Testaa asuntosi hinta

Asunnon tiedot

  • Tilaa tarkempi hinta-arvio asunnostasi

    Hinta-arvio on maksuton ja ei velvoita sinua mihinkään.

Asunnon hinta – mitä laskuri ottaa huomioon?


Teitkö asunnon hinta-arvion? Yllättikö hintalaskurin tulos? Laskuri arvioi hinnan mm. asunnon sijainnin ja alueella toteutuneiden myyntihintojen sekä niistä kerätyn laajan datan perusteella. Hintatietoja päivitetään jatkuvasti, jotta testi antaisi niistä mahdollisimman tarkan kuvan.

Asunnon hintaan vaikuttaa eniten sen sijainti. Sijainnin merkitys korostuu kaupungistumisen myötä entisestään – kulkuyhteydet ja palvelut halutaan usein lähietäisyydelle. Mitä kookkaammasta kaupungista on kysymys, sitä suurempaa on vaihtelu myös kaupunginosittain.

Asunnon kunto, tulossa olevat remontit ja mahdollinen taloyhtiö vaikuttavat nekin myyntihintaan. Näitä yksityiskohtia laskurimme ei vielä osaa ottaa huomioon. Jos siis haluat mahdollista asunnon myyntiä varten tarkan arvion, jossa otetaan huomioon kaikki asunnon hintaan vaikuttavat tekijät, kutsu ihmeessä välittäjämme paikalle! Kokenut kiinteistöalan asiantuntija on niin hyvin kärryillä alan trendeistä, että osaa usein ennustaa niiden perusteella myös tulevaa hintakehitystä.

Ota siis rohkeasti yhteyttä, vaikka vielä epäröisit myyntiä! Arviokäynti ei velvoita sinua mihinkään, ja sen jälkeen olet napakasti kartalla asunnon arvosta.