Sirpa Kauhanen
9
Ota yhteyttä
Erikoistumisalueet
  • Asunnot
  • Liiketilat
  • Kiinteistöt
  • Tontit

Sirpa KauhanenFinnishEnglish

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

RE/MAX Noste | Noste Oy LKV

044 071 2589

sirpa.kauhanen@remax.fi

Olen työskennellyt jo pitkään tällä mielenkiintoisella ja antoisalla kiinteistönvälitysalalla. Tänä aikana olen kohdannut mitä moninaisempia tilanteita ja tehtäviä, joten uskon pystyväni auttamaan sinuakin. Koulutukseni on kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto KiAT sekä LKV-pätevyys ja lisäksi pidän ammattitaitoani yllä jatkuvalla opiskelulla. Taustaltani olen hoitotyön ammattilainen.

Ystäväni ja työtoverini sanovat, että olen sinnikäs, periksiantamaton ja positiivinen, ehkä siksi minulla on paljon tyytyväisiä asiakkaita.

Tunnen erittäin hyvin Päijät-Hämeen alueen sekä sen hintatason.
Ota yhteyttä niin teen yhdessä kanssasi kodillesi tehokkaan ja toimivan kodinmyyntisuunnitelman!


Asiakkaideni aitoa palautetta

RE/MAX on Suomen ainoa kiinteistönvälitysketju, joka jakaa välittäjistään aidon asiakaspalautteen. Teemme, sen, jotta sinun olisi helpompaa valita juuri sinulle sopiva välittäjä. Kuvani vieressä oleva numero kertoo saamani palautteen keskiarvon. Alta voit lukea minun asiakaspalautteeni.

Kaikki meni hyvin, suhteellisen odotetusti, päämääränä Kiinteistön myyminen on suoritettu. Suuri kiitos Sirpa Kauhanen
10
Ostajan oikeuksista välittäminen
8
Olen ollut tyytyväinen kyseiseen välittäjään aiempiakin kohteita myydessä. Häneen voi luottaa ja hänellä on realistinen käsitys myytävästä kohteesta. Ei esiintynyt mitään ongelmia, vaan kaikki sujui hyvin ja sovitusti. Kokonaiskuva kaupasta ja siihen liittyvistä asiosita sujui loistavasti. Olin tietoinen aina missä mennään. Pidän Remaxia luotettavana välittäjänä ja heidän kanssaan on ollut helppo ja mukava toimia. Asiat ovat sujuneet kuten on sovittu.
10
Kaikki sujui niin hyvin kuin tällaisessa aikeahkossa tapauksessa voi.
9
Sirpa erittäin ammattitaitoisena ivälityäjänä oli aivan mahtava ja teki asuntokaupastamme todella helppoa.
Seppo Nevalainen jkpOstaja
10
Kokonaisuudessaan ihan hyvä kokemus, mutta kaikkiin viesteihini en saanut vastausta. Olisimme halunneet auttaa myynnin suhteen, mm. tekemällä pientä remonttia, mutta niihin kyselyihin minulle ei vastattu. Lopputulos oli kuitenkin hyvä.
8
Esimerkillistä toimintaa kautta linjan
9
Kaikki hoitui erittäin hyvin. Olemme hyvin tyytyväisiä saamaamme palveluun.
Johanna Tellervo TurunenMyyjä
9
Kaikki sujui loistavasti!
10
Aito ja luotettava, jalat maassa -tyyppi. Valitsisin Sirpab välittäjäksi myös seuraavaan kohteeseen.
10
Tarvitsimme ja etsimme uutta kotia ja välittäjä otti tämän huomioon ja pyrki selvästi meitä auttamaan siinä. Positiivinen ensivaikutelma - vaikutelma säilyi loppuun saakka. Aikataulut täsmäsivät. Tietoa saatiin ja tarkentaviin kysymyksiin vastattiin nopeasti.
10
En osaa ottaa kantaa käyttettyihin menetelmiin. Kyseinen välittäjä myynyt 2 kertaa meidän asunnon ensimmäisellä sopimuskerralla ja asiat sujuvat jämptisti. Suosittelemme eteenpäin ja mikäli taas on tarvetta, varmasti olemme yhteydessä.
Olli Oskari KoponenMyyjä
10
Sirpa on ehdottomasti paras vuosien varrella kohtaamistamme kiinteistönvälittäjistä, ja tätä taloa etsiessämme myös ainoa välittäjä joka aktiivisesti ehdotti meille muitakin taloja harkittavaksi. Yhden näistä hänen ehdottamistaan taloista myös lopulta ostimme. Yhteydenpito oli sujuvaa, kysymyksiin vastattiin samantien ja päällimmäiseksi jäi mielikuva luotettavasta alansa ammattilaisesta.
Noora EresmaaOstaja
10
Välittäjän palvelu oli erinomaista. Hän hoiti kaikki asiat ajallaan valmiiksi ja kertoi minulle tarkasti mitkä asiat minun pitää hoitaa. Ensivaikutelma hänestä oli asiallinen, asiansa osaava. En löydä mitään negatiivistä tai moitittavaa hänen työskentelystään.
10
Sirpa Kauhanen oli erittäin asiantunteva ja luotettava yhteistyökumppani. Voin suositella hänen palveluksia myös muille.
9
Olin erittäin tyytyväinen välittäjien ammattitaitoon hoitaa haasteellinen kiinteistökauppa.
Sanna Maarit KortelainenMyyjä
10
Kauppa tapahtui todella nopeasti joten Tuntui että hinta olisi voinut olla isompi. Mutta muuten olen tyytyväinen toimintaan
9
Opeeta ja asiallista toimintaa
10
Aikautauluissa pysyttiin, kokonaisuus oli ihan ok
Arto KortelainenOstaja
9
Olen tyytyväinen välittäjääni.Hän oli aina saatavilla ja neuvoi kun apua tarvitsin. Pysyttiin erittäin hyvin aikataulussa.Mielestäni hän oli paras mahdollinen välittäjä minulle.
10
Heti kun Sirpa tuli ensikäynnille, oli helppo huomata hänen asiantuntijuutensa: hän kiinnitti talossa oikeisiin asioihin huomiota ja ymmärsi heti, millä argumenteilla talo myydään. Ensivaikutelma vastasi todellisuutta. Myöskin Sirpa ihmistyyppinä edusti parhaiten meitä: emme olisi halunneet sellaista välittäjää, joka esim. olisi päällekäyvä tai diivan oloinen. Asuntokaupasta jäi uskomaton olo: näinkö hienosti kaikki voi sujua! Ei ole sanoja, kuinka Sirpa Sinua kyllin kiittää. Ei kerta kaikkiaan mitään olisi voinut tehdä paremmin.
10
Välittäjä toimi hyvin ja aktiivisesti, vaikka tuntui ettei kukaan ollut pitkään aikaan kiinnostunut asunnosta. Hän teki täyden päivätyön ja jaksoi viedä asian maaliin. Erityiskiitos valokuvaaja Juusolle erinomaisista kuvista! Ensiarvoisen tärkeät, kun asuntoihin nykyään tutustutaan pääosin netissä.
Arja Inkeri AuvinenMyyjä
10
Hyvää työtä!
9
Välitysprosessi sujui erittäin hyvin. Tunsin välittäjän ennestään ja luotin hänen ammattitaitoonsa, ja hän osoittautui luottamuksen arvoiseksi. Aikataulut pitivät hyvin paikkansa. Tarjouksiin liittyvien ohjelmistojen kanssa oli ongelmia, mutta välittäjä käytti joustavasti korvaavia ratkaisuja. Minulle jäi välittäjästäni ja RE/MAXista aktiivinen ja tehokas kuva.
9
Kaikki meni hyvin. Ensivaikutelma välittäjästä oli hyvin. Asioista sovittiin selkeästi ja aikataulut pitivät moitteettomasti. Olemme tyytyväisiä, että kaikki on onnistunut hyvin. Välittäjä on asiantunteva ja etsi vastaukset meidän kysymyksiin. Välittäjä on reilu ja luotettava. Kiitos paljon!:)
Natalia VirolainenOstaja
10
Välittäjä oli kyllä koko pitkän asunnon osto prosessin ajan todella ihana! Saimme hyvin tietoa taloon ja kauppaan liittyen.
Susanna Kristiina TinniläOstaja
10
Kokonaisuudessaan jäi oikein hyvä kuva. Asiat hoidettiin hyvin, eikä itse tarvinnut tehdä juuri mitään asiaan liittyvää. Jäi tunne, ettei välityspalkkio mennyt ihan hukkaan.
9
Jaana Kolu toimi ammattimaisesti, kaikki meni niin kuin pitää.
9
Asunnon valokuvaaminen huipputasoa. Välittäjä miellyttävä ja luotettava.
10
Kaikki sujui hyvin ja vaivattomasti. Asunnon myyntiaika oli se, minkä välittäjä ensi tapaamisella kertoi keskimääräisen myyntiajan olevan. Välittäjä neuvoi ja opasti myyntiprosessin aikana asioissa hyvin. Välittäjä mahdollisti kaiken kaikkiaan vaivattoman myyntiprosessin myyjälle. Asuntokaupasta ja välittäjän toiminnasta jäi luotettava ja hyvä mieli.
9
Asioiminen oli helppoa ja luotettavaa. Palvelunne vastasi odotuksiani. Hektisessä elämän tilanteessani helpottaisi jos välittäjältä olisi mahdollista saada vielä ns. listaus kirjallisena kaikista muuttoon liittyvistä huomioitavista asioista: sähkösopimuksen uusiminen, muuttoilmoitus yms. Ymmärrän että edellämainitut asiat kuuluvat asiakkaan itse hoidettaviin asioihin eikä asunnonvälittäjälle, mutta asioiden muistuttaminen voisi tuoda palvelullenne lisääarvoa. Mukavaa Joulua!
Ilari JuutilainenOstaja
9
Kaikki toimi hyvin.
9
Kiitos Sirpalle ystävällisestä palvelusta ja ennen kaikkea siitä, että hän vastasi puhelimeen myös iltaisin sekä kärsivällisesti vastasi meidän kysymyksiin!
Laura Mathilda PaukkonenOstaja
10
Välittäjä oli luotettavan ja asiantuntevan oloinen ja miellyttävä.
Eeva Maria Kristiina TurunenMyyjä
8
Ensivaikutelma hyvä ja asiallinen. Myöhemmin vaikutelma vastasi todellisuutta, asiantunteva, miellyttävä, opasti ja neuvoi hyvin. Aikataulut pitivät. Asioista tiedotettiin hyvin s-postilla ja puhelimessa. Remaxin välittäjät olleet kaiken kaikkiaan erittäin asiallisia, mukavia ja asiantuntevia. Kiitos.
Teija LiukkonenOstaja
10
Tyytyväinen palveluun ja kuvat ovat loistavia.
8
Tuttu, turvallinen ja rehellinen. Kaikki toimi loistavasti. Kaupanteko oli vaivatonta ja nopeaa. Aikataulut toimivat loistavasti. Mielellään teen jatkossa myös teidän kanssa kauppaa mikäli tarvetta tulee. Olen suositellut ja kehunut teidän toimintaa ja yritystä useille.
10
Välittäjämme toimi kiitettävästi ja osasi esitellä kotiamme asiantuntevasti, ja parasta, että hän sai sen myytyä!
10
Välittäjä oli asiallinen ja asiansa osaava. Mitään ongelmia ei ollut.
10
Kaikki sujui hienosti. Välittäjän kanssa syntyi heti mielestäni luottamuksellinen suhde, koin että myynnin eteen tehtiin todella töitä. Ja lopputulos oli hyvä.
9
Kaikki toimi moitteettomasti, välittäjät hoitivat asiat todella hienosti jokaisessa osa-alueessa. Suosittelen ehdottomasti remaxia kaikille ketkä asunnonvälitys palveluja kaipaavat
9
Mielestämme toiminta oli joustavaa, asiantuntevaa, palvelevaa, asiakkaan tilanne huomioiden: puheluihin vastattiin ajasta riippumatta ja työskenneltiin kolmen kaupan perille saamiseksi itseään säästämättä
10
Mukava, ystävällinen, asiantunteva välittäjä. Osasi huomioida ostajan tarpeet. Hoiti koko prosessin tehokkaasti.
9
Yleisesti kaikki meni kuten piti. Asunnosta saatiin haluttu hinta, jopa arvioitua myyntiaikaa nopeammin. Muutoinkin välittäjä oli kaikin tavoin tehokkaan oloinen. Myös valokuvauksen laatu oli mielestäni parempi kuin mitä aikaisemmin käyttämillämme välittäjillä. Ainut "negatiivinen" asia oli, että välittäjä hävitti avaimemme.
9
Kemiat kohtasivat: olimme alusta asti välittäjän kanssa samalla aaltopituudella. Asiat hoituivat sujuvasti ja nopeasti kokeneen välittäjän hoidossa. Iloinen ja reipas meininki!
10
Välittäjä oli rauhallinen ja asiansa osaava ammattilainen. Asuntokauppa hoidettiin hyvin.
9
Meidän kaupoissa myynnin aloitti Nanne ja Sirpa jatkoi. Olisimme toivoneet, että Nanne olisi voinut hoitaa kaupan loppuun. Myynti sujui mallikkaasti, kohde myytiin kuukaudessa. Lopussa oli pientä murhetta vuokrasopimuspapereiden tilauksesta, mutta muuten kaikki sujui hyvin. Kiitos kodin myynnistä! On ilo suositella firmaa muillekin asuntoa myyville tutuille.
7
Ennestään tuttu hyvä välittäjä.Aikataulussa pysyttiin. Ei ongelmia. Asunnon myynti sujui oikein hyvin,hyvä kokonaiskuva.
9
Vaikka meillä meinasi usko loppua asunnon myynnin suhteen, välittäjämme oli aina innostunut ja toiveikas sekä tsemppasi myös meitä. Yhteistyö oli hyvin sujuvaa ja sitten kun kaikki loksahti paikoilleen, asunto oli hyvin pian myyty. KIITOS JA KUMARRUS !
10
Aktiivinen ensivaikutelma. Aloituksen yhteistyö ja toiminnan laatu sujuvaa. Yleisesti olisin toivonut aktiivisempaa yhteydenpitoa ja mietin onko sama laatutaso asiakkaaseen päin. Sovimme esittelyt sop. mukaan saldo 0 esittelyä. Soittelimme 4:n kuukauden aikana 4 kertaa, joista 3 minun toimestani. Aina ei kauppa käy.Valokuvat olivat erittäin laadukkaat ja myyvät.
Taina Johanna PenttinenMyyjä
8
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste