Tuija Sirkiä
9.5
Ota yhteyttä
Erikoistumisalueet
  • Asunnot

Tuija SirkiäFinnish

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT

RE/MAX Eximas | Eximas Oy LKV

044 2807 505

tuija.sirkia@remax.fi

Olen iloinen ja reipas kiinteistönvälitysalan ammattilainen. Useiden vuosien kiinteistönvälitystyön lisäksi minulla on vankka kokemus muista kiinteistöalan töistä sekä asiakaspalvelutyöstä. Kaikki työ- ja elämänkokemukseni tukevatkin hienosti osaamistani kiinteistönvälittäjän moninaisissa työnkuvassa. Työni teen täydellä sydämellä ja asiakkaan parasta ajatellen. Asiakkailta olen ilokseni saanut paljon kiitosta ja positiivista palautetta hyvin hoidetusta työstä.

Käytännön ammattitaidon lisäksi minulla on Keskuskauppakamarin myöntämä pätevyys LKV, LVV sekä kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto KiAT.

Ole yhteydessä niin hoidetaan sinunkin asunnonvaihtosi tavalla jota on mukava muistella myöhemminkin.


Asiakkaideni aitoa palautetta

RE/MAX on Suomen ainoa kiinteistönvälitysketju, joka jakaa välittäjistään aidon asiakaspalautteen. Teemme, sen, jotta sinun olisi helpompaa valita juuri sinulle sopiva välittäjä. Kuvani vieressä oleva numero kertoo saamani palautteen keskiarvon. Alta voit lukea minun asiakaspalautteeni.

Asunnon myynti sujui hienosti ja nopeammin kuin kuvittelin. Hinta asettui myös korkeammalle kuin arvelin sen ehkä loppujen lopuksi asettuvan. Eli täytyy olla tyytyväinen. Itse olin välittäjän kanssa aika vähän tekmisissä, mutta ymmärsin että kaikki meni erinomaissti. Ainoa pieni huomoitava tietosuojaan liittyvä asia oli ehkä, että yksi kaupan kaikkien osapuolien henkilötietoja sisältänyt lomake lähetettiin linkin sijaan suoraan PDF-tiedostona sähköpostiin. Tämä käytin välittäjän kanssa jo läpi ja hän pahoitteli.
9
Kaikki sujui tosi hyvin. Ensivaikutelma välittäjästä oli lämmin, luotettava ja ammattitaitoinen. Ensivaikutelma vastasi hyvin todellisuutta. Kaikki meni aikataulun mukaan. Välittäjä tiedotti asioista hyvin, vastasi kysymyksiin selkeästi ja jos jokin ei ollut tiedossa hän selvitti asian. Olen todella tyytyväinen välittäjän työpanokseen asuntokaupan suhteen. Kokonaiskuva asuntokaupasta on erittäin onnistunut.
10
Olin kokonaisuudessa tyytyväinen toimintaan. Tuija oli asiakaspalveluhenkinen ja tykkäsin hänen tavastaan toimia. Asuntoni myyntiaika oli haasteellinen (kerrostalo kesällä - ei ihan perusasunto).
Ulla-Riitta KaraMyyjä
9
Olimme Tuijaan suoraan yhteydessä kun selailimme kiinteistönvälitysfirmoja netistä ja näimme RE/MAXin sivuilla Tuijan kuvan. Tuija valikoitui iloisen, luotettavan ja rehellisen olemuksensa perusteella eikä meidän tarvinnut katua päätöstämme. Hänet tavattuamme muut karsiutuivat pois. Olimme hinnan suhteen samalla aaltopituudella ja asuntomme tultua myyntiin torstaina iltapäivällä, oli se sunnuntaina jo myyty ja saimme jopa hieman enemmän kuin mitä oli pyyntihinta. Sovitut aikataulut pitivät ja Tuija oli meihin koko ajan yhteydessä vaikka meillä oli pieni erikoisjärjestely. Asuntokaupoista jäi erittäin hyvä mieli ja voimme lämpimästi suositella Tuijaa.
Timi SaarelmaMyyjä
10
Tuija oli meille unelma välittäjänä ja ihmispersoonana täysi kymppi. Suhteemme tulee jatkumaan nopeasta kaupasta huolimatta ,välillä oli ostajat vähän hukassa ,mutta Tuija valoi meille uskoa että kyllä se siitä menee ja pari kuukautta se oli myyty . Myyjän terveystiedoista huolimatta Tuija valoi uskoa tulevaisuuteen ja siitä sai paljon taas voimaa elämiseen. Kyllä te saatte olla tyytyväisiä siellä Remaxilla että olette näin ihanan välittäjän löytäneet pekka ja hansu
Pekka AnttilaMyyjä
10
Kaikki sujui kuten pitikin,täysi kymppi
10
Tuija on erittäin ammattilainen työssään ja jo ensimmäisestä tapaamisestamme alkaen tuntui siltä, että tämän välittäjän kanssa haluamme toimia prosessin loppuun saakka. Ja niin kävikin. Tuija oli aktiivinen ja oli kiinnostunut toiveistamme, jota kautta sitten lähdimme katsomaan toista kohdetta. Välittäjä huolehti kiitettävästi aikatauluista ja me saimme vain nauttia sujuvasta asioiden kulusta.
Piritta JärveläOstaja
10
Yhteistyömme sujui todella mukavasti ja välittäjä oli ammattitaitoinen. Kaupat toteutuivat asettamamme hintahaarukan sisällä ja arvioidussa aikataulussa. Kaikkineen oikein onnistunut toimeksianto.
10
Ensin otin yhteyttä Mäntsälän Remaxiin Ari Pirilään. Kerroin hänelle, että äitini on kuollut ja sen vuoksi laitan äitini asunnon myyntiin. Hän oli todella hyökkäävä, esim. "laitetaan hinta mahdollisimman halvaksi, niin äkkiä se on myyty". Pöyristyttävää. Elin suruaikaa, toki tiesin, että asiat pitää viedä eteenpäin, mutta ei tuolla tekniikalla. Soitin sen jälkeen Tuija Sirkiälle. Voi kuinka sydämmellinen ihminen hän onkaan. Toki tiedän, että hänen työnsä on myydä asuntoja, mutta hän otti huomioon minun tilanteeni ja tunnesiteeni edesmenneen äitini asuntoon. Minä vaistoan (niin kuin suurin osa meistä), että se myötäeläminen ei mennyt ns. yli, koska sekin olisi ärsyttänyt. Tuijan lämmin lähetysminen asiakasta kohtaan, ja samalla hänen varmuutensa omaan työhönsä, oli todella tärkeää minulle. Myyntikohde oli Mäntsälässä, minä asun Helsingissä ja työpaikkani on Espoossa, joten siellä oli vaikea pääsä käymään. Kävin koko viime kevään joka lauantai tyhjentämässä äitini asuntoa, koska viikolla en päässyt työni vuoksi. Se oli erittäin raskasta henkisesti. Tuija tuli minut hakemaan Mäntsälän juna-asemalta, koska kuljen vain julkisilla liikenneväleillä. Ilmeni sitten, että yhdestä pistorasiasta puuttui päälinen, Tuija hoiti sen sinne. Myös minun piti vaihtaa astiakaappiin uuden ritilät, Tuija hoiti sen puolestani, hän sanoi että turhaan Hlsingistä tulen sinne. Tämä kokonaisuus oli niin uskomattoman ystävällistä, en voinut kuvitellakkaan, että välittäjän kanssa voi olla noin hieno kanssakäyminen. Myös olin auttamassa äitiniäni edellisen asunnon myynnin/oston kanssa Mäntsälässä. Silloin tein tarjouksen OP pankin asunnonvälityksen kanssa, en saanut lähellekään samanlanlaista palvelua. Viestini teille on, että välittäjillä on hyvä olla "psykologista silmää" miten kohdata uusi asiakas. Tätä Tuija Sirkillä todella on! Yt. Anne Sarenius
10
Kiitos oli mukavaa tehdä yhteistyötä.
Triin VaresOstaja
10
Oli kyllä aivan mahtava välittäjä hoiti asiat niin kuin piti ja aina oli valmis vastailemaan kysymyksiimme ja välitti hienosti tietoja meidän ja itse asunnon myyjän välillä.
10
välittäjän läsnäolo oli niin lämmin ja ystävällinen. Kaikki sujui ongelmitta ja vastaus kysymyksiin tuli nopeasti. Aivan ihana välittäjä.
10
Kaikki sujui ongelmitta ja aina sai apua tarvittaessa sekä vastaukset nopeasti mieltä askarruttaviin kysymyksiin.
10
Kaikki sujui kokonaisuudessaan hyvin! Välittäjä vaikutti innokkaalta sekä ammattitaitoiselta. Kaupat viivästyivät kahdella päivällä osakekirjan puuttumisen takia, mutta lopulta kaupat kuitenkin onnistuvat loistavasti.
10
Välittäjämme hoiti työnsä todolla hyvin. Oli meihin aina yhteydessä jos muutoksia tuli sekä häneen sai aina yhteyttä jos tuli kysyttävää. 10 arvoinen suoritus.
Assil MroueMyyjä
10
Asioimme ensin ztoisen välittäjän kanssa, mutta kaupanteko tapahtuikin toisen välittäjän kanssa. Välittäjien kommunikointi ei sujunut kaikilta osin sujuvasti. Tiedonsiito ongelmaa.
Pertti SopanenMyyjä
9
Kiitos iloisesta, pirteästä asuntomyynnistä
Mervi PääkkönenMyyjä
9
Kaikki sujui erinomaisesti ja välittäjä oli erittäin mukava sekä aktiivinen, ahkera. Suuret kiitokset hänelle meiltä molemmilta. Rauni-Maaria K sekä Juha V
10
Kokonaisuus aivan loistava !
10
Aivan ihastuttava välittäjä. Huippu myyjä ja niin rempseä
Sanna SavonneMyyjä
10
Välittäjä hoiti työnsä hyvin. Oli huomaavainen ja ystävällinen. Hoiti kaikki sovitut asiat juuri niin kuin pitikin ja piti kiinni aikatauluista. Selvitteli puolestamme myös "ylimääräisiä" koulukuljetuksiin liittyviä asioita, mikä oli todella hieno juttu.
Elina LehtoOstaja
9
Sydämellinen henkilö. Pienet vastoinkäymiset voi aina korjata aidolla kohtaamisella, reilulla anteeksipyynnöllä ja ystävällisyydellä. Kiitos Tuijalle!
9
Ensivaikutelma oli, että välittäjä ei ollut perehtynyt kohteeseen riittävästi. Asioiden edetessä erittäin monien mutkien kautta kaupantekoon olin lopulta hyvin tyytyväinen välittäjän toimintaan. Otti kiitettävästi selvää asioista. Kiitoksena myös se, että välittäjä piti hyvin yhteyttä ja minut ajantasalla mutkikkaista tilanteista.
8
Prosessi meni loistavasti.Tiedoitti asioista ilman viiveitä ja oli aidosti kiinnostunut meidän "huolista".Hymyssä suin mentiin kaupoille.
10
Palvelu ammattitaitoista ja luottamus välittäjään tuli heti. Kysymyksiin hankittiin vastaukset nopeasti, jos ei ollut jo selvillä. Palvelu rentoa ja mukavaa. Hyvä maku kokonaisuutena.
Anna-Maija VirlanderOstaja
10
Ensimmäisessä näytössä välittäjä toimi mielestäni hienosti, ei ollut liian tyrkyttävä, mutta oli kiinnostunut. Myöhemmin asiat sujuivat todella ripeästi, johon olemme erittäin tyytyväisiä, kuten olemme kokonaisuutena koko tapahtumaan.
Laura KoljonenOstaja
9
Kaikki sujui todella hyvin ja joustavasti
Mikko Eerikki VahterMyyjä
10
Ystävällinen, ammattitaitoinen ja aikataulussa pysyttiin paremmin kuin hyvin. Kokonaiskuva erittäin hyvä.
10
Kaikki sujui esimerkillisesti, todella hyvää asiakaspalvelua.
10
Välittäjä oli oikein ystävällinen ja hoiti asiaa hyvin. Myynnin aikana tuli muutama aikataulu epäselvyys mutta ei mitään vakavaa
8
Ilmoituksen kuvat olivat hyviä.
9
Välittäjä hoiti mielestäni kaikki asunnon etsintääni ja myöhemmin ostamiseen liittyvät asiat oikein sujuvasti ja nopeassa aikataulussa. Ensivaikutelma oli positiivinen joka vaan vahvistui asioinnin edetessä. Asuntokauppa sujui oikein hyvin ja nopeasti positiivisessa hengessä. Välittäjä piti hyvin yhteyttä tekstiviestein ja sähköpostilla. Voin suositella hänen palvelujaan myös muille.(::)---Kiitos---
9
Kaikkineen myyntitoimeksiannosta kauppoihin saakka täys kymppi.
10
Välittäjä asioi asiakaspalveluhenkisesti iloisella ja avoimella otteella, asiat hoituivat ripeästi. Kiitos mukavasta yhteistyöstä! :-)
10
Tuija on oikein iloinen ja positiivinen ihminen, jonka kanssa on mukava asioida.
Tommi Sakari KälkäjäOstaja
10
Palautetta antaessamme itse kaupan viimeistely eli papereiden allekirjoitus on kesken, mutta tähän mennessä ei Tuijasta voi muuta sanoa kuin että hän tekee työtään isolla sydämellä. Ensikontaktista lähtien homma toimi todella hienosti. Kauppa oli tehtävä nopeasti, koska kohteelle oli kysyntää. Tuijasta päätöksenteko ei jäänyt kiinni, vaikka kysyttävää oli ennen sitovaa tarjousta. Saimme uskomattoman nopealla tahdilla vastaukset ja selvityksen oli sitten ilta tai varhainen aamu, niin vastaus tuli. Lämmin kiitos noin upealle välittäjälle! Emme pysty huonoa sanottavaa edes keksimällä keksimään. ;)
10
Tuijan kanssa kaikki asiat hoituivat hyvin. Asioista otettiin selvää ja informoitiin hyvin.
10
Kaikki sujui hyvin. Ensivaikutelma oli mukava ja hyvä ja vaikutelma säilyi loppuun saakka. Myös sovituissa aikatauluissa pysyttiin. Ongelmia ei syntynyt ollenkaan yhteistyön aikana. Kokonaisuudessaan hienosti hoidettu asuntokauppa. Olen tyytyväinen REMAX:n toimintaan.
Ulla Anneli LaineOstaja
9
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste