Jari Vähämäki
9.5
Ota yhteyttä
Erikoistumisalueet
  • Liiketilat
  • Ulkomaat
  • Asuntosijoittaminen
  • Tontit
  • Uudistuotanto
  • Kiinteistöarviointi

Jari VähämäkiFinnishEnglish

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, PVS, NHS

RE/MAX Asuntoneliöt | Asunnonkatu Oy

050 555 9433

jari.vahamaki@remax.fi

Olen syntyperäinen Keravalainen LKV, LVV tutkinnon suorittanut kiinteistövälittäjä. Koulutukseltani olen alunperin ins, MBA. Olen seurannut Keravan ja sen lähialueiden asunto- ja toimitilamarkkinoita jo vuosikymmenien ajan. Asiakkailtani saamani palaute on ollut poikkeuksetta kiitettävää. Pidän ammattitaitoani yllä osallistumalla alan koulutuksiin ja olen perillä tämän päivän asuntokauppaan liittyvistä haasteista.

Pyydä minut arviokäynnille niin teemme yhdessä asuntosi myyntisuunnitelman.


Asiakkaideni aitoa palautetta

RE/MAX on Suomen ainoa kiinteistönvälitysketju, joka jakaa välittäjistään aidon asiakaspalautteen. Teemme, sen, jotta sinun olisi helpompaa valita juuri sinulle sopiva välittäjä. Kuvani vieressä oleva numero kertoo saamani palautteen keskiarvon. Alta voit lukea minun asiakaspalautteeni.

Nopeat kaupat, haluttu lopputulos.
9
Kauppakirjan laadinnassa ja ehdoissa erinomaista asiantuntemusta.
Lasse VänttinenMyyjä
10
Aktiivista palvelua. Asiakasta kuunneltu ja tarjottiin kohdetta oma-aloitteisesti ja kaupathan siitä syntyi ripeästi
Kaisu SoiniOstaja
10
Asuntoa markkinoitiin sovitulla tavalla ja tavoite oli saada alkuperäinen asetettu myyntihinta. Siitä tingittiin vähän lopullisessa kaupanteossa, joka todennäköisesti on normaalia. RE/MAX oli meille alun perin aika tuntematon mutta myyntiprosessin jälkeen RE/MAXista jäi kokonaisuudessaan hyvä vaikutelma.
Kari PynnönenMyyjä
9
Välittäjä oli asiallinen ja kaikissa käänteissä herrasmies. Ensivaikutelma oli luotettava, se myös pysyi. Erilaisista asuntokaupan vaihtoehdoista emme keskustelleet, koska tahtotila oli selvä heti alusta alkaen. Emme tiedä, kuinka paljon välittäjä teki muuta myyntityötä kuin sen, mikä näkyy verkkosivuilla ja lehdissä. Asunnosta otetut kuvat olivat erinomaiset ja muu myyntipuhe harkittua,. Asunosta kiinnotuneisiin pidettiin hyvin yhteyttä. En vieläkään tiedä, mikälopulta vaikuttaa eniten asuntokaupan toteutumiseen, ns. 'aika' vai välittäjän ponnistelu. Asuntomme on ollut hieman vakioluukkua erikoisempi, fiksumpi, mutta myös haastavampi myydä - näin oletan. Löysimme uuden asunnon tilalle, mutta ei Remaxin kautta.
9
Myyntiaikaennuste oli liian optimistinen. Sopparissa arvio 1-2 kk, toteutui 4 kk. Muuten kanssanne oli miellyttävä asioida.
10
Välittäjästä syntyi hyvä ensivaikutelma, joka kantoi loppuun asti. Tämä oli myös meidän välittäjän valintaprosessia eniten ohjannut asia. Annoimme asuntomme myytäväksi sille välittäjälle, jolta mieluiten itse ostaisimme asunnon, emme niinkään välittäneet hinta-arvioista tai välityspalkkiosta.
10
Kaikki sujui loistavasti.
10
Asiallinen
9
Luotettava välittäjä, joka hoiti kaupanteon hyvin loppuun asti
9
Kokonaisuus oikein hyvä, koska kohde ei ole kysytyimmältä alueelta. Yhteydenpito riittävää. Kokonaisuudesta jäi asiallinen, ammattimainen vaikutelma.
9
Kaupat syntyivät sujuvasti. Välittäjä oli helposti tavoitettavissa.
9
Ammattitaitoinen välittäjä! Helppo keskustella esittelyssä - helposti lähestyttävä persoona.
Kimmo KautiainenOstaja
9
Laadukas hyvä kiinteistövälitysfirma!
Anneli PikkarainenMyyjä
10
Hyvin toimittu, selkeä kommunikaatio ja selvät sävelet
9
Kaikki meni hienosti.
10
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste