Haemme viihtyisään toimistoomme ja reippaaseen joukkoomme uusia ihmisiä, joilla on kyky ja valmius heittäytyä tähän kiehtovaan, vaikkakin vaativaan maailmaan. Voit olla alan ammattilainen tai hieman jo alaan tutustunut ja sellaiseksi vahvasti aikova, kunhan asenteesi ja tahtotilasi vain on oikea. Ikäsikään ei ole rajoite, vaan rikkaus.

Haemme henkilöitä, jotka haluavat tehdä asiakkaiden kodinvaihdosta elämäntavan ja joille työnlaatu ja asiakkaiden tyytyväisyys on tärkein päämäärä. Tunnistat itsessäsi luonteenpiirteet kuten; sosiaalinen, empaattinen, tehokas, aktiivinen, myyntihenkinen, määrätietoinen, periksi antamaton, yrittäjähenkinen ja oma-aloitteinen. Emme myöskään paheksu huumorintajuasi. Toivomme myös, että sinulle Office tuo vahvemmin mieleen tietokoneohjelmiston kuin toimiston ja että suomenkieli taipuu myös kirjoitetussa muodossa.   

Toivot itse työelämältä haasteita, työtä, jossa pääset improvisoimaan ja jossa on yrittäjän vapaus, jonka itse määrittelet.  Toivot työtä, jossa ansiosi riippuvat ajasta ja työpanoksesta, jonka sinä annat ja joka on oikeudenmukainen sinulle. Toivot myös, että pääsisit kovan panostuksen jälkeen nauttimaan hyvin ansaituista lomista perinteisen ”yrittäjä ei kerkeä lomia pidellä” käsityksen sijaan.

 Tarjoamme sinulle:
– Mahdollisuuden kehittyä myyntityössä ja tulla kiinteistönvälitysalan huippuammattilaiseksi
– Viihtyisät ja hyvät toimitilat keskeisellä sijainnilla
– Alan ammattilaisista sekä uusista kyvyistä koostuvan innostavan työporukan
– Alan palkitsevimman palkkauksen
– Modernit työkalut välitystyön tekemiseen
– Mahdollisuuden tehdä välitystyötä ilman aluerajoja
– Mielenkiintoisen työtehtävän tavoitehakuisessa ja energisessä työyhteisössä
– Poikkeuksellisen kattavan ja jatkuvan koulutuksen taitojesi kehittämiseen
– Kansainvälisen ketjun tarjoamat mahdollisuudet
– Mahdollisuuden toimia yrittäjyyden lisäksi myös ilman omaa yritystä
– Mahdollisuuden suorittaa alan tutkinnot mm. Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto (KiAT) sekä LKV-tutkinto

Ota yhteyttä heti:
Yrittäjä Kirsi Sainio, puh. 040 508 9552 tai lähetä vapaamuotoinen hakemus kirsi.sainio@remax.fi

RE/MAX on maailman suurin kiinteistönvälitysketju, joka toimii yli 45 vuoden kokemuksella yli 100 maassa, yli 7000 toimiston ja yli 125 000 välittäjän vahvuudella. RE/MAX on markkinajohtaja 11:ssä Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. RE/MAX-välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa ihmistä ostamaan ja myymään kotinsa ympäri maailmaa.

Suomessa ensimmäinen RE/MAX-toimisto avattiin 2006. Tällä hetkellä RE/MAXilla on Suomessa lähes 400 välittäjää 18:llä eri paikkakunnalla ja välittäjämäärä on voimakkaassa kasvussa. 

RE/MAX on kehittänyt vahvat valmennusohjelmat välittäjille ja yrittäjille, jotta nämä voivat kehittyä omassa työssään ja tarjota parhaan mahdollisen avun asiakkaalle. Kaikkien välittäjien koulutukseen, niin uusien kuin kokeneidenkin, keskitytään jatkuvasti. Oman koulutuksen lisäksi kaikki RE/MAX-välittäjät suorittavat mahdollisimman laajasti Suomessa olevat kiinteistönvälitysalan tutkinnot.