Meillä Lohjan RE/MAXilla menee nyt hyvin. Siksi otamme joukkoomme 1-3 työkaveria. Etsimme Sinua osaava, ammattitaitoinen ja kokenut kiinteistönvälittäjä tai yhtä lailla alalla jo hetken työskennellyt ja alaa jonkin verran osaava myyntineuvottelija. Kyllä, paikan voi saada myös hyvä tyyppi, jolla on oikeanlainen asenne, vaikka ammattiosaaminen puuttuisikin.

Arvostamme palveluhalukkuutta sekä tahtoa kehittyä, yrittäjähenkisyyttä ja kykyä ottaa vastuuta omista tekemisistä sekä joustavuutta työaikojen suhteen. Jos koet, että olet jo paras taikka olet hyvä ja sinulla olisi kaikki edellytykset olla paras, on aika vaihtaa. Ja koska on aika vaihtaa, niin on aika seurata unelmiaan RE/MAXilla!

Me koemme, että parhaasta työstä tulee myös saada paras korvaus, ja siksi RE/MAX Via tarjoaa sinulle parhaiden palkkaratkaisujen lisäksi parhaat työkaverit, siistit ja nykyaikaiset toimitilat mahtavalla paikalla keskellä Lohjaa ja vielä nykyaikaiset työvälineet, ammattitaitoisen tuen ja koulutuksen sekä valmiita toimeksiantoja, joiden avulla pääset helpommin alkuun.

Kiinnostuitko?

Ota heti yhteyttä:

Minna Hankola

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT

+358 44 972 4489

minna.hankola@remax.fi

www.facebook.com/remaxvialohja

http://www.remax.fi/Via

RE/MAX Via

Laurinkatu 57| 08100 Lohja | Finland

 

RE/MAX on maailman suurin kiinteistönvälitysketju, joka toimii yli 44 vuoden kokemuksella 100 maassa, yli 7500 toimiston ja yli 110 000 välittäjän vahvuudella. RE/MAX on markkinajohtaja 11:ssä Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. RE/MAX-välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa ihmistä ostamaan ja myymään kotinsa ympäri maailmaa. 

Suomessa ensimmäinen RE/MAX-toimisto avattiin 2006. Tällä hetkellä RE/MAXilla on Suomessa lähes 350 välittäjää 17:llä eri paikkakunnalla ja välittäjämäärä on voimakkaassa kasvussa. 

RE/MAX on kehittänyt vahvat valmennusohjelmat välittäjille ja yrittäjille, jotta nämä voivat kehittyä omassa työssään ja tarjota parhaan mahdollisen avun asiakkaalle. Kaikkien välittäjien koulutukseen, niin uusien kuin kokeneidenkin, keskitytään jatkuvasti. Oman koulutuksen lisäksi kaikki RE/MAX-välittäjät suorittavat mahdollisimman laajasti Suomessa olevat kiinteistönvälitysalan tutkinnot.