Teemu Kirjonen
9.5
Ota yhteyttä
Erikoistumisalueet
  • Asunnot

Teemu KirjonenFinnishEnglish

Yrittäjä, LKV, rak.ins., PVS, NHS

RE/MAX Noste | Noste Oy LKV

040 737 1887

teemu.kirjonen@remax.fi

Olen Teemu ja olen toiminut Lahden RE/MAXissa sen ensimmäisestä toimintavuodesta alkaen.

Koulutukseltani olen rakennusinsinööri (rak.ins AMK) ammattikorkeakoulusta, jossa suuntauduin korjausrakentamiseen. Nykyinen ammattini on opettanut minulle aivan uuden näkemyksen taloista, sillä näen päivittäin paljon erilaisia rakennuksia ja rakenneratkaisuja, joiden avulla osaan arvioida ja myydä myyntikohteeni erityisen tarkoin tiedoin.

Työssäni olen tarkka, huolellinen, avoin ja joka suuntaan rehellinen välittäjä. Olen saanut kiitosta rauhallisesta ja selkeästä sekä yhtä lailla myös ripeästä ja täsmällisestä toiminnastani.

En lupaa missään tapauksessa kuuta taivaalta, vaan lupaan tehdä kaikkeni, että saat kodistasi parhaan mahdollisen hinnan, joten ota heti minuun yhteyttä!


Asiakkaideni aitoa palautetta

RE/MAX on Suomen ainoa kiinteistönvälitysketju, joka jakaa välittäjistään aidon asiakaspalautteen. Teemme, sen, jotta sinun olisi helpompaa valita juuri sinulle sopiva välittäjä. Kuvani vieressä oleva numero kertoo saamani palautteen keskiarvon. Alta voit lukea minun asiakaspalautteeni.

Still-kuvien ja 3D-kuvien laatu oli erittäin hyvä, muutenkin olimme erittäin tyytyväisiä markkinointimateriaaleihin. Teemu Kirjonen oli luotettava ja mukava ja hänen kanssaan oli helppo asioida.
Anna Alvik-HarveyMyyjä
9
DIAS-kaupan järjestyminen oli erinomainen asia. Kaiken kaikkiaan asiat hoituivat erittäin hyvin.
9
Asuntoamme välitti useampi henkilö ja yhteistyö sujui erinomaisesti.
9
Kuvat ja video erittäin hyvät. Kokonaiskuva hyvä. Keväällä otan varmaan uudelleen saman , nyt remonttitauko. Toiv kuvat ja video ym tiedot säilyy tallessa.
10
Teemu hoiti kokonaisuudessaan asiat hyvin. Hän oli selvillä hintatasosta eikä antanut katteettomia lupauksia, mutta ei myöskään antanut katteettomia lupauksia eikä myöskään painostanut hinnan alennukseen. Teemun vahvuus ei ole pelkästään myynnissä vaan myös teknisessä osaamisessa. Olemme tyytyväsiä 9 on kova juttu meiltä.
10
Kaikki sujui todella hienosti alusta loppuun. Kyseessä oli ensiasunnon osto, kaikkea mahdollista oli mielessä ja sainkin kaikkeen selvyyden välittäjältä joka hoiti asuntokaupat oikein mallikkaasti.
10
Kiitos yhteistyöstä ja mukavaa kesää!
10
Meille jäi Re/maxista hyvä kokonaiskuva. Teemu teki meille whatsapp -ryhmän, jonka välityksellä hoidimme kommunikoinnin. Se oli mielestämme hyvä ja kätevä juttu. Kehitettäviä asioita miettiessä tuli vain yksi asia mieleen. Kun asunnossamme pidettiin toinen näyttö, siellä oli esittelijänä eri välittäjä. Siitä ei kuitenkaan kerrottu meille etukäteen, vaan se ilmeni kun välittäjä kertoi näytön kulusta jälkikäteen. Meille sillä ei ollut juurikaan väliä, mutta kerron tämän siksi, koska luulen että joillekin myyjille on tärkeää että juuri tietty välittäjä hoitaa heidän asuntonsa myymisen. Asuntomme ei mennyt kaupaksi tällä kertaa, mutta tämän kokemuksen myötä voin kuvitella, että pyydämme Re/maxia uudelleen välittäjäksemme, kun sen aika koittaa.
9
Välittäjä hoiti ammattitaitoisesti asuntokaupat. + välittäjän kommunikointi
Ronja PyykköOstaja
10
Eleettömän rauhallinen ja asiallinen, leppoisa. Teki asiantuntevan vaikutelman.
Antero HelanteräOstaja
10
Välittäjä oli rento mutta silti asiallinen, ei persoonana "tyypillinen" välittäjä vaan mieluummin hyvinkin asiakaslähtöinen ja periksiantamaton. Ei kertaakaan antanut ymmärtää etteikö kohdetta saisi myytyä vaikka toimeksiantosopimuksemme kesti pitkään. Suosittelen!
10
Kaikki tapahtui reippaalla tahdilla ja välittäjä vastaili kysymyksiin nopeasti jos jotain tuli mieleen, hyvin mutkaton ja helppo kokemus ollut ensiasunnon ostaminen tähän asti.
9
Ok
9
Kaikki sujui helposti ja asiallisesti. Kiitos
Eija Anneli VuorioMyyjä
10
Aikataulu piti loistavasti. Käytännössä talo myytiin heti. Sitten tuli mutkia matkaan (kaupan peruutus) koronan takia, mutta Teemu hoiti homman hienosti kotiin ja talolle löytyi uusi ostaja noin viikossa.
Mika KorhonenMyyjä
10
Teknisesti pätevä ja erittäin asiallinen. Ehkä hieman enemmän myyntihenkisyyttä ja innokkuutta olisin häneltä toivonut. Kaikki sujui kuitenkin loistavasti ja ajallaan.
7
Positiivinen kuva!
Antero AhonenMyyjä
7
Teemu osaa työnsä. Hän on mieletön, ensi näyttö ja asunto myyty. Ehdottomasti otan Teemuun yhteyttä jos tarvii myydä asunto. Tai miksei ostaakin.
Jeni LehtoMyyjä
10
Välittäjästä sai heti ammattimaisen kuvan,joka piti myös loppuun asti.Otti myös huomioon asiakkaan toiveet esim.näytöistä sopiessa,ulkokuvia päivitettiin vuodenajan vaihtuessa,samoin huomioitiin säätila,jotta saadaan mahdollisimman hyvät kuvat.Rakennusalan koulutus on myös hyvä lisä vanhaa taloa myytäessä ja remonteista kertoessa.Kaikenkaikkiaan on ollut helppo tehdä yhteistyötä Teemun kanssa.Remax on ensimmäinen kiinteistönvälitys joka todella tuntuu panostavan markkinointiin ja siten tehdä myös tulosta(kokemusta on 2:sta muusta).
9
Ensivaikutelma erittäin hyvä tutustui kohteeseen hyvin. Aikataulu ei pitänyt jäi sellanen tunnelma, että on hätävarakohde.
8
Asunnon ostoprosessi sujui hienosti.
9
Asiallinen, kuunteleva, kohtelias ja tehokas välittäjä, asiat sujuivat kuten oli ajateltukin, kokonaiskuva erittäin positiivinen
10
Ainoa miinus jonka annan on se että kaupanteko päivänä yleensä annetaan myyjälle että ostajalle pieni kiitos lahja tai muut firmat ainakin antaa. Se antaa hyvän kuvan firman toiminnasta ja kertoo että asiakkaista välitetään. Muuten kaikki sujui hyvin.
8
Oikein hyvä kuva, hommat pelasi loistavasti.
10
Mielllyttävä ja asiallinen välittäjä, joka myös vastasi mallikkaasti yhteydenottoihin. Hyvä rakennusalan tietämys.
9
Kesä varmasti hiljaista aikaa myydä asuntoa.Olisin ehkä toivonut asunnon aktiivisempaa markkinointia.Olisin toivonut että asunnon myynti-ilmoitus olisi ollut myös asuntolehdessä.
8
Ihan hyvin, ehkä aktiivisemmin saisi kertoa asunnon/kiinteistön hyvistä puolista, eikä jättää sitä sen varaan, että pelkkä asunto myy esitten tiedoilla.
Timo PinonummiOstaja
8
Kaikki sujui hyvin :) Välittäjä on tosi ammattitaitoinen. Mukavinta oli se, että välittäjä piti aktiivisesti yhteyttä! Kympin arvoinen suoritus!
Jarmo PaukkuMyyjä
10
Ensivaikutelma oli että Teemu oli rauhallinen ja asiantunteva. Kaikki sujui hyvin. Aikataulut pitivät. Hyvä fiilis jäi.
9
Teemu on ammattitaitoinen ja selkeä välittäjä. Koko asuntokauppaprosessi toimi oikein hyvin. Teemun kanssa oli miellyttävä asioida.
9
Hei, molemmat välittäjät sekä Teemu että ( tuuraaja Jouni) olivat ystävällisiä ja miellyttäviä välittäjiä. Pysyimme sovitussa aikataulussa. Asunnon välitysilmoitus oli hyvin laadittu niin valokuvaajaa kuin pohjapiirroksen tekijää myöten. Kaupatkin saatiin nopeasti, n. 3 kk.
10
Hyvä ensivaikutelma, joka välittyi koko prosessin ajan hyvänä palveluna.
10
Välittäjä oikein luotettavan oloinen, tuntuma kuitenkin jäi että asunnon myymiseen olisi vaadittu enemmän panostusta koska itse näyttöihin ei ihmisiä saatu houkuteltua
Mikko RyömäMyyjä
8
Hienoa toimintaa,nopeat kaupat ja kokoajan pidettiin ajantasalla missä mennään.
Niko JoronenMyyjä
10
Erittäin ystävälliset myyjät Teemu Kirjonen ja Igor Golnick. Ammattitaitoisia ja pitivät meidät koko ajan ajantadalla. Myynti 9 päivää, joten tosi nopeasti meni asuntomme.
10
Kaikki sujui hyvin. Välittäjä on asiantunteva ja piti yhteyttä myyntiprosessin ajan. Myyntiin laitto viivästyi vähän mutta se johtui isännöitsijästä joka ei toimittanut tarvittavia dokumentteja. Kokonaisuutena olen erittäin tyytyväinen tehtyyn asuntokauppaan.
10
Oikein mukava ja asiansa osaava henkilö. Auttoi aktiivisesti ja jaksoi vastata tyhmiin kysymyksiin asiallisesti. Oli mukava asioida hänen kanssaan.
Ljudmila NesterovaOstaja
10
Asiallinen, rauhallinen ongelmia ei ollut kaikki asiat hoitui meitä tyydyttävällä tavalla sekä tiedottaminen asioista toimi hyvin ja myynti meni hyvin, olemme erittäin tyytyväisiä palveluun minkä saimme.
10
Hyvä. Kyllä.Kyllä.Erittäin hyvin.Aivan hyvin,kun ottaa huomioon mikä tilanne asuntokaupassa yleensä tänä aikana oli.
8
Ammattitaito ok. Aikataulut pitivät. Pientä vaikeutta kohteen yhden ongelman selvittämisessä. Ei ollut kuitenkaan kynnyskysymys. Isännöitsijän vajaiden tietojen paikkaus onnistui hyvin. Itse kaupantekotilaisuus sujui mainiosti.
9
Todella miellyttävää ja asiantuntevaa yhteistyötä. Kaikin puolin voin arvioida yhteistyön positiiviseksi ja jouhevaksi. Sovitut asiat pitivät ja välittäjästä välittyi hänen halunsa ja kiinnostuksensa paneutua asiaan.
9
Ihan kiva kaveri. Kesti myynti tosiaan vähän kauan. Lopulta kaupat tehty ja kaikki tyytyväisiä.
Tarja JalavaMyyjä
8
Erinomainen suoritus, Teemu on todella 10 arvoinen välittäjä. Erittäin hyvä käytöksinen. Esitti kaikki asiat hyvin ymmärrettävästi, hoiti kaikki niinkuin oli sovittu. Minun ei tarvinut kuin paperit allekirjoittaa. Ja mikä parasta asuntoni myytiin parissa viikossa.
Marjatta KuismaMyyjä
10
Kaikki meni hyvin ja hommat meni sovitusti. Ei ollut ongelmia. Tulevaisuudessa teen varmasti yhteistyötä kanssanne.
Antti InkinenOstaja
10
Välittäjan selonto- ja tiedonantovelvollisuudessa oli virhe autopaikan osalta. Asia saatiin sovittua minua tyydyttävällä tavalla välittäjän kanssa.
7
Kaikki meni todella hienosti. Teemusta sai heti alusta asti tunnollisen ja rehellisen kuvan .
10
Eka myöhästymistä lukuunottamatta loistavasti. Kiitos!
Tarja PölkkiOstaja
10
Olen erittäin tyytyväinen yritykseenne ja Teemu Kirjosen loistavaan työskentelyyn, kaikki sujui asiallisesti ja ripeästi. Jos eteeni tulee tarve suositella kiinteistönvälitysyritystä, suosittelen varmasti Re/max:a. Lämmin ja iso Kiitos teille ja Teemulle!
Maila UrpilainenMyyjä
10
Teemu hoiti esittelyt ja kaupat joustavasti, ammattitaidolla. Teemun kanssa oli kiva asioida kinteistökaupassa, koska rakennusinsinööri selkeästi tiesi mistä puhui.
Matias PusaOstaja
10
Välittäjä toimi ammatillisesti ja välittävästi. Toiminta oli nopeaa joka tähtäsi toiveisiimme. Välittäjä ymmärsi heti millaista kohdetta olemme etsimässä ja esitteli vain näitä kohteita meille. Emme kuitenkaan vielä päässyt kauppoja toteuttamaan, mutta toivomme keväällä asunto haaveiden täyttyvän. Joustavuus, positiivinen asenne ja ammatillinen ystävällisyys kuvaa välittäjäämme.
Laura LaineMyyjä
10
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste