Oletko kokenut kiinteistönvälittäjä, mutta vanhat rutiinit kyllästyttävät? Oletko ollut jo hetken alalla, mutta tahdot työhösi lisää Poweria? Oletko myynnin ammattilainen tai asiakaspalvelun moniosaaja?

Jos sinulla on yrittäjähenkinen asenne, olet aktiivinen ja ahkera, voit löytää intohimosi kiinteistönvälityksestä. Meiltä saat työkalut ja valmennuksen välittäjän tehtävään sekä parhaat työkaverit. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Ruskeasuolla erinomaisten liikenneyhteyksien varrella keskellä länsi-Helsingin mielenkiintoista markkina-aluetta.

Jos palat halusta menestyä, RE/MAX saa sinut liekkeihin!

Me tarjoamme sinulle;

  • Mahdollisuuden kehittyä myyntityössä ja tulla kiinteistönvälitysalan huippuammattilaiseksi
  • Alan ammattilaisista sekä uusista kyvyistä koostuvan innostavan työporukan
  • Alan palkitsevimman palkkauksen
  • Modernit työkalut välitystyön tekemiseen
  • Mahdollisuuden tehdä välitystyötä ilman aluerajoja
  • Poikkeuksellisen kattavan ja jatkuvan koulutuksen taitojesi kehittämiseen
  • Kansainvälisen ketjun tarjoamat mahdollisuudet
  • Mahdollisuuden toimia yrittäjyyden lisäksi myös ilman omaa yritystä
  • Mahdollisuuden suorittaa alan tutkinnot mm. Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto (KiAT) sekä LKV-tutkinto


Ota yhteyttä meihin tai klikkaa RE/MAX Power jo tänään. Soita Janne, p.044 237 1500 tai Jukka,    p.040 770 1720 tai lähetä sähköpostia janne.bruun@remax.fi tai jukka.vuorio@remax.fi

 

RE/MAX on maailman suurin kiinteistönvälitysketju, joka toimii yli 45 vuoden kokemuksella 100 maassa, yli 7500 toimiston ja yli 120 000 välittäjän vahvuudella. RE/MAX on markkinajohtaja 11:ssä Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. RE/MAX-välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa ihmistä ostamaan ja myymään kotinsa ympäri maailmaa. 

Suomessa ensimmäinen RE/MAX-toimisto avattiin 2006. Tällä hetkellä RE/MAXilla on Suomessa lähes 400 välittäjää 17:llä eri paikkakunnalla ja välittäjämäärä on voimakkaassa kasvussa. 

RE/MAX on kehittänyt vahvat valmennusohjelmat välittäjille ja yrittäjille, jotta nämä voivat kehittyä omassa työssään ja tarjota parhaan mahdollisen avun asiakkaalle. Kaikkien välittäjien koulutukseen, niin uusien kuin kokeneidenkin, keskitytään jatkuvasti. Oman koulutuksen lisäksi kaikki RE/MAX-välittäjät suorittavat mahdollisimman laajasti Suomessa olevat kiinteistönvälitysalan tutkinnot.