Vanhaistentie 12 B, Helsinki

Rivitalo, 108,7 m², 5h+k+s

230 000,00 €
Velaton hinta
108,7 m²
Pinta-ala
5h+k+s...
Huoneet
Tee arjesta juhlaa grillailemalla omalla suojaisalla pihalla!

Tarjolla on erinomaisella pohjaratkaisulla varustettu kaunis asunto loistavalla sijainnilla. Tähän kotiin on 2011-2012 teetetty ammattilaisilla huolella itseä varten hurja muodonmuutos, jossa uusittu lattiat, seinät, sisäkatot, kylpyhuone, sauna, erillinen wc, keittiö, terassi, sisäputket ja sähkötyöt. Itse saunakirjailija on suunnitellut asunnon saunan, joka on toteutettu laadukkain materiaalein ja kaksin eri valaistusmahdollisuuksin. Valaistukseen on muutenkin kiinnitetty koko asunnossa erityistä huomioita, samoin kuin huoneiston äänieristävyyteen, sillä saunakirjailijan lisäksi täällä on asunut muusikko. Huikean remontin jäljiltä asuntoon jätettiin kiiltäviä pintoja rikkomaan retrotunnelmainen portaikko, jonka yläpuolella avautuu valoatuova kattoikkuna.

Tässä kodissa on poikkeuksellisen hyvät feng shuit, ja asunnon ensimmäiset asukkaat kertoivatkin että olohuone oli K-kaupan kahvimainoksessa, jossa pari tapasi toisensa kaupassa ja lähtivät sitten yhdessä kahville tähän kotiin. Tule nauttimaan Kannelkylän ainutlaatuisesta tunnelmasta ja iloisenkirjavasta rivitaloalueesta, joka on merkitty yleiskaavaan kulttuurihistoriallisesti, rakennustaiteellisesti ja maisemakulttuurin kannalta merkittäväksi kokonaisuudeksi! Lapsiperheet arvostavat tasaista seutua, jossa on helppo oppia pyöräilemään. Taloyhtiön kupeesta lähtevät mahtavat ulkoilumaastot (talvella hiihtoladut!), läheltä löytyvät koulut, päiväkodit ja uusi kauppakeskus Kaari. Pienempi kirkko on aivan vieressä, mutta jos kaipaat isolle kirkolle, Junamatka Helsingin keskustaan kestää vain 13 minuuttia.

Kannelkylään ollaan tekemässä mittavia remontteja, joiden avulla on tarkoitus palauttaa alue alkuperäiseen loistoonsa, ellei jopa entistä ehommaksi. Mallitalo on jo valmistunut. Kysy lisää!

Lisätiedot ja esittelyt: JOANNA SORTTI 045-1276358 tai joanna.sortti@remax.fi

Tutustu taloyhtiön sivuihin: http://kannelkyla.fi

Myydäänkö sinunkin asuntosi? Ota yhteyttä!

Seuraava esittely

Sovi henkilökohtainen esittely

Tämän kohteen välittäjä:

Joanna Sortti

Joanna Sortti

045 127 6358
joanna.sortti@remax.fi
Tutustu välittäjään »

RE/MAX Visio

www.remax-visio.fi

Ota yhteyttä

Lataa opas asunnon myyntiin

Asunnon tiedot

Perustiedot
Kohdenumero:9866269
Sijainti:Kannelmäki, Helsinki
Vanhaistentie 12 B, 00420 Helsinki
Tyyppi:rivitalo
Omistusmuoto:Oma
Hallintamuoto:Asunto-osakeyhtiö
Vapautuminen:heti
Pinta-ala:108,7 m²
Kokonaispinta-ala:108,7 m²
Pinta-alan peruste:yhtiöjärjestyksen mukainen
Huoneet:5h+k+s
Tilat ja varustelu:parveke, oma sauna, takka
Koko:5 h
Kerros:2 / 2
Yleiskunto:tyydyttävä
Rakennusvuosi:1974
Käyttöönottovuosi:1974
Hinnat ja kustannukset
Myyntihinta:216 823,39 €
Velaton hinta:230 000,00 €
Velkaosuus:13 176,61 €
Neliöhinta:2 115,92 €/m²
Yhtiövastike:1 168,94 €/kk
(Hoitovastike: 543,50 €/kk)
(Rahoitusvastike: 625,44 €/kk)
Vesimaksu:sisältyy vastikkeeseen
Muut kustannukset:Rahoitusvastike koostuu seuraavasti: Aluetyöurakka 249,84 /kk (0,048 /osake, alettu perimään 1.11.2019 alkaen ja sillä maksetaan aluetyöurakan lainanhoito- ja hankekustannuksia urakan aikana), luhtiparvekkeet ja traktori 6,04 /kk (0,001161 /osake) ja mallitalon 14 A peruskorjaus 369,56 /kk (0,071 /osake). Tontin vuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Katettu autopaikka 28 /kk, avosähköpaikka 23 /kk, avopaikka 18 /kk. Saunamaksu 10 /kk tulee maksettavaksi vain, mikäli käyttää taloyhtiön yhteistä saunaa, oman saunan käytöstä ei peritä maksua. Yhtiölainojen poismaksaminen on mahdollista tehdä huoneistokohtaisesti kerran vuodessa hallituksen määrääminä aikoina ilman lisäkustannuksia. Varainsiirtovero 2% velattomasta kauppahinnasta.
Kohteen kuvaus
Näkymät asunnosta:Olohuoneesta kauniit ja avarat näkymät noin lounaaseen omalle pihalle ja taloyhtiön keskellä kulkevalle nurmelle. Keittiöstä näkymä noin koilliseen.
Seinät:Seinät maalattu. Kph ja wc kaakelia.
Lattia:Laminaatti (alhaalla koivunvärinen Parador, ylhäällä valkea Ikea). Kph ja wc: laatta
Muuta kauppaan kuuluvaa:Lattialämmitys kylpyhuoneessa, erillisessä wc:ssä ja eteisessä. Kiinteät valaisimet ja kiskot, verhotangot, sälekaihtimet
Tehdyt remontit:Muutostöistä edellisen omistajan aikana on ilmoitettu taloyhtiölle. Sähkökeskus uusittu, siivouskomero poistettu, keittiön vesipiste siirretty, kylpyhuoneen ikkunan alla olevan patterin paikkaa siirretty, kph:n rättipatteri poistettu, saunan kiuas vaihdettu.
Keittiö
Kuvaus:Varustus: Integroidut kodinkoneet jääkaappi, pakastin, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, induktioliesi. Runsaasti kaappitilaa ja erillinen saareke. Työtasot: laminaatti. Lattia: laminaatti. Seinät: maalattu.
Pesutilat
Kuvaus:Kylpyhuoneesta ikkuna ulos. Varustus: suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, käsienpesuallas, allaskaappi, peilikaappi, pyyhkeenkuivausteline, kaappitilaa. Lattia: laatta. Seinät: kaakeli.
WC
Kuvaus:Varustus: wc-istuin, käsienpesuallas, allaskaappi, peilikaappi, lattialämmitys, bideesuihku, pyyhkeenkuivausteline. Lattia: laatta. Seinät: kaakeli.
Sauna
Kuvaus:Harvian kiuas, lauteet, seinät, valot.
Oleskelutilat
Kuvaus:Olohuoneesta käynti terassille. Lattia: laminaatti. Seinät: maalattu.
Makuutilat
Kuvaus:Lattia: laminaatti. Seinät: maalattu.
Muut tilat
Kuvaus:Tuulikaappi, eteinen, yläkerran aula, terassi, parveke.
Taloyhtiö
Taloyhtiön nimi:Asunto-oy Kannelmäen Pientalot
Isännöinti:Tanja Partanen p. 044 205 7935, tanja.partanen@fortes.fi, Fortes Isännöinti Oy, Puustellinpolku 25, 00410 Helsinki.
Kiinteistön hoidosta vastaa:Huoltoyhtiö
Kiinteistönhoidon lisätiedot:Kotikatu Oy, Takomotie 13, 00380 Helsinki, p. 010 270 8000
Autokatokset:105 kpl
Sähköpistokepaikat:27 kpl
Piha-autopaikat:36 kpl
Energiatodistus:On
Taloyhtiössä on painovoimainen ilmanvaihto.
Energialuokka:E2018
Tilat ja varustelu:kaapeli-tv, askarteluhuone, mankeli, talopesula, sauna
Tehdyt remontit:2019 Mallitalon 14 A korjausurakka valmistunut. 2018 Mallitalon 14 A korjaus alkanut 2017 Peruskorjauksen toteutussuunnitelmat. 2014-2016 Peruskorjauksen hanke- ja luonnossuunnittelu. 2015 Korvausilmaventtiileiden asentaminen ja alapohjien ryömintätilojen siivous. 2014 Ajantasapiirustusten laatiminen. 2012: 14 G vuotovahingon (alapohja) ja parvekkeiden lattioiden korjaus, 14 N parvekkeiden lattioiden korjaus. 2011: Parkkialueiden kunnostus ja aluevalaistuksen uusiminen. 2009 Kunnostustyö huoltorakennus ja luhtitalon käytävät. 2008: Lämmitysverkoston perussäätö. 2007-2008 Sadevesijärjestelmien uusiminen. 2005 Aluesulut ja vesimittarihuone. 2004 Parvekkeiden vedeneristys. 2004-2007 Rakennusten maalaus 1999 Talo 14 E on rakennettu uudelleen.
Tulevat remontit:Peruskorjaushankkeelle on myönnetty rakennuslupa tammikuussa 2018, toteutus 2018-2022. Peruskorjauksen laajuus: LVIS: käyttövesi-, viemäri- ja lämpöjohdot uusitaan tonttiliitoksista huoneistojen nykyisiin liitoksiin asti. Runkojohdot tuodaan etupihojen kautta eteistilojen hormeihin kuivatuskorjauksen yhteydessä. Sähkö- ja telejohdot uusitaan samoja uusia putkireittejä käyttäen. Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto sekä alapohjan koneellinen tuuletus asennetaan. Ulkovaipat: Vesikatto: uusitaan peltikate, aluskate, kattotuolit, eristys, kattoikkunat sekä yläpohjarakenne vanhaan höyrynsulkumuoviin saakka. Kiinteät ikkunat: vanhat lämpölasielementit poistetaan ja asennetaan uudet 3-lasiset lämpölasielementit. Avattavat ikkunat: vanha puite ja lasi poistetaan, asennetaan uusi nykyistä vastaava puite. Ovet uusitaan karmeineen. Terassiparvekkeen lämmöneristeet sekä vedeneriste uusitaan. Parvekkeen laudoitukset sekä kaiteet uusitaan. Sokkelit ja alapohja lisälämmöneristetään, pintavesien ohjaus korjataan. Salapja- ja sadevesijärjestelmä uusitaan. Ulkoseinät uusitaan ulkopuolelta sisäverhouslevyyn saakka. 2019 Kuntoarvion päivittäminen, PTS:n laatiminen 2022: Huoneistojen sisäpuolisten putkien kuntotutkimus
Taloyhtiössä muuta:Taloyhtiössä laajakaista. Osakkaat vastaavat huoneistoissaan teettämistään muutostöistä. Taloyhtiön suorittama tarkastus ei siirrä kunnossapitovastuuta taloyhtiölle. Osakas vastaa mahdollisen parvekelasituksen ja jälkiasennettujen terassirakenteiden kunnossapidosta. Jos taloyhtiö suorittaa sellaisia kunnossapitotöitä, joiden vuoksi lasitus/terassi täytyy purkaa, vastaa osakas purkutyöistä. Jos märkätilan/huonetilan patterilämmitys on osakasmuutostyönä korvattu sähköisellä lattialämmityksellä, osakkaan tulee huolehtia riittävästä lämmityksen ylläpidosta siten, ettei vahinkoja synny. Sähköinen lattialämmitys on osakkaan kustannusvastuulla. Jos lattiakaivottomaan tilaan asennetaan pesukone tai muu vettä käyttävä laite tulee vuodonilmaisusta huolehtia rakentamismääräysten mukaisesti.
Kustannuksia myöhemmin aiheuttavat velvoitteet, esim. autopaikat:Peruskorjaushanke vaihe 2: aluetyöt (vesi, viemäri, sähkö, antenni, lämpö) alapohjien alapuoliset työt toteutetaan 2019 - 2021. Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 9.10.2019 tehtiin seuraavat päätökset: Aluetyöt toteutetaan suunnitelmien mukaisessa laajuudessa. Hanke rahoitetaan Aktia Pankki Oyj:stä otettavalla 11 000 000,00 (11 milj.) suuruisella limiittilainalla, joka hankkeen jälkeen jaetaan osakkaille huoneistokohtaisiksi lainaosuuksiksi. Laina otetaan 15 vuodeksi, ellei rahalaitos vaadi lyhyempää laina-aikaa, lainaosuus enintään 13,44 e/osake. Pääomavastiketta määrältään 0,048 e/osake/kk aletaan keräämään 1.11.2019 alkaen. Kun osakkaiden lainaosuussuoritukset on kerätty, pääomavastiketta aletaan keräämään niiltä, jotka eivät ole maksaneet lainaosuuttaan kokonaan pois. Tällöin pääomavastikkeen määrä on aluksi enintään 0,085 e/osake/kk. vaihe 3 julkisivu-, vesikatto-,salaoja-, piha- ja ilmanvaihtotyöt (2021-2024). Kolmannen vaiheen tarjouspyynnöt pyydetään alueittain (4 aluetta9 tai yhtenä kokonaisuutena syksyllä 2020. Aluejako teknisin ja taloudellisin perustein. Yksityiskohtaiset tiedot hankkeesta välittäjältä. Arvio tulevasta lainaosuudesta ei sisällä ulkovaippoja, ilmanvaihtoa eikä salaojia.
Asuinhuoneistoja:191
Lunastusoikeus yhtiöllä:Ei
Lunastusoikeus osakkailla:Ei
Tontti ja kaavoitus
Tontin omistus:vuokrattu
Tontin pinta-ala:50 408,0 m²
Tontin vuokran määrä:113 456,12 €
Tontin vuokrasopimus päättyy:31.12.2035
Kaavoitus:asemakaava
Lisätietoa kaavoituksesta:Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, p. 09 310 1673, Kansakoulukatu 3, 00100 Helsinki
Palvelut ja liikenneyhteydet
Palvelut:Vanhaisten koirapuisto n. 400 m. Kannelmäen liikuntapuisto n. 450 m. K-Market Iso-Kappa n. 500 m. Alepa Kannelmäki n. 600 m. Leikkipuisto Kannelmäki n. 650 m. Kannelmäen palvelutalo n. 650 m. Kaarelan ratsutalli n. 900 m. Kannelmäen terveysasema n. 1,0 km. Kannelmäen kirjasto n. 1,1 km. Neste K -asema n. 1,3 km. Kauppakeskus KAARI n. 1,5 km, mm. Prisma, Sokos, R-Kioski, apteekki, Alko, Terveystalo.
Koulut:Kannelmäen peruskoulu n. 800 m. Kårböle skola n. 1,2 km. Malminkartanon ala-asteen koulu n. 1,4 km. Suomalais-venäläinen koulu n. 1,6 km. Apollon yhteiskoulu n. 1,8 km.
Päiväkoti:Päiväkoti Vanhainen n. 500 m. Päiväkoti Kannelmäki n. 650 m. Päiväkoti Kannel n. 950 m. Päiväkoti Luova Lapsi n. 1,1 km. Päiväkoti Timotei n. 1,4 km.
Liikenneyhteydet:Linja-autopysäkki n. 110 m. Kannelmäen juna-asema n. 900 m.
Näytä tarkemmat tiedot »

Asunnon kuvat

image_10609791image_10609793image_10609799image_10609796image_10609795image_10609790image_10609794image_10609775image_10609792image_10609789image_10609788image_10609778image_10609777image_10609776image_10609782image_10609781image_10609798image_10609797image_10609786image_10609785image_10609784image_10609783image_10609787image_10609802image_10609804image_10609780image_10609779image_10609801image_10609803image_10609800image_10609774image_10609773image_10609772

Välittäjäsi

Joanna Sortti

Toimitusjohtaja, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV
045 127 6358
joanna.sortti@remax.fi

RE/MAX Visio
Kiinteistönvälitys Visio LKV

Puh. 0400 851 170
Pohjoisranta 20 B
00170 Helsinki
www.remax-visio.fi

Ota yhteyttä asunnosta Vanhaistentie 12 B, Helsinki

Tietosuojaseloste