Tom Lindqvist
9.5
Ota yhteyttä
Erikoistumisalueet
  • Asunnot
  • Uudistuotanto

Tom LindqvistFinnishEnglish

Yrittäjä, LKV, KiAT, NHS, DI

RE/MAX OmaanKotiin | Kiinteistönvälitys OmaanKotiin Oy LKV

044 238 3550

tom.lindqvist@remax.fi

Minulle välittäjän työssä tärkeintä on luottamus ja huolellisuus. Minun korkean asiakastyytyväisyyden perustan muodostavat onnistunut hinnoittelu ja myyntiaika sekä erityisen tehokas diginäkyvyys.


Asiakkaideni aitoa palautetta

RE/MAX on Suomen ainoa kiinteistönvälitysketju, joka jakaa välittäjistään aidon asiakaspalautteen. Teemme, sen, jotta sinun olisi helpompaa valita juuri sinulle sopiva välittäjä. Kuvani vieressä oleva numero kertoo saamani palautteen keskiarvon. Alta voit lukea minun asiakaspalautteeni.

Välttäjästä tuli jo ensinäkemältä hyvä vaikutelma minkä takia aloin kysymään häntä mökkimyynteihin. Asiat sujuivat hyvin ja aikataulu oli nopeampi, kuin luulimme. Kokonaisuudessaan kaupat sujuivat hienosti. Suuret kiitokset RE/MAXille ja jatkossa hyviä asunto ja mökki myyntejä. T. Arja Silvasti
Arja SilvastiMyyjä
10
Asuntokaupasta jäi erittäin hyvä kokonaisuuskuva. Vaikka kaupanteko kesti, poikkeusoloista, niin minut pidettiin ajantasalla ja selvitettiin asiat hyvin.
Maire TohvOstaja
10
Välittäjä oli luotettava ja kaupanteko sujui hyvin suhteessa miten asiakkaita oli. Koonaiskuva oli odotetunlainen. RE/MAXin hoitaminen kaupanteossa myös hyvä.
Arja SilvastiMyyjä
10
Kaikki sujui hyvin, eikä ongelmia ollut.
9
Yhteistyö sujui hyvin ja asioita oli helppo hoitaa välittäjän kanssa. Sovituissa aikatauluissa pysyttiin ja välittäjältä sai vastauksen kysymyksiin nopeasti.
9
Kaikki sujui hyvin. Ensimmäistä kertaa asuntokauppoja tekevinä minulle ja miehelleni oli tärkeää, että yhteistyö oli sujuvaa, ja tämä kyllä toteutui. Meille jäi hyvä kokemus kaiken kaikkiaan.
9
Myynti sujui jouhevasti ja nopeassa aikataulussa
9
Hienosti taas meni!
9
Ensivaikutelma välittäjästä oli et vau ompas komee
Heli SuonpääOstaja
9
Välittäjä ylitti kaikki odotukset, olemme tosi kiitollisia ja käytämme palveluja jatkossakin yhden jäljellä olevan kohteen osalta
10
Oli selvää aiemmin, että jos päätämme laittaa asunnon myyntiin niin valitsemme välittäjäksemme Tom Lindqvistin Remaxilta, koska olimme yhdessä asuntonäytössä, jossa Tom esitteli asuntoa, niin saimme erittäin hyvän kuvan hänen ammattitaidosta ja ystävällisyydestä. Tulemme suosittelemaan häntä jatkossakin. Iso kiitos vielä Tompalle ja Remaxille :)
10
Ensivaikutelma oli hyvä ja se myös vastasi todellisuutta. Ensimmäisellä tapaamisella välittäjä kertoi hyvin tarkasti remaxin toimintatavoista ja yrityksestä muutenkin luoden luotettavan pohjan tulevalle yhteistyölle. Suosittelisin remaxia ja ko. välittäjää tuttaville, mikäli tarvitsisivat välittäjää.
10
Välittäjä hoiti kaikki ensiluokkaisesti
Marja-Leena ScharinOstaja
10
Hyvin meni!
10
Kiitos, kaikki toimi hyvin
9
Tarjouksen hyväksymisestä kuntotarkastukseen kului liian pitkä aika. Menetimme odotellessa todennäköisen uuden asunnon kaupan.
9
Välittäjästä jäi luotettava kuva, yhteydenpito oli hyvää. Olen kaikin puolin tyytyväinen koko kauppaan.
9
Välittäjän ensivaikutelma oli hyvin positiivinen, ei ollu liian "imelä" joka myös vaikutti vahvasti välittäjän valintaan. Ensivaikutelma vs lopputulos oli juuri se mitä haettiin. Aikataulut pitivät eikä mitään mainittavaa ongelmaa tullut matkan varrella vastaan. Kaikin puolin postiivisesti sujunut kauppa ja voin varmasti suositella Remaxia omille tutuille.
10
Kaikki meni sovitusti, ja oikeastaan nopeammalla aikataululla kuin odotimme. Välittäjä piti meidät tietoisina tilanteesta koko prosessin ajan, ja auttoi aina, mikäli tuli esiin jotain kysyttävää. ISO SUOSITUS!!!
10
Tom on paras!
Kim OksanenMyyjä
10
Selvitti pyytämäni asiat tosi nopeasti
Annika HohenthalOstaja
9
Välittäjä toimi moitteetta ja kertoi prosessin etenemisestä selkeästi. Kävimme välittäjän näytöllä ja tykästyimne hänen tapaansa myydä ja esitellä kohdetta. Emme joutuneet pettymään.
10
Esittely sujui sovitusti ja myös kauppaneuvottelu mallikkaasti.,aikataulut pitivät sovitusti.
Anne KetolaOstaja
9
Mielestäni välittäjä oli mukava ja asiallinen. Yhteydenpito sujui hyvin ja kaikesta jäi positiivinen kuva.
10
Olemme todella tyytyväisiä välittäjään ja suosittelemme häntä eteenpäin. Kaikki sujui hyvin ja välittäjä oli luotettava, fiksu ja jalat maassa. Kiitos vielä Tom :)
10
Kaikki sujui loistavasti.
Mika KorhonenMyyjä
10
Kiitos! Kaikki toimi hyvin.
Jyrki SarvoMyyjä
10
Kaikki sujui erinomaisesti! Vastaa nopeasti viesteihin ja hän on pitänyt meitä koko ajan ajantasalla.
10
Kaikki sujui yli odotusten. Välittäjä oli luotettava ja rauhallinen, kertoi vaihtoehdot ja auttoi asunnossa olevan pienen ongelman korjaamisessa. Koko kaupasta jäi mielyttävä ja helppo muisto.
10
Kaikki sujui hyvin. Aikataulu tosin oli tiukka ja jouduimme tarjouskilpailuun nopeilla päätöksillä. Autopaikkaa emme saaneet, vaikka niin oletimme. Mutta asia hoitunee, kunhan pääsemme muuttamaan. Välittäjä oli/on avulias ja mukava.
Tytti Reinikka-WasénOstaja
9
Kaikki sujui loistavasti alusta loppuun.
Petri VuorinenMyyjä
10
Yhteys välittäjän kanssa löytyi heti ensimmäisellä tapaamisella. Tämän jälkeen asiat rullailivat meidän puolesta omalla painollaan ja asunto myytiin yli hintapyynnin ja ennen ensimmäistä julkista näyttöä. Tulemme suosittelemaan Tom Lindqvistiä ja Remaxia välittäjänä.
Sami TalvitieMyyjä
9
Nopea, asiallinen reagointi yhteydenottoihin. Hyvät tiedot kohteesta. 5/5.
Tony AlinOstaja
10
Sujui hyvin. Välittäjän kanssa syntyi heti hyvä kontakti. Hän kuunteli meidän toiveita ja ehdotti jossain vaiheessa muutosta myyntiin, se oli hyvä asia, mitä en itse ensin hyväksynyt - virhe minussa.
9
Asiallinen kokonaisuus.
9
Välittäjä oli asiallinen, hoisi myyntikuvaukset ja valokuvat yms todella ammattimaisesti. Ensimmäiset ostajat ostivat asunnon ja silloin tietenkin herää aina ajatus, että oliko hinnoittelu liian alhainen. Olimme kuitenkin hintaankin ihan tyytyväisiä.
9
Hyvinhän se meni.
9
Kokonaisuudessaan nopeasti ja täsmällisesti toteutettu kauppa.
9
Erittäin hyvä ja miellyttävä prosessi kaikkiaan. Suosittelen mielelläni muillekin.
10
Kaikki sujui erinomaisesti! Suosittelen!
Rae MerivirtaMyyjä
10
Ensivaikutelma oli hyvä. Välittäjän ensivaikutelma oli osaava ja oli välittäjä selvästi perehtynyt myytävään kohteeseen. Ensivaikutelma vastasi hyvin todellisuutta. Sovitussa aikataulussa pysyttiin hyvin. Kokonaiskuva oli todella hyvä ja vastasi sitä kuvaa minkä olimme saaneet RE/MAXista aikaisemmin muilta. Jatkakaa samaan malliin! :)
9
Kaikki sujui oikein hyvin :)
10
Kaikki sujui todella hyvin ja jouhevasti. Ei moitittavaa.
9
Asialiinen.kyllä vastasi erittäin hyvin.Aikatauluu meni sopimuksen mukaisesti
Jorma SaloMyyjä
9
Välittäjä oli priima luokka asunnon esitelty aikataulu oli hyvin sovitettavissa
Ernad SinanbegovicMyyjä
9
Kaikki sujui mutkattomasti ja aikataulussa. Hyvä
10
Myynnissä oli aktiivinen ote, joka asiakkaana tuntuu hyvin tärkeältä. Tom ja myös Aija hoiti työn hyvällä iloisella otteella. Aijan siirtyminen tekstari ilmoituksella muuanne aiheutti hämmennystä. Ilmeisesti myös aiempien liidien status ei ollut välittynyt Tomille ja meille samaan aikaan. Myöskään liidien yhteystietoja ei ollut toimitettu Tomille. Kokonaisuutena hyvä, Tomin toiminta paikkasi muuten kömpelöä välittäjän vaihtumista.
9
Alussa saammamme luotettava vaikutelma välittäjästä säilyi koko myyntiajan. Kaiken kaikkiaan asiat sujuivat juuri niin kuin oli sovittu.
9
Välittäjällä oli hyvä asenne ja hän oli hyvin asiakasystävällinen. Kohde tietämys oli kiitettävää tasoa ja hän oli selvästi perehtynyt kohteeseen. Oli mielekästä tehdä kauppoja remax kautta.
Ville KammonenOstaja
10
Kaikki sujui hyvin ja nopeasti, myös myynti. Ensivaikutelma oli tärkein ja viidestä välittäjästä valitsinkin ensivaikutelman perusteella Tomin, joka kävi asiat asianmukaisesti ja rauhassa läpi lomakkeiden kanssa. Ensivaikutelma vastasi todellisuutta ja suunnitellussa aikataulussa pysyttiin. Asunnon hintapyynnöstä olimme vähän eri mieltä, mutta Tom oli valmis välittämään asuntoa haluamallani hinnalla ja se osoittautui kuitenkin ihan hyväksi hinnaksi (vaikka oma toiveeni olikin), koska asunto meni kolmen vuorokauden päästä ensinäytöstä. Ymmärrän kyllä, että Tomin arvio perustui alueen muihin myyntihintoihin. Tomin kanssa sai kaikki asiat puhuttua, myös jos oli jotain harmitusta sydämellä. Kokonaiskuva erittäin hyvä, voin suositella Remaxia/Tomia muillekin. Kiitos!
Essi KumpunenMyyjä
9
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste