Marja Leppänen
9.5
Ota yhteyttä
Erikoistumisalueet
  • Asunnot

Marja LeppänenFinnish

Kiinteistönvälittäjä, LKV

RE/MAX Center | PMJ-Yhtiöt Oy

0400 728 694

marja.leppanen@remax.fi

Olen toiminut kiinteistövälitysalalla vuodesta 2005, näinä vuosina on kertynyt kokemusta monenlaisista asuntokaupoista, kiinteistöistä ja asunto-osakkeista. LKV:n suoritin vuonna 2008. Tämä on työ jota rakastan, jokainen asunto ja asiakas ovat ainutlaatuisia. Palvelen asiakkaitani myös iltaisin. Ota siis rohkeasti yhteyttä, kun tarvitset ammattitaitoisen ja palvelualttiin kiinteistövälittäjän myymään kotisi.


Asiakkaideni aitoa palautetta

RE/MAX on Suomen ainoa kiinteistönvälitysketju, joka jakaa välittäjistään aidon asiakaspalautteen. Teemme, sen, jotta sinun olisi helpompaa valita juuri sinulle sopiva välittäjä. Kuvani vieressä oleva numero kertoo saamani palautteen keskiarvon. Alta voit lukea minun asiakaspalautteeni.

Kiitoksia lopputulos 10
Matti ViitalaMyyjä
9
Marja hoiti työnsä erittäin hienosti ja kohteemme meni kaupaksi nopeammin kuin uskoimme. Marja on mahtavan ihmisläheinen ja hänen kanssaan on luontevaa keskustella.
Jussi RiipinenMyyjä
10
Homma hoitui kiitettävästi
9
(Kyseessä vapaa-ajan asunto). Ensivaikutelma välittäjästä: Rauhallinen, osaava ja yhteistyökykyinen. Sama asia toistui toiminnassa. Helppo tulla toimeen, muttei ollut kovin aloitteellinen kertomaan tilanteista tai määristä, tuloksista. Yleensä kyselin itse, kun oli asiaa. Hän vastasi ripeästi aina. - Olisin toivonut enemmän tietoja ja tilastoja kävijöistä, miten suhtautivat ja kehotettiinko esim. tekemään tarjouksia. Sain ensimmäisen ja ainoan tilaston kesän loppupuolella. Video oli hyvä ja sitä oli katsottu paljon, kävijöitä katsomassa muutama (?), ei yhtään tarjousta. - Hän kyseli lisää asiakkaita kiinnostavista asioista matkan varrella, ja aikataulu piti sovitusti. Itsestämme riippuen esittelyaika jäi hiukan lyhyeksi. - Saattaisin käyttää tätä välittäjää uudelleenkin.
8
Kaikki selkeää ja OK, esittelyt järjestyivät sujuvasti, plussaa siitä että asiallista toimintaa eikä mitään kusetuksen tai tyrkytyksen makua.
9
Kaikki meni suunitelmien mukaan ja sain asunnosta toivomani hinnan vaikka se ei pyyntihinta ollutkaan. Asiointi ja kommunikointi oli selkeää ja mutkatonta. Palautteena: Välittäjä mainitsi useamman kerran, että puuttuva oma sauna voi olla haasteena myynnille. Vastaavissa tapauksissa kannattaisi ainankin pokalle korostaa taloyhtiön mahdollisuuksia ja esim meidän tapauksessa taloyhtiötä kahden saunan yhtiönä. Toki näin välittäjä onkin voinut tehdä, mutta minulle se ei välittynyt. En myöskään tiedä sopiko välittäjä näytöissä kiinnostuksen ilmaisseiden kanssa yhteydenotosta tarkasti. Itse näkisin, että näytössä kannattaisi aina "naulata" yhteydenotto kysymällä milloin voisin soittaa teidän päätökseen liittyen tyylisesti, koska kiinnostuneita on paljon. Ostajaehdokkaan innostus lopahtaa nopeasti joten ennakkoon sovittu ajankohta tarjouksen jättämiselle pitää jännitystä ja kiinnostusta yllä. Toki välittäjä on voinut näinkin tehdä jo, mutta suoraan tämä ei minulle välittynyt.
Joona FromMyyjä
10
Välittäjä oli rauhallinen ja asiantuntija. Hän laittoi asuntoa koskevia tietoja s-postiin. Aikataulut pitivät hyvin. Kaikipuolin hyvä kokonaiskuva asuntokaupasta.
9
Kaikki sujui erittäin hyvin ja helposti, loistavat kuvat. Vaikka asunto tuli myyntiin koronan pahimmassa vaiheessa, niin kiinnoistuneita riitti.
10
Olen erittäin tyytyväinen; erittäin nopeaa ja asianmukaista toimintaa! Kiitos
Lea SihvolaMyyjä
10
Marja sai ommeltua hankalassa tilanteessa kaupat kasaan, iso kiitos ammattitaitoisesta toiminnasta!
Aleksi AaltonenOstaja
10
Ensivaikutelma oli lämminhenkinen ja tehokas. Vastasi todellisuutta. Asuntokaupasta jäi kokonaisuudessa positiivinen kuva. Välittäjä hoiti aktiivisesti ja nopeasti kaikki vaiheet.
10
Kaikki meni hienosti ja sovitusti. Ei moittimista, suosittelen.
9
Hyvä kuva jäi. Kaikki tapahtui niin nopeasti, että hyvä kun pysyimme mukana.
Harri HeinonenMyyjä
10
Hienosti! Välittäjä oli aina tavoitettavissa ja oli kätevää että yhteydenpito onnistui whatsappin kautta.
9
Aikataulut oli ok. Ainut miinus oli vuokratontin hintatieto, siinä oli 5000 € heitto. Yhteydenpito oli kyllä aktiivista ja kysymyksiin tuli aina vastaus.
Reima PerttunenOstaja
9
Ensivaikutelma oli vakuuttavan asiallinen ja asiastamme kiinnostunut, joka myös osoittautui oikeaksi. Asioista sovittiin selkeästi ja aikataulut ym. pitivät moitteettomasti. Palvelu oli arkista erittäin ammattitaitoista, joka jätti lämminhenkisen ja ammattimaisen kuvan koko asunnonmyyntitapahtumasta.
10
Ensivaikutelma oli hyvä. Tilanteen teki hankalaksi se, että olemme eronneet ja puoliso asuu myytävässä asunnossa ja välittäjä asioi pääasiassa hänen kanssaan. Välittäjä jäi etäiseksi. Olisin halunnut henkilökohtaista yhteydenpitoa enemmän. Kuitenkin välittäjästä ja yrityksestä positiivinen kuva. Kiitos!
7
Kaikki meni oikein hyvin, yhteistoiminnan hengessä.
9
Asiantunteva ja aktiivinen myyjä, piti ajan tasalla.
9
Kaikki hoitui erittäin hyvällä ammattitaidolla ja ihan niin kuin sovittiin. Kommunikointi oli erinomsista ja asiakkaana minulle jäi hyvä fiilis.
Jaana SaintrondMyyjä
10
Marja oli rauhallinen ja kuunteli meidän toiveitamme hinnasta ym. Katsojia kävi harvakseltaan ehkä ajankohdastakin johtuen, mutta Marjan sanoin ei tarvita kuin yksi tosi ostaja joka sitten löytyikin. Kokonaisuudessaan päälimmäiseksi jäi kuva osaavasta ja rauhallisesta välittäjästä.
Arja TiensuuMyyjä
10
Hyvä ensivaikutelma, välittäjän toiminta oli hyvin ammattitaitoista, nopeaa ja sujuvaa. Sovituissa aikatauluissa pysyttiin, välittäjä oli hyvissä ajoin paikalla jokaisella tapaamiskerralla. Miellyttävästi hoidettu kokonaisuus.
10
kaikki sujui alusta asti oikein hyvin. saimme aina vastaukset kaikkiin kysymyksiin. välittäjä oli oikein miellyttävä ja asiantunteva. välittäjän puolelta pysyttiin aikataulussa ja hän myös ymmärsi meidän tarpeemme. hän antoi myös väliaikatietoja tilanteen etenemisestä. meille jäi niin hyvä kuva välittäjän toiminnasta, että jos tulee tarvetta suntokaupoille, niin otamme häneen yhteyttä ensimmäiseksi.
Juhani HuhtalaOstaja
10
Hienosti ja asiantuntevasti hoidettu.
9
Välittäjä piti meitä (minua ja miestäni) erittäin hyvin ajantasalla sähköpostin ja tekstiviestien avulla. Jonkun kerran myös puhelimitse. Vastasi nopeasti kysymyksiimme, jotka liittyivät itse kaupantekoon ja rahansiirtoon. Kaikki yhteistyö alusta lähtien sujui mutkattomasti.
10
Saman tapaisesta kohteesta oli tarjolla aika paljon tarkemmat tiedot toisen kiinteistövälityksen toimesta. Kohteen kuvat olivat hyvät ulkopuolelta, mutta sisäkuvia oli vähän. Välittäjän kanssa onnistui tapaamisten sopiminen joustavasti ja asiat etenivät ammattimaisen vauhdikkaasti.
8
Ajnakohta mökin myynnille oli hankala. Sovimme, että palaamme toimeksiantoon keväällä 2017.
7
Kiitokset, kaikki sujui mielestäni hyvin, nopeasti ja sovitusti.
9
Välittäjä antoi itsestään ensimmäisenä todella hyvän kuvan ja osittain asiantuntevan mutta sitten kun alettiin todella tekeen asunnosta tarjouksia/kauppaa niin välittäjän kyky alkoi olemaan todella ala arvoista sekä alentavaa meitä ostajia kohtaan esimerkiksi uhkailemalla sopimussakolla meille ensiasunnon ostajille ehkä välittäjä näki tilaisuuden vähän kiertää asioita ja näin mutta eikö välittäjän tehtävä ole neuvoa ensiasunnon ostajaa kyllä on mutta tämä välittäjä ei niin tehnyt ja siitä asiastakin olen todella suivaantunut. Aikatauluja jouduttiin moneen kertaan muuttamaan koska kaikki asiat meidän pankissa ei ollut valmiina ja kauppa päivää ei oltu sovittu kun ensimmäisessä tarjouksessa 1.11 ja sen jälkeen tehtiin vastatarjousta ja vastatarjouksen vastatarjousta mutta välittäjä vaan kerto meille että osa jää ensimmäisestä tarjouksesta voimaan ja osat tiedot kumoutuu vastatarjouksessa ja tässä hän se näki että se oli se viimeinen mahdollinen kauppapäivä mutta todella olisi kiva tietää onko asia näin että tarjouksesta jää osat tiedot aina voimaan?! todella huono fiilis jäi koko kaupan teosta välittäjä ei viitsinyt kysyä myyjältä asioita mitä oltiin haluttu missään vaiheessa vaan sain ne vasta osittain tietoon kaupanteko tilaisuudessa myyjältä. Tiedänpähän ainakin että tätä välittäjää en suosittele edes pahimmalle vihamiehelle! Terveisin ei niin tyytyväiset Ensiasunnon ostajat! Toni&Veera
Veera LaineOstaja
Lämmin ja ystävällinen, osaa työnsä hyvin. Meille jäi kokonaisuudesta hyvä kuva ja niinpä voimme suositella muillekkin Remaxia sekä Marja Leppästä
Jaakko-Pekka KumpulaMyyjä
10
Asiat sujuivat erinomaisesti. Välittäjät (Jussi, Marja) olivat ystävällisiä ja reiluja. Asioihin sai vastauksen ja tarvittavat tiedot kaikesta. Koko ajan pysyi ajantasalla ja sähköpostitse olimme aktiivisesti yhteydessä. Hienosti sujui ensimmäiset asuntokaupat!
10
Marja hoiti asiat ammattimaisesti ja oli mukava tehdä yhteistyötä
9
Arvosano tyytyväinen ja hyvä, nyt vai isot asunnot /talo, keskustan ulkpuolella ei vaan myy näin laman aikana. Aikataulu ja esittelyaika on ollut sopiva meille.
8
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste