Sörnäistenkatu 19 D, Helsinki

Kerrostalo, 65,5 m², 3h, k, kh, ranskalainen parveke, lasitettu parveke (yhtiöjärjestyksen mukainen 3h+k)

428 000,00 €
Velaton hinta
65,5 m²
Pinta-ala
3h, k, kh, rans...
Huoneet
Ihastuttava päätyhuoneisto vuonna 2008 valmistuneessa talossa halutussa Hermannissa!

Tässä valoa tulvivassa kodissa on erinomainen pohjaratkaisu ja ikkunoista näkymät aukeavat kahteen suuntaan. Olohuoneen yhteydessä on tilava lasitettu eteläparveke yhtiön viihtyisän pihan puolelle. Kauniissa vaaleassa keittiössä on hyvin säilytystilaa ja tilaa ruokailuryhmälle. Lisäksi ihastuttavien pariovien takaa löytyy makuuhuone, jossa karkkina on ranskalainen parveke. Toinen makuuhuone toimii vaikkapa lastenhuoneena tai työtilana. Siististä kylpyhuoneesta löytyy paikka myös pesutornille.

Omalla tontilla sijtaitseva taloyhtiö on rinteen päällä, joten tämä ensimmäisen kerroksen koti on rauhallinen. Huoneistosta pääset nopeasti yhtiön saunaan ja lastenvaunuvarastoon, jotka sijaitsevat samassa kerroksessa. Yhtiössä on myös toinen sauna B-portaan ylimmässä kerroksessa. Saunan terassilta on upeat näkymät pitkälle etelään merelle saakka. Edulliset asumiskustannukset, hoitovastike vain 3,50€/m2.

Lyhyt kävelymatka REDIN kattaviin palveluihin sekä hyvät liikenneyhteydet. Upeat liikuntamahdollisuudet alueen useissa puistoissa. Lähellä myös Mustikkamaa sekä Arabianrannan ulkoilualueet, joissa pääset nauttimaan merellisistä maisemista.

TARJOUSKORI: luottamukselliset tarjoukset kerätään ke 14.4. klo 16 mennessä, tarjoukset voimaan to 15.4. klo 16 saakka.

Asuntoa esitellään kaikille halukkaille su 11.4. klo 15:30 - 18:30 sekä ti 13.4. klo 16:00-18:00. Koronarajoitusten vuoksi esittelyihin ilmoittauduttava ja varattava oma esittelyaika. Otathan esittelyyn kasvomaskin ja saavuthan esittelyyn terveenä.

Seuraava esittely

Tämän kohteen välittäjä:

Janette Rautakoski

Janette Rautakoski

040 671 7783
janette.rautakoski@remax.fi
Tutustu välittäjään »

RE/MAX City

www.remax-city.fi

Ota yhteyttä

Asunnon tiedot

Perustiedot
Kohdenumero:21301142
Sijainti:Hermanni, Helsinki
Sörnäistenkatu 19 D, 00580 Helsinki
Tyyppi:kerrostalo
Omistusmuoto:Oma
Hallintamuoto:Asunto-osakeyhtiö
Vapautuminen:13.6.2021
Pinta-ala:65,5 m²
Kokonaispinta-ala:65,5 m²
Pinta-alan peruste:yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Lisätietoja pinta-alasta:Yhtiön huoneistojen pinta-alatietoja ei ole tarkistusmitattu, tämän vuoksi pinta-alat saattavat poiketa olennaisesti nykystandardien mukaan laskettavasta huoneistoalasta. Huoneiston todellinen asuinpinta-ala voi siten olla isännöitsijäntodistuksessa ja yhtiöjärjestyksessä ilmoitettua suurempi tai pienempi.
Huoneet:3h, k, kh, ranskalainen parveke, lasitettu parveke (yhtiöjärjestyksen mukainen 3h+k)
Tilat ja varustelu:hissi, parveke, kaapeli-tv
Koko:kolmio
Kerros:1 / 5
Yleiskunto:hyvä
Rakennusvuosi:2008
Käyttöönottovuosi:2008
Hinnat ja kustannukset
Myyntihinta:428 000,00 €
Velaton hinta:428 000,00 €
Neliöhinta:6 534,35 €/m²
Yhtiövastike:229,25 €/kk
(Hoitovastike: 229,25 €/kk)
Vesimaksu:15,00 €
Saunamaksu:15,00 €/kk
Autopaikka:15,00 €/e / kk
Muut kustannukset:Yhtiökokouksessa 27.8.2020: -Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet periä tarvittaessa kaksi ylimääräistä hoitovastiketta yhtiön talouden niin vaatiessa. -Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet kartuttaa lainanlyhennysrahastoa enintään osakkaiden suorittamien hankeosuuksien määrällä. Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 15.10.2020: -Päätettiin äänestystuloksen perusteella hallituksen esityksen mukaisesti, valtuuttaa hallitus tilaamaan Hyvinkään Maansiirto Oy:n tarjouksen (18.9.2020, 66.000 e) mukaisesti 13 kpl 11kWh sähköautojen latausinfran rakentamisen, sillä ehdolla että ARA myöntää toteutukselle vähintään 50% sähköautojen latausinfa- avustuksen. Hanke rahoitetaan nostettavalla lainalla enintään 66.000 euroa 10-vuolen laina-ajalla.
Kohteen kuvaus
Näkymät asunnosta:yhtiön viihtyisälle pihalle
Muuta kauppaan kuuluvaa:Seuraavat saa halutessaan kaupan yhteydessä: sälekaihtimet, pariovien pimennysverhot, parvekkeen sälekaihtimet, pyykinpesukone, pienet säilytyskorit pyykinpesukoneen vieressä. Edellä mainitut varusteet eivät ole uusia, joten kulumaa saattaa olla.
Huoneistoon kuuluu:hissi, parveke, kaapeli-tv
Keittiö
Liesi:keraaminen
Jääkaappi ja pakastin:jääkaappi/pakastin
Varusteet:liesituuletin, astianpesukone, kiinteät valaisimet
Lattia:parketti
Seinät:maalattu
Pesutilat
Kuvaus:allaskaappi, pyykkikaappi
Varusteet:suihkuseinä, pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet
Lattia:laatta
Seinät:kaakeli
Oleskelutilat
Lattia:parketti
Seinät:maalattu
Makuutilat
Lattia:parketti
Seinät:maalattu
Taloyhtiö
Taloyhtiön nimi:Asunto Oy Helsingin Sininen kuu
Isännöinti:Aarre Isännöinti Oy Metsänneidonkuja 12, 02130 Espoo p. 020 1986 700 asiakaspalvelu@aarre.com Isännöitsijä Seija-Ijäs-Laamanen seija.ijas-laamanen@aarre.com
Kiinteistön hoidosta vastaa:Huoltoyhtiö
Kiinteistönhoidon lisätiedot:Kiinteistöpalvelu KA-PO OY
Energiatodistus:On
voimassa 17.2.2015-17.2.2025
Energialuokka:E2013
Tilat ja varustelu:sauna, talopesula, kuivaushuone, lastenvaunuvarasto
Tehdyt remontit:isännöitsijäntodistuksen mukaisesti: 10-vuotis takuukorjauksia (julkisivujen ja parvekkeiden takuukorjauksia)-2019/2020, IV-hormien puhdistus (ilmamäärien mittaus ja järjestelmän tasapainotus)-2017
Tulevat remontit:Katso kunnossapitotarveselvitys (24.3.2020): lukituksen uusiminen-2022, vesikattojen huoltomaalaus-2023, sähköautojen latausinfran rakentamisen selvittäminen. Katso myös kiinteistön kunnossapito-ohjelma (PTS-ehdotus kiinteistön kuntoarvioraportissa): Rakennusteknisiä töitä-2020/2026, LVIA-töitä-2020/2026, sähkötöitä-2020/2027. PTS-ehdotukseen sisällytettyjen toimenpiteiden kokonaiskustannukset seuraavalle 10 vuodelle ovat noin 296 000 euroa, noin 0,58€/m2. Edellä mainitut kustannukset on alustavia arvioita ja toimenpiteiden todelliset kustannukset tarkentuvat hanke- ja korjaussuunnittelun ja tarjouskilpailujen myötä.
Havaitut puutteellisuudet:Katso Kunnossapitotarveselvitys 2012-2016
Taloyhtiössä muuta:ulkoiluvälinevarasto, kaapeli TV / DNA, laajakaista, koneellinen ilmanvaihto, väestönsuoja / irtaimistovarastot, monikäyttötila,
Asuinhuoneistoja:72
Lunastusoikeus yhtiöllä:Ei
Lunastusoikeus osakkailla:Ei
Muut käyttö- ja luovutusrajoitukset:Yhtiöjärjestyksen: 4§ mukaisesti osakashallintaan jäävät huoneistokohtaiset parvekkeet. Huoneistoon välittömästi liittyvän parvekkeen hoitovastuu kuuluu kyseiselle huoneistolle. 5§ mukaisesti vastuu alkuperäisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien, mutta joko rakennusvaiheen aikana huoneistokohtaisena muutos- / lisätyönä rakennettujen tai osakkeenomistajien jälkikäteen rakentamien huoneistokohtaisten valokatosten, takkojen ja muiden tulisijojen ja niihin liittyvien hormien tms. rakenteiden korjaamisesta, kunnossapidosta, niistä aiheutuvista ylimääräisistä kustannuksista ja mahdollisista vahingoista kuuluu osakkeenomistajalle. Yhtiö vastaa kuitenkin huoneistojen B 34 ja C 51 muutostyönä tehdyn parven laajennusosan kunnossapidosta samalla tavalla ja vastaavassa laajuudessa kuin yhtiö vastaa asunto-osakeyhtiölain mukaisesti huoneiston alkuperäiseen varustukseen kuuluvan parven kunnossapidosta. Osakkeenomistajat ovat velvollisia sallimaan hallinnassaan olevissa huoneistoissa, osakashallinnassa olevissa tiloissa ja huoneistoparvekkeilla sellaiset toimenpiteet, jotka ovat tarpeellisia yhtiön kiinteistön ja rakennuksen huollon, kunnossapidon ja muiden vastaavien toimenpiteiden suorittamiseksi. Osakkeenomistajat eivät ole oikeutettuja tekemään hallinnassaan olevilla parvekkeilla sellaisia korjaus-, kunnossapito- ja peruskorjaustoimenpiteitä tai asentamaan tai rakentamaan niille sellaisia laitteita tai rakenteita, jotka vaikuttavat rakennusten julkisivuun esim. rakenteisiin tai väreihin tai muuhun ulkonäköön vaikuttaviin seikkoihin.
Tontti ja kaavoitus
Tontin omistus:oma
Tontin pinta-ala:6 323,0 m²
Kaavoitus:Asemakaava
Lisätietoa kaavoituksesta:Helsingin kaupunki
Palvelut ja liikenneyhteydet
Palvelut:Rediin lyhyt matka kävellen (noin kilometri)
Koulut:alueella
Päiväkoti:alueella
Liikenneyhteydet:erinomaiset; bussit, metro ja raitiovaunu
Linkit
Näytä tarkemmat tiedot »

Asunnon kuvat

Välittäjäsi

Janette Rautakoski

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT
040 671 7783
janette.rautakoski@remax.fi

RE/MAX City
City Kiinteistönvälitys Oy

Korkeavuorenkatu 4
www.remax-city.fi

Ota yhteyttä asunnosta Sörnäistenkatu 19 D, Helsinki

Tietosuojaseloste