RE/MAX Noste tekee kodistasi keikkapaikkojen ykkösen

Nähdäänkö olohuoneessasi kohta Brädi, Nikke Ankara, Aleksanteri Hakaniemi tai Ollie? Voit päästä keikalle eturiviin omalta sohvaltasi, jos olet pyytänyt arviokäynnin asunnostasi tai vaihtanut asuntoa RE/MAX Nosteen kautta vuoden 2019 aikana. Voita ainutlaatuinen tilaisuus järjestää ikimuistoiset tuparit tai legendaariset läksiäiset – tai ihan vain vuosisadan kotibileet, mikäli asuntokaupat ovat edessä vasta hamassa tulevaisuudessa. Tuomme yhteistyössä M-Eazy Music Liven kanssa heidän rosterinsa ykkösartistit ihmisten koteihin laittamaan juhlat käyntiin!

Brädi

Nikke Ankara

Aleksanteri Hakaniemi

Ollie 

 

 

 

 

 

 

Kilpailun säännöt

Arvonnan järjestää RE/MAX Noste / Noste Oy LKV.

Arvontapäivät ovat 30.6.2019, 30.9.2019, 31.12.2019 sekä 31.3.2020. Ensimmäiseen arvontaan osallistuvat kaikki 1.1.2019 alkaen RE/MAX Nosteen kautta asuntonsa ostaneet ja myyneet sekä arviokäynnin asunnostaan pyytäneet. Myöhemmissä arvonnoissa kilpailuaika on arvontojen välinen kolme kuukautta.

Voittaja saa yhdeltä kampanjan artisteista yksityisen akustisen keikan kotonaan tai muussa yksityisessä tilaisuudessa (ei lipunmyyntiä). Esiintyjän saa valita itse artistien kiertueaikataulujen rajoissa. Esiintyminen toteutetaan Suomen alueella kahden kuukauden sisällä arvonnasta, ja voiton voi myös lahjoittaa perheenjäsenelle tai kaverille.

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostitse. Voittajien luvalla tieto päivitetään myös RE/MAX Nosteen Facebook- ja Instagram-profiileihin. RE/MAX Nosteella on oikeus tulla ottamaan tapahtumasta kuvia sekä videota ja jakaa materiaalia eri medioissa.

Ota yhteyttä ja osallistu

RE/MAX Nosteelta selvät sävelet asuntokauppoihin, parhaalla flow’lla ja hyvässä rytmissä!

Osallistu kilpailuun pyytämällä arviokäynti asunnostasi. Se onnistuu helposti alla olevalla lomakkeella, mutta voit ottaa yhteyttä myös soittamalla, sähköpostilla tai käymällä toimistollamme.
Jos et ole itse tekemässä asuntokauppoja, vinkkaa kisasta tutuille, niin voit yhä päästä keikalle. Jos asuntosi on arvioitu, myynnissä, myyty tai ostettu kauttamme vuoden 2019 aikana, olet jo mukana arvonnassa.
RE/MAX

Tee ilmainen hinta-arvio asunnollesi

Jätäthän vielä yhteystietosi oheisella lomakkeella, niin kerromme, kuinka RE/MAX auttaa myös sinua saamaan asunnostasi parhaan markkinahinnan.