Miia Kyöstiö
10
Ota yhteyttä
Erikoistumisalueet
  • Asunnot

Miia KyöstiöFinnishEnglish

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

RE/MAX Asuntoneliöt | Asunnonkatu Oy

041 435 7217

miia.kyostio@remax.fi

Kotinne myynti on minulle kunnia-asia.
Laitan itseni 100-prosenttisesti likoon parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.
Yhteistyö LKV ammattilaisen kanssa takaa teille turvalliset asuntokaupat.
Tavataan ja laaditaan yhdessä teille räätälöity palvelukokonaisuus!

Do not hesitate to contact me in any real estate related matters.


Asiakkaideni aitoa palautetta

RE/MAX on Suomen ainoa kiinteistönvälitysketju, joka jakaa välittäjistään aidon asiakaspalautteen. Teemme, sen, jotta sinun olisi helpompaa valita juuri sinulle sopiva välittäjä. Kuvani vieressä oleva numero kertoo saamani palautteen keskiarvon. Alta voit lukea minun asiakaspalautteeni.

Miia on mahtava! Todellinen ammattilainen joka välittää asiakkaistaan. Helposti lähestyttävä ja älykäs. Häneen sai yhteyden mihin kellonaikaan tahansa ja hommat hoituivat kuin itsestään. Kaikki oli selkeää ja häneen pystyi luottamaan joka tilanteessa. Tämä oli jo kolmas kerta kun Miia auttoi meidän perhettä asuntoasioissa. Olen suositellut häntä kaikille tuttavilleni, joilla on ollut asuntoasiat mielessä. Todellinen helmi!
Elina LintumäkiMyyjä
10
Ensivaikutelma joka Miiasta välittyi osoittautui oikeaksi.Hänen asenne,ammattitaito,luotettavuus ja aktiivisuus olivat kaikki kohdallaan.Miia piti meidät jatkuvasti tilanteen tasalla, meillä oli todellakin tunne että hän tekee kaikkensa sen eteen että kauppa syntyy.Sen lisäksi että Miia tekee työnsä erinomaisesti hänen kanssaan oli todella miellyttävä asioida.Me pystyimme täysin jättämään kotimme myynnin hänelle,se on parasta mitä asiakas voi toivoa.Vahva suositus hänelle.
10
Välittäjästä syntyi luotettava ja aikaansaava ensivaikutelma ja se vastasi myös todellisuutta. Välittäjä pysyi aikatauluissa ja hoiti nopealla aikataululla asioita, jotta asuntomme saatiin myytyä. Välittäjä oli useasti meihin yhteydessä ja kommunikointi hänen kanssaan oli helppoa ja vaivatonta. Meille jäi erittäin hyvä kokonaiskuva asuntokaupastamme, kiitos!!
10
Miia Kyöstiö oli aivan loistava! Ahkera ja asiakasystävällinen välittäjä. Koronasta huolimatta kaikki sujui upeasti ja nopeassa aikataulussa. Miia selvästi panosti myyntiin ja oli todella aktiivinen. Yhteydenpito sujui mutkattomasti, vaikka myyjänänä oli kuolinpesä, eli useampi henkilö. Suurkiitos Miialle!
10
Välittäjämme oli aina iloinen, reipas ja tarmokas. Hän infosi säännöllisesti & oli aina tavoitettavissa. Todella työlleen omistautunut. Osasi olla hyvin empaattinen, jota tilanne vaati. Luotimme häneen täydellisesti. Jos vielä tarvitsen apua näissä asioissa haluan ehdottamasti vain hänet hoitamaan kauppoja! Saimme asiamme hoidettua ennätysvauhtia joka oli helpotus tilanteessamme. Välittäjältä täydellinen suoritus! Niin kauniskin vielä & sydän puhdasta kultaa! Kiitos Neiti Kyöstiö, olet huippu!
10
Miia Kyöstiö on timanttinen ammattilainen. 10 pistettä.
Julia WickmanMyyjä
10
Miian kanssa oli ilo asioida, suosittelen lämpimästi! On varmasti paras välittäjä kenet olen ikinä tavannut, ystävällinen, luotettava, tehokas ja tarkka. Hänen kanssaan kaikki asunnon ostoon liittyvät asiat sujuivat ongelmitta ja aikataulussa pysyttiin.
10
Kiitos Miialle jälleen aivan loistavasta palvelusta! Miia on todella ammattitaitoinen, luotettava ja huolellinen välittäjä. Hän pitää osapuolet hyvin ajantasalla ja jaksaa aina myös kärsivällisesti vastata kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.
10
Kaikki toiminta oli kympin arvoista. Asiakasta arvostetaan.
10
Kaikki sujui erittäin hyvin! Välittäjän kanssa oli hyvin miellyttävä asioida. Tunnelma oli välitön, avoin, rehellinen, ja näiden myötä luotettava. Kiitos!
10
Kaikki sujui hyvin ja sovitusti, Miia oli ystävällinen ja tehokas välittäjä. Kiitos hänelle!
9
Miia on ammattitaitoinen, asiallinen ja ystävällinen välittäjä. Asuntojen myynti ja osto sujuivat joustavasti, luotettavasti, ilman mitään moitetta ja nopeammin kuin odotimmekaan. Tapaamisistamme välittäjistä Keravan paras
Kaisa ViitalaMyyjä
10
Kilpailutin kolme välittäjää ja Miia oli vuorossa viimeisenä. Tuli tunne samantien, että tässä on meidän välittäjä. Tehtiin toimeksianto heti palaverissa. Kuvat otettiin nopealla aikataululla ja asunto saatiin myyntiin. Alle viikossa meillä oli hyväksytty tarjous. myyntihinta oli jopa suurempi kuin pyyntihinta, vaikkakin myyntihinta oli täydellisesti linjassaan. Itse kaupatkin meni erittäin sujuvasti. Jokusen asunnon aikoinaan olen myynyt ja en ole koskaan nähnyt noin hyvää välittäjää / palvelua. Varmasti suosittelen eteenpäin. Huikea tehopakkaus Miia!
Olli-Pekka VäisänenMyyjä
10
Välittäjä vaikutti iloiselta, kiinnostuneelta, huomioivalta, määrätietoiselta ja myyvältä persoonalta. Ensivaikutelma vastasi todellisuutta täysin. Aikataulut pitivät aina. Ongelmia yhteistyössä ei ollut. Kauppa syntyi nopeammin ja hintakin oli suurempi kuin osasin odottaa. RE/MAXilla homma tuntuu toimivan hyvin.
Eero LintermoMyyjä
10
Erittäin ammattitaitoisesti ja nopeasti hoidettu asunnon myynti.
10
Erittäin ammattitaitoinen ja miellyttävä välittäjä. Hoiti asuntokaupan erinomaisen hyvin. Suosittelen häntä tuttavilleni, jos heillä tarvetta myydä tai ostaa asuntoa.
10
Prosessi alusta loppuun kiitettävä. Miia hoiti kaiken ensiluokkaisista.
10
Miia on todellinen tähti! Niin asiantunteva ja todellinen ammattilainen. Hän tiedotti koko ajan missä mennään ja pystyimme koko ajan luottamaan, että hän hoitaa homman. Ihan ehdottomasti alansa huippua!
10
Asuntonäyttö sopi välittäjälle todella nopealla aikataululla, asiakkaan tarpeen mukaisesti. Itse näytössä oli rento ja mukava ilmapiiri ja samalla asunto esiteltiin ammattilaisen ottein. Kaupanteon valmistelu sujui moitteetta ja minulle välitettiin jokainen tarpeellinen dokumentti ja paperi kiinteistöstä hyvissä ajoin. Asunnon ostajana olen todella tyytyväinen, että juuri Miia oli ensi asuntokaupassani välittäjänä.
10
Miia oli välittäjänä todella ammatti taitoinen, miellyttävä ja ystävällinen. Välittäjä osallistui myös asunnon stailaukseen, myös lainaamalla myynnin ajaksi omia tavaroita, koska kyseessä oli asumattoman asunnon myynti. Kuvat onnistuivatkin täydellisesti. Esite oli todella hyvin tehty ja asunnon kuvailuun oli saatu hienosti asunnon henki. Kaikki hoitui tehokkaasti ja aikataulut pitivät aina. Välittäjä oli aktiivisesti yhteydessä ja piti minut ajan tasalla hyvin koko prosessin ajan. Hinta arvio oli realistinen ja hyvin perusteltu. Asunto myytiin nopeasti ja olin todella tyytyväinen hintaan. Välittäjällä on todella hyvä tunne äly ja voin ja olenkin suositellut häntä sydämestäni.
10
Erittäin ammattitaitoinen ja lämminhenkinen kaikki aikataulut pitivät. Kohteessa jonka ostimme oli toisiaan lähellä olevia tarjouksia välittäjä antoi mahdollisuuden kaikille tehdä viellä yhden tarjouksen mikä oli erittäin reilua. Kiitos Mia.
Kimmo HonkanenOstaja
10
Välittäjä oli lämminhenkinen, helposti lähestyttävä ihminen. Hän tiesi kohteesta ja osasi vastata kysymyksiin ..Hän oli helposti tavoitettavissa ja auttoi meitä aina, kun olimme avun tarpeessa. Hän pystyi rauhallisella ja ystävällisestä olemuksellaan rauhoittamaan myös meitä, kun välillä jännitti kuinka käy. Ei ollut ongelmia ja kaikki sujui sovitusti ja aikataulussa. Kokonaiskuva asuntokaupoista oli lämminhenkinen, suosittelen lämpimästi.
Taina HonkanenOstaja
10
Miia oli erittäin ystävällinen, avulias ja tiedotti aktiivisesti koko myynnin ajan tapahtumista. Raudanluja ammattilainen on kyseessä.
Chris NorrmanMyyjä
10
Ensivaikutelma hyvä - lämminhenkinen,iloinen ja toisen kotia kunnioittava. Ensivaikutelma vastasi todellisuutta. Aikatauluissa pysyttiin. Ei ollut ongelmia yhteistyössä. Asuntokaupasta jäi hyvä fiilis. Myyntikonsepti esitteineen ja toimintatapoineen hyvä.
10
Erittäin luotettva ja aikaansaava
Reijo VainionpääMyyjä
10
Välittäjästä jäi todella hyvä vaikutelma heti. En ruvennut kilpailuttamaan muita välittäjiä. Myynti sujui hyvin ja ongelmia ei ollut. Kaikinpuolin helpoin myynti omalta osaltani. :)
10
Miia Kyöstiö on luotettava ja vakuuttava kiinteistövälittäjä. Uskon käyttäväni häntä myös tulevaisuudessa.
Tero MäenpääMyyjä
10
Alusta asti välittäjä vaikutti osaavalta ja todella ystävälliseltä. kaikki sujui sovitusti ja oli mukava asioida keseisen välittäjän kannsa . välittäjä kertoi matkan varrella keikesta missä mennään ja kaikesta paperisodasta liittyen tapaukseen jossa minä ja siskoni toimimme äitimme edunvalvojina asunnon myynnissä. kiitos yhteistyöstä !
Anne LagerströmMyyjä
10
Kaikki asiat sujuivat esimerkillisesti. Miiasta sai erinomaisen ensivaikutelman, joka myös vastasi todellisuutta koko myyntiprosessin ajan. Myynti hoitui erittäin nopealla aikataululla ja saimme asunnosta paljon paremman hinnan kuin olisimme itse uskoneet ja vielä erittäin kohtuullisella välityspalkkiolla. Hinta-laatusuhde täysi 10. Kaiken kaikkiaan palvelu ja tulokset ylittivät odotukseni ja aion ehdottomasti suositella Miiaa tuttavilleni.
10
Rautainen myynnin ammattilainen, jolla sydän paikallaan!
10
Asunnon myynti sujui suunnitellun aikataulun mukaisesti ja välittäjän toiminta oli kaikilta osin kiitettävää. Miia Kyöstiö on todella ammattitaitoinen ja luotettava välittäjä, niinpä aion ehdottomasti jatkossakin kääntyä asunnon vaihtoon liittyvissä asioissa hänen puoleensa.
10
Ensivaikutelma välittäjästä oli, että Hän on meidän makuun sopivan rento ja osaa asiansa, sekä tekee työnsä 110 lasissa. Tämä vaikutelma piti alusta loppuun ja asuntomme meni kaupaksi parissa päivässä ongelmitta. Saimme ennen ensinäyttöä täyden hinnan tarjouksen ja joku välittäjä olisi voinut jättää myynnin siihen, mutta Miian pelisilmä, mahtava tekemisen fiilis ja silmin nähtävä motivaatio työtään kohtaan auttoi nostamaan hinnan lopulta yli odotusten, kun hän hankki toisen tarjouksen joka olikin lopulta yli pyynnin. Aivan loistava välittäjä!
10
Välittäjä on ammattitaitoinen, luotettava ja aktiivinen toimija.
10
Rautaista ammattitaitoa ja tilannetajua! Rehellistä ja luotettavaa toimintaa kaikinpuolin!
Elina TyrkäsMyyjä
10
Yhteistyö Miian kanssa sujui nopeatempoisesti, sujuvasti ja luottamuksellisesti. Miia hoiti asiat nopeasti ja ammattitaitoisesti, kuitenkin huumorintajuisesti. Pidin siitä, että Miia sanoi asiat suoraan olematta kuitenkaan tyly. Voisin ehdottomasti suositella samaa välittäjää muillekin!
9
Luotettava ensivaikutelma. Piti koko myynti prosessin. Monien käänteiden jälkeen edelleen hyvä fiilis.
Maarit LannettaMyyjä
9
Välittäjä toimi ammattitaitoisesti. Hän osoitti varmuutta, luotettavuutta, sekä hänellä on hyvä aluetuntemus.
Tuula FlinkMyyjä
10
Kaikki toimi sovitusti ja oli todella mukava asioida Miian kanssa. Jos ja kun myyn ostamani asunnon niin otan ehdottomasti yhteyden Miia Kyöstiöön ja toivon että hän hoitaa asuntoni myynnin. Hän toimi kaupanteossa puolestani valtakirjalla ja en joutunut hetkeäkään epäröimään etteikö kaikki menisi kuten olin toivonut. Kiitokset Miialle asiantuntijuudesta sekä ystävällisyydestä heti ensi tapaamisestamme alkaen.
10
Luottamus välittäjään syntyi heti, Miia on asiantunteva, palvelualtis ja hänen kanssaan oli miellyttävä asioida. Hän piti luvatut asiat ja tiedotti kiitettävästi asioista. Ihan täyden kympin välittäjä!
10
Ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Hän oli osaava ja kärsivällinen vaikka pankin kanssa hitautta. Suosittelisin kyseistä välittäjää ehdottomasti ystävilleni.
Mira PulkkinenOstaja
10
Miia hoiti kaupan erittäin ammattimaisesti, vaikka siinä erilaisia mutkia olikin matkassa. Kiinteistön tiedot tarkastettiin alkuun tarkasti ja tästä saatiin hyvä pohja markkinoinnille. Markkinoinnillinen näkymä netissä oli hyvä, kuvat sekä myynti tekstit olivat erinomaisen hyvät. Kauppakirjan luonnostelussa oli omat haasteet. Miia hyvin "taklasi" nämä asiat sekä myyjän että ostajan puolelta ja kauppa saatiin aikaiseksi. Aktiivinen ote asiakkaisiin ja tavoitteellinen myynti toimi tämän kohteen myymisessä.
10
Missään vaiheessa ei tarvinnut miettiä, valitsinko oikean välittäjän. 10/10.
10
Miia oli asiallinen, asiantunteva myyjä, joka hoiti kokonaisuudessaan meidän kiinteistön myynnin ja uuden ostamisen hienosti. Ensivaikutelma oli pätevä ja se kantoi koko yhteistyön. Kiitos! Voin suositella RE/MAXia tutuilleni.
Satu HartMyyjä
10
Todella tehokasta, kokonaisvaltaista ja asiakaslähtöistä myyntitoimintaa. Välittäjän kanssa oli helppo hoitaa kaikki eteen tuleet ongelmat ja hänen avuliaisuutensa oli vertaansa vailla. Kaikki talomme myyntiin liittyvät asiat välittäjä hoiti nopeasti ja hän oli todella palvelemassa asiakasta 24/7. Kaiken kaikkiaan koko myyntiprosessi oli erittäin miellyttävä kokemus.
Fred SaksMyyjä
10
Myyjä realistinen ja iloinen. kaikki meni todella hyvin
Pentti SipiläOstaja
10
Välittäjän kanssa oli miellyttävää ja helppoa asioida. Käytännön asiat hoituivat vaivattomasti ja ongelmitta. Kiitos Miia!
9
Tavoitteenamme oli myydä kotimme mahdollisimman nopeasti. Valitsimme välittäjäksemme Miian sekä hyvän ensivaikutelman että loistavien suositusten perusteella. Miia hoiti kaupat alle kuukaudessa täyden kympin arvosanalla. Suosittelemme häntä jokaiselle asunnon myyntiä tarvitsevalle.
Anne SaarinenMyyjä
10
Miia on joustava ja palveluhenkinen välittäjä. Hän hoitaa ja sovittaa ostajan ja myyjän tiukatkin aikataulut hyvin yhteen. Olen ollut erittäin tyytyväinen Miian toimintaan. Tämä oli kolmas asuntokauppa hänen kanssaan.
10
Iloinen, reipas ja rehellinen vaikutelma tuli hetija jatku koko ajan. Kiitos paljon.
Pentti SipiläMyyjä
10
Iso KIITOS Miia taas, täyden kympin suoritus ja täyden kympin välittäjä :)
Mikko KeskinenMyyjä
10
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste