Johanna Raunio
9
Ota yhteyttä
Erikoistumisalueet
  • Asunnot

Johanna RaunioFinnishEnglish

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

RE/MAX Noste | Noste Oy LKV

0400 600 723

johanna.raunio@remax.fi

Olen asunut Päijät-Hämeessa 25 vuotta ja tämä seutu on minulle rakas.

Välitysalalla olen toiminut täysipainoisesti seitsemän vuotta ja olen laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV ja minulla on kiinteistöalan ammattitutkinto KiAT. Olen välittänyt alueella menestyksekkäästi sekä kiinteistöjä, että osakehuoneistoja.

Yrittäjähenkisenä olen tuloksia tekevä, ahkera ja ihmisläheinen. Työtoverini sanovat, että olen äärettömän luotettava, tarkka ja iloinen ikiliikkuja! Kiireisen työn vastapainoksi rakastan mennä koirieni kanssa metsään lenkille.

Soita minulle, niin keskustellaan yhdestä elämäsi tärkeimmästä asiasta, kodistasi!


Asiakkaideni aitoa palautetta

RE/MAX on Suomen ainoa kiinteistönvälitysketju, joka jakaa välittäjistään aidon asiakaspalautteen. Teemme, sen, jotta sinun olisi helpompaa valita juuri sinulle sopiva välittäjä. Kuvani vieressä oleva numero kertoo saamani palautteen keskiarvon. Alta voit lukea minun asiakaspalautteeni.

Asunnon myynti sujui hyvin sovitusti, vaikka asunto ei mennytkään kaupaksi johtuen yleisestä markkinatilanteesta.
8
Mielestäni välittäjästä syntynyt ensivaikutelma oli hyvä. Hän osoittautui hyväksi ja luotettavaksi välittäjäksi. Yhteydenpito sujui hyvin ja pystyimme sovituissa aikatauluissa. Kokonaisuudessaan asuntokaupat sujuivat hyvin, vaikka asunnosta saatu hinta jäikin odotettua matalammaksi. Voisin suositella RE/MAXia muillekin asuntoa myyville
9
Kyllä vastasi erittäin hyvin. Johanna oli erittäin lämmin ja ystävällinen ja välittyi, että niin myyjän kuin ostajankin kannalta hoiti asiat samalla luotettavalla ammattitaidolla. Oli tunne, että voit kysyä häneltä asiaan liittyvistä asioista. Hänen laisiaan välittäjiä voisi olla enemmänkin. Kokonaisuudessaan jäi erittäin miellyttävä ja mukava tunnelma. Lämmin kiitos Päivi ja Juhani Supponen
Supponen Veikko JuhaniOstaja
10
Kaikki sujui hyvin ja Johanna teki kaiken aikataulujen mukaan sekä teki kaikkensa, jotta pysymme tiukassa aikataulussamme. Piti meidät ajantasalla koko ajan.
9
Ystävällinen ja mukava, sujui ok, mutta ei tullut kauppoja eikä oikein yritystä myydä ja markkinoida , ei ongelmia, kohteen myynti ei tuntunut kiinnostavan lainkaan.
7
Miellyttävä, ystävällinen välittäjä, vielä jäi kaksio myytäväksi, pitäisi vihdoin saada myytyä, melkein vuoden on kesti talon myynti ja osake edelleen myynnissä
8
Ensivaikutelma helposti lähestyttävä välittäjä. Yhteistyö sujui jatkossakin todella hyvin ja asunto myytiin nopeasti. Kiitos Johannalle.
10
Ensi vaikutelma oli luotettava ja osaava. Tämän takia valitsimme hänet. Hinta arvio oli myös kohdallaan ja asunto myytiin muutamassa päivässä. Hyvät kuvat ja tehokasta toimintaa. Olimme myös itse matkoilla kaupan aikana ja Johanna hoiti kaiken.
Mika TimonenMyyjä
10
Kaikki hoitui hienosti. Aikatauluissa pysyttiin ja viestittely sujui ongelmitta sähköpostein ja puhelimitse. Suosittelen ja Kiitos Johannalle
Kirsi HupliOstaja
9
Asiakkaan kohtaaminen oli ystävällistä ja saimme vastauksia asuntonäytössä heränneisiin kysymyksiin jälkikäteen. Ehkä näyttötilanteessa olisi voinut antaa enemmän tietoa vielä asunnosta.
8
Kaikki sujui todella hienosti, kävin välittäjän kanssa aluksi katsomassa toista asuntoa, mikä ei kiinnostanut, jonka jälkeen hän kertoi asunnosta, josta teimme kaupat. Hyvä ensivaikutelma ja aikataulut pitivät hienosti, vaikka kaupat tehtiin nopealla aikataululla. Kokenut ja ammattitaitoinen välittäjä, jonka kanssa oli helppo asioida. Jos joskus myyn asuntoa, niin teen sen Johannan kautta. Kiitokset.
Jyrki HaatanenOstaja
9
Välittäjä hoiti homman todella hyvin, ammattitaitoisesti ja kaupat syntyi nopeasti. Ensivaikutelma oli hyvä jonka perusteella valitsin hänet asunnon myyntivälittäjäksi. Kiitokset vielä kerran Johannalle.
10
Myynti sujui erittäin hyvin. Suunniteltu putkiremontti kesti kuukauden pitempään kuin oli suunniteltu, myynti olisi kannattanut aloittaa vasta sen jälkeen. Tämä selvisi vasta myynnin aikana ja oli putkifirmasta johtuva syy!
9
Koko prosessi sujui aivan erinomaisesti, en voisi tyytyväisempi olla. Asiat etenivät juuri siten kuin välittäjän kanssa oli sovittu. Minulle jäi hyvä kuva välittäjästä, on tehokas ja ammattitaitoinen. Voin suositella lämpimästi.
10
Kaikki sujui hyvin, Kiitos! Johanna Raunio oli kyllä puhelimessa kun tarjosin asuntoa myyntiin. Välittäjäksi tuli Jaana Kolu joka toimi tosi hyvin. Kiitokset hänelle!
10
Kaupanteosta jäi oikein hyvä kuva ja hyvä mieli kaikin tavoin. Voin suositella välittäjää tuttavilleni. Ei tullut mitään ongelmia.
9
Minulla kävi kolme välittäjää, joista kaksi muuta karsiutuivat heti 'hömpsyisen' olemuksen vuoksi. Asuntoni oli siisti ja niukasti kalustettu, joten halusin välittäjältä samaa eli huoliteltua olemusta. Johanna otti hyvin kontaktia jo ensi tapaamisella ja mukava ja helppo kontakti säilyi koko ajan. Hinta-arvio oli yläkanttiin, mutta toisaalta ei myyty alihintaan. Sp-koti Minna Rupan arvio osui nappiin sekä hinnan, myyntiajan ym suhteen. Johannan arvio myyntiaikataulusta meni myös nappiin. Edottimasti suosittelen Remaxia. Kun toin avaimia Remaxille, sieltä heti pompattiin ja tultiin asiakasta ovelle vastaan. Tuli tekemisen meininki. Palkkiosta pystyttiin neuvottelemaan, sekin oli hyvä. Kokonaisvaikutelma oli erittäin hyvä. Sain hyvää, laadukasta, miellyttävää ja ennen kaikkea ammattitaitoista palvelua. Yhteydenpito oli aktiivista, esittelyjä sopivasti ja asunto sai hyvin näkyvyyttä. Suosittelen Johannaa ja Remaxia muillekin.
Virpi HeikkiläMyyjä
10
Ensivaikutelma ihan hyvä. Välittäjä ns vetäytyi kuvioista,siirsi toiselle välittäjälle. Talostamme ei ollut riittävästi ilmoituksia asuntolehdessä.
5
Myynti nopeaa ja kaikki toimi helposti.
Tapio KorpinenMyyjä
9
Ystävällistä ja rehellistä palvelua, käytän mielelläni välittäjää jatkossakin.
9
Ensi tapaamisesta sain Johannasta sellaisen vaikutuksen, että yhteistyö hänen kanssaan toimii ja olin luottavainen. Huomiota kiinnitti myös se ripeys millä hän ryhtyi töihin, ja tapaamisesta heti seuraavaksi maanantaiksi sovittiin asunnon kuvaus. Sitten heti viikolla, taisi olla ke tai to kun hän soitti ja sanoi haluavansa näyttää asuntoa asiakkaalle. Kävi sitten niin, että asiakas teki tarjouksen, josta soviteltiin, ja asuntoni oli myyty ennen kuin se ehti mihinkään lehteen tai porttaaliin. Voisinko olla muuta kun tyytyväinen, kun sai asunnosta mielestäni markkinahinnan, kohtuu korvauksella ja pikaisella myynnillä. Kiitos vielä kerran.
10
Hieno palvelu!
10
Johanna hoiti kaikki asiat hyvin ammattitaidolla ja täysi hintapyynti tuli jo seuraavana päivänä ilmoituksen jättämisestä! Ei voi kuin suositella :) Kiitos.!
10
Kyllä pysyttiin, hyvin meni
9
Välittäjä oli hyvin palvelualtis ja tiedettiin missä mennään hyvin. Aikataulut pysyivät ja kaikki sujui mallikkaasti.
9
Johanna on sydämellinen ja asiansa tunteva ammattilainen. Muutamia informaatiokatkoksia oli puolin ja toisin, mutta ne johtuivat enemmän sähköisestä tiedonkulusta. Voin suositella lämpimästi Johannaa ja re/maxia asuntoasioissa. Kiitoksia kaikesta, tästä on hyvä jatkaa.
9
Välittäjä oli aivan super hyvä, ylitti kaikki odotuksemme(kolmas kerta myynnissä, eka kerta tällä välittäjällä). Ei mitään ongelmia kaikki toimi kuten sovittiin ja kokonaiskuva oli loistava. Johannan kanssa kaikki toimi täydellisesti ja henkilökemiat toimi kuin vanhoilla ystävillä. SUURI KIITOS JOHANNALLE.
Terttu SchlobohmMyyjä
10
Hymyilevä, ystävällinen, erittäin avulias ja kaikesta toiminnasta huokui vahva ammattitaito. Herätti heti ensi tapaamisella syvän luottamuksen häneen ja hänen työhönsä. Kaikissa aikatauluissa pysyttiin ja ulkoisista ongelmatekijöistä (kuten Nordean tietoliikennekatkos) luovittiin läpi rauhallisesti ja ammattitaitoisesti. Kokonaiskuva erittäin positiivinen.
10
Johannalle kiitos hyvästä palvelusta! Hän oli aktiivinen ja sinnikkäästi hoiti kauppaan liittyvät asiat.
10
Oli hyvä välittäjä.
9
Välittäjä oli asiantuntija, miellyttävä, luotettava asiallinen ja vielä mukava. Kaikki sujui todella loistavasti.
Tiina KeurulainenMyyjä
10
Loistava myyjä... Ei voi kuin suositella. Kiitos Johanna.
Ulla-Maija JaakonahoMyyjä
10
Oli mukava kokemus. Välittäjä oli rento ja ystävällinen, eikä yrittänyt painostaa tai liioitella asunnosta. Asiat oli tehty niin kun sovittu. Toisiaan olisi mukava saada hinnan apun ettei maksais liikaa. :)
10
Kaikki meni hyvin. Muutaman kerran vastinaika sähköpostiin oli pitkähkö, mutta toisaalta jos asiallani olisi ollut todella kiire olisin voinut soittaa sähköpostin sijaan.
9
Pääsiäispyhien jälkeen pääsimme katsomaan kohdetta, josta innoissaan laitoimme muutaman yhteydenottopyynnön pyhien aikana. Välittäjä oli asuntonäytössä mukava, iloinen, hyväntuulinen ja helposti lähestyttävä. Tarjouksen tehtyämme asiat sujuivat nopeasti. Kokonaiskuva on hyvä.
9
Kaikki meni todella hyvin. Olemme yhteydessä välittäjään ensi kerralla kun olemme myymässä tai ostamassa :)
10
Välittäjän kanssa oli helppo tehdä yhteistyötä hän oli välitön ja helposti lähestyttävä. Osasi vastata kaikkiin kysymyksiini jolla saavutti luottamukseni. Tehdyssä suunnitelmassa pysyttiin ja päämäärä saavutettiin todella nopeasti. Asuntoni oli myyty 1.5 viikossa.
9
Ensivaikutelma hyvä ja vastasi todellisuutta. Aikataulu piti. Osakekirjojen saanti tuotti ongelmia, mutta se ei johtunut välittäjästä vaan pankkien byrokratiosta, mikä vaikutti melko ihmeelliseltä. Nordea lähetti osakekirjat vasta 14.3. vaikka ne oli tilattu 8.3. Osakekirjat tuli Lahteen vasta 16.3. kaupantekopäivän postissa. Mielestäni tässä olisi palautteen paikka Nordealle. Danske pihtasi taas ajan antamista, mikä mielestäni oli myös merkillistä. Kokonaiskuva välittäjän toiminnasta on hyvä, mutta pankeille iso miinus. Pentti
Pentti HalmeOstaja
9
Alussa välittäjän yhteydenpito oli aktiivisempaa, mutta loppujaksolla oli hyvin hiljaista.
8
Asunto meni kaupaksi ennenkuin ensimmäistä yleistä näyttöä oli edes sovittu!
10
Oikein hienosti hoidettu!
10
Kokonaisuudessaan olemme tyytyväisiä välittäjään ja Remaxiin.
8
Luotettavaa, rehellistä ja ammatitaitoista palvelua.
Markku KetonenOstaja
10
Hinnan asetanta jäi ehkä verrattuna naapuriin hieman alakanttiin,mutta takasi nopeat kaupat. Välittäjä ohjasi koko prosessin hienosti maaliin. Olemme tyytyväisiä samaamme palveluun ja voimme suositella Johannaa muille palvelua tarvitseville.
10
Iloista ja reipasta myyntipalvelua. Oli ilo tehdä asuntokauppoja vaikka siitä hetkellisesti tulikin aavistuksenomainen kylmä hiki keskiselkään, kaikki meni lopuksi kuitenkin paremmin kuin hyvin. Kiitos!
Matti LehtinenOstaja
10
Edellisen sivun kysymyksiin ei voi vasta, koska ei ole tietoa. Olimme tyytyväisiä Johannan tapaan ja tyyliin hoitaa asioita - helppoa, vaivatonta ja luontevaa. Asiat hoitui sovitun mukaisesti. Vaikka myyntiaika oli odotetusti pitkä, luottamus siihen että asunto saadaan kaupaksi, säilyi molemmilla loppuun asti. Kiitos yhteistyöstä, suosittelemme Johannaa varmasti - kokemusta siis jo kolmesta kaupasta.
9
Johanna on luonnollinen, lämminhenkinen ja huomioonottava rautainen ammattilainen.
Katja KiviniemiMyyjä
10
Välittäjä oli asiallinen. Aikataulut pitivät. Jäi hyvä kuva kaupoista, Kiitos!
9
Välillä vähän kiireinen välittäjä. Kertoi ottaneensa uudet, kesäiset parvekekuvat (myyntikuvat huhtikuulta) mutta ei laittanut niitä sitten kuitenkaan nettiin. Yleisarvio hyvä.
Kirsi-Leena HalmeMyyjä
9
Loistavaa ja nopeata työtä. Aikataulu meni alussa tiukille sovitusta, mutta oli kaupan myyntiin laitollakin kiire versus "normaaliin". Ostaja löytyi nopeasti ja välittäjä osasi myydä tämän hänelle. Ei voi kuin kiittää toiminnasta. Lisäksi kiitokseni haluan antaa uuden asunnon välittäjälle Teemu Kirjoselle
9
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste