Onko kiinteistönvälitysala loppuelämäsi ammatti? Viihdyt ja tunnet olevasi juuri oikeassa työssä? Sinua kuitenkin mietityttää nykyisessä työpaikassasi ansaintalogiikka ja se miten toimisto toimii ja miten sitä vedetään. Tunnet, että sinulla olisi intoa ja halua tehdä asiat paremmin ja toisin.

Me tarjoamme sinulle nyt mahdollisuuden siihen. Tarjoamme sinulle oman toimiston loistavalla ja keskeisellä paikalla Turussa, jossa sinua ja kehitysideoitasi kuunnellaan. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kouluttaa muita siihen minkä sinä jo osaat eli miten saavuttaa loistavan kiinteistönvälittäjän taidot.

Tarjoamme sinulle kiinteistönvälitystyöstäsi alan parhaan palkkiojärjestelmän ja sen lisäksi erittäin palkitsevan bonusjärjestelmän koulutettaviesi tuloksesta.

Lisäksi tarjoamme sinulle monipuoliset kouluttautumismahdollisuudet, jotka varmistavat sen, että olet jatkossa entistä monipuolisempi ja ammattitaitoisempi jatkuvasti muuttuvassa ja vaativammassa työssämme.
RE/MAX on kehittänyt vahvat valmennusohjelmat välittäjille ja yrittäjille, jotta nämä voivat kehittyä omassa työssään ja tarjota parhaan mahdollisen avun asiakkaalle. Kaikkien välittäjien koulutukseen, niin uusien kuin kokeneidenkin, keskitytään jatkuvasti

RE/MAX on maailman suurin kiinteistönvälitysketju, joka toimii yli 45 vuoden kokemuksella yli 100 maassa, yli 7500 toimiston ja yli 115 000 välittäjän vahvuudella. RE/MAX on markkinajohtaja 11:ssä Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. RE/MAX-välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa ihmistä ostamaan ja myymään kotinsa ympäri maailmaa.

Uskalla ottaa tämä haaste vastaan. RE/MAX:ssa sinua odottaa ura, jota et tule toiseksi enää vaihtamaan. Me muut rohkeat olemme täällä jo sinua odottamassa.

Yhteydenotot:
Kirsi Sainio, kirsi.sainio@remax.fi, p. 040-508 9552
RE/MAX Asunnot 1
Etuikkuna Oy LKV
Hämeenkatu 3
20500 Turku
www.remax-asunnot.fi