Sam Kamras
9.5
Ota yhteyttä
Erikoistumisalueet
  • Asunnot
  • Kiinteistöt
  • Tontit

Sam KamrasFinnishEnglish

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

RE/MAX Hyvät Kodit | Kiinteistönvälitys Hyvät Kodit Oy LKV

040 837 3465

sam.kamras@remax.fi

Pidän kaupankäyntiin kuuluvista neuvotteluista. Ei vastauksen jälkeen voi aina löytää kyllä vastauksen. Olen kouluttautunut Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnolla (KiAT) ja olen suorittanut LKV (laillistettu kiinteistönvälittäjä) ja LVV (laillistettu vuokravälittäjä) pätevyydet.


Asiakkaideni aitoa palautetta

RE/MAX on Suomen ainoa kiinteistönvälitysketju, joka jakaa välittäjistään aidon asiakaspalautteen. Teemme, sen, jotta sinun olisi helpompaa valita juuri sinulle sopiva välittäjä. Kuvani vieressä oleva numero kertoo saamani palautteen keskiarvon. Alta voit lukea minun asiakaspalautteeni.

Kyse oli tonttikaupasta. Hyvin meni, hieman enemmän väliaikatietoja. Voi olla , että ostajalta näitä ei myöskään saanut
Seppo Tapio ViljanenMyyjä
9
Asiointi välittäjän kanssa sujui alusta alkaen erittäin hyvin. Olen tyytyväinen, että valitsin juuri hänet tähän tehtävään. Terveisin Hannele Stubbe
10
Ihan positiivinen hyvä ensivaikutelma. Ongelmat hoidettiin asianmukaisesti. Voin susitella muillekkin.
Toni SiitonenMyyjä
8
Ensivaikutelma ja todellisuus hyviä, kokonaiskuva hyvä koko paketista.
10
Kaikki sujui erinomaisesti ja palvelu sekä ammattitaito ylitti odotukset.
10
Hoiti työt ammattilaisen ottein!!!
10
No major problems. Everything went as per schedule. Agent was professional throughout
10
Mukava ja asiallinen välittäjä. Projektissa pysyttiin hyvin aikataulussa. Kokonaisuudessaan remaxista jäi oikein hyvä mielikuva.
Joonas MansnerOstaja
8
Asiallinen, luotettava, tämä jo toinen toimeksianto Sam Kamrasille. Ja molemmat mielestäni onnistui kiitettävän hyvin. Vallitsevasta tilanteesta huolimatta. Täysin tyytyväinen lopputulokseen. Hyvää työtä. Kiitos.
10
Heti ensinäkemältä luottamus syntyi mm asiallinen hinta. Nopea kaupanteko. Aktiivinen läpi koko casen. Huolehtivainen .
Seppo Tapio ViljanenMyyjä
10
Sam oli nopeasti tavoitettavissa ja kommunikointi läpi koko prosessin, ensimmäisestä kyselystä kaupan tekoon asti, oli jouhevaa ja ammattitaitoista.
10
myyjä oli aktiivinen ja myynti ilmoitukset hyvät.
8
Kyseessä oli tonttikauppa joka ylitarjonnasta huolimatta (yli 50 tonttia samalla alueella) ,meni kaupaksi n. viidessä kuukaudessa. Välittäjä oli luotettava ja asiallinen ja erinomainen kun hän sen lisäksi löysi tontille ostajan.
10
hyvin, nopeasti tehtiin kaupat
10
Todella miellyttävä ja asiallinen. Hienosti hoidettu kaikki!
10
Todella hienosti hoidettu tapaus. Välittäjä tajusi, että haussa ennemmin nopea myynti kuin kova hinta ja osasi markkinoida asunnon juuri oikein. Kuvaus ammattitasoa ja osasi muutenkin hyvin asiansa. Suosittelisin kavereillekin
10
Ensivaikutelma välittäjästä oli asiallinen ja aktiivinen, myös prosessin aikana tämä mielikuva säilyi. Koska tämä oli ensimmäinen tonttikauppamme, on vaikea arvioida miten jotain olisi voitu tehdä toisella tavoin. Vaikea arvioida myös, miten aktiivisesti kohdetta markkinoitiin netti-ilmoittelun lisäksi, vai odotettiinko vain yhteydenottoja.
9
Välittäjä oli miellyttävä. Ensitapaamisessa hänellä oli yllään mukava, pilkullinen paita. Välittäjä hoiti kaikki hyvin. Oikeastaan olimme päättäneet ostaa palstan jo ennen ensiesittelyä, joten hänen panostaan ei paljonkaan tarvittu eikä ammattitaito joutunut koetukselle.
Anne LeppänenOstaja
9
Miellyttävä, aktiivinen ja asiallinen, luottamusta herättävä
10
Välittäjällä oli hyvät yhteydet rakennusliikkeisiin ja näiden joukosta se ostaja sitten löytyikin. Stressaavaa oli myyjänä kun eri tarjousten välillä piti miettiä hyväksyä vaiko hylätä. Välittäjä osasi auttaa käymällä eri vaihtoehdot läpi. Kaupat syntyivät lopulta nopeasti ja olimme loppuhintaan ja ostajaan tyytyväisiä. Kaupat syntyivät hyvässä hengessä!
9
En tunnistanut kodinmyuntisuunnitelmaa tai välityspalvelupakettia. Joka tapauksessa myyntiin ja markkinointi sujui hyvin. Myytiin nopeasti ja hyvällä hinnalla. Yhteydenpito toimi koko prosessin ajan.
Jouni HämäläinenMyyjä
9
Hei, Kaiken kaikkiaan koko prosessi Remaxin kanssa sujui erittäin hyvin ja jouhevasti. Olen tosi tyytyväinen lopputulokseen. :)
9
Sami on luotettava ja nopea. Työnlaatu on kiitettävä.
10
Aktiivinen, joustava ja harkitseva
Heikki KarjalainenMyyjä
9
Hyvä ammattitaitoinen välittäjä. Mukava tehdä kauppaa! Aikataulu piti ja kaikki kävi sujuvasti ja suunnitellusti. Kiiitos!
10
Välittäjä oli erittäin hyvä. Ehkä kiirehtiminen kaupanteon kanssa oli turhaa, mutta siihen taitaa vaikuttaa välittäjän ansion muodostus ja kiirehtimisen voi hyväksyäkin.
10
Ensivaikutelma hyvä, joka pysyi. Aikataulut pitivät. Aktiivinen viestintä. Positiivinen kokonaiskuva.
9
Asioin vain puhelimitse ja sähköpostilla. Sain asiallisen ja hyvän vaikutelman, joka säilyi loppuun saakka. Olen erittäin tyytyväinen
10
Helposti
8
Hei, Kiinteistövälittäjä Sam Kamras hoiti talomme myyntiä esimerkillisesti. Ystävällisin terveisin Silja Palmu
10
Asuntokaupat sujuivat Sam Kamraksen kanssa todella hyvin. Ensivaikutelma hänestä oli luotettava ja vaikutelma vastasi todellisuutta. Sam markkinoi asuntoa ahkerasti ja piti näyttöjä ja asunto saatiinkiin myytyä hyvin pienessä ajassa. Sam myös piti meihin yhteyttä aktiivisesti koko prosessin ajan jotta tiesimme koko ajan missä mennään. Voimme suositella häntä ja Re/maxia muillekkin.
Tuula MoilanenMyyjä
10
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste