Jouni Soininen
9.5
Ota yhteyttä
Erikoistumisalueet
  • Asunnot

Jouni SoininenFinnishEnglish

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, PVS

RE/MAX Noste | Noste Oy LKV

045 164 8685

jouni.soininen@remax.fi

Olen olen työlleni omistautunut, myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen. Kansainvälistä työkokemusta on myös karttunut, liki kahdeksan vuoden Englannissa asumisen aikana, joten palvelen sujuvasti myös englanniksi. Olen avoin, rauhallinen sekä rehellisyydestä tinkimätön suoraselkäinen puurtaja. Vapaa-aikani vietän mielelläni luonnossa liikkuen ja eritysesti frisbeegolfia pelaillen.

RE/MAXille ja kiinteistönvälitysalalle siirryin syksyllä 2014. Olen suorittanut mm. kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon (KiAT) sekä LKV-pätevyyden. Työssä kohtaamieni erilaisten ihmisten, elämäntilanteiden ja asunnonvaihtoon liittyvien asioiden kautta, olen oppinut myös itsestäni uusia puolia. Olen todennut, että kiinteistönvälittäjän ammatti ei ole työ, vaan elämäntapa ja siksi monet suosittelevatkin minua kun puheeksi tulee kodinvaihto.

Kun etsit kotisi myyntiin juridisesti pätevää, helposti lähestyttävää ja vilpitöntä kiinteistönvälittäjää, ota minuun yhteyttä!


Asiakkaideni aitoa palautetta

RE/MAX on Suomen ainoa kiinteistönvälitysketju, joka jakaa välittäjistään aidon asiakaspalautteen. Teemme, sen, jotta sinun olisi helpompaa valita juuri sinulle sopiva välittäjä. Kuvani vieressä oleva numero kertoo saamani palautteen keskiarvon. Alta voit lukea minun asiakaspalautteeni.

Jouni hoiti työnsä todella hyvin, ammattitaidolla ja kuitenkin hyvällä rennolla ja mukavalla otteella. Tuntui että Jouni todella välitti sekä myyjästä että ostajasta ja teki todellakin parhaansa, että kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä ja saavat kaiken tarpeellisen tiedon. Jounin kanssa oli helppoa ja vaivatonta asioida ja hoitaa kaikki hän myös tuki ensiostajaa hyvin ja vastasi hieman hölmöihinkinnkysymyksiin rautaisella ammattitaidolla ja hyvällä otteella. Kiitos Jouni että autoit meitä saamaan unelmien ensiasunnon!!
10
Välittäjän kanssa homma toimi heti TODELLA upeasti, ja tuli todella luottavainen olo häneen. Välittäjä ei missään vaiheessa saannut meidän oloa jännittyneeksi, vaan toimi myynnin yhteydessä miltein terapeuttina
Juha-Matti LaaksonenMyyjä
10
Todella ytävällinen ja joustava asiantuntija Jouni. Tosi hyvin käsittely kauppa.
10
Jouni oli helposti lähestyttävä vaikka isomies onki. Sekä valitsin välittäjän fiiliksen mukaan jolloin asioitten hoitaminen on rentoa ja ressitöntä. Olen erittäin tyytyväinen työhön jonka jouni teki kiitos.
Teemu Olavi MattinenMyyjä
9
Ei ollut mykkä myyntimies, ja siilloin Asiat sujuu, suosittelen muillekkin.
Kari Allan Kalervo KuronenMyyjä
10
Jouni Soininen otti tilanteen haltuun heti siitä hetkestä, kun astui ovesta sisälle. Rehellinen, empaattinen tyyppi, jonka kanssa löysi helposti saman aaltopituuden.
Anna-Liisa Elina PeltolaMyyjä
10
Kaikki hyvin!
Lenka CashmanOstaja
10
Jouni otti talomme myyntiin kiinnostunesti ja hoiti asiat hyvin loppuun saakka.
Johanna PiirainenMyyjä
10
Välittäjä hoiti asiansa kiitettävästi. Markkinoinnista tai sen tehokkuudesta on vaikea sanoa lukuunottamatta yhden viikon ajanjaksoa, josko sekin antoi vain numeerista dataa. Toki todellisten yhteydenottojen määrä on vähäinen joista kyllä välittäjä kertoi omat näkemyksensä.
Mike Tuomas TuunainenMyyjä
9
Todella ammattimaista , auttavaa ,opastavaa, ystävallista.KIITOS
10
Yhteyden pito oli sujuvaa ja kaikki aikataulut piti. Kysymyksiin sai vastaukset nopeasti. Mukava kauppa
Juha Petri HopeasaariOstaja
10
Kaikki sujui sovitulla tavalla. Ensivaikutelma oli :Asiansa osaava ammattilainen, vaikutelma pysyi loppuun asti. Häneltä oli helppo kysyä asioista. Asunto kauppa sujui nopeasti ja olo oli luottavainen.
9
Sujuvat kaupat ammattitaitoisen välittäjän avustuksella,iso kiitos!
Virpi Elina RistimäkiOstaja
10
Loistava välitttäjä. Avoin ja luotettava. Jouni oli saavutettavissa ja piti meitä koko ajan ajantasalla kaikissa tilanteissa. Rehellisyys, realistisuus ja luottamus olivat kullan arvoisia asioita. Pystyimme olemaan huolettomina koko myynnin ajan ja luottamaan, että asiat hoituvat parhain päin. Ehdottomasti suosittelemme Jounia muille mahdollisesti kodinmyyntiä suunnitteleville tuttavillemme.
Elina Marjaana LehikoinenMyyjä
10
En oikeastaan pysty arvioimaan Jouni Soinista koska näin hänet ensimmäistä kertaa pankissa kaupantekotilanteessa. En ole tietoinen mikä oli hänen roolinsa ja työnkuvansa kaupanteossa. Tiedän ainoastaan että hän esitteli kohteen ostajille ja sai kaupan onnistumaan ja siitä hänelle kiitos. Tiedonkulku ei toteutunut kohdallani, se voisi olla esimerkkinä siitä että mitään ei kannata pitää itsestäänselyytenä. Muuten asiointi alusta loppuun sujui Remaxin kanssa erittäin hyvin. Se oli ammattitaitoista, rohkaisevaa, aikataulut piti, asiakasta kuunneltiin mutta myöskin neuvottiin joka oli erittäin hyvä asia. Ihana seurata ihmisiä työssään jotka osaavat sen 100% ja vielä nauttivatkin siitä. Jotakin teidän ammattitaidostanne kertoo sekin että taloa ei saanut 4 välittäjää monen vuoden aikana myytyä, ja kiinteistöhän oli silloin vielä paremmassa kunnossa. Eli annan Remaxille 10+ pistettä täydestä sydämestäni! Erityisesti kiitän Nanne ja Pauli Kaarretta. Ensi käynnillänne saitte jo luotua varmuuden että nyt tämä onnistuu. Ja arvostan suuresti että keskustelimme avoimesti niin huonoista kuin hyvistä puolistakin. Näin saatiin realistinen tavoite heti alkuun. Takuulla suosittelen kaikille mahdollisille teidän firmaanne, en olisi paremmin voinut valita. Kiitos!
Pasi Anne MaaritMyyjä
10
Hinnoittelu meni ehkä hieman alakanttiin kysyntä yllätti täysin. Joten päädyimme myynin pysäyttämiseen tähän tilanteeseen kun hyviä vaihtoehtoja ei ollut tarjolla meille tilalle. Välityäjästä ei moitittavaa hoiti asian todella hienosti kaikilla osa alueillaan.
Anssi Jani Antero KuoppalaMyyjä
10
Kaikki sujui vähintään kiitettävästi ja jatkossa käytämme varmasti samaa välittäjää. Jouni Soininen jätti itsestään todella miellyttävän ja ammattitaitoisen vaikutelman.
Mika Leo ErkaMyyjä
10
Ammattitaitoinen välittäjä. Homma hoitui odotettua ripeämmin.
10
Asuntokaupassa kaikki sujui helposti ja sujuvasti. olimme tyytyväisiä palveluun
10
Ystävällinen ja ammattitaitoinen välittäjä.
Markku TurpeinenMyyjä
10
Kaikki meni hyvin ja paljon paljon nopeammin kun osasimme odottaa, kiitos Jounin
10
Mainio välittäjä. Kohteen markkinoille saanti kesti kauan. Miksi? Sopimuksesta 3-4pv olisi hyvä, ei kaksi vk. Muuten tyytyväinen.
10
Oltiin tosi tyytyväisiä kokonaisuudessa
Erich VäätOstaja
10
Kaikki sujui erinomaisesti. Oli erittäin asiallinnen välittäjä. Saatiin ihanaa koti ja nopeasti.
Viktorija VäätOstaja
10
Jouni oli ainoa aktiivinen välittäjä meidän asiassa ja sillä hän sai tämän diilin ;)
9
Yleiseen ajankohtaan paikkakunnallani hyvin.Välittäjä : todella "välittävä, ammattitaitoinen, innostunut,ystävällinen,lämminhenkinen,turvallinen,luotettava.Ongelmia EI..Iso KIITOS !! t. UK
Ulla Kaarina Margareta KauppinenMyyjä
10
Välittäjä oli todella mukava ja ammattitaitoinen.
10
Asiansa osaava, kohtelias välittäjä, jonka kanssa oli miellyttävä asioida. Vei kaupanteon loppuvaiheen hyvin päätökseen.
9
Välitön vaikutelma. Vastasi todellisuutta. Pysyttiin hyvin aikatauiluissa ja välittäjä oli aina tavoitettavissa. Yhteistyö sujui todella hyvin. Ei ollut ongelmia. Jäi hyvä kokonaiskuva ja mieli asuntokaupasta.
10
Pelkästään positiivinen kokemus, välittäjä oli erittäin mukava ja hoiti hommansa niin kuin kuuluukin. Ostajina me emme olleet "vain" asunnon katsojia, vaan hän huomioi meidät ja meidän tarpeemme. Vastasi kysymyksiimme ja selvitti lisätietoja jos oli tarpeen. Ehdottomasti suositellaan kyseistä välittäjää muille.
9
Nopea, hyvä ja rehellinen palvelu.
9
Minulle jäi hyvin positiivinen tunne koko asuntokaupoista. Välittäjä oli mukava, asiantunteva, helposti lähestyttävä ja häneen sai myös helposti yhteyden puhelimitse. Aikataulussa pysyttiin.
Viivi Maarit KeinonenOstaja
10
Kiitokset hyvästä palvelusta.
Marjo-Riikka Anneli MäkäläinenOstaja
10
Välittäjään sai hienosti yhteyden ja hän oli halukas näyttämään useita kohteita
Paula Mia Helena MatoniemiOstaja
10
Mutkien kautta maaliin. Tiedotus saisi toimia paremmin. Kaikki asiat piti itse kysyä.
6
Johanna Raunion kanssa aloitettiin ja kaikki meni hyvin, ystävällinen iloinen. Sattuman kautta Jouni sitten kaupan hoiti, eli häneltä asiakas sitten löytyi. Koko Remax henkilökunta oli ihan huippua mukaan luettuna Nanne.
Timo RoineMyyjä
10
Jouni oli todella hyvä asiakaspalvelija! Näyttö onnistui samana päivänä ja hän hoiti kaiken kiireettömästi ja meille aikaa tutustua kohteeseen.
Lea LaitinenOstaja
10
Yritystä oli ja näyttöjä pidettiin tiiviisti, mutta ihmiset eivät vain jostain syystä kiinnostuneet asunnosta. Alueen aikanaan saama maine saattaa edelleen painaa ihmisten mielissä. Paha sanoa olisiko jotain voitu tehdä toisin. Jos ostajia ei kiinnosta, niin sitten ei kiinnosta. Ilmaiseksi ei asuntoa myöskään aleta antamaan :D Kokeillaan uudelleen myöhemmin. Sinänsä harmi, että myyjä ei päässyt kunnolla näyttämään taitojansa, kun ei ollut ketään kenelle myydä.
Jussi Tapani KoskivainioMyyjä
8
Olemme välittäjään erittäin tyytyväisiä
Jorma Antero SillmanMyyjä
9
Kaikki - ihan kaikki sujui juuri niin kuin oli sovittu ja lupaukset pidettiin. Kohteen esittely meni hyvin ja kaikki paperit olivat heti saatavilla. Jälkikäteen luvatut lisäselvitykset tulivat juuri niin kuin oli sovittu. Mitään ongelmia ei yhteistyössä ollut ja kokonaisuudesta jäi pelkästään myönteinen kuva. Suosittelemme mielellämme Jounia muillekin.
Mikaiiro LaitinenOstaja
10
Tyytyväinen :)
Heidi Johanna HaapojaMyyjä
10
Erittäin miellyttävä välittäjä. Oli saatavilla, vastaili nopeasti kysymyksiin eikä painostanut kauppoihin. Hieno ura tällä nuorella miehellä edessä. Hän edustaa loistavasti RE/MAXia eli myös yrityksestä jäi erinomainen vaikutelma. Kiitos myös myyntikansiosta, joka sisälsi värikopiot ja skumppapullostakin kiitokset. Näitä emme ole ennen saaneet. Kiitos!
10
Yhteydenotot olivat nopeita ja asiointi mutkatonta. Kiitettävää toimintaa!
10
Esittely järjestyi toiveiden mukaan,sijainen paikalla varsinaisen esittelijän estyessä . Kaikki toivottava asia kerrottiin,otettiin heti selville. Kauppakirja ym erittäin sujuvaa.
10
Hyvä kokonaiskuva jäi. Mikäli ikinä vaihdamme asuntoa käytämme ehdottomasti samaa välittäjää.
Mika Petteri KoistinenOstaja
10
Välittäjä oli asiallinen ja kiinnostunut toimeksiannonnetenemisestä. Aikataulu myynnissä oli nopea. Välittäjän kanssa yhteistyö oli avointa ja sujuvaa. Asuntokauppa sujui erittäin hyvin.
Sirpa Hannele LeppäMyyjä
9
Mukava kaveri, mutta epäonnistui päätehtävässään eli asunnon myynnissä eikä saanut aikaan edes yhtä tarjousta..
7
Kaikki kävi erittäin mutkattomasti ja nopeasti. Tosin tein itsekin ostopäätöksen melko nopeasti. Koin, että välittäjä huolehti tarjouksen esittely -vaiheessa siitä, että minun perusteeni ostotarjoukselle tulivat myyjälle esille. Näin vältyttiin turhalta eestaaspompottelulta. Helpot ja nopeat kaupat, olen tyytyväinen. Kiitos. :)
9
Omalla kokemuksella välittäjistä nyt oli parhaasta päästä, helposti lähestyttävä ja esittely oli asiallinen mutta rento. Vielä kun oli tuuria ja oma asunto meni nopeasti niin ei voi valittaa
9
Tunsimme Jounin kanssa jo entuudestaan ja siksi halusimme hänet välittäjäksi. Kaikki sujui vähän liian hyvin, kaupat tehtiin nopeasti ja saimme asunnosta juuri sen hinnan mitä lähdimme hakemaan. Iso kiitos!
10
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste