Petter Frisk
9.5
Ota yhteyttä
Erikoistumisalueet
  • Asunnot
  • Kiinteistöt
  • Tontit
  • Uudistuotanto

Petter FriskFinnishEnglish

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, NHS

RE/MAX Classic | Beako Oy

0400 909 090

petter.frisk@remax.fi

Pääkaupunkiseudulla varttuneena minulla on myyntialueellani kotikenttäetu ja kokemusta sekä verkostoja parhaaseen mahdolliseen kaupantekoon.

Asuntokaupan a ja o ovat minulle aina laadukas palvelu ja tyytyväinen asiakas aina asunnon ensiarviosta kauppakirjojen sulkemiseen saakka. Tiedän, miten tehdään huippukaupat ja kuinka kohdataan erilaisissa elämäntilanteissa olevat asiakkaat ja miten tehdään hyvät, ammattitaitoiset asuntokaupat – huumoria unohtamatta.


Asiakkaideni aitoa palautetta

RE/MAX on Suomen ainoa kiinteistönvälitysketju, joka jakaa välittäjistään aidon asiakaspalautteen. Teemme, sen, jotta sinun olisi helpompaa valita juuri sinulle sopiva välittäjä. Kuvani vieressä oleva numero kertoo saamani palautteen keskiarvon. Alta voit lukea minun asiakaspalautteeni.

Todella ammattitaitoinen välittäjä. Huolellisesti tehty valmistelu, laadukas esite ja kuvat sekä oikea lähestymistapa auttoi saamaan asunnon kaupaksi alle 72h ilmoituksen julkaisusta vaikka toisen ketjun välittäjä ei ollut onnistunut saamaan edeltävän 2kk aikana yhtään kunnon tarjousta. Olemme tosi tyytyväisiä. Kiitos Petter!
Sari KontuMyyjä
10
Koko prosessi sujui loistavasti alusta loppuun saakka. Rautainen ammattitaito ja asioista huolehtiminen loppuun saakka huippuluokkaa. Vakuuttava persoona, joka ei pettänyt.
Jukka Kalevi LehtoMyyjä
10
+++
Petri KoivistoMyyjä
10
Kaiki meni hyvin
Tahmina NasrudinOstaja
10
Kaikki meni tosi hienosti!! Petter Frisk loistava
Kirsi SetäläMyyjä
10
Erinomainen palvelukokemus. Voin suositella.
9
Petter tuli meidän tietoon hyvine suosituksineen. Suoriutui erinomaisesti myös meidän kohteen osalta. Oikea hinta ja nopea myynti. Palvelu asiantuntevaa ja ensiluokkaista. Käsitteli hankalan ostajan upeasti. Olen itse ulkomailla joten hän joutui tekemään enemmän kuin normaalisti. Suosittelen jatkossa eteenpäinkin Petterin palveluksia.
10
Petter hoiti työnsä erinomaisesti - ammattimaisesti ja asiakaslähtöisesti. Viestintä oli nopeaa ja kaikki muutkin asiat hoidettiin ripeästi. Meidän piti päästä mittaamaan huoneiden mittoja remonttia varten, mutta korona-rajoitteiden vuoksi emme päässeet käymään asunnossa itse. Petter kävi meidän puolesta mittaamassa ja näin päästiin remonteissa kätevästi eteenpäin. Moni ystävämme on ollut pettynyt Remaxiin, mutta Petterin ansiosta meille jäi hyvä kuva.
Olli SaukolaOstaja
10
Yhteydenotosta esittelyyn ja aina kaupantekoon kaikki sujui mallikkaasti. Ei turhaa säätämistä - suoraviivaista ja rehellistä kaupankäyntiä.
9
Ammattitaitoinen välittäjä. Hyvin alueen tunteva, hintatietoinen ja tietää myös ostajakunnan. Asiallinen, samalla rento ja helposti lähestyttävä persoona. Aikataulussa pysyttiin hyvin ja myyjään pidettiin ajantasalla koko myynnin ajan. Kaikkiaan erittäin miellyttävä kokemus jäi välittäjästä ja firmasta!
10
Koko ajan tunne siitä, että olen hyvissä käsissä, ja että olen tärkeä asiakas. Voin vilpittömästi suositella kaikille tutuille.
Thomas Mikael BäckmanMyyjä
10
Paras välittäjä, jonka olemme tavanneet. Luotettava, empaattinen ja ahkera.
10
Kaikki sujui todella mallikkaasti.
Antti Matti SäiläOstaja
10
Petter Frisk on luontaisilta ominaisuuksiltaan luottamusta herättävä ja rauhallisesti asioihin suhtautuva ihminen. Hänen kanssaan on helppoa toimia ja häneen on helppoa luottaa kaupanteossa. Hänellä on myös monipuolinen osaaminen asioihin, jotka sivuavat asunto-/tonttikaupan tekoa. Ehdottomasti paras välittäjä, jonka kanssa olemme olleet tekemisissä!
Päivi GoltzMyyjä
10
Luotettava vaikutelma alusta loppuun. Ahkera, osaava , ja asiantuntija, välittäjän toiminnassa ei mitään mikä arvellutti kaupan eri vaiheissa.
10
very correct, professional and comfortable communication. we are very pleased with the broker and will recommend it to our friends.
10
Petter Frisk hoiti koko prosessin erinomaisesti ja ammattitaidolla. Hän hallitsee myyntityön lisäksi viranomaisvaatimukset, määräykset, pankkitoiminnat, rakentamiseen liittyvät käytännön asiat ja muut kauppaan suorasti ja epäsuorasti liittyvät asiat. Hän on miellyttävä ja luotettava ihminen, jonka kanssa on hyvä toimia.
Päivi GoltzMyyjä
10
Asiallinen ja luotettava, tieto kulki ja palveluasenne!
10
Ammattilainen, hyvä kommunikaatio ja nopeat kaupat, kiitos!
10
Watsappin käyttäminen oli loistava idea. Kommunikointi toimi muutenkin erinomaisesti. Odotukset Petterin ammattitaidolle olivat kovat, mutta kaikki odotukset täytettiin ja suurilta osin myös ylitettiin.
10
Alan ammattilainen, realistinen arvio talon hinnasta. Olemme erittäin tyytyväisiä, menihän asunto kaupaksi varsin pian.
10
Yhteydenpito oli sujuvaa ja hyvin sai kiinni jos oli jotain asiaa tai kysymyksiä. Positiivinen kokonaiskuva jäi.
9
Kaikki sujui suunnitelmien mukaisesti. Ensi vaikutelma vastasi todellisuutta. Aikataulussa pysyttiin. Yhteistyössä ei ongelmia. Myyntityö oli tehokasta.
9
Aikataulut pitivät hyvin ja vastaukset kysymyksiin sain todella nopeasti
Markus Antero LahtelaOstaja
9
Iso Kiitos Petter! Olet todella huippu!
Camilla ErikssonMyyjä
10
Ensivaikutelma välittäjästä oli erinomainen: asiallinen, asiantunteva ja kaikin puolin miellyttävä. Ensivaikutelma vastasi todellisuutta. Kaikki sujui täydellisesti: aikataulut piti, kuvat olivat laadukkaat, kauppa sujui kuten piti. Ja asunto myytiin ensimmäisen näytön perusteella. Välittäjän hinta-arvio oli täysin paikkaansa pitävä. Suosittelen välittäjää lämpimästi myös muille.
10
Kaikki on sujunut hyvin lukuunottamatta sitä, ettei asuntoamme ole saatu myytyä 11 kuukaudessa. Kokonaiskuva erittäin positiivinen, ja voin suositella tuttavilleni Petter Friskin palveluita.
9
Kaikki sujui ammattitaitoisesti ja sujuvasti. meille ensiasunnon ostajina oli erittäin positiivista se että koko ajan oli tunne että Petter tietää asiansa ja osasi neuvoa ja jaksoin vasta meidän kaikkiin kysymyksiin huomellisesti.
10
Petter hoiti mahdottoman homman kotiin. En voisi olla tyytyväisempi!! Heti oli useita näyttöjä ja kiinnostuneita. Hän piti koko ajan ajantasalla missä mentiin. Lisäksi Petter on supermukava ja asiansa erinomaisesti osaava tyyppi. Intohimo työhönsä näkyi heti ensitapaamisessa. Suosittelen lämpimästi, 10+!!
10
Hyvin sujui, kun luottamus puolin ja toisin kunnossa.
Vesa PuustinenMyyjä
8
Myyntiprosessi nopea ja alusta alkaen luottamus välittäjään korkea. Olen erittäin tyytyväinen. Mitään ongelmia ei ollut.
10
Välittäjään syntyi heti hyvä vaikutelma. Todellinen ammattilainen ja osaaja. Otti heti huomioon tarpeemma ja oli valmis tekemään töitä kaupan saamiseksi.
Jarkko TurtiainenOstaja
9
Välittäjän ensivaikutelma oli luotettava. Vuorovaikutus oli erittäin hyvää. Aikataululla ei sinänsä ollut kovinkaan kiirettä mutta kaupat syntyi kun tein ostajalle vastatarjouksen. Välittäjällä oli kuitenkin osuutta kauppaan. Ei moitittavaa, tosin tämä oli elämäni ensimmäinen asuntokauppa joten vertailua ei ole. Välittäjä oli erittäin miellyttävä (ei tyrkky, imelä), otti asioista todella selvää. Suosittelen lämpimästi häntä.
9
Kaiken kaikkiaan onnistunut myyntikokemus. Ehdottomasti lisää yhtetstyötä tulevaisuudessa!
Arttu KaikkonenMyyjä
10
Ensivaikutelma oli hyvä. Välittäjä oli ammattitaitoinen. Aikataulussa pysyttiin. Olin aktiivisesti yhteydessä välittäjään ja hän myös minuun. Kokonaiskuva asuntokaupasta oli ongelmaton ja hyvä.
10
Oikein ammattitaitoinen välittäjä, ei mitään moitittavaa. Erittäin vaivattomat ja sujuvat kaupat.
10
Kaikki sujui hyvin. Mitään ongelmia ei ilmennyt. Palvelu oli ystävällistä ja joustavaa. Kysymyksiin tuli vastaus nopeasti ja täsmällisesti. Kiitokset asuntokauppojen "johtamisesta".
9
Erittäin taidokasta ja hyvää asiakaspalvelua ja myyntiä.
Andreas GiatrasMyyjä
10
Ensivaikutelma oli miellyttävä ja tunne jatkui kaupantekoon saakka.Kaikki paperit olivat valmiina ja hän oli perehtynyt niihin hyvin.Kysymyksiin ko.kohteesta tarj. hväks.jälkeenkin hän etsi vastaukset välittämästi.
Anja LiljaOstaja
9
Asuntomme myynti oli kohteena hyvin haasteellinen, koko myyntiprosessi kesti peräti 47 kuukautta, välittäjä vaihtui prosessin aikana 3 kertaa, myynnissä nyt lopulta onnistunut välittäjämme hoiti homman erinomaisesti.
10
Kaikki meni hienosti! Ko. välittäjästä oli kyllä hyvä kokemus jo edellisestä asuntokaupasta.
9
champanja kruunasi asuntokaupat
10
Loistavaa
Pekka SaastamoinenMyyjä
10
Koko Suomen paras, ammattitaitoisin , ihmisistä aidosti välittävä ja aivan loistava Petter.Suosittelen lämpimästi kaikille ja vien viestiä eteenpäin. Erittäin iloiset ja tyytyväiset Tiina ja pikku Rocky hauveli:)
Tiina ImmonenMyyjä
10
Välittäjä on ammattitaitoinen. Asuntokauppa hoitui ilman ongelmia 10+
Matti SnellmanMyyjä
10
Hyvä kokonaisuuskuva. Kaikki sujui hienosti.
10
Kaikki meni oikein hyvin. RE/MAXista en tiedä mitään.
Seija KilmaOstaja
10
Homma sujui Petterin kanssa mallikkaasti alusta loppuun. Hän auttoi meitä ensiostajina asuntokauppaan liittyvissä kiemuroissa sekä vastasi aktiivisesti sähköposteihimme.
9
Harvoin tapaa noin miellyttävää ja rauhallista persoonaa. Erittäin asiallinen, mukava ja rehellinen. Kaikki sujui erittäin hyvin ja asunto meni kaupaksi parissa viikossa. Ei minkään valtakunnan ongelmaa matkan varrella. Välittäjä oli kiinnostunut tekemään kauppaa, mutta ei tuputtavalla tavalla. Ehdottomasti suosittelen tulevaisuudessa.
10
Mahtavan sujuvaa. Nopeata toimintaa ja kauppa saatiin hoidettua asiantuntemuksella. Kiitos.
10
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste