Vesirattaanmäki 7 A, Espoo

Rivitalo, 86,0 m², 4h+k+2xkph+s+terassi

315 000,00 €
Velaton hinta
86,0 m²
Pinta-ala
4h+k+2xkph+s+te...
Huoneet
Tässä huoneistossa erittäin toimiva pohjaratkaisu, joka helpottaa arjen sujumista. Alakerta on kokonaan avointa tilaa. Isossa olohuoneessa on mukavaa viettää aikaa. Keittiössä on riittävästi kaappeja ja kätevä saareke. Olohuoneeseen mahtuu keittiön jatkoksi isokin ruokapöytä. Alakerta mahdollistaa monenlaiset sisustusratkaisut. Olohuoneesta käynti kokonaan laudoitetulle terassille, jolta avarat ja rauhaisat metsämaisemat. Siellä on kiva grillata omassa rauhassa kesäiltoina. Alakerrassa on oma kylpyhuoneensa.

Yläkerrassa on kolme erikokoista makuuhuonetta, joista kaksi on metsän puolelle. Päämakuuhuoneessa on iso parveke. Kaikissa huoneissa on kaapistot. Yläkerrassa on suuri kylpyhuone, jossa ikkunallinen tilava sauna. Huoneistokohtainen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla.

Huoneisto on hyväkuntoinen. Alakerran parketti on hiottu ja lakattu loppukesästä viime vuonna. Huoneiston kaikki seinäpinnat ovat valkoisiksi maalatut, joten ne on haluttaessa helppo päivittää oman makunsa mukaisiksi.

Tässä 2013 valmistuneessa taloyhtiössä on harvoin myynnissä kolmen makuuhuoneen huoneistoja. Taloyhtiöllä on viihtyisä piha-alue, jossa lapsille suuri leikkipaikka. Tähän huoneistoon kuuluu kaksi todella isoa varastotilaa: kylmä ja lämmin varasto. Kaukolämpö.

Asuntokaupan yhteydessä on mahdollista ostaa autokatospaikka nro 11:n hallintaan oikeuttavat osakkeet.

Vesirattaanmäki on lapsiystävällinen alue, joka on omassa rauhassaan silti hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Vesirattaanmäestä on helppo lähteä Kehä kolmosta tai Turunväylää eri suuntiin. Hyvät päiväkodit ja koulut lähellä. Liikkuvan ihmisen unelma: Oittaan ja Pirttimäen ulkoilualueet lähistöllä ja tietysti lapsille Angry Birds puisto. Kauppakeskus Entresseen noin 10 minuutin automatka.

Tule tutustumaan huoneistoon. TIlaa yksityisnäyttö sinulle parhaiten sopivaan aikaan, kiinteistönvälittäjä, LKV Marja Repo, RE/MAX DIILI, puh. 040 556 9897 tai marja.repo@remax.fi.

Seuraava esittely

Sovi henkilökohtainen esittely

Tämän kohteen välittäjä:

Marja Repo

Marja Repo

040 556 9897
marja.repo@remax.fi
Tutustu välittäjään »

RE/MAX Diili

Ota yhteyttä

Asunnon tiedot

Perustiedot
Kohdenumero:20188263
Sijainti:Bemböle, Vesirattaanmäki, Espoo
Vesirattaanmäki 7 A, 02740 Espoo
Tyyppi:rivitalo
Omistusmuoto:Oma
Hallintamuoto:Asunto-osakeyhtiö
Vapautuminen:kolmen kuukauden kuluttua vapautumisesta tai sopimuksen mukaan
Pinta-ala:86,0 m²
Kokonaispinta-ala:86,0 m²
Pinta-alan peruste:yhtiöjärjestyksen mukainen
Lisätietoja pinta-alasta:Yhtiöjärjestyksen 4 §:n mukaan osakkeiden 1- 2.953 (eli huoneistojen A1- A6) hallintaan kuuluu yhtiöjärjestyksen liitekarttaan vihertävällä merkitty , puuaidalla rajoitettu terassi, jonka asianmukaisesta ja laadukkaasta hoidosta ja kunnossapidosta osakkeenomistaja vastaa kustannuksellaan. Puuaidan hoito ja kunnossapito on taloyhtiön vastuulla. Kullakin asuinhuoneistolla on oikeus käyttää ko. asuinhuoneistolle numeroitua yhtä kylmää ja yhtä lämmintä irtaimistovarastokomeroa yhtiön osoittamissa varastoissa.
Huoneet:4h+k+2xkph+s+terassi
Tilat ja varustelu:oma sauna, kaapeli-tv
Koko:4 h
Kerros:1 / 2
Yleiskunto:hyvä
Rakennusvuosi:2013
Käyttöönottovuosi:2013
Hinnat ja kustannukset
Myyntihinta:315 000,00 €
Velaton hinta:315 000,00 €
Neliöhinta:3 662,79 €/m²
Yhtiövastike:275,20 €/kk
(Hoitovastike: 275,20 €/kk)
Vesimaksu:20,00 €
Autopaikka:20,00 €/e / kk
Muut kustannukset:Autokatospaikasta peritään osakkeenomistajilta 22,40 euroa/kk. Autopistokepaikka 20 euroa/kk ja sähkölatauspaikka 10 euroa/kk. Vesimaksu tasataan huoneistokohtaisen käytön mukaan vuoden lopussa. Huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden haltijan vaihtuessa, tulee ostajan ja/tai myyjän huolehtia vesimittareiden luennasta kustannuksellaan ja ilmoittaa lukema isännöintiin laskutusta varten. Yhtiövastikkeet ja maksut 1.7.2020 Hoitovastike 3,40 euroa/m2 Autokatoksen vastike 1,70 euroa/m2.
Kohteen kuvaus
Näkymät asunnosta:Olohuoneesta, terassilta ja yläkerran kahdesta makuuhuoneesta on vehreän rauhalliset näkymät metsikköön. Huoneiston toiselta puolelta on näkymät pihalle.
Säilytystilat:Eteisessä isot kaapistot, makuuhuoneissa kaapistot, huoneistoon kuuluu yksi todella iso kylmä varasto ja lämmin varasto.
Muuta kauppaan kuuluvaa:Sälekaihtimet
Kauppaan ei kuulu:Pyykinpesukone ja kuivausrumpu.
Huoneistoon kuuluu:oma sauna, kaapeli-tv
Tehdyt remontit:Alakerran parkettilattia on hiottu, sävytetty ja lakattu. Samalla vaihdettiin lattialistat. Terassin laudoitusta on huollettu säännöllisesti. Saunan lauteet on käsitelty 2019.
Keittiö
Kuvaus:Olohuoneeseen avautuva valkoinen keittiö ja saareke. Erilliset isot jääkaappi ja pakastin. Keraaminen liesi ja liesituuletin. Astianpesukone. Keittiön lattia on parkettia ja keittiön seinät maalatut, välitila kaakelia, työtasot laminaattia.
Pesutilat
Kuvaus:Kaksi kylpyhuonetta, yläkerran kylpyhuoneen yhteydessä sauna. Kylpyhuoneissa laattalattiat, seinät kaakelia ja maalatut. Molemmissa kylpyhuoneissa wc-istuin, suhku, pesukoneliitäntä, peilikaappi ja lattialämmitys.
Sauna
Kuvaus:Laattalattiat ja paneloidut seinät sekä sähkökiuas.
Oleskelutilat
Kuvaus:Tilava olohuone, jonka parkettilattia hiottu, sävytetty ja lakattu tänä vuonna. Valkoiset, maalatut seinät. Olohuoneesta käynti kokonaan laudoitetulle terassille, josta rauhallinen ja avara metsämaisema.
Makuutilat
Kuvaus:Yläkerrassa kolme makuuhuonetta, joissa parkettilattia ja valkoisiksi maalatut seinät. Päämakuuhuoneesta käynti parvekkeelle.
Taloyhtiö
Taloyhtiön nimi:Asunto Oy Espoon Ratasmylly
Isännöinti:Realia Isännöinti Oy Harri Lydman 010 228 4000 harri.lydman@realia.fi
Kiinteistön hoidosta vastaa:Huoltoyhtiö
Kiinteistönhoidon lisätiedot:Kiinteistöpalvelu Räsänen Oy, Ruukinmestarintie 7, 02330 Espoo Puh. 0400 445 884
Autokatokset:9 kpl
Piha-autopaikat:19 kpl
Energiatodistus:On
Energialuokka:D2013
Tehdyt remontit:Hallituksen selvitys suoritetuista kunnossapito- ja muutostöistä valmistumiskohtineen : Yhtiön omistamat rakennukset on hyväksytty viranomaisen toimesta käyttöön 24.6.2013 ja olivat takuun alaisia 24.6.2014 asti. Vuosikorjausten osalta ennakkotarkastuksiin on käytetty konsulttia (kesäkuu 2014, Raksystems Anticimex Oy). Taloyhtiö asensi v. 2015 puomin estämään autoilla ajon liikuntaesteisten kulkuväylää pitkin (kevyen liikenteen väylä). Taloyhtiön piha päällystettiin asfaltilla syksyllä 2017.
Tulevat remontit:Kunnossapitotarve seuraavan viiden vuoden aikana. Piha: Normaalia ylläpitoa, Perustukset ja runko: Alapohjan tarkistus 2 vuoden välein, Julkisivut: tarkastetaan viiden vuoden välein, Parvekkeet: Ei tarvetta, normaalia ylläpitoa. Ikkunat ja ulko-ovet: Tarkastetaan kuntoarvion yhteydessä 2022, ja sitten viiden vuoden välein. Katto: ei tarvetta, räystäskourujen tarkistus ja puhdistus tarvittaessa. Huoneistojen märkätilat: Ei tarvetta tällä hetkellä, Yleiset tilat: Jakson aikana (2019-2020 alkaen) ulkovarastojen puuosien sekä aitojen maalaus- ja kunnostustyöt. Lämmitysjärjestelmä: Normaalia ylläpitoa ja toiminnan tarkkailua. Patterijärjestelmän lämmönsäätö/tasapainotus tehty rakennuttajan toimesta 2015. Vesi- ja viemärijärjestelmä: jätevesikaivojen ja sadevesikaivojen tarkastus 2019. Salaojat tarkistetaan 2 ensimmäisen vuoden ajan kerran vuodessa sen jälkeen 3 vuoden välein. Salaoja- ja sadevesiviemärien kuvaukset kuntoarvion yhteydessä 2022. Ilmanvaihto: IV-kanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö (2020-2021). Sähkö- ja tietojärjestelmä: Normaalia ylläpitoa. Huoneistot: tarkastetaan 5 vuoden välein kaikki huoneistot. Ennen suunnittelukauden loppua kaikkien huoneistojen tarkastus (kuntoarvio ja 10-vuotisvastuuasiat).
Taloyhtiössä muuta:Huoneistokohtainen ilmanvaihto. Lämmin sekä kylmä huoneistokohtainen irtainvarasto. Väestönsuoja.
Asuinhuoneistoja:17
Lunastusoikeus yhtiöllä:Ei
Lunastusoikeus osakkailla:Ei
Muut käyttö- ja luovutusrajoitukset:Autopaikkaan kuuluva lunastusehto ei koske tätä kauppaa jos asunto-osakkeen yhteydessä ostetaan autokatospaikkaosake. Kaikkiin huoneistoihin kuuluu tuuletusparveke tai parveke. Osakkeenomistajat ovat yhtiöjärjestyksen 4:n pykälän mukaan velvollisia huolehtimaan kustannuksellaan siitä, että parvekkeelle tai tuuletusparvekkeelle mahdollisesti kertyvä lumi, jää tai puiden lehdet eivät aiheuta vaurioita rakennukselle. Rasitteet: Yhtiötä sitoo Asunto Oy Espoon Alamylly -nimisen yhtiön kanssa 12.10.2011 allekirjoitetusta rasitesopimus, jolla on sovittu mm. ajo- ja kulkuyhteyksistä, autopaikoista ja väestönsuojasta.
Tontti ja kaavoitus
Tontin omistus:oma
Tontin pinta-ala:4 764,0 m²
Kaavoitus:Asemakaava
Lisätietoa kaavoituksesta:Espoon kaavoitus: Puh. 09 - 816 21
Palvelut ja liikenneyhteydet
Palvelut:Hong Kong Espoo Espoon keskus 1,31 km Alepa Kirstintie 2,47 km S-market Espoon keskus 2,48 km K-Supermarket Aurora 2,50 km
Lisätietoa palveluista:Liikuntapalvelut: Suomen Latu Oittaa 1,57 km Ugglehultin Maneesi Oy 1,70 km Granifield Oy Ab 1,92 km EBK-Honka Areena 2,00 km
Koulut:Alakoulut: Esbo stad Bemböle skola 1,17 km Espoon kaupunki Kirkkojärven koulu 2,00 km Yläkoulut: Espoon kaupunki Järvenperän koulu 2,64 km Espoon kaupunki Kuninkaantien lukio 1,93 km Kauniaisten kaupunki Kauniaisten lukio 2,46 km
Päiväkoti:Päiväkoti Touhula Fallåker783 m Espoon kaupunki Pikku Karhun päiväkoti 1,42 km Jorvin Päiväkoti 1,49 km Liikuntailttis Tmi 1,76 km
Liikenneyhteydet:Bussipysäkki Vesirattaanmäki 148 m. Linjat: 226, 246, 246K, 246T. Bussipysäkki Vesirattaanmäki 182 m. Linjat: 226A , 246, 246K, 246KT. Bussipysäkki Tuna 254 m. Linjat: 226A, 246, 246K , 246T. Bussipysäkki Tollinmäki 289 m. Linjat: 226A, 246, 246K, 246KT.
Linkit
Näytä tarkemmat tiedot »

Asunnon kuvat

Välittäjäsi

Marja Repo

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, YTM
040 556 9897
marja.repo@remax.fi

RE/MAX Diili
Asuntodiili LKV Oy

Munkkivuoren Ostoskeskus, Raumantie 1

Ota yhteyttä asunnosta Vesirattaanmäki 7 A, Espoo

Tietosuojaseloste