Sari Hedman
10
Ota yhteyttä
Erikoistumisalueet
  • Asunnot

Sari HedmanFinnishEnglish

Yrittäjä, LKV, KiAT

RE/MAX OmaanKotiin | Kiinteistönvälitys OmaanKotiin Oy LKV

040 5777 671

sari.hedman@remax.fi

Olen työstäni innostunut, reipas ja ahkera myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen. Haluan tarjota asiakkailleni mahdollisemman hyvää ja aktiivista palvelua niin kodin myynnissä kuin ostossa. Ota minuun yhteyttä, niin sovitaan miten voin olla parhaiten avuksi juuri Sinulle!


Asiakkaideni aitoa palautetta

RE/MAX on Suomen ainoa kiinteistönvälitysketju, joka jakaa välittäjistään aidon asiakaspalautteen. Teemme, sen, jotta sinun olisi helpompaa valita juuri sinulle sopiva välittäjä. Kuvani vieressä oleva numero kertoo saamani palautteen keskiarvon. Alta voit lukea minun asiakaspalautteeni.

Kaikki toimi Sarin kanssa todella hyvin. Hyvää joustoa välittäjältä niin, että saatiin asunto myyntiin ja myytyä mahdollisimman nopeasti. Määrätietoista ja ammattimaista toimimista asuntokauppaa tehdessä. Piti minuun hyvin yhteyttä eri vaiheissa ja yhteydenpito whatsupissa toimi mainiosti. En voi kuin suositella Sari Hedmania! ps. Rikun ottamat kuvat olivat todella hyviä !
10
Kaikki meni nappiin! :)
9
Hej , förmedlingen var en sommarstugetomt , alltså inget hus eller någon bostad . Sari är en duktig och mycket kunnig förmedlare , ett stort Tack till henne
10
Sari Hedman täytti odotukset
9
Välittäjämme oli mielyttävä-ja asiansa osaava.
10
Asuntokaupat onnistuivat hyvin ja välittäjä onnistui hyvin työssään.
10
Kaikki sujui todella hyvin.
9
Välittäjä selvitti asuntoon liittyvät kysymyksemme ripeästi, ja hän näki mielestämme ison vaivan, jotta saimme riittävästi olennaista tietoa tarjouksen tekemiseen ja asunnon ostamiseen.
10
Kaikki sujui vaivattomasti, olin koko ajan ajantasalla missä asuntokaupassa mennään. Välittäjä oli kohtelias, pukeutui tyylikkäästi, oli ystävällinen ja välitön. Tein loistokaupat ja Remax oli tässä osallisena!
10
Helppo asioida tutun välittäjän kanssa. Aktiivinen. Asunto meni kaupaksi nopeammin kuin odotimme. Todella hyvät kuvat asunnosta valokuvaaja ottanut. Voimme suositella välittäjää jos joku ystävistämme tai tutuista tarvitsee välittäjää! Iso kiitos!
Arja-Leena SoiniittyMyyjä
10
Sari Hedmanille iso kiitos. Aktiivinen ammattilainen.
Pekka KorhonenMyyjä
9
Todella osaava ja hyvä välittäjä!
10
Tunsimme välittäjän edellisistä kaupoista ja olemme jokaisen kaupan kohdalla olleet erittäin tyytyväisiä Terv. Lisa Molander
Ann-Marie MolanderMyyjä
9
Välittäjä oli aivan ihana. Hänellä oli hyvä ammattitaito, joka helpotti huomattavasti ensiasunnon ostamista. Häneltä sai vastaukset nopeasti ja kaikki asiat hoituu ongelmitta. Oli myös kiva, kuinka hän lähetti meille ohjeistuksen mitä pankissa tapahtuu, kun menimme kirjoittamaan kauppakirjat.
Noora HuhtalaOstaja
10
Välittäjä oli ammattitaitoinen ja asiat sujuivat loppuun asti oikein hyvin.
9
Jäi erittäin miellyttävä kokonaiskuva välittäjästä ja kuinka hän hoiti talomme myyntiä. Tuli sellainen olo, että välittäjä keskittyi täysin talomme myynnin hoitamiseen. Hänen tyylinsä oli erittäin ammattimainen ja tulimme erittäin hyvin toimeen. Olemme suositelleet häntä jo ystäväpiirissämme kodin myyntiä harkitsevalle. Suuret kiitokset Sarille!
Mika NärhiMyyjä
10
Olen suositellut Saria myös muille ja toivoisin, että kaikki olisivat yhtä ammattitaitoisia kuin Sari. Suuren suuri kiitos Sarille kaikesta tämän aika ajoin myös raastavan prosessin varrella!
Susanna HelanderMyyjä
10
Todella hyvä
10
Välittäjän toiminta oli ensiluokkaista. Hän osasi neuvoa ammattitaitoisesti kaikkiin kysymyksiini ja vastasi myös kellonajasta riippumatta. Näin ensiasunnon ostajana Sari kertoi perusasioita ostamisesta kuin myös pankkiasioita, joista hänellä myös vahva ammattiosaaminen.
9
Kiitos Sarille, koko myyntiprosessi sujui ammattitaidolla ja asiantuntemuksella.
Tiina KarppinenMyyjä
10
Välittäjästä huokui ammattitaito ja aito välittäminen. Kärsivällinen ja selvitti nopeasti ja hienosti lisäkysymyksymme. Pelkkää plussaa, suosittelemme
Johanna VirtaOstaja
10
Sari Hedman on paras elämäni aikana tapaamistaan välittämistä. Hän on asiantunteva, ripeä ja sympaattinen välittäjä, jota voin mielelläni suositella muillekin.
10
Asunnon myynti sujui asiallisesti. Kiitos.
9
Välittäjämme Sari piti meidät ostajat mallikkaasti ajantasalla missä mennään ja vastaavasti mitä meidän tulee tehdä/toimittaa Sarille. Näyttöaika onnistui hienosti ja yhteydenpito tämän jälkeen oli sujuvaa.
10
Kaikki meni täydellisesti
Mika PasanenOstaja
10
Välittäjä oli helposti lähestyttävä, ystävällinen ja sen takia teki olonsa mukavaksi ja turvalliseksi. Hän lähetti tiedot/paperit/vastaukset nopeasti ja oli aina tavoittavissa. Koska tilanne ( asunnon osto) oli meillä uusi ja emme tiennyt käytäntötapoja, onneksi välittäjä osasi kertoa selvästi tapahtuvasta.
10
Kaikin puolin hyvä!
10
Olemme erittäin tyytyväisiä välittäjän toimintaan ja aktiivisuuteen. Talokaupat syntyivät nopeasti ja saimme tarvitsemaamme asiantuntijan apua kaupanteossa. Kiitos
Heidi NybergOstaja
10
Kaikki meni niin hyvin kuin voi mennä
Seija PaavilainenMyyjä
8
Todella hyvin sujui
9
Kaikki sujui hyvin! Koti meni niin nopeasti kaupaksi, ettei siinä ehtinyt mitään epäselvyyksiä tai muita ongelmia syntyä. Ja välittäjästä jäi niin hyvä fiilis, joten en usko, että ongelmia olisi tullutkaan.
10
Kaikki sujui mainiosti ja sovitusti. Suosittelen Saria välittäjäksi kaikille :)
Tommi LaineOstaja
10
Huippu välittäjä ja supertyyppi. Kaikki sujui enemmän kuin hyvin eikä voitais olla tyytyväisempiä. Avoin ja rehti välittäjä joka pitää koko ajan ajan tasalla missä mennään. Suositellaan kyllä jatkossa kaikille.
Eveliina KivikoskiMyyjä
10
Osaava ja kaikkia osapuolia ajantasalla pitävä välittäjä. Päästiin kauppoihin vaikka asunnosta löytyi kosteutta ja koko asunnon alakerta piti avata.
10
Ilman niin asiantuntevaa välittäjää olisi kauppojen teko ollut paljon haasteellisempaa kun kaikki ilmeni kosteusvaurio talossa.
10
Kaikki hoitui täydellisesti Sarin loistavan ammattitaidon avulla. Asiantunteva ja ystävällinen, kommunikointi ja yhteistyö helppoa.
Lassi KarppinenMyyjä
10
Syntyi heti positiivinen ja miellyttävä ensivaikutelma ja jälkikäteen voi todeta ensivaikutelman pitäneen paikkansa. Ammattitaitoinen välittäjä joka pitää hyvin ajan tasalla missä milloinkin mennään.
Tomi KivikoskiOstaja
10
Välittäjä oli ammattitaitoinen ja ystävällinen.täydet 10 pistettä Sarille!kaikki meni niin kuin sovittii
10
Erittäin hyvä vaikutelma meille jäi
10
Sari on todella ammattimainen ja mukava välittäjä. Yhteisneuvottelut etenivät sujuvasti ja miellekkäästi. Oli mukava toimia kanssanne
10
Hyvin
Siina SaksiMyyjä
10
Olemme erittäin tyytyväisiä ja kiitos menee Sarille. Ammattitaionen, miellyttävä ja aikaansaava.
Johan FredrikssonMyyjä
9
Yhteistyö sujui erittäin hyvin. Kaikki aikataulut pitivät. Näytöt, valokuvaukset jne. sovitettiin yhdessä aikatauluihin niin, ettei niistä ollut vaivaa (asuimme asunnossa koko myynnin ajan). Välittäjään sai helposti yhteyttä (jos ei vastannut heti, niin soitti pian takaisin jne.). Suosittelen lämpimästi!
Emma BergMyyjä
10
Hei, Sari Hedman vastuussa meidän Kuusisto talon myynnistä. Tarvittaessa apua tai ongelma tilanteessa hän auttoi heti. Mikäli paperit puuttui tai jotai jäi. Sari oli ripeä sekä ajantasalla. Hirveen ystävällinen sekä asiantunteva! Koko perheeltä parhaat suositukset kaikille talon myyviä kaipaaville. Yst.terv. Tran Perhe
Nam TranMyyjä
10
Kaupanteko oli suht sujuvaa. Suhde välittäjään oli helppo luoda, joka paransi luottamusta. Jos ja kun jotain epäselviä asioita ilmeni esim kiinteistöön liittyen, tuli tunne että välittäjä selvittää ja selventää epäselvyydet.
9
Välittäjä herätti luottamusta ja kaikki sujui hyvin. Kiitokset Sarille.
Rami ToivolaMyyjä
10
Olemme erittäin tyytyväisiä välittäjän toimintatapaan!
Thomas LevinMyyjä
10
Asunnon myynnissä ei ilmennyt ongelmia ja asunto saatiin kaupattua hyvin nopeasti.
9
Sari Hedman on hoitanut ennenkin toimeksiannot mallikelpoisesti ja häntä aion myös jatkossa käyttää ja suositella muillekin.
10
Kaikki sujui haastavasta kohteesta huolimatta hyvin. Suosittelen Saria varmasti tuttavilleni.
Lotta-Kaisa SalminenMyyjä
9
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste