Olet ehkä joskus miettinyt: ”Haluaisin olla kiinteistövälittäjä”. Tai olet jopa päättänyt, että joku päivä vielä. Voi toki olla myös ettet tiedä alasta mitään. Minäpä kerron Sinulle.

Kiinteistövälittäjä pukeutuu siististi. Työskentelee sisätiloissa. Toimistossa. Välittäjä saattaa osallistua erilaisiin kutsutilaisuuksiin. Hienoa, eikö?

Asiat ovat joskus kuten edellä mainitsin. Usein todellisuudessa Me kuitenkin koostumme tavallisista isistä, äideistä ja tytöistä sekä pojista joita erottaa massasta ahkeruus sekä loputon halu tulla paremmaksi versioiksi itsestämme. Me teemme pitkää päivää provisiopalkalla myynnin haastavimmalla sektorilla. Siksi onnistumisemme palkitaankin avokätisesti.

Me olemme RE/MAX Elegance, Suomen viime vuoden menestynein ketjumme toimisto. Meillä on lyömätön joukkuehenki, alan paras valmennus sekä monen monta esikuvaa jotka näyttävät ”Sinäkin pystyt tähän!”.

Jos haluat tehdä työtä joka pitää sisällä äärimmäisen haasteen vastapainonaan huikean palkinnon, tässä se on. Sinun ei tarvitse olla kokenut myynnin ammattilainen. Me autamme ja valmennamme, mutta Sinä pelaat kentällä! Tarvitset asennetta, menestymisen nälkää ja sosiaalisia taitoja. Voit myös työskennellä osa-aikaisesti sillä työajoista päätät Sinä.

Jos haluat alan parhaaseen Joukkueeseen, ole yhteydessä ja keskustellaan lisää!

Ota yhteyttä:
Jukka Parkkila, Yrittäjä
P. 0400 276 271
jukka.parkkila@remax.fi

RE/MAX Elegance
Mikonkatu 18 B 10, 00100 Helsinki

 

RE/MAX on maailman suurin kiinteistönvälitysketju, joka toimii yli 44 vuoden kokemuksella 100 maassa, yli 7500 toimiston ja yli 110 000 välittäjän vahvuudella. RE/MAX on markkinajohtaja 11:ssä Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. RE/MAX-välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa ihmistä ostamaan ja myymään kotinsa ympäri maailmaa.

Suomessa ensimmäinen RE/MAX-toimisto avattiin 2006. Tällä hetkellä RE/MAXilla on Suomessa lähes 350 välittäjää 17:llä eri paikkakunnalla ja välittäjämäärä on voimakkaassa kasvussa.

RE/MAX on kehittänyt vahvat valmennusohjelmat välittäjille ja yrittäjille, jotta nämä voivat kehittyä omassa työssään ja tarjota parhaan mahdollisen avun asiakkaalle. Kaikkien välittäjien koulutukseen, niin uusien kuin kokeneidenkin, keskitytään jatkuvasti. Oman koulutuksen lisäksi kaikki RE/MAX-välittäjät suorittavat mahdollisimman laajasti Suomessa olevat kiinteistönvälitysalan tutkinnot.