Maininkitie 9 B, Espoo

Kerrostalo, 111,0 m², 5h + k

239 000,00 €
Velaton hinta
111,0 m²
Pinta-ala
5h + k...
Huoneet
TYYLIKKÄÄSTI REMONTOITU KOTI ISOMMALLEKIN PERHEELLE!

Valoisa ja avara, läpitalon huoneisto, jossa on juuri valmistunut koko huoneiston kattava remontti. Tässä viiden huoneen ja keittiön asunnossa on neljä valoisaa makuuhuonetta, joita yhdistävät skandinaavisen värimaailman tyylikkyys. Eteisessä lattiamateriaaliksi on valittu kestävä laatta. Asuntoon on kaksi erillistä sisäänkäyntiä. Suuri olohuone toimii kodin sydämenä. Olohuone yhdistyy moderniin avokeittiöön, josta löytyy riittävästi kaappi- ja laskutilaa. Olohuoneesta on myös käynti lasitetulle parvekkeelle. Kokonaisuuden kruunaa suuri kylpyhuone ja erillinen wc, jotka molemmat on myös juuri remontoitu.

Tästä taloyhtiöstä löytyy perinteisten säilytystilojen lisäksi tilat vaativammallekin harrastajalle:
+ mopokellari
+ kuntosali
+ pingishuone
+ biljardihuone
+ rengasvarasto

Taloyhtiössä on käynnissä putkistojen linjasaneerauksen hankesuunnittelu. Lisätietoa asiasta saat välittäjältä.

Kivenlahti edustaa merellistä asumista. Läheltä löytyvät erinomaiset palvelut ja kulkuyhteydet, jotka vain paranevat Länsimetron valmistumisen myötä. Lisätietoa Länsimetro-projektista löytyy osoitteesta: www.lansimetro.fi

**OTA YHTEYTTÄ JA VARAA OMA AIKASI ESITTELYYN! **

Lisätiedot ja esittelyt:
• Sven Schlegel | 045 885 4900 | sven.schlegel@remax.fi
• Virpi Lehtonen | 045 6314151 | virpi.lehtonen@remax.fi

TUTUSTU MYÖS VIRTUAALIESITTELYYN JA TILAA 12-SIVUINEN NELIVÄRIESITE SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI

Seuraava esittely

Tämän kohteen välittäjä:

Virpi Lehtonen

Virpi Lehtonen

045 631 4151
virpi.lehtonen@remax.fi
Tutustu välittäjään »

RE/MAX Star

www.remax-star.fi

Ota yhteyttä

Asunnon tiedot

Perustiedot
Kohdenumero:20476239
Sijainti:Kivenlahti, Espoo
Maininkitie 9 B, 02320 Espoo
Tyyppi:kerrostalo
Omistusmuoto:Oma
Hallintamuoto:Asunto-osakeyhtiö
Vapautuminen:heti
Pinta-ala:111,0 m²
Pinta-alan peruste:yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Huoneet:5h + k
Tilat ja varustelu:parveke, kaapeli-tv
Koko:5 h
Kerros:2 / 4
Yleiskunto:hyvä
Rakennusvuosi:1974
Käyttöönottovuosi:1974
Hinnat ja kustannukset
Myyntihinta:238 664,42 €
Velaton hinta:239 000,00 €
Velkaosuus:335,58 €
Neliöhinta:2 153,15 €/m²
Yhtiövastike:425,25 €/kk
(Hoitovastike: 378,00 €/kk)
(Rahoitusvastike: 47,25 €/kk)
Vesimaksu:
Saunamaksu:12,00 €/kk
Autopaikka:20,00 €/e / kk
Muut kustannukset:Vesi sisältyy yhtiövastikkeeseen.
Kohteen kuvaus
Näkymät asunnosta:Vehreät näkymät ympäröivälle asuinalueelle.
Seinät:Asuinhuoneissa seinäpinnat ovat maalatut, wc ja kph tiloissa laatoitetut.
Lattia:Asuinhuoneissa lattiapinnat ovat laminaattia; eteis-, wc ja kph tiloissa laattaa.
Säilytystilat:Taloyhtiössä on kylmävarastot.
Huoneistoon kuuluu:parveke, kaapeli-tv
Tehdyt remontit:2019: Koko huoneiston remontti.
Keittiö
Kuvaus:Tyylikäs avokeittiö, jossa yhdistyy valkoinen ja lämmin puu. Keittiössä on laadukkaat, integroidut kodinkoneet. Varustuksiin kuuluu mm. kalusteuuni, keraaminen liesitaso, liesituuletin, mikroaaltouuni, led-valolistat, jääkaappipakastin ja astianpesukone. Kaappi- ja laskutilaa on ruhtinaallisesti. Työtasot ja välitila ovat laminaattia.
Pesutilat
Kuvaus:Tyylikäs, beigen ja valkoisen sävyinen, laatoitettu kylpyhuone, joka on juuri täysin remontoitu. Kylpyhuoneen varustuksiin kuuluu suihku, wc-istuin, peili, lavuaari, allas- ja kylpyhuonekaappi, peili ja pesukoneliitäntä. Tilavassa kylpyhuoneessa on tilavaraus pesutornille. Käyttömukavuutta tuo lattialämmitys.
WC
Kuvaus:Juuri remontoitu, tyylikäs ja tilava erillinen wc. Varustuksiin kuuluu peili, lavuaari, allaskaappi ja wc-istuin. Seinät ja lattia ovat laatoitetut.
Oleskelutilat
Kuvaus:Tilava ja valoisa olohuone muodostaa avokeittiön kanssa avaran yhtenäisen tilan. Suuret ikkunat tuovat tilaan valoa. Olohuoneesta on myös käynti lasitetulle lounaan suuntaiselle parvekkeelle.
Makuutilat
Kuvaus:Tässä kodissa on yhteensä neljä makuuhuonetta, joten tilaa on isommallekin perheelle.
Taloyhtiö
Taloyhtiön nimi:Asunto Oy Satoluiska
Isännöinti:Kai Vartio | Etuisännöinti Kivenlahdenkatu 1 A, 02320 Espoo puh. 09 809 1121
Kiinteistön hoidosta vastaa:Huoltoyhtiö
Kiinteistönhoidon lisätiedot:Braleva Kiinteistöpalvelut Oy Soukantie 13, 02360 Espoo asiakaspalvelu@braleva.fi | https://braleva.fi/
Piha-autopaikat:85 kpl
Energiatodistus:On
Energialuokka:F2013
Tilat ja varustelu:sauna, talopesula, mankeli, askarteluhuone, väestönsuoja, kaapeli-tv
Tehdyt remontit:2019: Sokkelikorjausten ja parvekkeiden käsijohteiden maalausten valmistuminen. Metron rakentamisesta johtuneen maaperään painumisen vaatimat korjaukset. Leikkipaikkojen uudistaminen. Julkisivujen elementtisaumausten uusinta sisältäen parvekkeiden pielet. 2018: Sokkelikorjaukset ja parvekkeiden käsijohteiden maalausten aloitus. Asuntojen märkätilojen kuntokartoitus. Satoluiska 2030 -hankeselvityksen valmistuminen. Alapohjan rakenteiden tiivistäminen. Vesikattojen huoltokorjaukset. Salaojien ja kuivatuksen korjaussuunnittelu. 2017: Ikkunoiden korvausilmaventtiilien vaihto. Yleisten tilojen maalaus. Pesulan ja kuivaushuoneiden varausjärjestelmän hankinta. Toisen pesukoneen uusiminen. Huoneiston C 18 kunnostus. Sokkelikorjausten ja parvekkeiden käsijohteiden maalausten valmistelu. Vesikalusteiden korjaukset. Pihateiden asfalttien halkeamien paikkaaminen. Leikkipaikan kunnostus. Alapohjan rakenteiden tiivistäminen rakennuksessa G-H. Satoluiska 2030 -hankeselvityksen jatkaminen. Pihan kunnostus. 2016: B-, C- ja G-portaiden huippuimureiden uusiminen. Iv-järjestelmän puhdistus sekä ilmamäärien mittaus ja säätö asunnoissa. Porrashuoneiden maalaus ja sähkölistoituksen uusiminen. Betonirakenteiden kuntotutkimus. Tonttiviemärin vauriokorjaus. Kaadettujen puiden kantojen jyrsintä. Nimi- ja ilmoitustaulujen uusiminen. Pihan metallikaiteiden maalaus. 2015: Puiden hoitoleikkaukset/poisto pihasta. Jäte- ja sadevesiviemärien puhdistus. Alapohjan alapuolella olevien viemäreiden kannakointien tarkastus ja korjaukset. Julkisivujen pesu. Ulkoportaiden kunnostus. 2014: Rakennus-, sähkö- ja lvi-kuntoarvio. PTS. Iv-muutostöiden vaatimat korjaukset. Ikkunoiden ja ovien takuutarkastus ja -korjaukset. Puiden kuntoarvio ja kahden puun poisto. Kaupungin puolella kasvavien puiden poisto A/B-kohdalta. 2013: Iv-järjestelmän puhdistus sekä ilmamäärien mittaus ja säätö. 2012: Koko taloyhtiön lukitusmuutos. Ikkunoiden ja huoneistojen ulko-ovien uusiminen. 2011: Yleisten tilojen lukitusmuutos. Isännöintiväylä Oy:n parkkialueen kunnostus. Osallistuttu 85 autopaikan kunnostamiseen. A-talon saunojen kunnostus. 2010: B-, I- ja L-portaiden kuivaushuoneiden perusparannus. Ison pyörävaraston perusparannus. Etupihan kunnostus. 2009: Viemärin korjaus C/D-talon ryömintätilassa. Pesulan pesukoneen uusiminen. 2008: Alapihan leikkipaikan kunnostus. Pesulan lattian peruskorjaus. 2007: K-portaan saunaosaston perusparannus. 2006: K-portaan kylmäkellarin perusparannus. B-, D-, ja G-portaan pyörävarastojen rakentaminen. Ikkunoiden kunnostus. 2005: Käyttövesiverkoston vakiopaineventtiilien asennus. G-portaan uuden kylmäkellarin rakentaminen. 2004: Pihagrillin rakentaminen. 2003: Iv-järjestelmän puhdistus. Ilmamäärien mittaus ja säätö. Antenniverkon kunnostus. G-portaan kaukolämmön ja alajakokeskuksen uusinta. 2002: Rengasvaraston rakentaminen. Maapohjatilojen kunnostus. 1998: Julkisivujen maalaus ja elementtisaumojen uusinta. 1988: Kattojen vedeneristyksen uusiminen.
Tulevat remontit:2020: Sokkelien kunnostamisen ja parvekekaiteiden käsijohteiden maalauskunnostuksen loppuun saattaminen. Ulkopuolisten puurakenteiden (porrashuoneiden sisäänkäynnit tms.) ja metallirakenteisten ovien huoltomaalaus sekä portaiden vaatimien korjausten loppuun saattaminen. 2020-2023: Linjasaneerauksen suunnittelu ja toteutus pääsisältönä: Vesi ja viemärijärjestelmien uusiminen, kylpyhuoneiden uusiminen, sähköjärjestelmien ja tietoliikenneverkon uusiminen, lämmitysjärjestelmän tasapainottaminen sekä säädön ja ilmanvaihdon uusiminen. 2020-2024: Hissien jälkiasennusselvityksen teettäminen ja hissien jälkiasennuksesta päättäminen sekä mahdollisen toteutuspäätöksen mukaan eteneminen. 2023: Vesikaton uusiminen. 2023-2024: Energiatehokkuuden parantamisen selvittäminen sisältäen maalämmityksen, LTO:n, patteriverkoston ja julkisivun lisäeristäminen. 2024: Piharemontin toteuttaminen sisältäen salaojien perusparannuksen, viheralueiden kunnostuksen ja pihan aitaamisen.
Taloyhtiössä muuta:Ulkoiluvälinevarasto, mopokellari, kuntosali, pingishuone, rengasvarasto, biljardihuone ja kylmävarasto.
Kustannuksia myöhemmin aiheuttavat velvoitteet, esim. autopaikat:- Yhtiökokous valtuutti hallituksen nostamaan enintään 500.000 euroa uutta pitkäaikaista lainaa yhtiön kunnossapitotarveselvityksessä mainittujen korjaustöiden rahoittamiseksi vuosina 2018-2020. Korjausten aikana rahoitus hoidetaan luotollisen tilin avulla. Töiden päätyttyä osakkaille tarjotaan mahdollisuus suorittaa oma osuutensa rahoituksesta, minkä jälkeen luotto konvertoidaan velkakirjalainaksi. Korjausten rahoitus on siirtynyt vuosille 2020-2022. Lainan rahoittamiseksi perittävän pääomavastikkeen periminen alkaa vasta velkakirjalainaksi muuttamisen jälkeen arviolta talvella 2022. - Hallitus valtuutettiin selvittämään hissien jälkiasennusmahdollisuuksia.
Asuinhuoneistoja:149
Lunastusoikeus yhtiöllä:Ei
Lunastusoikeus osakkailla:Ei
Muut käyttö- ja luovutusrajoitukset:YHTIÖJÄRJESTYKSESSÄ ASUNTO-OSAKEYHTIÖLAISTA POIKKEAVIA MÄÄRÄYKSIÄ (Yhtiöjärjestyksen 19 §) Kukin osakkeenomistaja vastaa hallitsemansa huoneistoon liittyvästä parvekkeen julkisivun parvekeaukkoon asennetun lasituksen ja siihen liittyvä muun asennuksen ja tekniikan aiheuttamasta korjaus, kunnossapito- sekä huoltokustannuksista. Osakkeenomistaja vastaa lisäkustannuksista, jotka aiheutuvat lasituksen purkamisesta, takaisin asentamisesta tai yhtiölle aiheutuvasta muusta vahingosta. Mikäli osakkeenomistaja laiminlyö velvoitteen voi yhtiö saattaa lasitukseen liittyvän vian tai puutteen sen alkuperäiseen tasoon osakkeenomistajan kustannuksella.
Tontti ja kaavoitus
Tontin omistus:oma
Tontin pinta-ala:11 344,0 m²
Kaavoitus:Asemakaava
Lisätietoa kaavoituksesta:Espoon kaupunki kaupunkisuunnittelukeskus Virastopiha 2 C, 1. krs 02070 Espoon kaupunki Puh.: 09 8162 5000
Palvelut ja liikenneyhteydet
Palvelut:Kivenlahdesta löytyy kattavat kaupalliset ja kunnalliset palvelut.
Liikenneyhteydet:Hyvät kulkuyhteydet. Länsimetron asema tulee aivan taloyhtiön viereen.
Linkit
Näytä tarkemmat tiedot »

Asunnon kuvat

Välittäjäsi

Virpi Lehtonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV
045 631 4151
virpi.lehtonen@remax.fi

RE/MAX Star
Star Oy LKV

Suolakivenkatu 15 L 1
www.remax-star.fi

Ota yhteyttä asunnosta Maininkitie 9 B, Espoo

Tietosuojaseloste