  • Asunnot

Nanne KaarreFinnishEnglish

Yrittäjä, LKV, YKV, kaupanvahvistaja

RE/MAX Noste | Noste Oy LKV

044 3435 366

nanne.kaarre@remax.fi

Perustin toimiston keväällä 2014. Valitsin RE/MAXin sen kansainvälisyyden ja raikkaan ajatusmallin perusteella. Ketjun perustajan Dave Linigerin unelma oli vuonna 1973 luoda kiinteistönvälitysliike, jossa kaikki voittavat niin välittäjät, yrittäjät, ostajat kuin myyjätkin. Tästä unelmasta on tullut myös minun unelmani.

Alusta alkaen halusin tarjota parasta mahdollista välityspalvelua, parhaat myyntikuvat, parhaat materiaalit, laajimman näkyvyyden sekä luoda yhteisön välittäjistä, jotka jakavat näkemykseni välitystyöstä sekä sen tasosta.

Ilokseni voin todeta, että olen onnistunut. Toimistomme jokainen yksilö on osa unelmaa, osa yhteisöä ja yhdessä teemme kaikkemme jotta kotisi myynti sujuisi hyvin ja kokemuksenne kodin myynnistä tai ostamisesta olisi onnistunut. Haluamme olla tukena myös myyntiprosessin jälkeen, varmistamme, että kaikki neuvottelut ja tiedot kodistanne on dokumentoitu ja että mahdollisista ongelmatilanteista selvittäisiin neuvottelemalla ilman riitoja. Tämä onkin aina saavutettu.

Tervetuloa tutustumaan toimistoomme, välittäjiimme ja otahan yhteyttä jos haluat saada ylivoimaisen RE/MAX kokemuksen, valjastan kotisi myyntiin parhaan mahdollisen tiimin!


Asiakkaideni aitoa palautetta

RE/MAX on Suomen ainoa kiinteistönvälitysketju, joka jakaa välittäjistään aidon asiakaspalautteen. Teemme, sen, jotta sinun olisi helpompaa valita juuri sinulle sopiva välittäjä. Kuvani vieressä oleva numero kertoo saamani palautteen keskiarvon. Alta voit lukea minun asiakaspalautteeni.

kaikki sujui erinomaisesti, en usko että kukaan välittäjä olisi pystynyt yhtähyvään yhteistyöhön. Välittäjä jopa piti puoliamme, kun pankki hidasteli.Olemme ikuisesti kiitollisia sillä se mahdollisti meille unelmiemme kodin. Arviointi ja ensivaikutelma vastasi täysin ilmoitukseen kirjattuja asioita!
10
Aivan mahtava välittäjä! Tekee työtä ihmisten vuoksi, on läsnä, kuuntelee, kertoo ja auttaa.
10
Kaikki sujui todella hyvin. Asiat sujuivat nopeasti, viesti kulki hyvin. Välittäjä ystävällinen, asiantunteva, aidosti kiinnostunut. Voimme lämpimästi suositella välittäjää ja koko Remaxia
10
Todella ammattitaitoinen. Piti jatkuvasti ajan tasalla talokauppojen tilanteesta.
10
Nannella oli positiivinen ja aktiivinen ote haastavan kohteen myyntiin. Ottihan se aikansa mutta lopulta löytyi oikea ostajaperhe jonka huostaan vanhan huushollin voi luovuttaa ihan luottavaisin mielin. Asuntokaupasta jäi oikein hyvä mielikuva, kiitos siitä.
9
Kaikki sujui ihan hyvin, paitsi asunto ei mennyt kaupaksi. Se oli varmaan markkinoiden tilanteesta johtuva asia, eikä niinkään välittäjästä. En osaa sanoa, miten aktiivisesti asuntoa markkinoitiin tai käytettiinkö aiemmassa kysymyksessä mainittuja välineitä. Ilmoitus ja kuvat olivat hyvin tehty.
9
Kokonaisuus toimi loistavasti.
9
Loistavaa ammattitaitoa välittäjältä! Olemme tyytyväisiä asunnon myyntiin ja voimme suositella Remaxia kaikille.
9
Ensivaikutelma hyvä. Todellisuus hyvä. Aikataulu ok, markkinataloudesta johtuen huono aika kaupan saannille. Yhteystyö hyvä, paitsi ilmoituksen päivityksissä pikkusen "kankeutta". Kokonaiskuva kuitenkin ihan hyvä.
Tatu MyyryläinenMyyjä
8
Hyvin sujui :)
9
Nanne hoiti homman tosi hyvin. Asunnon myynnistä ja kaupoista jäi todella hyvä maku. Voin suositella lämpimästi!
Saara VäntsiMyyjä
9
Hyvä ensivaikutelma. Aikatauluissa pysyttiin. Kokonaiskuva hyvä.
9
Kokonaisuudessa asunnon myynti onnistui todella hienosti. Sen helpommin ei kyseinen iso asia olisi voinut mennä. Se oli ammattilaisten rakentama kokonaisuus ja kun kuuntelee ihmisten tuskailua asunnon myynnissä, niin nyt on oma kohtainen kokemus, että asia voi mennä erittäin hienosti.
10
Välittäjä osasi vastata kaikkiin esittämiin kysymyksiimme ja neuvo tarvittaessa. Tulemme suosittelemaan kyseistä välittäjää muillekin! Go Nanne !!!
Pauli MuttonenMyyjä
10
Jäi hyvä vaikutelma kokonaisuuteen.
9
Prosessi sujui joustavasti. Ainoastaan ensimmäinen yhteydenotto oli haastava kun sain soittaa 3 kertaa ja laittaa viestin ennen kuin sain yhteyden. Muuten Nannen ote oli napakka ja kysymyksiin sai vastauksen viipymättä. Kiitos. t. jarkko ja riikka
Jarkko MetsoOstaja
9
Kaikki toimi erittäin hyvin!Jäi vaikutelma,että minun etujani ajettiin hyvin,varmasti myös myyjän etuja?Yllätyin tällä kertaa hyvin positiivisesti.
10
Ensivaikutelma välittäjästä oli hyvin ammattitaitoinen ja ensivaikutelma vastasi hyvin todellisuutta. Kaikista asioista on informoitu hyvin. Välittäjällä on ollut erinomainen kyky hoitaa ongelmatilanteita, jotka olivat syntyneet edellisen välitystoimiston kanssa. Pystyin luottamaan välittäjään sata prosenttisesti. Tarpeeni otettiin hyvin huomioon.
Erja KoivistoMyyjä
10
Erittäin positiivinen kuva jäi välittäjästä ja koko myyntiprosessista, kaikki sujui hyvin ja ripeästi.
10
Hei, lyhyesti sanottuna, kaikki sujui erittäin hyvin, ensi kontaktista kauppakirjojen tekoon asti(vajaa kuukausi meni), eipä juuri ollut ongelmia, ainoastaan ostajat piti saada ostamaan asunto, ja siinä välittäjä onnistui täydellisesti, hän Myi asunnon!!
Vesa Tapani HuusariMyyjä
10
Kaikki sujui nopeasti ja erinomaisesti. Aikataulut pelitti ja yhteistyö Nannen kanssa oli mutkatonta ja sujuvaa. Lämpimästi voin suositella teitä tuttavilleni-tämä oli ensimmäinen kerta kun asioin kanssanne ja erittäin positiivinen kuva jäi toiminnastanne. Saimme kodin jonka halusimme-kiitos siitä!
10
Olemme koko prosessiin todella tyytyväisiä. Myyjä ei vai tehnyt kauppoja vaan kohtasi ihmiset lämmöllä. Hänen kanssaan oli erittäin ihanaa tehdä yhteistyötä!
10
Hyvä homma
10
Täyden kympin suoritus. Kaksi viikkoa ja asunnosta oli tarjous hyväksytty. Yhteydenpito hyvää. Ei ongelmia. Sujuvaa työskentelyä. Ensivaikutelma oli miellyttävä ja piti loppuun asti.
Sari Johanna VuorinenMyyjä
10
Suosittelen!! 10+++
Mika Sakari NiemiMyyjä
10
Kokonaisuutena hyvä vaikutelma. Nanne on hyvä ihmisten kanssa.Joskus oli tunne että meidät on unohdettu. Lähes vuosi myytiin ja jähmetys alalla aiheutti uskonpuutetta. Aika myyntiin ei ole ollut helppo, enkä tiedä olisiko kukaan muukaan välittäjä voinut toimia paremmin
Eija Mariia VäisänenMyyjä
8
Kaikki sujui oikein hyvin. Välittäjä oli erittäin mukava ja ammattitaitoinen. Asiat hoituivat nopeasti.
10
Hyvä suorasukainen välittäjä. Erityisesti olemme tyytyväisiä siihen, että tyypilliset myyntimiehen/naisen paskalätinät puuttui välittäjältä kokonaan.
9
Taloa myydessäni välittäjän kanssa käytiin pieni "hintaneuvottelu" ja sovittiin realistinen toteutuva kauppahinta. Lopputulemana tingin omasta hintatavoitteestani 500€, joka kiinteistökaupassa menee pyöristyksiin. Erittäin ammattitaitoista ja markkinan hermolla olevaa toimintaa. Suosittelen Nannea :)
9
NANNELLE SOITIN KOLMEVUOTTA VANHAN ESITTELYKOKEMUKSEN PERUSTEELLA. EI TYYPILLISTÄ TV:stä TUTTUA YLIPOSITIIVISTA HÖLYNPÖLYJUTTJA JA DIIPA-DAAPAA AIVAN IHANISTA ILMANSUUNNISTA NOPEASTIVAPAUTUVILLA "ominaisuuksilla" KOVASTI OMIA KORKOKENKIÄ KOROSTAEN,tärähtäneitä valokuvia netissä esittäen ja kuvissa esitellään ihmisten siivoamattomia romukasoja,EI! AIVAN MUUTA.HIENOT SIISTIT KUVAT OTTAEN,AIKAA ASIALLE UHRATEN,PYYTÄMIÄNI PIKKUASIOITA ESILLE TUODEN,REIPASTA OTETTA ESILLÄ JA HÄNEN POSITIIVISUUTENSA SAI USKOMAAN JOPA MINUT ETTÄ MYYNTI HOITUU!! AMMATTIMAISUUS HUOKUU KAIKESSA TEKEMISESSÄ JA OTTEISSA ja ASIOIMISESSA! AJATTELIN MYÖS VÄLITTÄJÄÄ ETSIESSÄNI ETTÄ MITÄ NÄINÄ HANKALINA AIKOINA MAHDOLLINEN OSTAJA KOKEE,NÄKEE,KUULEE,MITEN ASIOITA ESITETÄÄN ! NANNEN NÄYTÖLLÄ VUOSIA SITTEN KÄYDESSÄNI EN ÄRSYYNTYNYT KUULEMAAN HÖLYNPÖLYJUTTUJA EN KOKENUT ETTÄ VÄLITTÄJÄ ESITTELEE KOHTEESEEN PEREHTYMÄTTÄ PIKEMMINKIN KIHAROITAAN JA MAASTOAUTOAAN KUTEN LUKUISISSA NÄYTÖISSÄ KÄYNEENÄ OLEN KOKENUT.JA SUURI VIRHE ON MENNÄ KYSYMÄÄN JOTAKIN .SEN SAAT SELVITELLÄ AINA ITSE.LUOTIN EHDOTTOMASTI AJASTA HUOLIMATTA ASIOIDEN HOITOON JA TAPAAN. MAINITTAKOON ETTÄ KAUPPAPROSESSIN HOITI NANNEN TYYLIIN VALIKOITUNUT TEEMU KIRJONEN JOKA MINUN AJELLESSANI POLKUPYÖRÄLLÄ PITKIN LÄNSIRANNIKKKOA LOMAREISULLANI 3VKOA.YHTEYDENPITO PUHELIMELLA ,ASIOIDEN SOMMITTELU JA SOVITTELU KAUPANTEKOHETKEEN JOKA LEMPÄÄLÄSSÄ SITTEN TEHTIIN.HÄNELLÄ OLI OMA MERKITTÄVÄ ROOLI JONKA HÄN HOITI KAIKKINENSA RAUHALLISESTI JA RENNOLLA AMMATTIMAISELLA TYYLILLÄ! OSAKEKIRJA MUKANAAN MATKUSTI LEMPÄÄLÄÄN LAHDESTA,MINÄ VAASASATA JA KUVIOT HOITUI...KIITOS NÄISTÄ KUVIOISTA!! JA NANNEN POSITIIVISUUDESTA JÄI SELLAINEN HAIKU KAUPAN ONNISTUMISEN MYÖTÄ ETTÄ TODENNÄKÖISTÄ ON ETTÄ VOITAN SEN ARVONNAN KUUMAIÖLMAPALLOMATKAKO SE OLI...VAATIMATON LISÄTOIVEENI ON ETTÄ NANNE OLISI MUKANA MATKALLANI!! NOO EI LIENE PALJON PYYDETTY EIHÄN...? JATKOSSA KÄYN SITTEN VAIN JA AINOASTAAN REMAXIN NÄYTÖILLÄ! T:OLLI HEINONEN
Olli Juhani HeinonenMyyjä
10
Kyllä meidän välittäjä,Nanne osaa hommansa. Loisto ihminen !
10
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste