Asunto tai kiinteistö on monelle arvokkain omaisuus, mahdollisesti myös sinulle. Siksi on tärkeää, että saat asunnon myynnistä parhaan mahdollisen hinnan. Monesti sanotaan, että asunnon myynnissä tärkein asia on sijainti, mutta myös muut asiat vaikuttavat asunnon myyntiin ja myyntihintaan.

Työskentelemme RE/MAXilla kanssasi tiiviisti varmistaaksemme, että tietyt olennaiset tekijät on otettu huomioon. Usein nämä tärkeät tekijät jätetään huomiotta kokemuksen puutteesta tai sen takia, että on valittu väärä välittäjä. Molemmat näistä päätöksistä voivat johtaa kalliisiin virheisiin.

1. Asunnon oikea hinnoittelu

Yleisin syy sille, miksi kauppa ei käy, on asunnon väärä hinta.

Liian korkea asunnon hinta saa muut alueesi asunnot näyttämään ostajaehdokkaiden silmissä houkuttelevammilta, ja asuntosi voi jäädä myymättä.

Jos asuntosi hinta on liian matala, voit menettää rahaa turhaan. Asunnon oikea hinnoittelu vaatii asiantuntemusta ja kokemusta. Oikeaa asunnon hintaa määriteltäessä otetaan huomioon muun muassa markkinoiden liike, kysyntä, asunnon kunto sekä tietysti sijainti. RE/MAX-välittäjäsi ottaa kaikki nämä tekijät huomioon neuvoessaan sinua asuntosi hinnoittelussa.

2. Asunnon valmistelu myyntiä varten

Asunnon valmistelu myyntiä varten on tärkeä osa myyntiprosessia. Ostajan ensivaikutelma asunnosta on erittäin tärkeä asia. Jos asunto näyttää huonosti ylläpidetyltä, saattaa tämä saada ostajan miettimään muita potentiaalisia ongelmia, vaikka siihen ei oikeasti olisikaan aihetta.

Epäsiisti asunto ja huonot sisustusvalinnat voivat olla esteenä ostajan ihastumiselle asuntoosi. RE/MAX-välittäjäsi pystyy kokemuksellaan havaitsemaan tällaiset ongelmat ja neuvoo kotisi myyntikuntoon saattamisessa.

3. Asunnon tehokas markkinointi

Jotta asunto käy kaupaksi, täytyy potentiaalisen ostajan löytää sinut ja asuntosi. Myynnissä olevien asuntojen määrän ollessa suuri tehokas markkinointi on avainasemassa.

Oikein kohdennetulla ja tehokkaalla markkinoinnilla tavoitat juuri oikeanlaiset ostajat. RE/MAX-välittäjäsi asettaa markkinoinnin etusijalle. Kaikki alkaa asunnostasi otettavilla laadukkailla valokuvilla, jotka tuovat kotisi parhaat puolet esiin.

RE/MAX-välittäjäsi voi halutessasi ehdottaa parannuksia, joiden avulla kotisi myyntiaika saattaa lyhentyä ja joiden avulla asunnostasi saadaan paras mahdollinen hinta.

Asuntosi markkinoinnissa RE/MAX-välittäjäsi käyttää monipuolisesti eri markkinointikanavia. RE/MAXin asiakkaana saat kohteellesi Suomen laajimman verkkonäkyvyyden. Meidän kauttamme tavoitat potentiaaliset ostajat ja pääset toivottuun lopputulokseen.

4. Oikean kiinteistönvälittäjän valinta

Kiinteistönvälittäjällä on väliä. Siksi välittäjä kannattaa valita huolellisesti. RE/MAX-välittäjällä on kokemusta työskentelystä erilaisissa markkinatilanteissa, ja hän pystyy antamaan oikean arvion asunnostasi nykyisessä markkinatilanteessa. RE/MAX-välittäjäsi hoitaa puolestasi neuvottelut ammattitaidolla ja ohjaa sinut sujuvasti hankalimpienkin asuntokauppaan liittyvien asioiden läpi. Voit luottaa RE/MAX-välittäjäsi ammattitaitoon ja kokemukseen – hän hoitaa koko toimeksiannon alusta loppuun sinun parhaaksesi.

5. Tärkeiden yksityiskohtien sopiminen

Valitettavasti monet asunnonomistajat jättävät sopimatta tärkeitä asuntokauppaan liittyviä yksityiskohtia jo ennen ostotarjouksen saamista. Tämän ongelman välttämiseksi RE/MAX- välittäjäsi määrittelee kanssasi etukäteen kauppaan liittyvät ehdot – ne vaatimukset, joita teillä on asuntokaupan syntymiselle, kuten alin myyntihinta, asunnon luovutuspäivä, mahdollinen kauppaan kuuluva irtaimisto tai jopa mahdolliset kompromissit, jotka kaupan saavuttamiseksi myyjä on halukas tekemään.
Valitsemalla RE/MAX-välittäjän varmistat, että asuntosi myynti on osaavissa käsissä. Myymme asuntosi nopeasti ja paremmalla hinnalla, ja samalla sinä voit nauttia miellyttävästä kokemuksesta yksinkertaisesti vain siksi, että valitsit RE/MAX-välittäjän hoitamaan asuntosi myyntiä.

Kaipaatko apua asuntosi myyntiin?

Olen myymässä asuntoani ja haluan ilmaisen arviokäynnin. Haluan, että välittäjä on minuun yhteydessä.